Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gáz ha (344 db)

Az mennyire gáz, ha egy csaj izmosabb, mint a pasija?

Legjobb válasz: ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.

ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.
Gáz lenne? Hülye felfogás. Van aki ebben jó, van aki abban, de ha szeretitek egymást, akkor ez mindig elfogadható. Akkor bajos a dolog, ha a fiú amellé, hogy nem fitt, nem is nyújt valahol/sehol kiemelkedõt, amit a lány elfogadhat, ekkor aláírom, hogy változtatni lehet, de egyébként ez nem szabad, hogy döntsön egy kapcsolatban. Ha mégis, akkor nem szerelem, vagy nem értetek még meg egymáshoz.
sztem féjj tõle me szétbaxxa a fejed hidd el én tom
Hát én nekem nem lenne annyira nagy gond, de néha zavarna ha egymás mellé állnánk valahol...nem is tudom úgy szégyellném 17/F
Nem lehet, hogy csak szálkás vagy és azért tûnsz izmosabbnak? Laikusok simán összekeverik az izmossággal.
Engem személy szerint zavarna, kérdés mit értesz az alatt hogy izmosabb és persze, hogy mennyivel :) Ha esetleg nem sportolsz és van idõd is , kezdj el valamit :) ártani nem fog.
azért itt is vannak szintek, szerintem annyira nem gáz, ha a pasi nagyon cingár, a csaj meg sportos alkat. Viszont ha a csaj "kigyúrt", na az már kicsit fura.
Ez azt jelenti h te vagy az úr a háznál.
Sztem gázzz
A kérdező hozzászólása: Hát ezt õ is mondta nekem...:( Én attól félek, h elhagy ez miatt és csak azért kérdem... De már több, mint 3 éve vagyunk együtt, talán el nem fog hagyni.
hát elég gáz , a pasi legyen izmosabb

Mennyire gáz ha valaki elmegy egy prostihoz dugni ha már rég nem volt nővel?

Legjobb válasz: Mennyire gáz, ha valaki elmegy moziba mert meg akar nézni egy jó filmet és elege van a tévében leadott õsrégi vackokból?

