Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gáz, a partnerem (2 db)

Nők! Mennyire gáz, ha a szexuális együttlét közben megjegyzéseket teszek a partnerem férjére?

Csak azok válaszoljanak, akik el tudják képzelni a szituációt, szenteskedésre nem vagyok kíváncsi! Többször bonyolódtam már férjes asszonnyal szexuális viszonyba és sokszor csókolózás meg szex közben nem tettem lakatot a számra, megjegyeztem, h mekkora barom a férje, hogy egy ilyen nővel nem foglalkozik és hagyja, hogy otthon porosodjon. Jól esik a nőnek, semleges, vagy inkább nem kellene felhozni ezt a témát?

Legjobb válasz: Átugorva azon, mennyire helyeslem az ilyen kapcsolatokat, szerinted melyik nõ akarja, hogy a szeretõje szex közben a férjérõl beszéljen?

Átugorva azon, mennyire helyeslem az ilyen kapcsolatokat, szerinted melyik nõ akarja, hogy a szeretõje szex közben a férjérõl beszéljen?
biztos simogatod vele a lelkét, ha aktus közben emlékezteted arra, hogy tilosban jár... igazi jófej vagy, mondták már? :)
# 15: Ezt mégis mibõl gondolod? Szerinted beletörõdtem?! Dehogy! Mindent bevetettem, amit egy nõ be tud vetni, de tudod milyen egy fadarabbal szeretkezni, akinek minden mindegy, még egy új pózt sem hajlandó kipróbálni 10 év együttlét után?! (Már ha egyáltalán hajlandó szexelni!) A nemi életünk abból állt, hogy ha nagyon akartam, akkor sz*phattam, meg beleülhettem. Ennyi! És mielõtt azt mondanád, hogy biztos nem kívánt: amióta elhagytam, három partnerem volt, és mindegyikkel fergeteges volt a szex! Tehát a hiba nem az én készülékemben van...
Nagy valószínûséggel a hiba mindkettõtök készülékében van. Egy férfit nem csak az taszít ha a nõ csúnya, hanem az is ha a viselkedése taszító. Elhiszem, hogy bombanõ vagy, de ha állandóan cseszegeted a férjed, mindenért papogsz neki akkor nem fog kívánni. Sajnos ezt tapasztaltam a barátnõmmel is. Ha össze vagyunk veszve nem érdekel, hogy néz ki, nincs kedvem hozzá. Pedig én aztán igazán kanos ember vagyok elhiheted :D amikor nem vagyunk összeveszve akkor .... :D
Hidd el, ezt én is tudom. Voltak rosszabb idõszakok, amikor elmondta, hogy a veszekedések miatt nem kíván... akkor hónapokig, évekig visszafogtam magam, nem tettem szóvá semmilyen problémát (inkább magamban õrlõdtem és lettek rémálmaim, pánikrohamaim). És... semmi nem változott! Akkor sem lett szex! Hidd el, hogy léteznek emberek, akik egyszerûen lusták a szexhez, de tényleg... mert az szerinted normális, hogy 10 éven keresztül két pózban csináltuk, pedig nekem lett volna igényem a változatosságra?
Mondtad neki hogy szeretnél új pózokat kipróbálni és õ nem volt hajlandó?
Igen, pontosan! Vagy pedig megkérdeztem, hogy õ mit szeretne, amire az volt a válasz, hogy "mindegy, jó úgy, ahogy van".
Sõt, volt még ennél rosszabb is... pl. pár év után közölte, hogy õ idegenkedik az orális szextõl (addig hajlandó volt!). És nem a higiéniámmal van gond (bár ha az lett volna a baj, azt is mondhatta volna!), mert azóta volt több partnerem, és kimondottan szerettek kinyalni! De a kedves férjemnek még azért is könyörögni kellett, hogy legalább a kezét használja, miközben én kényeztetem orálisan!
A férfiak hajlamosak a megszokott dolgokhoz ragaszkodni, de a szerelem hatására az ember bármit megtesz a másikért. Az a baj hogy ti már nem vagytok szerelmesek egymásba.
10 év után az emberek már nem szerelmesek egymásba, de attól még lehet jó a szex! Rengeteg olyan párt ismerek, akiknél ez mûködik!
A veszekedés meg egy idõ után meg tudja ölni a szerelmet. Ha össze vagyok veszve a barátnõmmel akkor úgy érzem könnyebben le tudnék feküdni egy vadidegen csajjal mint vele. Ettõl függetlenül ilyet még nem tettem. Ilyenkor válik tevékennyé a jobbkéz :D
Jaj, hányszor magyarázzam még el, hogy amikor nem veszekedtünk, akkor is ez volt. Mondtam, hogy akkor menjünk szét, nem, neki jó így... menjünk párterápiára... nem, neki jó így... menjen szexológushoz, nem, neki jó így... Nekem kellett kilépnem. De örülök, hogy megtettem, mert azóta végre teljes a szexuális életem (is) :)
Gondolj bele milyen fura, hogy talán az "aszexuális férjed" egy hasonló oldalon talán épp most panaszkodik az aszexuális felesége miatt.
Pontosan. Az elején minden rendben volt, egész konkrétan a házasság után csökkentek az együttlétek, és ha volt, akkor is kb. mint egy darab fa.... kiábrándító volt! (Mondjuk mi válunk, többek között épp emiatt, mert hiába kértem évekig, nem volt hajlandó szakemberhez fordulni.)
A kérdező hozzászólása: Mert akkor még jó volt a buli, de 10 év után már elég sok nõ el van hanyagolva.
es ez kit erdekel? XD lexarom.
Lehet hogy foglalkozna vele a férje de te elcsábítottad, te marha!
jól esik nekik, mondjad nyugodtan a többi válaszolóval ne foglalkozzál, mert ha nem Veled, akkor mással elmentek volna N
A kérdező hozzászólása: Na igen, ez az, hogy látszólag, bunkó, mert minek hozom fel a férjét, de a legtöbbnek mégis úgy láttam, h tetszett, hogy ezzel is elismertem, h milyen jó Nõ.
Hát igen! Egy egy ilyen beugró kalandnál könnyen kíbicelsz hogy mit kéne megy hogy kéne, de majd ha nevedre veszel egyet akkor majd megmutathatod kb 10 éves házasság után. Bocs hogy szenteskedek de szerintem ezek csak udvarlási szóvirágok a részedrõl szerintem és nem hiszem hogy komolyan gondolod.
Majd ha egyszer olyan szintre jutsz, hogy feleséged legyen és évek után megcsal, akkor majd gondolj ezekre az idõkre vissza!
Szerintem nem esik jól nekik mert könnyen lehet hogy ezzel beinditod a bûntudatukat és tönkre teszed neki az élményt. Kapsz egy megjátszott orgazmust és nem kér többet belõled.
jaaaa :D Úgy olvastam a kérdést, hogy "Mennyire gáz, ha a szexuális együttlét közben megjegyzéseket teszek a partnerem fejére?" Gondoltam egy vicces és érdekes kérdés, már épp akartam írni valami poént:DDD
Nekem azonnal 0-ra csökkenne a libidóm, ha szex közben az aszexuális férjemet juttatná valaki eszembe!
Utolsó: akkor miért mentél hozzá konkrétan?
hát szerintem ha már veled van , akkor ne a férjérõl beszélj az aktuális csajnak:) , legalábbis szex közben azért ne. 27/N

