Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gáz ha (366 db)

Az mennyire gáz, ha egy csaj izmosabb, mint a pasija?

Legjobb válasz: ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.

ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.
Gáz lenne? Hülye felfogás. Van aki ebben jó, van aki abban, de ha szeretitek egymást, akkor ez mindig elfogadható. Akkor bajos a dolog, ha a fiú amellé, hogy nem fitt, nem is nyújt valahol/sehol kiemelkedõt, amit a lány elfogadhat, ekkor aláírom, hogy változtatni lehet, de egyébként ez nem szabad, hogy döntsön egy kapcsolatban. Ha mégis, akkor nem szerelem, vagy nem értetek még meg egymáshoz.
sztem féjj tõle me szétbaxxa a fejed hidd el én tom
Hát én nekem nem lenne annyira nagy gond, de néha zavarna ha egymás mellé állnánk valahol...nem is tudom úgy szégyellném 17/F
Nem lehet, hogy csak szálkás vagy és azért tûnsz izmosabbnak? Laikusok simán összekeverik az izmossággal.
Engem személy szerint zavarna, kérdés mit értesz az alatt hogy izmosabb és persze, hogy mennyivel :) Ha esetleg nem sportolsz és van idõd is , kezdj el valamit :) ártani nem fog.
azért itt is vannak szintek, szerintem annyira nem gáz, ha a pasi nagyon cingár, a csaj meg sportos alkat. Viszont ha a csaj "kigyúrt", na az már kicsit fura.
Ez azt jelenti h te vagy az úr a háznál.
Sztem gázzz
A kérdező hozzászólása: Hát ezt õ is mondta nekem...:( Én attól félek, h elhagy ez miatt és csak azért kérdem... De már több, mint 3 éve vagyunk együtt, talán el nem fog hagyni.
hát elég gáz , a pasi legyen izmosabb

Mennyire gáz ha valaki elmegy egy prostihoz dugni ha már rég nem volt nővel?

Legjobb válasz: Mennyire gáz, ha valaki elmegy moziba mert meg akar nézni egy jó filmet és elege van a tévében leadott õsrégi vackokból?

Mennyire gáz, ha valaki elmegy moziba mert meg akar nézni egy jó filmet és elege van a tévében leadott õsrégi vackokból?
A kérdező hozzászólása: Mennyire gáz ha valaki elmegy egy prostihoz dugni ha már rég nem volt nõvel és elege van a farok verdesésbõl?
Ja ha ismerkedni is csak a szex miatt ismerkedsz menj inkább prostihoz, amúgy nem gáz de ne is dicsekedj vele.
Hát elég gáz. Csak a lúzerek járnak, akiknek agybajuk van és nem tudnak normális kapcsolatot kialakítani...
Ezt mindenkinek magában kell lerendeznie, hogy õ hogy viszonyul a dologhoz. Én soha sem tudnék hivatásossal együtt lenni, nem engedné a lelkiismeretem, de hogyha neked nincs ilyen problémád, nem okoz benned lelki törést a dolog, akkor csak nyugodtan. Persze nem kell nagydobra verni.
Szerintem nem gáz, én is járok. Haverokkal szoktunk menni másik városba, ha jövõhéten megjön a fizu, akkor már megyek is. Mostanában havonta egyszer megyek, de pl nyáron volt, hogy hetente mentem, de olyan is volt, hogy 8-10 hónapig egyáltalán nem. Egyébként én 17 évesen voltam elöszõr bordélyban ahova a nagybátyám vitt el, azóta járogatok, szóval nekem egyáltalán nem gáz. Ha az ismerõseid között nem vered nagy dobra, akkor [email protected]ál rá, hogy itt mit mondanak. Ha nincs csajod, akkor miértne? Egy matyizás semmilyen mértékben nem hasonlítható egy dugáshoz, még ha fizetsz is érte. 22/F
A kérdező hozzászólása: ma 10:23 Fízetni a szexért?Miért szerinted ha elkezdesz ismerkedni egy csajjal akkor mennyi pénz megy el mire ágyba viszed?Mozi, fagyi, vacsora, koncert stb stb.Aztán a végén lehet hgy még em fekszik le veled.Volt már ilyen velem.2 hónapig fûztem a csajt, moszi, vacsora, koncert és hasonló hülyeségek aztán még sem lett semmi belõle.Így is úgy is fízetned kell érte.Persze nem ez az életcélom de jelen esetben már eléggé ki vagyok éhezve és nem sok türelmem van csajozni így hogy már meg vagyok feszûlve és nem lennék túl türelmes.De talán érthetõ is hiszen 10 hónapja nem voltam nõvel.
Azert inkabb tartsd meg magadnak, nem kell a vilag tudtara hozni, ne errol iteljen meg kesob olyan aki esetleg ezt es nem sokkal tobbet tud rolad. Viszont ha mashogy tenyleg nem megy, menj el, ne csinalj magadnak ebbol lelkifurdalast. Erezd jol magad, nem te leszel az elso es nem is az utolso aki ilyen helyen jart :) .
Miért, világgá akarod kürtölni? Ha nem, akkor egyáltalán nem ciki. Véleményem szerint még ha világgá is kürtölnéd se lenne ciki, ismerek olyat aki rendszeresen qrvázik és mindig elmeséli. Szerinte ez is csak egy szolgáltatás, mint a pizza kiszállítás vagy az autómosás. Fizetsz érte és megkapod amit akarsz, ennyi, tisztán üzlet.
A kérdező hozzászólása: Igazából már ki is néztem egyet jó kis csajszi és igényesnek tûnik.De az volt a kérdés hogy emnnyire ciki vagy gáz?
A kérdező hozzászólása: ma 10:26 Tudom hogy lehet találni, én sem útszélhiez mennék.Nem vagyok hülye gyerek amúgy:D De azért köszi a tippeket, csak olyanhoz mennék akinek van orvosi igazolása és szigorúan gumiba még a cumit is.
Bocsánat: "az út mellett álló"
Végül is meg lehet érteni. Csak ne az mellett álldogáló nõk közül válasszon, hanem luxusprostihoz menjen! Velük elõre lehet idõpontot egyeztetni, kultúrált környezetben fogadják vendégeiket. És állandó orvosi felügyelet alatt állnak! A neten lehet találni oldalakat, ahol reklámozzák magukat, fotóval, telefonszámmal!
ha ezt elhíreszteled magadról akkor senki nem lesz jó véleménnyel rólad, de ha megtartod magadnak akkor nem teljesen mindegy???
fizetni a sexért??? hülye lennék...
Szerintem nem gáz! Sokba kerül, az biztos. De amíg nem találsz egy rendes, aranyos kislányt és már annyira hiányzik a szex, hogy majd' bele õrülsz, elfogadható, hogy néha-néha megengedsz magadnak egy, az említett módon eltöltött éjszakát. De arra készülj fel, hogy nem két filléredbe fog kerülni!

