Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gáz ha 20 évesen (12 db)

Mennyire gáz ha 20 évesen még nem csókolóztam és nem voltam lánnyal? F

Csak normális válaszokat szeretnék kapni!

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz, de inkább a saját véleményedre adj ne az itt kapottakra. Nem te vagy az egyetlen akinek ennyi idõsen nem volt se csók se semmi, nincs ebben semmi rossz.

Szerintem nem gáz, de inkább a saját véleményedre adj ne az itt kapottakra. Nem te vagy az egyetlen akinek ennyi idõsen nem volt se csók se semmi, nincs ebben semmi rossz.
Erõs, de igazából nem számít. Végtelen egyéb szempont van még, ami alapján véleményt tudnék mondani róla, de ahhoz nem tudok rólad eleget. Ha egyébként nem zavar, akkor nem éri meg frusztrálni magad rajta, érdemesebb azon dolgozni, hogy mit tehetsz, hogy ez ne maradjon így.
Gáznak nem gáz, de miért jó ez neked?
Semennyire se gáz. :) Egyébként nem hiszem, hogy a kérdezõ erre hajt, hogy ez így legyen, csak gondolom még nem találta meg a megfelelõ személyt. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem ez nem jó. Nem találtam még olyan lányt akivel szívesen csináltam volna. Én nem tartozom a legtöbb mai fiatal közé akik folyamatosan diszkóról diszkóra járnak és egy éjszaka alatt egy tucat csajjal cserélnek nyálat. Úgy érzem hogy talán most lesz egy lány akivel eljuthatok eddig, de kicsit aggódom, mert neki volt már komoly kapcsolata, így van tapasztalata mindkét témában.
Nem gáz, csak fura. Én is itt tartok 18, lassan 19 évesen. Már régóta vágyom egy kapcsolatra, de még nem jött össze...azért meg nem fekszem le senkivel se, hogy elveszítsem.
Nincs ezzel semmi baj. Én 18 és fél éves koromig nem jutottam el a csókig, aztán találtam rá az akkori szipi-szupi-szerelmemre, aztán vele meglett a csók is, a szex is. De ha a mai napig nem találkozok vele, könnyen lehet, hogy én most, 22 évesen is ott tartok, ahol most te. Szóval nincs ebben semmi gáz, majd eljön az ideje. Ha már nagyon szeretnéd, akkor meg udvarolj, legyél vicces, kedves. Próbáld nem túl komolyan venni a lányokat, azt szereti a legtöbb, hidd el.
Nyugi, nem vagy egyedül! 20/F

Mennyire gáz az ha 20 évesen szűz vagyok még, és túl sok önbizalmam sincs csajok terén?

Legjobb válasz: Nem gáz. De annyi lány van a világon, valaki pont rád vár. Velem is ez volt, aztán megtaláltam a mostani páromat. Ne arra hagyatkozz, hogy a sorsod meg van írva. Legyél te a sorsod kovácsa, és tegyél annak érdekében, hogy jobb legyen.

