Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gáz, 5 (22 db)

5 mol HCl mennyi Zn-el lép reakcióba és mennyi gáz keletkezik (g, mol, l)?

:)

Legjobb válasz: Zn: 2,5 mol Gáz: 5 g 2,5 mol 61,13 l

Zn: 2, 5 mol Gáz: 5 g 2, 5 mol 61, 13 l
A kérdező hozzászólása: köszönöm de le tudnád nekem vezetni?
Zn + 2HCl -> ZnCl2 + H2 1 mol Zn 2 mol HCl-lel reagál, tehát 5 mol HCl 5/2=2, 5 mol Zn kell. n(Zn)/n(H2)=1, tehát n(H2)=n(Zn)=2, 5 mol m(H2)=n(H2)*M(H2) V(H2)=n*R*T/p, ahol T=298K, és p=101, 325 kPa
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Mennyire gaz ha magasabb vagyok a pasimnal 5 cm-rel?

Van egy fiu tegnapjottunk ossze...minden jo kozottunk...csak engem kicsit zavar hogy 4-5 cm-el magasabb vagyok...annyira tenyleg nem szembe tuno...de ha valaki jon velem szembe es mondjuk mosolyog, egybol arra gondolok hogy biztos minket nevet...szerintetek ez nagyon gaz?

Legjobb válasz: Az gáz, hogy arra gondolsz, hogy rajtatok nevet. Tesóm vagy 10 cm-el magasabb mint a férje (!).

Az gáz, hogy arra gondolsz, hogy rajtatok nevet. Tesóm vagy 10 cm-el magasabb mint a férje (!).
Ha azt mondjuk gaz akkor otthagyod most azonnal?
A kérdező hozzászólása: nem hagynam ott, csak erdekelne a ti velemenyetek hogy ha ti lennetek az en helyzetembe, mennyire zavarna
Egyszer valahol valami hasonlót olvastam. A két személy egymásnak volt teremtve de a család és a barátok addig nyomatták a nõnek, hogy "nem férfi, aki nem magas", amíg elhitte és egy vita során hozzávágta a másik fejéhez, hogy törpe. Szétmentek, azóta is epekedik utána. Hiába van férje és két gyermeke.
De mi nem lehetünk a helyedben mert ez ellentmondana az univerzum törvényével.
Szerintem 4-5 cm nem olyan nagyon feltûnõ, csak akkor, ha még magassarkút is húzol, de gondolom az inkább csak alkalmakkor van. Nézd meg a sztárokat, van egy csomó kép, hogy a nõ magassarkúban sokkal magasabb a férfinál, aztán magasról tesznek rá, hogy másik mit gondolnak róluk.
Szerintem egyáltalán nem gáz. Ha együtt mentek valahová ne hangsúlyozd ki. Tehát ne vegyél tûsarkút mellette. Amúgy már sok ilyet láttam.

Mennyire gáz az 5 év korkülönbség?

megismertem egy srácot, nagyon rendes semmi baj nincs vele, csak hogy 19 éves!:/ nyilván õ többet akar de engem eléggé zavar a kora fõleg hogy ilyen idõsen õ már akarná..én meg még nyilván nem. mit tegyek? ne érdekeljen hány éves? vagy gáz hogy 14 éves létemre összejövök egy 19évessel?

Legjobb válasz: Nagyon szépen leírtad TE magad, hogy miért is sok ez az 5 év korkülönbség a ti korotokban. Más életszakaszban jártok, mást akartok az élettõl. 5 év múlva nem lesz sok ennyi korkülönbség, de most még az! Hagyd a srácot, jobban jársz!

Nagyon szépen leírtad TE magad, hogy miért is sok ez az 5 év korkülönbség a ti korotokban. Más életszakaszban jártok, mást akartok az élettõl. 5 év múlva nem lesz sok ennyi korkülönbség, de most még az! Hagyd a srácot, jobban jársz!
biztosan akarna szexet, szóval ha te nem vagy rá felkészülve, akkor ne járj vele. én is hasonlóan jártam, de én fel voltam készülve, tudtam mi vár rám, szóval minden oké volt:)
A kérdező hozzászólása: de lehet h igazán szeretne, és akkor tiszteletben tartaná hogy én még nem akarom.
Erre csak õ adhat választ.
Naiv, kicsi lány... ebbõl is látszik, hogy mennyire messze vagy még egy 19 éves felnõttõl. Ami nem baj, feltéve, hogy belátod. Nem csak a szexrõl van szó. Bár az is elég abszurd helyzetet szül: -ha õ szeret, vár rád; -ha te szereted, nem kényszeríted arra, hogy egészséges, felnõtt férfiként évekig cölibátusban éljen; -> ez kérlek patthelyzet! Lehet csûrni-csavarni, de valamelyikõtök szenvedni fog ebben a kapcsolatban, és jó eséllyel te leszel az.