Mennyire gáz, ha a partnerem tágabb az én péniszemhez képest és így nem igazán tudom kielégíteni?

Legjobb válasz: Igen, van olyan, hogy a nõ tág. Én azt javaslom, hogy a közösülés közben izgasd a csiklóját, akkor biztos ki fog elégülni. Sokan nem is élnek át közösülés közben orgazmust, csak a csikló izgatása által. A lány pedig végezhet hüvelyerõsítõ gyakorlatokat.

Igen, van olyan, hogy a nõ tág. Én azt javaslom, hogy a közösülés közben izgasd a csiklóját, akkor biztos ki fog elégülni. Sokan nem is élnek át közösülés közben orgazmust, csak a csikló izgatása által. A lány pedig végezhet hüvelyerõsítõ gyakorlatokat.
Van tág nõ, pláne ha már szült, vagy ha az elõzõ pasija hatalmas volt és sokáig. Viszont lehet hogy csak a pasi kicsi... Viszonyítás kérédése. Egyébként honnan veszed hogy a péniszeddel kell kielégítened? Ez nem igaz ugyanis. Lehet bármekkora, nem azon múlik (csak minimálisan). Próbáltad már felizgatni, nagyon-nagyon, igazán? A gésagolyók nem rossz elképzelés, de ha szégyenlõs hozzá lehet anélkül is. Csak az izmokat kell megfeszíteni és elernyeszteni - ez mellesleg szex közben mindkét fél élvezetét növeli.
A hölgy Kegel gyakorlatokat végezhetne, az segít!
Nem úgy kell kielégíteni egy nõt, hogy csak beteszed és dugod dugod amig te elnem mész, a pénisz mérete nem annyira fontos, elötte izgasd fel kézzel vagy ahogy jól esik neki, simogasd és érezze hogy szereted, és tedd azt ami neki jó, és az sem ciki ha esetleg megkérdezed hogy mi neki a jó, mit szeret, hidd el nem fog tapasztalatlannak nézni ha kérdezel inkább csak figyelmesnek, nekem még sosem volt rosz tapasztalatom, pedig nekem sincs nagy. :) csak ügyesen.
dr Veöres Pál megmondta a nõk erogénzónája nem a lábuk között van hanem a lelkükben.
NA AZ AMIT ELÖTTEM IRTAK BAROMSÁG!! Igenis van olyan hogy tág egy nõ. de azt csak egy apró mûtéti beavatkozásssal lehet rendbehozni. vagy a lánynak/nõnek venni egy gésagolyót. azzal az izmokat lehet OTT LENNT erõsíteni. sexshopokban lehet szerintem kapni. Amiugy esetleg akkor gáz, ha valameik félnek nem jó ugy, ugyhogy ezért tenni kell, és nem is kell sokat áldozni.
Nincs túl tág nõ, csak ügyetlen férfi!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!