Srácok nem tom Ti az elõzõ században éltek úgy érzem! Fiú létére az ember élvezze az életet fõleg a XXI.sz-ban ahol aztán minden adott hozzá!(még akár a kurvák is) Magyarul ahogy elöttem szóló ember fogalmazott "baszni orba szájba"! Ugyhogy srác húzz bele! Nem kell ahhoz szerelem hidd el! ;)
Egyik barátom 30 éves kore körül csajozott be elõször. Persze ezt gáznak érezte, a csaja meg persze nem. Szóval 20 évesen még nem illik parázni : )
Nem gáz. De annyi lány van a világon, valaki pont rád vár. Velem is ez volt, aztán megtaláltam a mostani páromat. Ne arra hagyatkozz, hogy a sorsod meg van írva. Legyél te a sorsod kovácsa, és tegyél annak érdekében, hogy jobb legyen.
Kedves Kérdezõ! Egy kicsit sem gáz, hogy még "ártatlan" vagy. A Kedvesem 21 évesen adta nekem az " ártatlanságát".De már elsõre is nagyon jól csinált mindent... Nem a kor, vagy a tapasztaltság számít a legjobban, hanem a szerelem és a vágy. (Amúgy kipróbálhatod a netes társkeresést, mi is ott jöttünk össze, és 2 éve boldogok vagyunk. )
tesóm is ugyanez....korra is stimmel:) szerintem nem gáz, de azért a haverokkal elmehetnétek csajnézõbe:) és kérd ki a véleményüket...hogy õk hogy szokták ezt csinálni? lehet kicsit ciki, de szerintem úgyis tudják, hogy mi a szitu nálad, úgyhogy biztos segítenek:)
Szerintem nem gáz, én is 21 évesen vesztettem el, de biztos vagyok benne hogy a tökéletes csajjal. Egyszerûen eddig nem volt szerencséd, ez van... de ahogy szokták mondani ami késik nem múlik Inkább akkor lenne gáz ha egyáltalán nem is próbálkoznál és sajnálnád magad.
Szia! Nos, szerintem egyáltalán nem gáz! Egyetértek az elõttem szólókkal, biztos, hogy vár rád valahol egy lány! Lehet, hogy ott van a közvetlen környezetedben (suli, munkahely stb.), csak észre kell venned. Ja, és még valami: azért fölösleges bárkivel is összejönnöd, hogy végre elveszítsd a szüzességed. Szerintem pasiknak is nagyobb élmény egy olyan lánnyal, akit szeretnek és õ viszontszereti! Sok sikert!
Nem mindnekinek vannak haverjai. Legtöbbször a baráti társaságon keresztül lehet csajozni, ezért ha kicsit zárkózott vagy és nincsenek haverjaid, akkor nyiss a külvilág felé. Nem biztos, hogy kell önbizalom, ma már vannak olyan csajok, akik simán "levadásszák" a félénk pasikat :) A lényeg hogy minnél több emberrel találkozz, a jó helyen legyél a jó idõben.
Egyáltalán nem gáz ha 20 évesen szûz vagy. Én 31 vagyok és szûz. Ez sztem inkább gáz...
Az utolsó pár válaszoló ne magából induljon ki...inkább ti vagytok a cikisek, vagy a gázak, de iszonyat mértékben. Hiszen a kurvázást, mint reális lehetõséget mondogatjátok...egy kicsit is jóérzésû normális pasi a szerelmével akarja átélni az elsõt, és nem bebaszva, egy disco wcben egy olyan csajjal, akin a fél város átment...
A kérdező hozzászólása: A kinézetemmel nincs baj, szóval abban tévedsz ha azt hiszed.
télleg kurvázz. monnyuk el tudom képzelni, hogy nézhetsz ki. van 1 csop.társam. õ is 20, és szûz. szal egyenlõre nincs remény. menny, szedj össze valami kurvát, aztán talán önbizalmad lesz, ha szépséged nem is....
nem gáz (mondom én aki 15 vok és tavaly volt az elsõ...) =) de mért nincs önbizalmad? elmész valahova, akér haverokkal, szemezel valakivel, stb ez meg tudja dobni az önbizalmat :)
olyan jó, h élnek még a viágban rajtam kívül is 19-20 éves normális, szuz:$ :( emberek:) )))))
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Szerintem nem probléma, nálam is ez a helyzet, persze nem azt mondom , hogy mindig maradjon így, de én is 20 leszek, és szûz vagyok!

Mai viszonylatba mennyire gáz ha egy fiú 20 évesen is szűz?

és ha már 20... 20 feletti szüzek, ti hogy vagytok ezzel, nem irritál?

Legjobb válasz: +1 lányok ti mikor szexeltetek elõször? hány évesek voltatok akkor és most?

A kérdező hozzászólása: +1 lányok ti mikor szexeltetek elõször? hány évesek voltatok akkor és most?
engem csöppet sem érdekel, hogy ciki vagy nem ciki, de szar érzés, hogy hiányzik a szerelem az életembõl, aki azért megszól, hogy szûz vagy azt ki kell röhögni ;)
Ja! Elõzõ vagyok. 26/L
Késõn érõ vagy, na és? Ne görcsölj ezen, annál gázabb. Ha a külvilág felé az sugárzod, hogy ez mennyire zavar téged, akkor hidd el, rosszabb. De he más azt látja, hogy ez neked természetes, azt fogják gondolni, hogy egy megfontolt, komoly srác vagy. De azért nem ártana, ha valmilyen módon kialakítanál kapcsolatot lányokkal, csak bezsélgetés céljából is. Legyen olyan lány, akivel tudsz beszélgetni a lányokról. Én 18 voltam az elsõnél, és már akkor a lánytársaim elõbb átestek rajta, mint én. De engem ez nem érdekelt.
én 17 éves lány vagyok és hétfõn feküdtem le elõször a 20 éves barátommal (tény, hogy õ nem volt már szûz) de ettõl függetlenül szerintem egy nõnek is jó érzés, ha a barátjának õ lenne az elsõ. nekem biztosan imponálna, ugyanúgy mint a hapsiknál, hogy a barátnõjének õ az elsõ. és szerintem nem kell, hogy irritáljon. semmi nincs, ha még szûz vagy. majd ha eljön az ideje, akkor nem leszel az
én 12 évesen vesztetten el. 16/F Esetleg öröm lány ?
Én 23 vagyok, de még én sem feküdtem le soha senkivel!! Majd ha itt lesz az ideje, akkor találsz magad mellé valakit!! 23/F
Az, hogy rosszabbodott a helyzetet még jobban mutatja Neked, hogy keress fel egy pszichiátert. Nagyon nincs rendjén amiket írsz! Húúú nagyon nincs...
Ha valamin változtatni akarsz, tedd meg. Ennyi. Amúgy nem gáz, én is 20 évesen feküdtem le egy csajjal elõször.
szerintem nem gáz 21 éves szûz lány nem volt még igazán kapcsolatom szerintem eljön az ideje majd de ha gondolod irhatsz privit