Szerintetek ciki ha 21 évesen már van 5 tömött fogam ebbõl 1 gyökérkezelt + 1 ki lett húzva. Mennyire gáz ez a mai világban?

ide csak annyit hogy napi 2x mosok fogat reggel és este

Legjobb válasz: Annyi tömött foga majdnem mindenkinek van, mi lenne abban ciki

Annyi tömött foga majdnem mindenkinek van, mi lenne abban ciki
Nem ciki, inkább ciki, hogy ilyen dolgokat kérdezel. Gondolom nem tátott szájjal járkálsz a városban, hogy cikinek kelleme érezni.. A genetika szerintem még nem feltétlenül jelenti azt, hogy szükségszerûen neked is rosszak a fogaid. Nekem anyukámnak 38 évesen már protézisa volt apukámnak is korán. Mind a kettõ állandóan járt fogorvoshoz, húzásra gyökérkezelésre. Nekem 32 évesen 5 tömött fogam van egy sem volt gyökérkezelve. A lényeg, hogy fél évente menj el dokihoz, moss fogat igenis kétszer (az egy biztos nem elég) én használok fogselymet ill. gyógynövényes szájvízet. Így elkerültem a fogfájást és a fogászaton is max. apró töméseket csinálnak, de semmi komolyabbat.
Annyit jelent, hogy rendszeresen jársz fogorvoshoz és törõdsz a fogaiddal. Sajnos a fogak minõsége örökletes.
Nem ciki. Én 24 vagyok, 11 tömött fogam van, ebbõl kettõ gyökérkezelt. Az egyik azért, mert gyökércisztám volt. Húzva még nem volt, de egyszer úgysem úszom meg. 5.-nek meg ne higgy, mert sokat számít a genetika. Fogorvos is mondta nekem, hogy moshatok akár napi ötször is, akkor se lesz jobb. Szüleimnek is rosszak a fogai. Használok én is fogselymet, meg jófajta fogkrémet, de igazából csak azért, hogy ne legyen sokkal rosszabb.
Semennyire sem , , ciki vagy gáz", az ember egészségét nem szabad ezzel mérni. Ki kellett húzni, tömni kellett kész. Ha összevarrnak, mert elestél a biciklivel a jégen, azért se szól le senki. Nekem amúgy eddig 5 tömött, + 2 tömés jön nemsokára. Ezek akkor is kijövõ problémák ha rendszeresen fogat mosol és mellé mindenféle egyéb kezelést használsz. Sajnos ez van.
Nem mindegy, hogy napi 2szer fél percet vagy napi kétszer 5 percet mosod, és persze számít a megfelelõ technika is, hogy minden felületet alaposan átmosd. Cikinek amúgy egyáltalán nem mondanám, hiszen ezt kívülrõl senki nem tudja, de azért 21 évesen a legtöbb embernek nincs ennyi tömése. Ez a genetika egy baromság, ne higgy az elõttem szólóknak. Ez a "rossz genetika" csak arra jó, hogy az ember elhárítsa a felelõsséget arról, hogy elhanyagolta a fogait. Ha alaposan mosod, és az elérhetetlen részek miatt öblögetsz pl listerinnel, akkor nem lesz baj a fogaiddal, függetlenül a genetikától.
Az nem sokat számít, hogy hányszor mosol fogat. Elég egyszer is, de akkor alaposan. Viszont ha a génjeid miatt romlik jobban a fogad az átlagosnál, akkor azt moshatod akárhányszor, nem segít rajta.
Szerintem annyira nem.. a lényeg az, hogy stagnáljanak és ne romoljanak tovább. Nekem 1 húzott fogam van, mert elfelejtettem azt az egy tömöttet újra tömetni. Te ne felejtsd el! Jahm, és fogselymet is használhatnál, és szájöblítõt, ha nálad ez ilyen örökletes dolog. 18/L
Húzott foga is majdnem mindenkinek van, gondoljunk csak a bölcsifogakra- Ha nincs koronád, hidad, az jónak mondható
Semmi koze a genetikahoz, etrend, es fogmosas fuggo.