Mennyire gáz, ha valaki elmegy moziba mert meg akar nézni egy jó filmet és elege van a tévében leadott õsrégi vackokból?
A kérdező hozzászólása: Mennyire gáz ha valaki elmegy egy prostihoz dugni ha már rég nem volt nõvel és elege van a farok verdesésbõl?
Ja ha ismerkedni is csak a szex miatt ismerkedsz menj inkább prostihoz, amúgy nem gáz de ne is dicsekedj vele.
Hát elég gáz. Csak a lúzerek járnak, akiknek agybajuk van és nem tudnak normális kapcsolatot kialakítani...
Ezt mindenkinek magában kell lerendeznie, hogy õ hogy viszonyul a dologhoz. Én soha sem tudnék hivatásossal együtt lenni, nem engedné a lelkiismeretem, de hogyha neked nincs ilyen problémád, nem okoz benned lelki törést a dolog, akkor csak nyugodtan. Persze nem kell nagydobra verni.
Szerintem nem gáz, én is járok. Haverokkal szoktunk menni másik városba, ha jövõhéten megjön a fizu, akkor már megyek is. Mostanában havonta egyszer megyek, de pl nyáron volt, hogy hetente mentem, de olyan is volt, hogy 8-10 hónapig egyáltalán nem. Egyébként én 17 évesen voltam elöszõr bordélyban ahova a nagybátyám vitt el, azóta járogatok, szóval nekem egyáltalán nem gáz. Ha az ismerõseid között nem vered nagy dobra, akkor [email protected]ál rá, hogy itt mit mondanak. Ha nincs csajod, akkor miértne? Egy matyizás semmilyen mértékben nem hasonlítható egy dugáshoz, még ha fizetsz is érte. 22/F
A kérdező hozzászólása: ma 10:23 Fízetni a szexért?Miért szerinted ha elkezdesz ismerkedni egy csajjal akkor mennyi pénz megy el mire ágyba viszed?Mozi, fagyi, vacsora, koncert stb stb.Aztán a végén lehet hgy még em fekszik le veled.Volt már ilyen velem.2 hónapig fûztem a csajt, moszi, vacsora, koncert és hasonló hülyeségek aztán még sem lett semmi belõle.Így is úgy is fízetned kell érte.Persze nem ez az életcélom de jelen esetben már eléggé ki vagyok éhezve és nem sok türelmem van csajozni így hogy már meg vagyok feszûlve és nem lennék túl türelmes.De talán érthetõ is hiszen 10 hónapja nem voltam nõvel.
Azert inkabb tartsd meg magadnak, nem kell a vilag tudtara hozni, ne errol iteljen meg kesob olyan aki esetleg ezt es nem sokkal tobbet tud rolad. Viszont ha mashogy tenyleg nem megy, menj el, ne csinalj magadnak ebbol lelkifurdalast. Erezd jol magad, nem te leszel az elso es nem is az utolso aki ilyen helyen jart :) .
Miért, világgá akarod kürtölni? Ha nem, akkor egyáltalán nem ciki. Véleményem szerint még ha világgá is kürtölnéd se lenne ciki, ismerek olyat aki rendszeresen qrvázik és mindig elmeséli. Szerinte ez is csak egy szolgáltatás, mint a pizza kiszállítás vagy az autómosás. Fizetsz érte és megkapod amit akarsz, ennyi, tisztán üzlet.
A kérdező hozzászólása: Igazából már ki is néztem egyet jó kis csajszi és igényesnek tûnik.De az volt a kérdés hogy emnnyire ciki vagy gáz?
A kérdező hozzászólása: ma 10:26 Tudom hogy lehet találni, én sem útszélhiez mennék.Nem vagyok hülye gyerek amúgy:D De azért köszi a tippeket, csak olyanhoz mennék akinek van orvosi igazolása és szigorúan gumiba még a cumit is.
Bocsánat: "az út mellett álló"
Végül is meg lehet érteni. Csak ne az mellett álldogáló nõk közül válasszon, hanem luxusprostihoz menjen! Velük elõre lehet idõpontot egyeztetni, kultúrált környezetben fogadják vendégeiket. És állandó orvosi felügyelet alatt állnak! A neten lehet találni oldalakat, ahol reklámozzák magukat, fotóval, telefonszámmal!
ha ezt elhíreszteled magadról akkor senki nem lesz jó véleménnyel rólad, de ha megtartod magadnak akkor nem teljesen mindegy???
fizetni a sexért??? hülye lennék...
Szerintem nem gáz! Sokba kerül, az biztos. De amíg nem találsz egy rendes, aranyos kislányt és már annyira hiányzik a szex, hogy majd' bele õrülsz, elfogadható, hogy néha-néha megengedsz magadnak egy, az említett módon eltöltött éjszakát. De arra készülj fel, hogy nem két filléredbe fog kerülni!

Lányok! Mennyire gáz, ha egy srác a szüleivel megy moziba?

Természetesen vannak barátaim,akikkel mehetnék,de a szüleimet általában ugyanazok a filmek érdeklik mint engem.Például anyukám nagy Halálos-iramban rajongó:D És ha van valami ilyen film,akkor sokszor valamelyik szülőmmel megyek rá.Az se mindegy,hogy ilyenkor levisznek kocsival,valamint fizetik a jegyem.(tömegközlekedéssel minimum másfél óra a mozi,a zsebpénzemet pedig elviszi a sport) Magas,sportos,ezenkívül átlagos kinézetű srác vagyok amúgy.Csak 17 évesen kicsit cikinek érzem ezt a dolgot.Mit gondolnátok,lányok,ha látnátok egy ilyen srácot "anyucival" mozipénztárba állni? Lúzernek tartanátok? 17/F

Legjobb válasz: Fiú vagyok, szerintem nem gáz. Nehogy már gáz legyen ha a családoddal vagy!