Ha 20 évesen még imádom a meséket (pl. Scooby doo) az mennyire gáz?

Scooby Doo, A kullancs, Ben10, Vasember, Igazság ligája stb... kedvencek, mai napig nézem őket, sőt, a rohadt T-home nem szolgáltat Cartoon Networkot, hát a szívem fájdul bele komolyan :( :D Normális ez? Azt veszem észre, hogy minden korombeli játsza a felnőttet, pedig valljuk be 20 évesként nem vagyunk annyira felnőttek bármennyire is úgy hangzik.

Legjobb válasz: Ahogy mondod, játsza. De hidd el, õ is ugyanúgy megnézi a kedvenc meséjét, ha másnem hát nosztalgia címén, csa kegyesek nem verik olyan nagy dobra a dolgot.

Ahogy mondod, játsza. De hidd el, õ is ugyanúgy megnézi a kedvenc meséjét, ha másnem hát nosztalgia címén, csa kegyesek nem verik olyan nagy dobra a dolgot.
Bevallom õszintén, én mindig debilségnek tartottam ezt. De ez csak az én véleményem. Ettõl függetlenül lehet valaki felelõsségteljes, intelligens ember... Viszont ha egy lány néz ilyeneket, az szerintem aranyos. :)
Abszolút semmi fura vagy szégyellnivaló nincs ebben, nézze mindenki azt, ami tetszik neki, plusz néhány mûsor, amit említesz (pl. A Kullancs vagy az Igazság Ligája) felnõtten élvezhetõ leginkább, mert akkor jobban átjön a humoruk vagy éppen komolyságuk. Maximum akkor nézz magadba, ha a rajongásod már habzószájú fanatizmusba ment át, ami sajnos igen sok rajzfilmnézõre jellemzõ manapság.
Én a Frédi és Bénit, Tom és jerryt, Frakk, Magyar népmeséket szeretem. A férjem Szilaj, Oroszlán király, 101 kiskutya, Rumcájsz, meg a szilajhoz hasonló meséket szereti. A fiaim Sonkuku, meg ehez hasonló meséket néznek. Én 44, férjem 42, gyerekek 21, 17, 14. Szóval 40 körül is lehetünk gyerekek.
Az egyik volt tanárom a 30as éveiben jár, és minden hétvégén megnézi a Spongyabobot.
A kérdező hozzászólása: fanatizmusba nem megyek át, max úgy, hogy úgy kattantam rá az Igazság Ligájára, hogy játszottam az Injustice al, de fordítva is igaz sokszor. De tényleg, csak én szerintem hülyeségek a mai mesék? Oké, a BEN10 még jó mese, meg van 1-2, de ez a Chowder nekem nagyon debilnek tûnik, de mégis sokan szeretik, nem értem :/ És az meg megint csak nagy kár, hogy a jó kis Jetixet megvette a Disney, és Disney Channel lett belõle, de csak ilyen tini-hülyeségek mennek rajta, még csak nem is mese... a Minimaxon meg tényleg 5 éveseknek való mese megy, a Megamaxon meg örökké anime, amit annyira már nem szeretek :/ :D És amúgy így idõsebb korban nézve egyes meséket rájöttem, hogy eléggé brutálisak, de mégse lett senkibõl ez miatt gyilkos meg õrült, mint ahogy azt sok idióta állítja :D
A Chowder-nek tényleg elég sajátos világa van, de sokan kedvelik az efféle random humort, plusz ne feledjük, hogy jóval elõtte is volt sok hasonlóan elborult rajzfilm, ami hasonló szürreális humorral operált, pl. a Ren és Stimpy, Boci és Pipi, KaBlam!... voltaképp egy külön mûfajhoz tartoznak az ilyenek.
A kérdező hozzászólása: szerintem meg ez a Chowder már tényleg az agymosás szintjén van, semmi értelme, de mégis nézik az emberek :D Vannak ám ilyen mesék, hogy még te is utálod, de leülsz és nézed, mert mintha hipnotizálna :D Amúgy a Boci és pipi, Én vagyok menyus is elég...fura volt :D Meg a Dexter Laboratóriuma is, de mondjuk az egész jó volt :D