Lányok! Mennyire gáz, ha egy srác a szüleivel megy moziba?

Természetesen vannak barátaim,akikkel mehetnék,de a szüleimet általában ugyanazok a filmek érdeklik mint engem.Például anyukám nagy Halálos-iramban rajongó:D És ha van valami ilyen film,akkor sokszor valamelyik szülőmmel megyek rá.Az se mindegy,hogy ilyenkor levisznek kocsival,valamint fizetik a jegyem.(tömegközlekedéssel minimum másfél óra a mozi,a zsebpénzemet pedig elviszi a sport) Magas,sportos,ezenkívül átlagos kinézetű srác vagyok amúgy.Csak 17 évesen kicsit cikinek érzem ezt a dolgot.Mit gondolnátok,lányok,ha látnátok egy ilyen srácot "anyucival" mozipénztárba állni? Lúzernek tartanátok? 17/F

Legjobb válasz: Fiú vagyok, szerintem nem gáz. Nehogy már gáz legyen ha a családoddal vagy!

Fiú vagyok, szerintem nem gáz. Nehogy már gáz legyen ha a családoddal vagy!
Magas, sportos, ezenkívül átlagos kinézetû srác vagyok amúgy. :DD rejtett privivadász. :D Amúgy nem gáz... Kivéve ha te annak érzes, és feszengsz.
Lány vagyok. Sok fiúhaverom van, akik elzárkóznak az anyjuktól, pedig jófej anyukákról van szó! Én sajnálom az ilyen anyukákat, és én sem szeretném, ha egyszer lenne fiam, és ilyen lenne velem. Sokkal többre értékelem, ha normális a kapcsolat, ilyen szinten, ahogy te írod.
Szerintem ez egyáltalán nem gáz:D
Még az sem érdekelne, ha tényleg a haverhiány miatt szoktál volna erre. A legtöbb ember más jellemvonásokkal szimpatizál, mint én, miért jelentene hát bármit is, hogy õk miképp viszonyulnak hozzád? Ha kedvellek, akkor kedvellek, ezt se megelõzõleg, sem utólag nem befolyásolhatja a közösség. Nem, nem vagy gáz.
Igen, de általában az ilyet le kell szarni. Szerintem. Ha mások véleménye alapján élsz elveszted önmagad.
A kérdező hozzászólása: Mert plázába(ahol van a mozi) általában a haverjaival megy az ember elvileg.
A kérdező hozzászólása: Tudod, ha a lányok ilyet látnak, simán azt hihetik, hogy egy olyan szerencsétlen vagyok, akinek nincsenek barátai, mert moziba is szülõkkel megy..
Figyeld ha õk ilyen fiatalosak stb akkor miért ne?
Ez lenne a szép új világ? Ahol egy családi kikapcsolódás már ciki? Fõleg 17 évesen?
Nem gáz.
milyen világ már ez? az ember már a saját szüleit is gáznak tartja??
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért lenne privivadász. De ha akarjátok: NEM KÉREK PRIVIT! Örülsz?:D
Bocs, hogy nem lány vagyok...de szerintem nem gáz, ha anyádékkal beülsz mozizni. Sokszor látom, hogy 14-18 lányok is anyukával, apukával jönnek jegyet venni.
Szerintem nem gáz... ha bulizni mennél vele, az az lenne :D
Én negyven éves vagyok, a fiam húsz szoktunk egyût járni moziba, voltunk már koncerten is. Szerintem nem fordúl meg a fejében hogy ciki. Bár volt hogy megkérdezték tõlle a haverjai, hogy a nõvére vagyok-e, ilyenkor mindíg vigyorogva mondja hogy az anyukám:-)

Mennyire gáz, ha egy párkapcsolatban az erősebbik nem a tanulatlanabb?

Okos csaj Vs. Buta pasi Sokat keres? csaj Vs. Keveset keres? pasi