Fiú vagyok, szerintem nem gáz. Nehogy már gáz legyen ha a családoddal vagy!
Magas, sportos, ezenkívül átlagos kinézetû srác vagyok amúgy. :DD rejtett privivadász. :D Amúgy nem gáz... Kivéve ha te annak érzes, és feszengsz.
Lány vagyok. Sok fiúhaverom van, akik elzárkóznak az anyjuktól, pedig jófej anyukákról van szó! Én sajnálom az ilyen anyukákat, és én sem szeretném, ha egyszer lenne fiam, és ilyen lenne velem. Sokkal többre értékelem, ha normális a kapcsolat, ilyen szinten, ahogy te írod.
Szerintem ez egyáltalán nem gáz:D
Még az sem érdekelne, ha tényleg a haverhiány miatt szoktál volna erre. A legtöbb ember más jellemvonásokkal szimpatizál, mint én, miért jelentene hát bármit is, hogy õk miképp viszonyulnak hozzád? Ha kedvellek, akkor kedvellek, ezt se megelõzõleg, sem utólag nem befolyásolhatja a közösség. Nem, nem vagy gáz.
Igen, de általában az ilyet le kell szarni. Szerintem. Ha mások véleménye alapján élsz elveszted önmagad.
A kérdező hozzászólása: Mert plázába(ahol van a mozi) általában a haverjaival megy az ember elvileg.
A kérdező hozzászólása: Tudod, ha a lányok ilyet látnak, simán azt hihetik, hogy egy olyan szerencsétlen vagyok, akinek nincsenek barátai, mert moziba is szülõkkel megy..
Figyeld ha õk ilyen fiatalosak stb akkor miért ne?
Ez lenne a szép új világ? Ahol egy családi kikapcsolódás már ciki? Fõleg 17 évesen?
Nem gáz.
milyen világ már ez? az ember már a saját szüleit is gáznak tartja??
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért lenne privivadász. De ha akarjátok: NEM KÉREK PRIVIT! Örülsz?:D
Bocs, hogy nem lány vagyok...de szerintem nem gáz, ha anyádékkal beülsz mozizni. Sokszor látom, hogy 14-18 lányok is anyukával, apukával jönnek jegyet venni.
Szerintem nem gáz... ha bulizni mennél vele, az az lenne :D
Én negyven éves vagyok, a fiam húsz szoktunk egyût járni moziba, voltunk már koncerten is. Szerintem nem fordúl meg a fejében hogy ciki. Bár volt hogy megkérdezték tõlle a haverjai, hogy a nõvére vagyok-e, ilyenkor mindíg vigyorogva mondja hogy az anyukám:-)


Mennyire gáz, ha egy párkapcsolatban az erősebbik nem a tanulatlanabb?

Okos csaj Vs. Buta pasi Sokat keres? csaj Vs. Keveset keres? pasi

Legjobb válasz: Ha titeket nem zavar,nem gáz.Engem viszont mint Nõt zavarna,ha nem tudnék felnézni a páromra...Márpedig ha tanulatlanabb nálam,akkor biztos nem tudnék :S De ha férfi lennék,akkor se kéne magamnál okosabb csaj,mert nem tudám magmat férfiasnak érezni mellette. De mondom,ha ez titeket nem zavar,akkor semmi baj nincs vele.Mindenki úgy él,ahogy akar,azzal,akivel akar:)