Én is imádom a meséket! Moziban is csomószor inkább animációs filmet nézünk barátommal. Nekem a kedvenceim a Micimackó (filmek és sorozatok is minden mennyiségben :D ), Lilo és Stich is aranyos volt szerintem, Eszeveszett Birodalom mindkét része szerintem nagyon jó, Spongyabobot is szoktam néha, Scooby Doo, Tom és Jerry, Hupikék törpikék mese, Gumimacik meg még sorolhatnám... :D Általában barátomnak sem kell könyörögni, hogy nézzünk mesét :D De mi pl szeretjük a Family Guyt is nagyon! 21 L
Family Guy. :) )) "Laza vagyok, látóóód? hatkor szólj kapcsoljam ki a szolit, bááááj :) " Elborult egy cucc, az tuti. :-) a jó, ezt tényleg látni kell, elmondva értelmetlen. ;-)
Nincs ebben semmi gáz. Merj az lenni, aki vagy :)
A legjobb meséket 15-20 évvel ezelõtt készítették. Ezeken nõttünk fel. Jóhogy mesefüggõk lettünk:) 20L
nem gáz egyáltalán :D én is hasonlóképpen állok 21 éves lány létemre. mondjuk én nem scooby doo-t szoktam, hanem pl. Phineas és Ferb részeket tudok egész délelõtt nézni :D
25 éves bátyám is sokat nézi a meséket (Cartoon Network megszállott -.-") de szerintem nem gáz. Én is nézek mesét (17/L), barátom is néz meséket (27/F). Igazából szerintem mindenki szokott mesét nézni, csak mindenki cikinek tartja így nem beszél róla. :)
Én ugyan még csak 18 vagyok, de még mindig megvan az a szokásom, hogy hétvégente reggelenként rajzfilmeket nézek. (Bár sajnos Cartoon Network nálunk sincs :) ) Nem tudom, normálisak vagyunk e, de én egyelõre nem érzem ezt problémának.
Szerintem sem gáz, én is szoktam nézni, Spongyabob a kedvencem :D 21/L
22 vagyok, imádom a Disney meséket..mai napig szívesen hallgatom a dalokat belõle és nézem magát a mesét. Nekem ez így jó, szerintem valahol legbelül mindig megmaradunk gyerekeknek..:)
Làtod, làtod nem vagy egyedül :D Èn ès a baràtom 21L, 21F is nèzünk mesèt!Szerintem inkàbb mesèt nèzzünk, mintsem Gyilkolos jàtèkokat jatszunk, drogozzunk, vagy piàljunk!Ja amugy a Magyar nèpmesèket elnèznèm reggeltöl estig! :-) Nyugi mi is mesèzünk :-) :-)
sajnos a Cartoon Network-on már alig adnak jó meséket, de ha épp jó megy rajta akkor nézem simán :D 20 vagyok énis
Fontos, h az ember megmaradjon gyereknek, HA EKÖZBEN PARALEL FELNÕTTÉ IS VÁLIK. :) "Akit az istenek szeretnek örökre megtartják gyereknek." :)
Egyébként 40/F voltam. :) Maci Laci az elemózsiás kosárral: kirrály. :P :) Kung-Fu Panda elsõ rész: na, az még humoros is, filozofikus is! (A 2. rész is jó, de az elsõ már nem lehet túlszárnyalni :) )
A kérdező hozzászólása: akkor Mi ilyen örök gyerekek vagyunk? :D megmondom õszintén, én nem akarok felnõni soha :/ :D Ha majd munkaügyileg olyannak kell lennem, akkor megjátszom a komolyt, meg igazából tudok is az lenni, de utálok...a felnõttség nekem olyan unalmas, monoton. Ahogy elnézem nem is kell attól félnem, hogy felnövök :D
A kérdező hozzászólása: hát Family Guy az... inkább divat :D Eléggé látszik, hogy a hülyeségekre épül minden, és hogy úgy állnak neki a készítõk 1 epizódnak, hogy elõtte körbeadják a marihónalját :D Jó meg minden, de nagyon sokszor túlfeszített, értelmetlen poénok, és azokat az énekléseket jaj de utálom :D De még mindig jobb, mint a south park :D De a Scooby-Doo Show-t semmi sem ûbereli :3

Mennyire gáz, ha egy 20 éves lány menstruáció idején betétet használ, és a tampont soha nem próbálta ki?