Legjobb válasz: Ha titeket nem zavar,nem gáz.Engem viszont mint Nõt zavarna,ha nem tudnék felnézni a páromra...Márpedig ha tanulatlanabb nálam,akkor biztos nem tudnék :S De ha férfi lennék,akkor se kéne magamnál okosabb csaj,mert nem tudám magmat férfiasnak érezni mellette. De mondom,ha ez titeket nem zavar,akkor semmi baj nincs vele.Mindenki úgy él,ahogy akar,azzal,akivel akar:)

Ha titeket nem zavar, nem gáz.Engem viszont mint Nõt zavarna, ha nem tudnék felnézni a páromra...Márpedig ha tanulatlanabb nálam, akkor biztos nem tudnék :S De ha férfi lennék, akkor se kéne magamnál okosabb csaj, mert nem tudám magmat férfiasnak érezni mellette. De mondom, ha ez titeket nem zavar, akkor semmi baj nincs vele.Mindenki úgy él, ahogy akar, azzal, akivel akar:)
Tiisztázzuk, hogy tanulatlan vagy buta, mert nem ugyanaz.
Az IQ nem végzettségfüggõ. Lehet építkezési munkás is intelligens, míg egy többdiplomás is teljesen gyökér. A lexikális tudás nem egyenlõ a tényleges tudással. Az csak okos, nem bölcs. Mellesleg egy kapcsolatban inkább számít mennyire emberségesek a felek, minthogy ki vágja jobban az atomfizikát...
érdekes, a feminista nõk arról beszélnek, hogy mikor jön el az az idõ mikor egy nõ ugyanannyit keres mint egy férfi. Ebben az esetben a nõ többet keres, és hirtelen minden kommentelõ nõ/lány ellenzi a kapcsolatot...
nekem nem jön be. pont ezért gondolok sajnálkozva az ilyen párokra. ha intelligens a férfi és kellõen tájékozott, érdeklõdõ, sokoldalú, akkor azért tûrhetõ. viszont, ha kevesebbet keres, nem gond. szerintem. persze a férfit frusztrálhatja, ami kihat a kapcsolatra is.
azért, mert tegyük fel én irodában dolgozom és diplomám van attól még nem fogom lenézni a párom ha tegyük fel õ csak egy építkezésen dolgozik, de szerintem általában a pasikat ez zavarja, mert ugye bár az egojuk! Egyébként egy diplomás csaj is lehet tök sík szóval nem a munkahely az, ami döntõ szerintem!
lehet hogy nem jól értelmezem, de mibõl álapítod meg, hogy buta?
09.18-asnak k*rva nagy igaza van!!
A diploma nem garantálja, hogy valaki intelligens és jó partner is egyben. Nagyobb az esélye, hogy tájékozott, de közel sem biztos, hogy szimpatikus lesz a személyisége. Én diplomás vagyok, az egyetemen láttam, hogy a hallgatók többsége elég szakbarbár, nem éppen intelligensek még a köztérsasági ösztöndíjasok sem, a tanultakon kívül mást nem nagyon tudnak szóval nem tudnám elképzelni õket partnernek, barátnak. Persze van egy-két kivétel, de csak azért, mert egy területen tanulunk, nem lesznek kívánatosabbak. Apámnak csak szakmunkás végzettsége van, vállalkozó, tájékozott, mûvelt, beszél két idegen nyelvet, pedig nem volt lehetõsége tanulni, ráadásul jóképû férfi és nagyszerûen kijön anyukámmal, aki diplomás, de kevesebbet keres nála. Persze általában mindenki jobban érzi magát a hasonlók körében. Ja, és vannak diplomák, amikkel kitörölhetik a feneküket a végzettek: kommunikáció, könyvtár, mûvelõdésszervezõ, szociálpolitika szak, ezeknél egy só szakma többet ér. Persze sok a bunkó szakmunkás, az egyetem legalább a lehetõséget, közeget megadja, hogy fejlõdj. Egy szakmunkásképzõben meg nem éppen válogatott a társaság. Minden azon múlik, mivel töltöd a szabadidõdet.