Ha titeket nem zavar, nem gáz.Engem viszont mint Nõt zavarna, ha nem tudnék felnézni a páromra...Márpedig ha tanulatlanabb nálam, akkor biztos nem tudnék :S De ha férfi lennék, akkor se kéne magamnál okosabb csaj, mert nem tudám magmat férfiasnak érezni mellette. De mondom, ha ez titeket nem zavar, akkor semmi baj nincs vele.Mindenki úgy él, ahogy akar, azzal, akivel akar:)
Tiisztázzuk, hogy tanulatlan vagy buta, mert nem ugyanaz.
Az IQ nem végzettségfüggõ. Lehet építkezési munkás is intelligens, míg egy többdiplomás is teljesen gyökér. A lexikális tudás nem egyenlõ a tényleges tudással. Az csak okos, nem bölcs. Mellesleg egy kapcsolatban inkább számít mennyire emberségesek a felek, minthogy ki vágja jobban az atomfizikát...
érdekes, a feminista nõk arról beszélnek, hogy mikor jön el az az idõ mikor egy nõ ugyanannyit keres mint egy férfi. Ebben az esetben a nõ többet keres, és hirtelen minden kommentelõ nõ/lány ellenzi a kapcsolatot...
nekem nem jön be. pont ezért gondolok sajnálkozva az ilyen párokra. ha intelligens a férfi és kellõen tájékozott, érdeklõdõ, sokoldalú, akkor azért tûrhetõ. viszont, ha kevesebbet keres, nem gond. szerintem. persze a férfit frusztrálhatja, ami kihat a kapcsolatra is.
azért, mert tegyük fel én irodában dolgozom és diplomám van attól még nem fogom lenézni a párom ha tegyük fel õ csak egy építkezésen dolgozik, de szerintem általában a pasikat ez zavarja, mert ugye bár az egojuk! Egyébként egy diplomás csaj is lehet tök sík szóval nem a munkahely az, ami döntõ szerintem!
lehet hogy nem jól értelmezem, de mibõl álapítod meg, hogy buta?
09.18-asnak k*rva nagy igaza van!!
A diploma nem garantálja, hogy valaki intelligens és jó partner is egyben. Nagyobb az esélye, hogy tájékozott, de közel sem biztos, hogy szimpatikus lesz a személyisége. Én diplomás vagyok, az egyetemen láttam, hogy a hallgatók többsége elég szakbarbár, nem éppen intelligensek még a köztérsasági ösztöndíjasok sem, a tanultakon kívül mást nem nagyon tudnak szóval nem tudnám elképzelni õket partnernek, barátnak. Persze van egy-két kivétel, de csak azért, mert egy területen tanulunk, nem lesznek kívánatosabbak. Apámnak csak szakmunkás végzettsége van, vállalkozó, tájékozott, mûvelt, beszél két idegen nyelvet, pedig nem volt lehetõsége tanulni, ráadásul jóképû férfi és nagyszerûen kijön anyukámmal, aki diplomás, de kevesebbet keres nála. Persze általában mindenki jobban érzi magát a hasonlók körében. Ja, és vannak diplomák, amikkel kitörölhetik a feneküket a végzettek: kommunikáció, könyvtár, mûvelõdésszervezõ, szociálpolitika szak, ezeknél egy só szakma többet ér. Persze sok a bunkó szakmunkás, az egyetem legalább a lehetõséget, közeget megadja, hogy fejlõdj. Egy szakmunkásképzõben meg nem éppen válogatott a társaság. Minden azon múlik, mivel töltöd a szabadidõdet.

Mennyire gáz ha a független nõk jönnek be nekem?

Komolyabb kapcsolatot keresek( nem, nem itt ), de belsõ alapján CSAK azokat a nõket tartom vonzónak akik megállnak a saját lábukon. Ezt veszik természetesnek, hogy nem szorulnak rá egy férfi anyagi támogatására, feltalálják magukat az életben...hogy kapcsolatban is van saját külön világuk - hobbik, barátnõkkel lógás stb. Természetesnek veszik hogy akár összeköltözés után is vannak olyan programjai amikbõl én kimaradok. És persze fordítva is.