Én lennék az a 20 éves lány. Valahogy félek tamponozni, mert hallottam rosszakat róla, hogy pl. fert?zésnek az esélye nagyobb. És nem is nagyon tetszik az ötlet, h tampont helyezzek fel magamnak.Próbáltam már párszor, de nem sikerült eléggé ellazulnom.. Ez nagyon ciki, régimódi dolog? Nem is mondtam még senkinek.. Kellemetlenül érzem magam miatta. Egyébként meg azért lenne jó ha tampon használatát megtanulnám, mert eléggé er?s a vérzésem általában és félek mindig h baleset történik, szerencsére eddig nem volt, mert mindig rohanok a wc-re ha úgy érzem..nagyon rossz.. :(

Legjobb válasz: Nem ciki! Ha neked ez a kényelmes,ez felel meg...

Nem ciki! Ha neked ez a kényelmes, ez felel meg...
Ciki? Szerinted érdekel bárkit is, hogy te mit használsz, betétet vagy tampont? Ha neked így jó, akkor használj betétet. De mint te is látod, neked is jobb megoldás lenne a tampon. Én már négy éve használok, most vagyok 18, szóval majdnem a legelejétõl kezdve. Ha megakarod tanulni, akkor javaslom, hogy erõsebb napokon próbálkozz elõsször, mert akkor könyebben felmegy, és kezd a legkisebb mérettel. Amúgy meg nem egy bonyolult dolod, csak lazulj el, állj terpeszbe és nyomd fel addig magadnak, ameddig csak birod. Hidd el sikerül az ;) A fertõzésrõl meg annyit, hogy tiszta kézzel kell felhelyezni, és akkor nem fenyeget a veszély, sõt még így kevebb is rá az esély, hogy bármi fertõzést elkapj.
Javaslom akkor neked az applikátoros tampont, amivel pont a helyére bírod felhelyezni a tampont különösebb probléma nélkül. Ráadásul még a kezed is tiszta marad tõle.
Guggolva próbáltad már? Nekem úgy sikerült elõször. Jobb a tampon, olyan mintha meg sem lenne, nekem legalábbis. Nincs az a folyó érzés, pfúj. Egyébként nem ciki a betét, de egyszer próbáld ki a tampont, hogy megtudd neked nem-e jobb. Egy kis idõ után már olyan természetes a használata, mint a kézmosás. Nekem a guggolás volt a nyerõ póz, persze csak addig kellett míg megtanultam, most már bárhogy megy.
Nem ciki , de a tampon higénikusabb
Szia!Egyáltalán nem ciki, miért lenne az?Én is sokáig ódzkodtam a tampontól, ugy voltam vele mint Te hogy egyszerüen nem mertem felhelyezni.Aztán egyszer muszály volt, mert pont egy nagyon várt strandolás reggelén jött meg. Hidd el nem volt szörnyü, sõt, akkor bántam egy hogy nem régebb óta használtam.Ha netán úgy döntesz hogy megpróbálod akkor próbáld ki elõször a minivel, utánna a normálal.Hidd el sokkal kényelmesebb, észre sem veszed hogy megvan:-)Egy 25 hetes kismami
Egyáltalán nem ciki. Ha nem meséled el mindenkinek, észre sem veszik mi van alattad. Egyébként én is utálom a tampont. Csak munkahelyen hosszú mûszakban használtam, mert nem mehettem ki akármikor a mosdóba, de akkor duplán bebiztosítva tampon + betét. Sajnos néha így is elõfordult baleset.
Én kb 30 éves koromig ugyanúgy tartottam tõle mint te. Szerintem több doboznyit próbáltam magamba erõltetni, max nagy ritkán egy-egy strandolós napon tudtam nagy nehezen használni. Pár barátnõmmel már halálra röhögtük ezen magunkat, de ez volt. Aztán valahogy többször próbálgattam, mind jobb és jobb eredménnyel, igaz nekem elég a mini, de még így is van olyan, hogy egyszerûen annyira rágörcsölök, hogy nem megy be. Szerintem emiatt ne parázz, ha nem hát nem, sokan használnak betétet, egyáltalán nem ciki!
Ciki?, de hogy ciki mindenki azt használ, ami neki jobb és könnyebb! 10 éve menstruálok és betétet használok és eddig semmi probléma nem volt pedig az elsõ 2 napomon nagyon erõs a vérzésem! Én azért nem használok tampont, mert idegenkedek tõle, h azt feldugjam magamnak most lehet sokan hülyének néznek, de én sem a szemembe sem az orromba nem csepegtetnék semmit se olyan távol áll ez tõlem ezért örülök neki, h még nem is kellett ilyeneket használnom! Én kizárt dolognak tartom, h míg élek kipróbáljam a tampont!
Nem ciki egyáltalán, én is így vagyok vele. Meg ha nyilvános vécén kell betétet cserélnem, praktikusabb azt cserélni mint a tampont! Mondjuk én próbáltam már tampont használni, de a betét sokkal kényelmesebb de hát kinek mi a jó!
nemciki, de a tampon praktikusabb. ezt a fertõzésveszély dolgot meg ne úgy képzeld el, h amint elkezdesz tampont hazsnálni, csakúgy rögtön elkapsz vmi fertõzést. ezt úgy kell érteni, ha pl fertõzésveszély áll fent, akkor tamponnal lehet h könyebben elkapod, mint simán. de csakúgy nemfogsz fertõzést kapni, mert tampont hazsnálsz. én azt javaslom próbáld ki, és ha nem felel meg nyugodtan térj vissza a betétre. sokkal tisztább és higiénikusabb érzést biztosít a tampont. én több mint 10 éve tamponzok, és õszintén mondom h életemben csak egyszer volt gombám, de azsem a tampontól volt.
nem ciki, nem ciki... a tampon higiénikusabb, praktikusabb, jobb????? nah ekkora malhaságot ki hallott már???? ne tömjétek már egymás fejét hülyeségekkel!!! amikor cseréled a tampont akkor a bomló vér egy részét is feltolod egészen a méhszájadig!!! ERRE MÉG NEM GONDOLTATOK H MÉRT IS NEM EGÉSZSÉGES??????
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit használ.Én személy szerint tampont használok 4 éve és számomra sokkal praktikusabb és kényelmesebb(ha nem lenne rajta a kihúzószál meg nem lenne a táskámban egy dobozzal el is felejteném, hogy menstruálok). Kedves utolsó azért én ezt enyhe túlzásnak tartom a hüvely tágulékony de normál helyzetben is 10-12cm hosszú na már most a tampont kb.3 cm-re kell felhelyezni.A tampon nagyon nedvszívó tehát amikor felhelyezzük ami vért `toll maga elõtt` azt szinte abban a pillanatban magába is szívja.Tehát végképp nem értem, hogy mégis hogyan tolhatnánk fel a méhszájig ???? 17/L
Semennyire.
Nem gáz, de ha õ ezen parázik, akkor nem igazán fog kelleni a már felnõttes nõknek.