Mennyire gáz 17, 5 évesen öngyilkosságra gondolni?

Az okok egyszerûek.Nincsenek barátaim,néha beszólogatnak a suliban,lerontott tanulmányi eredmény,nem éppen felhõtlen kapcsolat a szülõkkel,csúnyának tartom magam...

Legjobb válasz: nagyon!!!! EGészséges vagy? NIncs ok, amiért ember ilyet tegyen( És egyébként is nem az okokat kell keresni, -nincsenek barátok -beszólogatnak -rossz kapcsolat szülõkkal -csunya vagyok...... Viccelsz remélem. Fiu vagy? lány vagy? Az hogy a multból vannak szépségek azt viszont nem mindenki mondhatja el magáról. Ez pszichiátriai betegség lesz, ha igy folytatod. Ha gondolod irhatsz. üdv. Edit

nagyon!!!! EGészséges vagy? NIncs ok, amiért ember ilyet tegyen( És egyébként is nem az okokat kell keresni, -nincsenek barátok -beszólogatnak -rossz kapcsolat szülõkkal -csunya vagyok...... Viccelsz remélem. Fiu vagy? lány vagy? Az hogy a multból vannak szépségek azt viszont nem mindenki mondhatja el magáról. Ez pszichiátriai betegség lesz, ha igy folytatod. Ha gondolod irhatsz. üdv. Edit
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok. Igen, tudom, utálom is magam, mert másoknak sokkal rosszabb, de komolyan gondolom, hogy ha tehetném, odaadnám a saját életemet valakinek, aki fiatalon beteg, vagy ilyesmi. Komolyan.
Kicsilány! Mindannyian céllal, feladatokkal születtünk egykoron. Csunya ember nincs. MIndenki egyedi, és egyéniség. Hogy mivé leszünk, rajtunk mulik. Járj emelt fõvel, ha szülõkkel nem tudod megbeszélni a problémádat osztályfõnök, vagy ilyesmi biztosan van, vagy nagyszülõ. Szülõkkel kevés kamasz pendül egy huron. Mindenki lázadó...... Az élet érték, nem eldobni való lyukas zokni!!! Ha bármiben segithetek irj nyugodtan. Leirhatod a gondodat is.
ha nem leszel öngyilkos, csak kattogsz rajta az szerintem nem gáz. amúgy próbálj jobban tanulni. nekem sincsenek barátaim, meg beszólogatnak, de legalább hülyének nem érzem magam. a szépség szubjektív, szóval lehet hogy valaki szépnek tart(vagy szépnek fog tartani). a tanulás nekem jó kiút volt a depibõl. Sok sikert! :D
Szorongásos zavar, depresszió tüneteit produkálod, igen, BETEGSÉG. Figyelj, öngyilkosságra még csak ne is gondolj, olyan szép ez a világ. Én is átestem ezen, több évig tartott mire felgyógyultam(gyógyszerrel, mai napig szedem), viszont öngyilkosságra nem voltam hajlamos, én is csak a múltban láttam a jót, a jövõ sötét volt. Tudom, hogy milyen érzelmek nélkül(tompulásával) élni, hát k***va szar.. Keress fel egy pszichiátert minél elõbb, a szüleiddel meg közöld ezt mert nagyon elfajulhat és idõ meg kell állítani (tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Apám örülne is neki, ha meghalnék, anyámnak meg nem merem elmondani, mert kinyír.
Szerintem teljesen normális. De most komolyan. Nehéz korban vagy, ilyen idõs koromban én is gondolkodtam ezen. De nem szabad feladni. Küzdeni kell, megvalósítani az álmaid, terveid apró morzsáit, és idõvel minden jobb lesz. Nem könnyebb, de jobb. ;)
nem gáz. nike.
Ha gondolod jelölj be facebookon, velem is ugyan ez a helyzet, legalább lesz 1 barátod, meg nekem is, a többit meg majd megoldjuk 16/f
Semennyire.
Nem gáz, de ha õ ezen parázik, akkor nem igazán fog kelleni a már felnõttes nõknek.
mint az oxigén
Elég gáz
Nézd, ha az az 1 olyan amivel ki tudod elégíteni a partneredet 5 napra, akkor nem gáz. Mármint van különbség aközött, hogy valaki 5 naponta bírja 5 óráig, vagy 1 naponta 5 percig. 29F