Legjobb válasz: ez miért lenne gáz? alapjáraton így mûködik az élet. ha valaki nem boldog egyedül, önmagába, nem értékeli az életet, nem bízik önmagában, akkor mibõl ad? csak úgy lehet szeretni, ha van mibõl. akik gyökerében függnek a párjuktól, azoknak halálra van ítélve a kapcsolatuk. vagy ha nem is, soha nem lesznek olyan boldogok, mint azok, akik így vélekednek.

ez miért lenne gáz? alapjáraton így mûködik az élet. ha valaki nem boldog egyedül, önmagába, nem értékeli az életet, nem bízik önmagában, akkor mibõl ad? csak úgy lehet szeretni, ha van mibõl. akik gyökerében függnek a párjuktól, azoknak halálra van ítélve a kapcsolatuk. vagy ha nem is, soha nem lesznek olyan boldogok, mint azok, akik így vélekednek.
semennyire, ha nem azt várod hogy téged is eltartson. Az telejsen temrészetes ha vannak amásiknak programjai együttáélés mellett, ennek semmi köze az anyagi függetlenséghez. A legtöbb házaspárnál párnál ez telejsen természetes hogy külön is van néha programjuk. Az anyagi dolgok pár függõ kinek mi a szimpi. a legtöbb együttélésben közös kassza van.
Mindenkinek az ilyen nõk jönnek be szerintem, kivéve azoknak, akik cselédet vagy rabszolgát keresnek maguk mellé. Szerintem abszolút ez a helyes megközelítés. Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy érdemes toleránsnak és megértõnek lenni. Ugyanis nagyon sok család a lánygyermekeket egyáltalán nem neveli önállónak. A társadalomban valamiért benne van egy ilyen elgondolás, hogy a nõk rosszabb képességûek, kevésbé magabiztosak, gyengék, nem jó vezetõk, alávetettek stb. Sajnos nagyon sok szülõ megszégyeníti a lány gyermekét, illetve nem neveli önállóságra. 20/F
Végre valaki! -egy független nõ
jajj bárcsak az én párom ilyen lenne! Legszívesebben bezárna egy szobába, hogy ki se léphessek a házból. Mindig féltékeny, hogy "hol jártam már"! És igen õ a pasi, én meg a nõ! De néha úgy érzem fordítva van :S
"jajj bárcsak az én párom ilyen lenne! Legszívesebben bezárna egy szobába, hogy ki se léphessek a házból. Mindig féltékeny, hogy "hol jártam már"! És igen õ a pasi, én meg a nõ! De néha úgy érzem fordítva van :S " Menekülj!

Mennyire gáz, ha egy pasi nem szõrteleníti a hónalját?

Legjobb válasz: seminnyire. Az a gáz, ha szõrteleníti.

seminnyire. Az a gáz, ha szõrteleníti.
a hónaljkutyát mindenképp szedjék le, mert gusztustalan!
A kérdező hozzászólása: Az én pasim nem borotválja, de barátnõm cikinek tartja. Miért ciki fiúknak?
Ez egy újabb tendencia, hogy a nõk elvárják a párjuktól. Gusztustalannak tartják, mert fertõzésveszélyes a szõr. Én máshogy gondolom, de a mostani 20 év alatti lányok ilyenek. Ne foglalkozz velük!
Attól függ mennyire szõrös. Nekem jobban tetszik, ha leborotválja. De ha nem egy nagy õserdõ van ott, akkor persze az sem zavar, ha nem szedi le.
Az én pasim gyantáztatni szokta.
Szerintem ez mindenkinek a magánügye. Nekem most szõrös, de lenyírom rövidre. Nyáron amikor izzadok jobban szeretem ha nincs, ezért olyankor le szoktam borotválni. Amúgy miért lenne gáz?
Nem gáz!

Mennyire gáz, ha szivacsos a melltartóm?

