Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fontos szex egy kapcsolatban (8 db)

Mennyire fontos szerintetek egy kapcsolatban a szex?

véleményetekre vagyok kiváncsi :)

Legjobb válasz: nagyon fontos. kialakit egy kulon atmoszferat a ket emberke kozott, kulon vilagot...de nem a szex, ha mar kapcsolatrol beszelunk, hanem a szeretkezes.

nagyon fontos. kialakit egy kulon atmoszferat a ket emberke kozott, kulon vilagot...de nem a szex, ha mar kapcsolatrol beszelunk, hanem a szeretkezes.
Végülis részben igazad van, de talán egy kicsit nekem is.:) 16/L
A kérdező hozzászólása: akkor is meghatározó . Mert ha a késõbbiekben nem lesz sex, /sokáig kell várni rá / nem lesz jó mind a két félnek , akkor hiába volt fergeteges, szép kezdet, a folytatás nem ér semmit... mellesleg meg nyilván nem arról van szó hogy valaki 1-2 hét/ rövid ismerettség után lefekszik valakivel, hanem arról, hogy tartós, meglévõ kapcsolatban mennyire meghatározó a dolog :)
De ez szerencsére egyénfüggõ, hogy kinek mennyire fontos a szex egy kapcsolatban. Mert ha van egy fiatal tini páros, akik elég érettek, mégis várnának a szex dologgal, akkor nem lehet teljes a kapcsolatuk, mert nincs benne még a szex? Szóval szerintem azért nem annyira meghatározó. Mert igen is anélkül is lehet párkapcsolata valakinek. Fõleg, ha azt vesszük, hogy vannak, akik nem csak fiatal korban, de várnak ezzel. Na most tegyük fel, együtt van 2ember 3hónapja...tökéletes minden. És mindez szex nélkül. Akkor mennyire meghatározó? 16/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) szerintem is nagyon fontos dolog, és mindig furának találom azt, aki szerint nem az. alapeleme egy kapcsolatnak, legalább 50%ban meghatározza a dolgokat, és akkor nagyon finoman saccoltam. :) ha rossz a sex, akkor a kapcsolatnak sincs értelme, hisz úgy is elõjön a probléma valamikor. aki ezt nem látja be, az magának hazudik :)
számomra a szeretkezés a végsö bizonyitéka annak hogy a lány szeret bár ez igy furán hangzik na mind1! 23/F
Ez eléggé emberfüggõ. Van akinek nem lételeme a szex, van aki meg el sem tudja képzelni nélküle az életét. Attól függõen, hogy a kapcsolatban a feleknek milyen a hozzáállása ehhez, úgy alakul ki a kapcsolatra jellemzõ szexuális kultúra. Ha két olyan ember jön össze, akiknek nincsenek ilyen téren nagy elvárásaik, akkor náluk nem ez lesz a központi téma, viszont ha két olyan ember jön össze, akik a szexet helyezik elõtérbe, akkor náluk bizony ezen állhat vagy bukhat a kapcsolat. Akkor van csak baj, amikor két különbözõ libidójú ember alkot egy párt, szerintem azok a kapcsolatok nem tudnak hosszútávon mûködni. A párom én én meglehetõsen szexcentrikus kapcsolatban élünk és nekünk így teljes a kapcsolatunk!
Alapdolog. Szerintem. Ha már nem mûködik a szex/szeretkezés, akkor ott a kapcsolattal valami már nem okés... szerintem.
Mondjuk nekem az internetkapcsolatban egyáltalán nem fontos. Én a T-Home-nál vagyok, oda nem kellett. Más szolgáltatók sem jelezték, akivel szerzõdéses kapcsolatban állok, hogy a szex nekik fontos lenne, bááár, mindig baszogatnak, ha kések a befizetéssel. A szex egy párkapcsolatban fontos, de nem a fõ mozgatórugója. Ahogy közvetlenül a pénz sem boldogít. De ha van pénzed vehetsz magadnak nõt v férfit és akkor mindegy, hogy a kapcsolataidban milyen prioritást kapott a szex, mert mint szolgáltatást úgyis igénybe veszed máshol.
Fontos, mert ha baj van vele (most mindegy, hogy minek hívjuk, szex vagy szeretkezés), az elõbb-utóbb kibukik, és az egyik fél (vagy mindkettõ) máshol fogja keresni a "jót"...
A kérdező hozzászólása: igen, egy részben neked is igazad volt:)

Mennyire fontos a szex egy kapcsolatban?