Mennyire gáz ha a független nõk jönnek be nekem?

Komolyabb kapcsolatot keresek( nem, nem itt ), de belsõ alapján CSAK azokat a nõket tartom vonzónak akik megállnak a saját lábukon. Ezt veszik természetesnek, hogy nem szorulnak rá egy férfi anyagi támogatására, feltalálják magukat az életben...hogy kapcsolatban is van saját külön világuk - hobbik, barátnõkkel lógás stb. Természetesnek veszik hogy akár összeköltözés után is vannak olyan programjai amikbõl én kimaradok. És persze fordítva is.

Legjobb válasz: ez miért lenne gáz? alapjáraton így mûködik az élet. ha valaki nem boldog egyedül, önmagába, nem értékeli az életet, nem bízik önmagában, akkor mibõl ad? csak úgy lehet szeretni, ha van mibõl. akik gyökerében függnek a párjuktól, azoknak halálra van ítélve a kapcsolatuk. vagy ha nem is, soha nem lesznek olyan boldogok, mint azok, akik így vélekednek.

ez miért lenne gáz? alapjáraton így mûködik az élet. ha valaki nem boldog egyedül, önmagába, nem értékeli az életet, nem bízik önmagában, akkor mibõl ad? csak úgy lehet szeretni, ha van mibõl. akik gyökerében függnek a párjuktól, azoknak halálra van ítélve a kapcsolatuk. vagy ha nem is, soha nem lesznek olyan boldogok, mint azok, akik így vélekednek.
semennyire, ha nem azt várod hogy téged is eltartson. Az telejsen temrészetes ha vannak amásiknak programjai együttáélés mellett, ennek semmi köze az anyagi függetlenséghez. A legtöbb házaspárnál párnál ez telejsen természetes hogy külön is van néha programjuk. Az anyagi dolgok pár függõ kinek mi a szimpi. a legtöbb együttélésben közös kassza van.
Mindenkinek az ilyen nõk jönnek be szerintem, kivéve azoknak, akik cselédet vagy rabszolgát keresnek maguk mellé. Szerintem abszolút ez a helyes megközelítés. Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy érdemes toleránsnak és megértõnek lenni. Ugyanis nagyon sok család a lánygyermekeket egyáltalán nem neveli önállónak. A társadalomban valamiért benne van egy ilyen elgondolás, hogy a nõk rosszabb képességûek, kevésbé magabiztosak, gyengék, nem jó vezetõk, alávetettek stb. Sajnos nagyon sok szülõ megszégyeníti a lány gyermekét, illetve nem neveli önállóságra. 20/F
Végre valaki! -egy független nõ
jajj bárcsak az én párom ilyen lenne! Legszívesebben bezárna egy szobába, hogy ki se léphessek a házból. Mindig féltékeny, hogy "hol jártam már"! És igen õ a pasi, én meg a nõ! De néha úgy érzem fordítva van :S
"jajj bárcsak az én párom ilyen lenne! Legszívesebben bezárna egy szobába, hogy ki se léphessek a házból. Mindig féltékeny, hogy "hol jártam már"! És igen õ a pasi, én meg a nõ! De néha úgy érzem fordítva van :S " Menekülj!

Mennyire gáz ha 13 évesen sminkelem magamat?