13 éves vagyyok, és elég kicsi a mellem. 70/a a méretem, de ebbe van szivacs is. Ez nagyon gáz? Fõleg azért hordom, mert az osztályból csak én nem hordtam (pedig volt akinek kisebb melle volt, csak nagyot hordott h nagynak nézzen ki). És most mondhatjátok, hogy ne miattuk hordjam, de ez így nekem jobb érzés.

Legjobb válasz: Figyelj ha ettol erzed jol magad nyugodtan hordj :) persze ne extra hiper szivacsosat mert az iszonyat gaz mar. Pici szivacs belefer h legyen formaja nagysaga a mellednek.

Figyelj ha ettol erzed jol magad nyugodtan hordj :) persze ne extra hiper szivacsosat mert az iszonyat gaz mar. Pici szivacs belefer h legyen formaja nagysaga a mellednek.
Nem gáz, de a túlzottan push up-ot nem ajánlom, mert egybõl észrevennék a többiek.
A kérdező hozzászólása: köszi! nincs benne sok szivacs, push up-osat meg már csak azért nem hordanék, mert félnék hogy bajom lesz tõle :/ sokan mondják
ha nem hordasz oriási szivacsot és nem hirtelen nött meg a melled .. akkor még elfogadtható.Nàlunk az osztályba van egy lány, nagyon vékony és deszka, így egyik napról a másikra felvett egy kosaras melltartót , ugy hogy tiszta lapos volt eddig , ig meg látszott hogy nem is az övé , hanem csak a melltartó az .Ez nagyon gáz, de ha nálad nincs nagy változás, ès a méretednek a megfelelõt hordasz, akkor meg nem ciki :) 13/l
Oh, nálunk is ez volt, minden lány kétszer akkora melltartót hordott mint ami a mérete..na az gáz. De ahogy te csinálod, úgy nem, nincs azzal semmi baj. Nyugodtan hordd ha úgy érzed jól magad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) A méretemnek megfelelõt hordok, csak van benne szivacs. Azért kezdtem hordani, mert elõtte csak ilyen gagyi top-okat, hordtam, aminek kb csak az volt az értelme, hogy takarjon öltözésnél.. Mert nem tartott semmit és átlátszott.
én is olyat hordok, pont mert nagyon nem vagyok megelégedve magammal , szerintem nem gáz, bár néha én is ugy érzem sajnos, és ettõl rossz az önbizalmam :/ egyedül nyáron van baj, ha fürdõruha kell és emiatt nem voltam már 2 éve strandon, de nem keseredek el elhiszem, hogy még lehet jobb is, pedig én már 17 vagyok és ne aggódj :)

Mennyire gáz ha 13 évesen sminkelem magamat?

8.- os lány vagyok és nagyon szeretem sminkelni magamat, ne gondoljatok pandasminkre, csak nagyon vékony tusvonal, ami jól megy a szemformámhoz, a kisebb bőrhibáim miatt egy ( elvileg ) gyógyító és fedő krémet rakok az arcom ' hibás ' részeire, plusz minimális szempillaspirál. Nagyon gáz? Vagy béna? Nekem így jobban tetszik a fejem, ez az egyetlen módja hogy picit is elégedett legyek magammal. Békéljek meg a természetesebb külsőmmel, vagy nem nevetséges ez a sminkelés dolog ennyi idősen?

Legjobb válasz: Háát ha tényleg CSAK ennyi festék van az arcodon, akkor nem gáz... Csak könyörgöm maradj magadnál, sok lány ilyenkor már nagynak érzi magát és elég cinkes dolgokat mûvelnek magukkal... Bahh...