szerintetek lehet tulzásba vinni, vagy esetleg igen keveset adni kapni, illetve megölheti a kapcsolatot ha kevés vagy rossz? véleményeket várnék :)

Legjobb válasz: ez abszolút egyénfüggõ. attól függ hogy a barátnõd vagy te mennyire akarjátok és mennyiszer. ha mondjuk az egyik fél naponta a másik pedig csak havonta 1szer akarja akkor annak a kapcsolatnak nem lesz jövõje. beszéljétek meg hogy ki mit szeretne nyíltan én azt javaslom:)

ez abszolút egyénfüggõ. attól függ hogy a barátnõd vagy te mennyire akarjátok és mennyiszer. ha mondjuk az egyik fél naponta a másik pedig csak havonta 1szer akarja akkor annak a kapcsolatnak nem lesz jövõje. beszéljétek meg hogy ki mit szeretne nyíltan én azt javaslom:)
Rohadtul fontos!!!!!!Higgy nekem!!!
Heti 4-5 együttlét az kell.Attól függ mennyit találkoztok.A sex nagyon fontos ha kevés vagy rossz arra rámehet a kapcsolatotok.
Az emberi faj (és néhány fõemlõs) esetében a szexuális aktus nem egyedül a szaporodásra szolgál, hanem stresszoldó és "párkötõ" funkciója is van. Az utóbbi pedig azt jelenti, hogy a sokat szexelõ pár kapcsolata pusztán biológiai okok miatt egyre szorosabb lesz. Tehát: a szex nagyon fontos, ha hosszú távon is harmonikus kapcsolatot szeretnél!
A mai világban már a szex is fontos szerepet játszik egy kapcsolatban. Abból sosem elég:) Azt, hogy mit nevezünk túlzásnak, vagy kevésnek, eléggé egyénfüggõ, de szerintem ez rajtatok múlik, mennyit bírtok, mennyire kívánjátok. Egy kapcsolat tönkre mehet emiatt is, de ezt akkor még idõ elõtt le kell tisztázni egymás között, hogy szerinted/szerinte kevés-e vagy sok. Egy kapcsolatban kölcsönösen adunk-kapunk, de ha az egyiknek valamibõl hiánya van, beszélje meg partnerével, különben az elfajulhat addig, hogy emiatt lesz vége.
Szerintem is nagyon fontos. Az kedvesemmel akkor mélyült el igazán a kapcsolatunk, amikor a szex is kiforrta magát teljesen. Fontos, hogy mindkét fél kielégüljön, és a vágyaik is teljesüljenek, ehhez elengedhetetlen a kommunikáció. Petranova

Mennyire fontos a szex egy kapcsolatba?

Mit csináltok ha nem jó a szex a kapcsolatotokba?Vagy ha már elég régóta vagy együtt a pároddal és már nem tudod élvezi,már unod?Olyannal együtt maradnál akivel nem élvezed a szexet?

Legjobb válasz: Elõször fel kéne dobni. Ha nem lesz jobb, pápá.