Szerintetek egy 10-es skálán mennyire gáz ha egy 14-20 éves lánynak a pasija nyilvánosan ( pl. utcán) megfogja a fenekét? Miért?

kort is írjatok légyszi

Legjobb válasz: Jaj hagyjuk már ezt! Miért megszólnak az öregasszonyok? Ugyan már, vagy szégyelled akivel együtt vagy? 1es voltam, az üzenet a 3asnak szól

Jaj hagyjuk már ezt! Miért megszólnak az öregasszonyok? Ugyan már, vagy szégyelled akivel együtt vagy? 1es voltam, az üzenet a 3asnak szól
semennyire 19
10/10 Ez senkire se tartozik, rajtatokon kívül, meg nem is kíváncsiak erre. Primitív, és valószínûleg egy mai suhanc. Ha a barátnõnek nincs annyi esze hogy ezeket magától tudja, nemhogy kapcsolatra de .... semmire nem való! Elszomorító!
3-as vagyok, szerintem ízléstelen ezt nyilvánosan. El is tudom képzelni milyen szép pár lehettek. Gondoltál arra miért lóg a seggeden? :D Ez a generáció egyre hülyébb lesz! 14/F
Könnyûvérû anyukádat! Azt ;)
bocs 3as, de nincs idõm ilyen gyerekekre, akik okoskodni akarnak. attól még, hogy nem volt barátnõd nem kell másokat kioktatnod tapasztalatlan fejjel.
Nem a generáció különbözik te pihen agyú :D Hanem a gondolkodás és a hozzáállás! A többit privátba írd, ha van még gondod.
ja azt megszólod a generációdat, mintha te külön generáció lennél ( elõbb lehagytam, 3asnak )
szerintem 14 évesen te csak ne oktass ki itt senkit, aki még csak most növi ki a legózást.. kicsit tedd takarékra magad pajtás 1es voltam, szintén a 3as felé
Nem gáz, de én nem engedném meg.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat :)
nem gáz 19/l
Ha nem kezd el a nadrágodban turkálni mondjuk a villamoson, akkor nem gáz. 18
nem hinném hogy az lenne 16
Szerintem egyáltalán nem gáz, bár ne a legnagyobb közönség elõtt csinálja. Sõt, én szeretem, ha néha megfogja a fenekem a barátom..:)