Ko o opasz és i i impotens:D
"5 naponta bírja 5 óráig" Oszt' ugyan melyik nõ élvezi azt, ha 5 órán keresztül szerencsétlenkednek rajta? Aki nem béna, az 15 perc alatt is úgy megdug egy nõt, hogy abban nincs hiba. pff, 5 óra, hagyjuk már.. :D
"Oszt' ugyan melyik nõ élvezi azt, ha 5 órán keresztül szerencsétlenkednek rajta? Aki nem béna, az 15 perc alatt is úgy megdug egy nõt, hogy abban nincs hiba. pff, 5 óra, hagyjuk már.. :D" Válaszod jó példa arra, hogy hol tart egy átlagos magyar férfi szexuális kultúrája 2013-ban. Valószínûleg még sose láttad egy nõ hálás arcát egy egész éjszakás szex után. Mindegy, nem mondok a továbbiakban semmit, ami fontos, hogy te és a partnered is élvezi ezeket a meneteket. A 30 éves kérdezõ remélhetõleg érti mire gondoltam és ez a lényeg. 29F
"Válaszod jó példa arra, hogy hol tart egy átlagos magyar férfi szexuális kultúrája 2013-ban." Jaj, ez szíven talált, alig bírok a könnyeimmel :D Inkább a Te válaszod jó példa arra, hogy milyen egy tipikus, a szex terén totál tehetségtelen 'férfi', aki elolvas valami idióta távol keleti könyvet, amiben le vannak írva kamuszövegek több órás kefélésekrõl, és hogy ez kell a nõknek, utána meg mindenkit traktálsz az 5-10 órás dugásos dumáiddal, mert azt hiszed, hogy ez imponál a nõknek, de elárulom, hogy k*rvára nem :D "Valószínûleg még sose láttad egy nõ hálás arcát egy egész éjszakás szex után." Valószínûleg még sohasem kérdeztél meg egy nõt sem, hogy jó-e neki, ha 5 órán keresztül szerencsétlenkedsz vele. Nem akarom a fantázia-világodat összeomlasztani, de a nõk nagyon nagy része nem szereti az ilyesmit. Szóval a hálás arc inkább annak szólhat, hogy befejezted végre a bénázást, és hagyod aludni.. De hogy ne csak a levegõbe beszéljek: http://velvet.hu/szex/2012/12/20/mennyi_az_idealis_szex_idot.. http://www.youtube.com/watch?v=tPNfzGHMFs0 http://www.medindia.net/news/The-Ideal-Time-Duration-to-Enjo..
Pisilni azzal is tudsz!
Fel a fejjel...keresztapa még lehetsz!
Ha szeret az illetõ lényegtelen a méret. Valaki még nagy farokkal sem tud dugni úgyhogy ez - nálam legalábbis - nem számító tényezõ.
10-es, ha egyszer pasi vagy, miért állítod ezt? Belelátsz a nõk fejébe, igaz ? Senki nem fogja kinevetni, ha tudja használni, más nem számít. Pasi létedre nem kéne a saját férfitársad önbizalmát rombolni, idióta.
#8 Tudná, ha eljutna odáig. Ekkora brokival viszont egy csaj se fogja neki engedni valszeg.
semmi gond vele. ne hallgass a sok hülyére. a hüvelyen belül 3-5 centire van a g-pont, amit simán tudsz egy ekkora pénisszel is ingerelni.
http://www.youtube.com/watch?v=NBH7onN7uYA Elég égõ... kitolt veled a természet. Ez a zeneszám ad majd neked tanácsokat.
vagy esetleg még ott a kezed meg a szád :D:D
nem a hossz számít hanem hogy meddig bírod :) vagy max még a vastagság hogy mennyire nyomod a hüvelyfalat :) ne aggódj kicsi a bors de erõs :D
Elvileg akkorával már ki lehet elégíteni egy nõt, de a gyakorlatban nem nagyon jutsz el odáig, mert a legtöbb csaj nevetve otthagy, ha meglátja.
#11 Volt már nem egy kérdés, ahol a nõk megmondták az igazat, h bizony nem kell nekik kis farkú pasi, merthogy nem jó vele (ez utóbbit mondjuk sztem csak beképzelik). Nem az önbizalmát akarom rombolni, csak h készüljön fel erre.

Mennyire "gáz", ha egy 19 éves fiú 4-5 hetente jár kozmetikushoz?