Elõször fel kéne dobni. Ha nem lesz jobb, pápá.
A párkapcsolat 3 alapja a szex, tisztelet, bizalom.
Nem, nem maradnék olyannal, hiszen mondjon bárki bármit...a szex (is) az alapja egy jó párkapcsolatnak...! Lehet akármennyire kedves, jólelkû stb...annak ott vannak a barátok..., de a párkapcsolat ettõl párkapcsolat...hogy "kiteljesül" vagy hogy mondjam:D Persze van olyan minden kapcsolatban, hogy egy kicsit ellaposodik stb...ilyenkor kell bevetni az ilyen szexi fétises dolgokat:D mondjuk vegyél valami szexi jelmezt, vagy lepd meg a párod egy habfürdõvel stb stb stb;) 19L
egyébként milyen idõsek vagytok, hogy ilyen kérdést felteszel?
A kérdező hozzászólása: Én most leszek 18 és a barátom 9 évvel idõsebb nálam!!De már több mint 3 éve együtt vagyunk, nekem õ volt az elsõ de neki elõttem volt pár lány!!Én már sok mindent kipróbáltam (pl.:helyszíneket) de mindig tudom hogy mi lesz, mi következik, nekem már nincs kedvem vele együtt lenni!!Sajnos azt kell mondanom hogy unom és nem tudom már élvezni vele!!!
Hát itt akkor fejben dõlt el a dolog, megint. Olyat nem próbáltatok, hogy csak izgatjátok egymást, vagy esetleg X ideig nem értek egymáshoz egyáltalán, hátha kitör belõletek a vágy pár nap után? Esetleg az új pózok sokat segíthetnek, legyetek kreatívabbak. Kezdeményezz te, ne hagyd, hogy átvegye az irányítást, minden legyen úgy, ahogy te megszabod... Ilyesmik. Vagy csak elégítsd ki magad elõtte, és legyen az a szabály, hogy nem érhet hozzád. Játssz. És biztasd, hogy õ is játsszon. Ne add fel, ha szereted. Érdemes megmenteni a dolgokat. L/24
3. vagyok... Szerintem meg pont az baj, hogy már nem szereted...mármint szerelembõl...!
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy tényleg már nem szeretem úgy mint az elején!!Egyszerûen már unom!Sokat is veszekedünk az a baj vele hogy ha valaki felidegesíti pl a munkahelyén akkor ha hazajön rajtam tölti le, velem veszekszik!!és szerintem fiatal vagyok még ahhoz hogy egy ilyen (rossz) kapcsolatba maradjak!!Én így gondolom...
Fuss, ahogy a lábad bírja. Kezdd élni a saját életeded. Gyerekkorod sajna már elúszott, talán sikerül még valami serdülõkori élményt megélned.
Szex nélkül?Miért szex nélkül?
Ha van barátnõje akkor valószínüleg dugni is akar, szóval nem fog várni hónapokig max 1-2 hétig. De ez nincs ahhoz kötve hogy meddig terveznek komoly kapcsolatot, vagy terveznek e valaki a csaj mellett marad van aki nem. ahhoz a csajnak is tutinak kell lennie
Ha szerelmes lesz az adott csajba, akkor akar kapcsolatot, ha nem, akkor úgyse fog sokáig tartani. De ez a kevésbé sikeres pasiknál is így van, max õk azért nem váltanak olyan hamar, mert nem tehetik meg. Ja és miért kell szex nélkül bírni? 21L

A szexnek mennyire fontosnak kell lennie, egy kapcsolatban?

Nem élvezem a szexet vele, egyáltalán, csak az el?játék fogjuk rá,hogy jó, de szeretem nagyon. 24/L

Legjobb válasz: akkor pedig próbálj meg tenni valamit, mert szerintem ez így nem jó. mûködnie kell a szexnek. Miért nem élvezed? rosszul csinálja? Magadnak sikerül az orgazmus? Próbáld meg irányítani, hogy mit csináljon, mit másképpen, hogyan, stb. Ha nem mondod meg neki, magától nem fogja tudni, hogy a TE specialitásod micsoda!

akkor pedig próbálj meg tenni valamit, mert szerintem ez így nem jó. mûködnie kell a szexnek. Miért nem élvezed? rosszul csinálja? Magadnak sikerül az orgazmus? Próbáld meg irányítani, hogy mit csináljon, mit másképpen, hogyan, stb. Ha nem mondod meg neki, magától nem fogja tudni, hogy a TE specialitásod micsoda!
A szex is érdekes mert ha nem müködik utánna a kapcsolat sem.Biztos kívánod közben a jó szexet.
A kérdező hozzászólása: Már mindent kipróbáltunk kettesben, de...akkor sem jó, nem élvezem vele.
Mindenképpen beszélj vele erröl, föleg ha szereted. Mondd el mi nem jó, mit szeretnél. Csak tényleg beszélj vele erröl, mert igy nem fogja tudni... Mióta vagytok együtt?
ez nagyon egyszerü hagyd ott:(
Ha tudod, hogy neked mire van szükséged a szexben, akkor sürgõsen vezesd rá a csávót, hogy mi a jó neked... Kevés pasi születik úgy, hogy egy szexisten, tanítsd, ha még nem tanult eleget, hogy a te élvezetedre is legyen.
A kérdező hozzászólása: Hmm.., már 2 éve vagyunk együtt. De nem akarom elveszíteni, mindig marcangolja magát, mert nem élvezem. Beszélgettünk róla, majdnem szakítás lett a vége, ezt nem akarom, inkább azt teszem , amit sok nõ tesz , színlelt orgazmus, állítólag ez beválik, több nõ mondta nekem, hogy a párjuk nem is veszi észre, és nincs gond.
Egy kérdést engedj meg. Szoktál néha magadhoz nyúlni?!
A szex a párkapcsolat egyik alappillére. Majdnem mindent képesek a barátok, a munkatársak, a hobbi helyettesíteni, pótolni, a szexet nem. Most naívul azt hiszed, hogy le tudod élni az életed színlelt orgazmusokkal úgy, hogy a párod nem vesz észre rajtad semmit, de megsúgom neked, hogy egyik sem fog menni. Vagy a párod veszi észre, hogy nem jó neked (említetted is neki, nem kell nagy lúmen legyen), vagy Te unod el, hogy kielégítetlen vagy. Rosszabb esetben mindkettõ.