Háát ha tényleg CSAK ennyi festék van az arcodon, akkor nem gáz... Csak könyörgöm maradj magadnál, sok lány ilyenkor már nagynak érzi magát és elég cinkes dolgokat mûvelnek magukkal... Bahh...
Azért gáz, mert a "gyógyító, fedõ krémek mindennapos használata eltömíti a bõr pólusait, és ezáltal 15-20 év múlva borzalmas csúnya lesz a bõröd. Fiatal vagy még a sminkeléshez. A természetesség sokkal szebb. (mellesleg csodálkozom, hogy a suliban engedik, nekünk ha valakinek volt sminkje, és a tanár észrevette, hazaküldte, vagy lemosatta..
A kérdező hozzászólása: :DD
nincs rajtad semmi? ejnye-bejnye. bocs, csak ahogy a kommenteket lefele tekertem a szemem megakadt...aztán persze rájöttem mi van...
A kérdező hozzászólása: persze, többször van amikor nincs rajtam semmi:)
8.-ban nem sminkeltem magam...semennyire. 9.-ben kezdtem igazából, nem durván, még annyira sem mint most te. most 10.-es vagyok. szóval elég soknak tartom, ne is haragudj.és amúgy szoktál úgy suliba menni hogy nincs rajtad semmi smink? nálunk van 'pár' lány a 9.-esek között, akiket nem lehet máshogy látni csak mindig ugyanolyan cicásan kihúzott szemekkel...nem mondom hogy szépek, de milyenek lehetnek akkor no makeuppal? :DD szerintem kell néha egy kis szünet, hogy ne higgyék azt az emberek, hogy ez a csaj ennyire nincs megelégedve magával..?
ez messze van a sminktõl, ennyi szerintem simán mehet
A kérdező hozzászólása: Nem sminkelem magamat minden nap, de egy héten egyszer, kétszer igen, nem akarom túlzásba vinni:)
A kérdező hozzászólása: Én is undorodom az olyan lányoktól, akik nagynak képzelik magukat és olyanokat tesznek, amit késõbb tuti megbánnak! Sosem lennék ilyen, ebbe biztos vagyok, csak úgy érzem hogy ebben a minimál sminkben sebezhetetlen vagyok :)
Ugye a szemoldokoddel se csinalsz semmit? A kormeidet lakkozod? Szerintem a tusvonal nem annyira gaz, ha mar egy kicsit idosebb emberen van..13 evesen nem maradnal csak a spiralnal mondjuk?

Az mennyire gáz, ha egy lány kéri fel az egyik fiú osztálytársát?

Igazából nem azért kérném fel, mert bejön vagy összejönnék vele, hanem mert szeretnék táncolni (nálunk nem kötelező). Olyan közepesen vagyunk jóban. (Eddig felkért egy srác, de vele annyira nem szeretnék táncolni). Vagy teljesen úgy tűnik ilyenkor mintha ráhajtanék?

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz.. a mi sulinkban is sokszor a lányok kérik fel a fiúkat :P De téll kicsit úgy tûnhet hogy ráhajtasz, de ha hagyja magát, akkor meg csak jó lesz, szóval szerintem próbáld meg! :D

Szerintem nem gáz.. a mi sulinkban is sokszor a lányok kérik fel a fiúkat :P De téll kicsit úgy tûnhet hogy ráhajtasz, de ha hagyja magát, akkor meg csak jó lesz, szóval szerintem próbáld meg! :D
Szerintem nyíltan mondd meg neki, hogy szeretnél táncolni, nincs-e kedve, persze szigorúan, mint barátok.
Szia. :-) Nalunk en kertem fel ot (lany vagyok) es fel sem merult bennem hogy az gaz :-) Teny hogy nekem tetszik az a fiu de az most nem lenyeges ;-) Szerintem siman felkerheted :-D

Mennyire gáz, ha nem merek visszaszólni arra ha beszólnak/piszkálnak?