8.- os lány vagyok és nagyon szeretem sminkelni magamat, ne gondoljatok pandasminkre, csak nagyon vékony tusvonal, ami jól megy a szemformámhoz, a kisebb bőrhibáim miatt egy ( elvileg ) gyógyító és fedő krémet rakok az arcom ' hibás ' részeire, plusz minimális szempillaspirál. Nagyon gáz? Vagy béna? Nekem így jobban tetszik a fejem, ez az egyetlen módja hogy picit is elégedett legyek magammal. Békéljek meg a természetesebb külsőmmel, vagy nem nevetséges ez a sminkelés dolog ennyi idősen?

Legjobb válasz: Háát ha tényleg CSAK ennyi festék van az arcodon, akkor nem gáz... Csak könyörgöm maradj magadnál, sok lány ilyenkor már nagynak érzi magát és elég cinkes dolgokat mûvelnek magukkal... Bahh...

Háát ha tényleg CSAK ennyi festék van az arcodon, akkor nem gáz... Csak könyörgöm maradj magadnál, sok lány ilyenkor már nagynak érzi magát és elég cinkes dolgokat mûvelnek magukkal... Bahh...
Azért gáz, mert a "gyógyító, fedõ krémek mindennapos használata eltömíti a bõr pólusait, és ezáltal 15-20 év múlva borzalmas csúnya lesz a bõröd. Fiatal vagy még a sminkeléshez. A természetesség sokkal szebb. (mellesleg csodálkozom, hogy a suliban engedik, nekünk ha valakinek volt sminkje, és a tanár észrevette, hazaküldte, vagy lemosatta..
A kérdező hozzászólása: :DD
nincs rajtad semmi? ejnye-bejnye. bocs, csak ahogy a kommenteket lefele tekertem a szemem megakadt...aztán persze rájöttem mi van...
A kérdező hozzászólása: persze, többször van amikor nincs rajtam semmi:)
8.-ban nem sminkeltem magam...semennyire. 9.-ben kezdtem igazából, nem durván, még annyira sem mint most te. most 10.-es vagyok. szóval elég soknak tartom, ne is haragudj.és amúgy szoktál úgy suliba menni hogy nincs rajtad semmi smink? nálunk van 'pár' lány a 9.-esek között, akiket nem lehet máshogy látni csak mindig ugyanolyan cicásan kihúzott szemekkel...nem mondom hogy szépek, de milyenek lehetnek akkor no makeuppal? :DD szerintem kell néha egy kis szünet, hogy ne higgyék azt az emberek, hogy ez a csaj ennyire nincs megelégedve magával..?
ez messze van a sminktõl, ennyi szerintem simán mehet
A kérdező hozzászólása: Nem sminkelem magamat minden nap, de egy héten egyszer, kétszer igen, nem akarom túlzásba vinni:)
A kérdező hozzászólása: Én is undorodom az olyan lányoktól, akik nagynak képzelik magukat és olyanokat tesznek, amit késõbb tuti megbánnak! Sosem lennék ilyen, ebbe biztos vagyok, csak úgy érzem hogy ebben a minimál sminkben sebezhetetlen vagyok :)
Ugye a szemoldokoddel se csinalsz semmit? A kormeidet lakkozod? Szerintem a tusvonal nem annyira gaz, ha mar egy kicsit idosebb emberen van..13 evesen nem maradnal csak a spiralnal mondjuk?

Mennyire gáz, ha nem merek visszaszólni arra ha beszólnak/piszkálnak?

Legjobb válasz: Szerintem semennyire. 1. jobb ha nem keveredsz bele csak nagyobb baj lenne 2. ostoba emberekhez nem éri meg lealacsonyodni 3.nem mersz? vagyis hogy hogy nem? ezt kifejeted? nem mersz mert félsz tõlük? ha igen akkor nem kell :) amelyik kutya ugat az nem harap. Sajnos a mai társadalomban azok a menõk akik másokat megaláznak :) Mindenesetre szerintem nem gáz 14/L