Mennyire gáz, ha egy 23 éves pasi egyszerre kb.15-20 csajt fűz facebook-on?

Legjobb válasz: A pofakönyvönn szocializálódottaknál ez természetes. Élõben meg két szót nem tudna kinyögni

A pofakönyvönn szocializálódottaknál ez természetes. Élõben meg két szót nem tudna kinyögni
Hát ha nem találkozik velük, csak netes trollkodás, akkor : SZÁNALMAS
Hát ha csak a felével találkozik és csak a negyedét megkúrja , akkor emelem a kalapom elõtte!
Elég gáz, fõleg, hogy FACEBOOKON.
Nagyon gáz!!!Én 25-30 -at fûzök 50 évesen.Van hová fejlõdnöd öcsi.
szerintem szánalmas, amit csinál. :P élõben meg egy szót nem tudna kinyögni elõttük, szóval inkább bújjon el!!
Nagyon gáz, de nem az én bajom.
ultragáz!:)
szegény lányok...
szerintem meg a lányok butak h hisznek neki.
Nem gáz, hanem bizonyos szemszõgbõl parasztság.
nem, miért lenne az?
A lányokat sajnálom, hogy ilyenekkel kezdenek ki..ejj..

Mennyire gáz az, ha egy 20 éves lánynak még nem volt kapcsolata, csak egy rövidebb kis románca?

Legjobb válasz: Nem gáz :) nem mindenki jön össze minden jött-menttel. idõ kell megtalálni az igazit :)én is ezen dolgozom :) 22/F

Nem gáz :) nem mindenki jön össze minden jött-menttel. idõ kell megtalálni az igazit :) én is ezen dolgozom :) 22/F
utolsó: itt egyedül te vagy a gáz
Lánynál is gáz.
Egy lánynál nem gáz, egy fiúnál már az!
Ultra gáz. Helyedben ki se mennék az utcára és nem mutatkoznék az emberek között. Az, hogy lesz-e neked valaha valakid vagy, hogy egyáltalán valami összejön neked, ezeket mind felejtsd el. Örökre egyedül maradsz. Úgy fogsz megrohadni.
Egyáltalán nem gáz, hogy nincs pasid, bár szerintem 20 év körül már mindenkit zavar, ha nem volt kapcsolata. Van egy barátnõm, aki 22 és neki sem volt még soha. Nagyon zavarja õt is, folyton ezen agyal.
Miert lenne gaz 1 altalan nem az mind ahogy a tobbi kommetelo is irta örüly neki h nem vagy olyan mind a tobbi lany aki valtogassa a pasikat mind az alsonemuit......majd meg talalod az igazit es ennnyi :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy bíztattok...csak félek, hogy esetleg velem van probléma :/
Nincs semmi baj vele. Sõt én ezt tartom normálisnak, de persze másoknak eltérõ lehet a véleménye. Az intelligencia és a jólét egyenes arányban áll a párválasztás kitolódásával, illetve a pár nem választás esélyével. Jellemzõen a szegény afrikai országokban még mind a mai napig, már 12 évesen férjhez adják a lányukat a családok. Vidéken élek, Budapesten tanulok, látom a különbségeket ezen a téren. Vidéken ha egy nõ még 25 évesen se ment férjhez, és ott ebbõl következõen nem szült gyereket, akkor vénlánynak hívják, lenézik, az idõsebb asszonyok összesúgnak a háta mögött, meg minden ilyen baromság, amely a régmúlt hagyományaira emlékeztet. Budapesten ez másképp van, ott elég 30-35 évesen férjhez menni, gyereket szülni, sõt nem szülni is. De pl. vidéken az idõsebb nemzedékben még él a gyermekáldáskori jókívánság, miszerint: Remélem megmarad! Vannak ilyen dolgok. 24F
Orulj neki, en mar elore felek, h a kovetkezo baratnomnek milyen sebeket okozott a ^szerelem^. Szerintem az ertek egy noben, ha nem ment rajta vegig a fel varos. Rovidesen neked is lesz nyugi! Sok Sikert
Én is ilyen vagyok, de mondjuk én nem érzem gáznak:D
nekem se volt még semmilyen kapcsolatom 19/f
Nem gáz, van az így néha. Az önmagában nem baj, ha 20 évesen nem volt még kapcsolata, csak az, ha ettõl õ többnek érzi magát mindenkinél, esetleg azért nem volt még senkije, mert olyan nagyra tartja magát, hogy lenézi a férfiakat. De ez szerencsére nem törvényszerû.
örülj neki nem vagy ribi senkit nem érdekel a hisztid normális lány vagy kit keresi a párja sok más ilyen ember van megtalálod azt kinek te vagy mesefalat
idefigyelj.. ne foglalkozz azzal aki azt mondja hogy gáz.. egyáltalán nem az, sõt én kifejezetten örülnék egy ilyen barátnõnek akirõl tudom hogy még nem ment át a fél város, én is ilyen vagyok..., és engem se érdekel a többiek véleménye, majd jön amikor jönnie kell ;) szal kitartást ! ;) 20/f