Arctisztítást és szemöldökömet szedést szoktak csinálni. Az arctisztítást 15 évesen kezdtem a serdül?kori pattanások miatt, szemöldökszedést pedig a középen összenövés miatt. Sokan furcsa néznek, mikor megtudják, hogy járok...

Legjobb válasz: Ez csak ápoltság. :) Néhány nõ példát vehetne rólad! :D

Ez csak ápoltság. :) Néhány nõ példát vehetne rólad! :D
egyáltalán nem gáz:D te legalább próbálsz tenni érte h szép bõröd legyen:D *L
Szerintem nem gáz, jo ha egy pasi ad a megjelenésére:)
Egyáltalán nem gáz, bátyám is jár a bõre miatt :D Amúgy, a kérdést olvasva én is elgondolkoztam rajta, de mikor elolvastam az egészet, akkor már teljesen világos lett a dolog. Ha zavar, akkor esetleg ne hangoztasd, vagy csak úgy, hogy a pattanások és egyebek miatt kezdted. :d Ne érts félre, nekem semmi bajom azzal, ha egy fé
hát a bõr az nem gáz csak ne terjeszd...! de a szemöldök-szedés.. hát az egy necces dolog, mert ha összenõ akkor az nagyon gáz és undorító ha meg kiszedi/kiszedeti akkor meg azért gáz h nõies meg ilyenek..szóval ez necces helyzet. de ha nem terjeszted nem gáz!!
Elõzõ vagyok, véletlen elküldtem. *Ne érts félre, nekem semmi bajom azzal, ha egy pasi jár kozmetikushoz.- lett volna a vége :D
vagyunk még egypáran ne agodj:) én olyan félévente évente megyek el ahogy rá tudom venni magam:D szemöldököm is összenõ meg belenõ kicsit a hajamba ugyhogy azt ki szoktam szedni amikor már nagyon sötét:D
Nem, legalább van remény, hogy vannak még igényes férfiak is. Az a ciki, ha valakinek egyértelmûen szüksége lenne rá és nem megy el. Szerintem valahol a 80-as évek környékén jött divatba az õsember stílus, mert elõtte a férfiak igényesek voltak, de akkor valahogy elterjedt, hogy valaki minél büdösebb és igénytelenebb az a férfias. Meg van a másik véglet a bájgúnár, aki többet cicomázkodik, mint egy nõ. Nyugi, nekem nagyapám még az a generáció volt, aki igenis kiszedte csipesszel az összenõtt szemöldököt és festette a bajuszát, hogy fiatalabbnak látszon :) Csak maradj meg igényesnek és ne hagyd, hogy a sok kultúrálatlan elrontson azzal, hogy azért mert õk lusták azzal védekeznek, hogy mindenkit lebuz1znak, akinek a bõrét rendszeresen víz éri...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kedves válaszokat!:)

Mennyire gáz, ha 5 hónapos babámnak összeszerelem a sportbabakocsit, amit hat hónaptól ajánlanak?

Úgy érzem, hogy a mózesban nem érzi magát annyira jól ebben a melegben, és a sportbabakocsit is le lehet dönteni vizszintesig. A hordozóba meg teljesen beleizzad.

Legjobb válasz: Szia! Nekünk sose volt mózesünk. Ha vízszintesig le lehet dönteni a kocsit, akkor tökéletesen jó az is. A lényeg, hogy addig ne ültesd föl benne, amíg nem tud magától ülni. Boldog babázást! :o)

Szia! Nekünk sose volt mózesünk. Ha vízszintesig le lehet dönteni a kocsit, akkor tökéletesen jó az is. A lényeg, hogy addig ne ültesd föl benne, amíg nem tud magától ülni. Boldog babázást! :o)
Szia. Az én lányom is 5 hónapos lessz szerdán, már én is összeraktam a sportkocsit.Nekem a lányom már 2 hete ül egyedül.A napokban akarom én is kivinni öt a sport kocsiban. A rendes kocsiban nekünk nem mózes van, hanem táska.Már azt én is kivettem.Túl meleg van. Úgy hogy szerintem nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Már össze is raktam. Sajnos vizszintesig azért nem dönthetõ, de majdnem teljesen. Még mindig jobb, mint a hordozója.
Nekünk teljesn vízszintesig dönthetõ de ezt pl újszülött kortól ajánlják pl-bergon.Sztem ha nem teljesen dönthetõ akkor is lehet már 5hós babát beleraknié

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!