Szerintem semennyire. 1. jobb ha nem keveredsz bele csak nagyobb baj lenne 2. ostoba emberekhez nem éri meg lealacsonyodni 3.nem mersz? vagyis hogy hogy nem? ezt kifejeted? nem mersz mert félsz tõlük? ha igen akkor nem kell :) amelyik kutya ugat az nem harap. Sajnos a mai társadalomban azok a menõk akik másokat megaláznak :) Mindenesetre szerintem nem gáz 14/L
Nem kell balhézni. Le lehet rendezni úgy is egy vitát, hogy te higgadt maradsz, a másik meg már a falat kaparja. Ki kell használni a szellemi fölényt. Ha egyeltalán nem cselekszel ilyenkor, rád fognak szállni. Ha azért nem szólsz vissza, mert félsz, akkor nagyon gáz. Az teljesen más dolog, ha azért nem mész bele a vitákba, mert képes vagy egyenes háttal, magabiztosan elsétálni. De még ez is necces szerintem.
Az önuralom a legnagyobb erények egyike. Ha ártanak neked, a higgadtság segít a leginkább hogy jól kezeld a helyzetet. Visszaszólni felesleges. Ha eljön az ideje szépen, csendben lerendezheted az ügyet.
Nem kell visszaszólni, elég egy jól irányzott rúgás a halántékra. Na jó, igazából egyáltalán nem kell törõdni a szellemi alsóházzal.
Én se mertem egy ideig visszaszólni, hagytam had alacsonyítsák le magukat. Azzal, hogy valaki megmutatja valaki milyen "jelentéktelen" attól õ még nem lesz jobb ember. Igazából csak azok szeretnek másokat bántani akiket már bántottak, mert valljuk be egy egészséges ember nem leli abban örömét, hogy másnak fájdalmat okoz.
Én speciel türelmes vagyok elég sokáig, viszont hirtelen haragú. Aki azt a határt eléri, az nem ússza meg horzsolásokkal. De ez a határ ez elég messze van a normális állapotomtól. Szóval afféle szidalmazások és hasonlók egyáltalán nem hatnak rám. :D
Ne balhézz, ne vedd figyelembe az ilyen fogyatékosokat, húzd ki magad, és sétálj el, ha csak piszkálni tudnak, akkor csak sajnálom õket, viszont ha kell védd meg magad!
Ha beszólnak, ne is vedd figyelembe, egyik füleden be, másikon ki, szánalmasak, hogy másokat piszkálnak, és irigylem õket, hogy ráérnek más életével is foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, köszi a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Igaz. De akkor is bennem van, hogy "ugyan már még egy ovisnak sem?" :D
Ugyan már egy ovisnak nem is kell :) csak feszegeti a határokat. Akkor süllyednél el ha vissza szolnál neki. :)
A kérdező hozzászólása: Azért nem merek annyira visszaszólni, mert már így is túl sok balhét láttam, ezért úgy gondolom, hogy jobb rájuk hagyni és békésen elintézni. De mikor egy óvodás szól be és neki nem merek semmit mondani, na akkor azért elsüllyednék... Mégsem szólók neki, csak úgy teszek mintha nem hallanám.
Szerintem sem gáz, minek kell a balhé, mire jó az. Akik meg azt keresik azok egyszer úgy is megkapják úgy igazán hogy elmegy tõle a kedvük :D Lehet hogy pont egy olyan fogja jól elverni mint például te, aki nem nagyszájú, nem kötekedõs de egyszer elszakad a cérna.
Engem mindig szekált osztálytársam kb 2-3 évig alsótól kezdve, felmentünk ötödikbe, megfogtam a táskám és a fejéhez basztam, másnap az apja állt az ajtóba de nem engedtem be:)

Nudista strandon mennyire gáz, ha feláll?

Először mennék nudista strandra, de félek, hogy képtelen leszek uralkodni magamon. Az egy dolog, hogy puncit látok sokfelé, de ha magamra nézek és látom, hogy a farkam is látszik, szóval, ha rám néznek, akkor látják, akkor nehezen tudok magamon uralkodni. Gondoltam előtte rárántok, de félek az új helyzet miatt még az sem lesz elég. Letelepedek majd valahova, ahol kevesebb ember van, de mondjuk ott egy büfébe gondolom esélytelen lesz elmenni, mert ha nem is áll, lehet miközben kérem a sört, feláll, akkor mivan? Ez mennyire gáz egy ilyen helyen?

Legjobb válasz: Az ilyet nem nagyon nézik jó szemmel. Én csak ezért nem megyek ilyen helyre, mert egyik haverom hívott már és csajok is jöttek volna de mondták hogy ezzel vigyázzak mert ha feláll akár ki is dobhatnak mert ott ugye nem arról szól az élet hogy másokat megbámulj hanem csak ott legyél és meztelenkedj. Ilyenkor vannak praktikák hogy dobd magadra a törölközõt és üljél mondjuk teljesen természetesen és ne foglalkozz vele, vagy menjél be a vízbe, vagy fordulj hasra. Ha a büfébe vagy ott gáz, mivel ilyen helyen ha leül valahová az ember illik maga alá törölközõt tenni így olyankor tekerd a derekadra és ennyi, maximum ezt tudod tenni.