Az mennyire szégyellnivaló, gáz, ha egy 20 éves lánynak korona van a fogain? A férfiak szemében?

Sajnos elég romlékonyak a fogaim, hiába ápolom ?ket:S mivel már eléggé csúnyácskák a fogaim, lehet hogy koronát vagy héjakat kellene csináltatni a fogaimra...én viszont nagyon szégyellem ezt:( mi lesz, ha majd valaki észreveszi:( persze a lehet? legjobb koronát szeretném majd a fogaimra, ami még megfizethet?, de nem tudok err?l sem sokat:( és mi lesz ha megtudja mondjuk az a fiú, akivel ismerkedek?:(

Legjobb válasz: Nem szégyellnivaló. Egyik osztálytársamnak már középiskola harmadik osztályában volt, mert nem voltak jók a fogai. A barátnõmnek kb. 17 éves korában kitörött az egyik foga egy baleset következtében, neki is koronája van, egy fiú ismerõsöm meg belebiciklizett egy pótkocsiba 13 évesen, neki azóta van. Ezen szerintem nem akad fenn senki. Inkább korona, mint rothadó fogak.

Nem szégyellnivaló. Egyik osztálytársamnak már középiskola harmadik osztályában volt, mert nem voltak jók a fogai. A barátnõmnek kb. 17 éves korában kitörött az egyik foga egy baleset következtében, neki is koronája van, egy fiú ismerõsöm meg belebiciklizett egy pótkocsiba 13 évesen, neki azóta van. Ezen szerintem nem akad fenn senki. Inkább korona, mint rothadó fogak.
Ne butáskodj. Ez örvendetes, ahogy elnézem sok 18-20éves fogazatát. Ha romlik, meg kell csináltatni. Anno én is tartottam töle, hogy ilyenek miatt megszólnak, mert hogy majd biztos azt gondolják, hogy igénytelen vagyok és hagytam öket kirohadni, de aztán felvilágisítottak, hogy aki nem azok szoktak koronát csináltatni, akik igénytelenek, mert nekik a továbbiakban is jó úgy.
A kérdező hozzászólása: dejó, hogy ezt írjátok:) igen, én is úgy vagyok vele, hogy inkább legyen rajta majd korona, minthogy csúnya legyen...:) néztem képeket, hogy milyen szépre meg tudják csinálni, sokszor szebb mint a valódi, de kicsit félek, hogy mennyire más a valóságban, mint képen...nem-e jobban mûnek látszik:S
Örülj neki, hogy anyagilag megteheted ezt, ez inkább büszkeség legyen, hogy szép fogaid lesznek :) Ez csak irigylésre méltó lehet, nem szégyelnivaló. Arról nem tehetsz, hogy romlékony fogakat "örököltél". De arra legyél büszke, hogy érdekel a megjelenésed és aláveted magad ennek az elég komoly beavatkozás-sorozatnak! Sok sikert!
egyáltalán nem gáz, pl. engem nem is "érdekelne"
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztató válaszokat:) mostmár nem aggódom annyira ezen a dolgon:) aranyosak vagytok:) köszönöm a válaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!