Legjobb válasz: Szerintem semennyire. 1. jobb ha nem keveredsz bele csak nagyobb baj lenne 2. ostoba emberekhez nem éri meg lealacsonyodni 3.nem mersz? vagyis hogy hogy nem? ezt kifejeted? nem mersz mert félsz tõlük? ha igen akkor nem kell :) amelyik kutya ugat az nem harap. Sajnos a mai társadalomban azok a menõk akik másokat megaláznak :) Mindenesetre szerintem nem gáz 14/L

Szerintem semennyire. 1. jobb ha nem keveredsz bele csak nagyobb baj lenne 2. ostoba emberekhez nem éri meg lealacsonyodni 3.nem mersz? vagyis hogy hogy nem? ezt kifejeted? nem mersz mert félsz tõlük? ha igen akkor nem kell :) amelyik kutya ugat az nem harap. Sajnos a mai társadalomban azok a menõk akik másokat megaláznak :) Mindenesetre szerintem nem gáz 14/L
Nem kell balhézni. Le lehet rendezni úgy is egy vitát, hogy te higgadt maradsz, a másik meg már a falat kaparja. Ki kell használni a szellemi fölényt. Ha egyeltalán nem cselekszel ilyenkor, rád fognak szállni. Ha azért nem szólsz vissza, mert félsz, akkor nagyon gáz. Az teljesen más dolog, ha azért nem mész bele a vitákba, mert képes vagy egyenes háttal, magabiztosan elsétálni. De még ez is necces szerintem.
Az önuralom a legnagyobb erények egyike. Ha ártanak neked, a higgadtság segít a leginkább hogy jól kezeld a helyzetet. Visszaszólni felesleges. Ha eljön az ideje szépen, csendben lerendezheted az ügyet.
Nem kell visszaszólni, elég egy jól irányzott rúgás a halántékra. Na jó, igazából egyáltalán nem kell törõdni a szellemi alsóházzal.
Én se mertem egy ideig visszaszólni, hagytam had alacsonyítsák le magukat. Azzal, hogy valaki megmutatja valaki milyen "jelentéktelen" attól õ még nem lesz jobb ember. Igazából csak azok szeretnek másokat bántani akiket már bántottak, mert valljuk be egy egészséges ember nem leli abban örömét, hogy másnak fájdalmat okoz.
Én speciel türelmes vagyok elég sokáig, viszont hirtelen haragú. Aki azt a határt eléri, az nem ússza meg horzsolásokkal. De ez a határ ez elég messze van a normális állapotomtól. Szóval afféle szidalmazások és hasonlók egyáltalán nem hatnak rám. :D
Ne balhézz, ne vedd figyelembe az ilyen fogyatékosokat, húzd ki magad, és sétálj el, ha csak piszkálni tudnak, akkor csak sajnálom õket, viszont ha kell védd meg magad!
Ha beszólnak, ne is vedd figyelembe, egyik füleden be, másikon ki, szánalmasak, hogy másokat piszkálnak, és irigylem õket, hogy ráérnek más életével is foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, köszi a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Igaz. De akkor is bennem van, hogy "ugyan már még egy ovisnak sem?" :D
Ugyan már egy ovisnak nem is kell :) csak feszegeti a határokat. Akkor süllyednél el ha vissza szolnál neki. :)
A kérdező hozzászólása: Azért nem merek annyira visszaszólni, mert már így is túl sok balhét láttam, ezért úgy gondolom, hogy jobb rájuk hagyni és békésen elintézni. De mikor egy óvodás szól be és neki nem merek semmit mondani, na akkor azért elsüllyednék... Mégsem szólók neki, csak úgy teszek mintha nem hallanám.
Szerintem sem gáz, minek kell a balhé, mire jó az. Akik meg azt keresik azok egyszer úgy is megkapják úgy igazán hogy elmegy tõle a kedvük :D Lehet hogy pont egy olyan fogja jól elverni mint például te, aki nem nagyszájú, nem kötekedõs de egyszer elszakad a cérna.
Engem mindig szekált osztálytársam kb 2-3 évig alsótól kezdve, felmentünk ötödikbe, megfogtam a táskám és a fejéhez basztam, másnap az apja állt az ajtóba de nem engedtem be:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!