Az ilyet nem nagyon nézik jó szemmel. Én csak ezért nem megyek ilyen helyre, mert egyik haverom hívott már és csajok is jöttek volna de mondták hogy ezzel vigyázzak mert ha feláll akár ki is dobhatnak mert ott ugye nem arról szól az élet hogy másokat megbámulj hanem csak ott legyél és meztelenkedj. Ilyenkor vannak praktikák hogy dobd magadra a törölközõt és üljél mondjuk teljesen természetesen és ne foglalkozz vele, vagy menjél be a vízbe, vagy fordulj hasra. Ha a büfébe vagy ott gáz, mivel ilyen helyen ha leül valahová az ember illik maga alá törölközõt tenni így olyankor tekerd a derekadra és ennyi, maximum ezt tudod tenni.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, azért kellene valami próba hely, nem akarok rögtön valami nagyobb kempingbe menni, vagy ilyen helyre.
Szerintem, aki ilyen helyre meg, annak természetes az ilyen helyzet. Nehogy már ott van pl a sok punci és ezen kelljen idegesítened magad. Attól még nem mászol rá senkire. És azt nem hiszem el ha vkinek feláll, azt kidobják. Szerintem ez valamennyire természetes. Mondjuk én nem mennék ilyen helyre, mert szégyenlõs vagyok. :D
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem mászok rá nem arról van szó, de nem vagyok hozzászokva, hogy sétálgatok a tóparton és meztelen emberek jönnek velem szembe, én is meztelen vagyok és senkit nem érdekel. Furcsa a helyzet, ennyi. De egyszer ki akarom próbálni, csak para
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem mászok rá nem arról van szó, de nem vagyok hozzászokva, hogy sétálgatok a tóparton és meztelen emberek jönnek velem szembe, én is meztelen vagyok és senkit nem érdekel. Furcsa a helyzet, ennyi. De egyszer ki akarom próbálni, csak para.
Fiatalabb fiuknál tolerálják, nyugi. Emiatt nem dob ki senki. Azokat dobják ki, akik szándékosan álló farokkal kergetnek másokat nyilvánvaló célból.
A kérdező hozzászólása: 27 éves vagyok, de nyílván nem az a célom, hogy álló farokkal sétáljak a strandon és mindenkit leszólítsak. Nem is akarok senkivel beszélni se amúgy se, elsõ alkalom, próba... nem vagyok hozzászokva, hogy ez természetes. :)
De ha valami swinger strandra mész, ott nem gond, sõt kötelezõ.
A kérdező hozzászólása: Swinger strand? Na mesél, hol van ilyen!

Mennyire gáz ha megbeszélem a problémákat egy felnőttel (tanár)? 16/L

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan beszélgess a problémáidról egy tanárral.Jobb,ha tapasztalt,okos,jól szituált emberrel beszéled meg a dolgokat!A hasonló korú lányok néha érzelembõl,féltékenységbõl,irigységbõl adnak hülye tanácsokat,amit ha betartasz,akkor valószínûleg az rosszul is sül el. Te is átgondolhatod,átértékelheted a problémáidat úgy,mint egy kívülálló,de hidd el,hogy egy igazi kívülálló tényleg objektív véleményt tud mondani az adott problémákról. A szerelmi életedet tényleg jobb és etikusabb,ha nem viszed be a suliba!A magánéleti gondokról nyugodtan kérhetsz tanácsot,a tanárnak ugyanis van egy nevelõ szerepe is,csak ezt sokan kifelejtik..nálunk ezt elmondták..nekünk nem gáz odafordulni egy tanárunkhoz,hogy elmondjuk,hogy mi bánt,vagy mi történt,ami esetleg akadályozhat a tanulásban,ronthat a jegyeinken..stb.Amikor tanácsot adnak,akkor jó és hasznos tanácsokat adnak,mert tapasztaltak,40-50 év körüliek általában,és õk mégsem ordítják le rögtön a fejünket..:) 17/L

Szerintem nyugodtan beszélgess a problémáidról egy tanárral.Jobb, ha tapasztalt, okos, jól szituált emberrel beszéled meg a dolgokat!A hasonló korú lányok néha érzelembõl, féltékenységbõl, irigységbõl adnak hülye tanácsokat, amit ha betartasz, akkor valószínûleg az rosszul is sül el. Te is átgondolhatod, átértékelheted a problémáidat úgy, mint egy kívülálló, de hidd el, hogy egy igazi kívülálló tényleg objektív véleményt tud mondani az adott problémákról. A szerelmi életedet tényleg jobb és etikusabb, ha nem viszed be a suliba!A magánéleti gondokról nyugodtan kérhetsz tanácsot, a tanárnak ugyanis van egy nevelõ szerepe is, csak ezt sokan kifelejtik..nálunk ezt elmondták..nekünk nem gáz odafordulni egy tanárunkhoz, hogy elmondjuk, hogy mi bánt, vagy mi történt, ami esetleg akadályozhat a tanulásban, ronthat a jegyeinken..stb.Amikor tanácsot adnak, akkor jó és hasznos tanácsokat adnak, mert tapasztaltak, 40-50 év körüliek általában, és õk mégsem ordítják le rögtön a fejünket..:) 17/L
Hát attól függ, milyen jellegû probléma. Ha valamilyen iskolával kapcsolatos gondom lenne, akkor nem gáz, de mondjuk a szerelmi életemet vagy családi problémáimat egy olyan tanárral sem tárgyalnám ki, akit egyébként bírok. 17/F
egyetértek az elõzõvel, jó dolog, hogy van kihez fordulni. de remélem azért a szüleiddel is megbeszéled ezeket a dolgokat:)
Szerintem egyáltalán nem gáz. Én a némettanárral beszélgettem néha, mert pont úgy jött ki, hogy az volt az utolsó óra. Úgy indult, hogy rákérdezett, hogy van-e valami baj, mert már többen is észrevették, hogy furcsán viselkedem, "elszakadt a film", és kipakoltam neki mindent. Azóta is mindig váltunk pár szót, ha összefutunk suliban. :)
Mi osztály szinten osztályfõnökünk szerettük annyira, hogy mindig 'pótanyu'nak hívtuk sulin kívül. :D És tényleg olyan is volt a kapcsolatunk. Bármilyen bajunk volt akár a magánéletben is bírtunk hozzá fordulni. Szóval simán ha olyan a kapcsolatotok.
Szerintem jó ha meg tudud beszélni a gondjaid valakivel aki figyel rád, de próbálj meg inkább a szüleiddel kommunikálni.
A kérdező hozzászólása: Velük is szoros a kapcsolatom...

Mennyire "gáz" ha 14 évesen fogfehérítésre lenne szükségem?

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem gáz! Az elszínezõdésre való hajlam örökölhetõ, ezenkívül ha sokat kávézol, teázol és sok ételfestéket tartalmazó ételt fogyasztasz simán lehet elszínezõdött fogad. Sok 14 éves azért fehéríti a fogát, mert fél árnyalattal világosabbat szeretne. Nyugodtan menj el a fogorvoshoz, és fehérítsd ki a fogaidat, ha attól jobban érzed majd magad a bõrödben :)

Ez egyáltalán nem gáz! Az elszínezõdésre való hajlam örökölhetõ, ezenkívül ha sokat kávézol, teázol és sok ételfestéket tartalmazó ételt fogyasztasz simán lehet elszínezõdött fogad. Sok 14 éves azért fehéríti a fogát, mert fél árnyalattal világosabbat szeretne. Nyugodtan menj el a fogorvoshoz, és fehérítsd ki a fogaidat, ha attól jobban érzed majd magad a bõrödben :)
Miért lenne rá szükséged? Szerintem igen, gáz.
Szerintem nem gáz. Utána jobb lesz. Nem kell reklámozni, hogy ilyened volt, és akkor minden okés lesz. :) A fogorvos szerint sem lesz ciki.
És miért nem jó a fehérítõs fogkrém? Könyörgöm, 14 éves... késõbb is ráér tönkretenni a fogait, nem kell most elkezdeni...
énis 14 éves vagyok sokat teázom, még kávét is szoktam néha de nekem nincs ilyen dolgom, pedíg van fogelszinezõdésre hajlam-om
Nem tudom, hogy ki mennyire van tisztában itt a dolgokkal, de bizonyos színezõdés után a fogkrém semmit sem ér (nem mintha alapból is sokat használna). A gyakran fogyasztott savas italok is ugyanúgy károsítják a fogzománcot, mintha egyszer elmegy egy fogfehérítésre. Amúgy pedig az idei évtõl a fogászatban használható fogfehérítõ anyagok hidrogén-peroxid hatóanyagát 24-rõl 6%-ra csökkentették. Foghehérítés elõtt és után növeld kicsit a fluorid bevitelt tabletta formájában és nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Nem hiszem, hogy 1 fehérítéstõl fog tönkremenni. A fluoridos dologról nem tudtam, de köszönöm, hogy mondtad. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!