Fiúk! Nektek mennyire fontos egy kapcsolatban a szex?

Legjobb válasz: Úgy gondolom, hogy vannak a szexnél fontosabb dolgok is, de ha az nem mûködik megfelelõen akkor kihatással van a kapcsolatra, vagy akár tönkre is mehet emiatt egy kapcsolat.

Úgy gondolom, hogy vannak a szexnél fontosabb dolgok is, de ha az nem mûködik megfelelõen akkor kihatással van a kapcsolatra, vagy akár tönkre is mehet emiatt egy kapcsolat.
nagyon fontos jó szex nélkül nincs jó kapcsolat.
jajj hagyuk már ezeket a szöveget, hogy "ez hülyeség". nem, nem hülyeség. átlagot vegyünk és ne egyéneket...és az átlag pedig az(ami a normális), hogy egy igazán jó és kiegyensúlyozott kapcsolathoz kell az õszinte érzelmes szerelem és a maximálisan kielégítõ szex. ennyi.bármelyik hiányzik, az a kapcsolat halálra van ítélve. egyébként válaszolva a kérdésre konkrétan...helyzetfüggõ...van, hogy 1hétig nem érdekel de van, hogy hetekig nem lehet engem levakarni 1napig sem...
Az elsovel ertek egyet. Viszont a szex egy tipikusan olyan dolog ami ha nem mukodik azon lehet javitani!!!
Nekem kb 70-80% Ugyanis a szex legalább annyira lelki dolog is, mint testi. (még az egyéjszakásak is!) Egy összekapcsolódási pont. A bensõséges kapcsolat az egymáshoz tartozás és a bizalom alapja és forrása. Ha ez nem stimmel akkor mit várhatunk a kapcsolatunktól?? 28F
13:29 itt az élettapasztalat és tökéletesség mintaképe. Kíváncsi lennék hogy a 46 életéved alatt hány nõnek ígértél ezt azt a szexért cserébe, szerintem 2 kezeden nem tudod megszámolni. rohadtul nem fontos a szex. a bizalom az alapja a kapcsolatnak, ha nincs bizalom onnantól nincs szex, sem szerelem. amúgy meg kezdtek megfertõzni a hülyeségetekkel. 2 szerelmes ember között szeretkezés van, míg a krva és a kuncsaftja között van szex!
Eh, de sok itt a komoly élettapasztalattal megáldott kiscsibe! :D A szex nagyon fontos. Lényegében a legfontosabbak egyike. A mindent eldöntõ adu ász viszont az azonos, vagy nagyon hasonló értékrend, gondolkodás és viszonyulás. Természetesen a szexben is! :) 46/F
Neked mennyire fontos az életben maradáshoz a levegõ?
99% fontos. Neked is az lesz, meg a párodnak is - majd meglátod.
67%-os te átlag általánosító hülye fac. te nagyon buta lehetsz.
ez hülyeség!
Mit ér a szerelem pina nélkül :D

Mennyire fontos a férfiak számára az ölelés, a csók egy már nem friss kapcsolatban, ha az nem a szex bevezetője?

Nagyon el vagyok ken?dve, mert a barátom erre nem kapható. Másfél éve vagyunk együtt. Õ azt mondja, soha nem szeretett "smárolni." Ha valami szép helyen vagyunk, folyópart, parkban egy padon, stb., és ráveszem, akkor meg egyb?l "nyúlkál", és ez abban a szituációban rosszul esik, hiszen ez ott és akkor nem arra megy ki, hogy szexeljünk, -ugye nyilvános helyen vagyunk- inkább a romantikáról, intimitásról kéne hogy szóljon a dolog.

Legjobb válasz: A Fókuszban még régen errõl volt egy adás, miszerint a férfiak annyira nem szeretnek csókolózni, inkább azért teszik, mert tudják a nõnek erre szükségük van. Lehet nálatok is ez a szitu, de én még ezt eddig nem tapasztaltam. Mi 2 és fél éve vagyunk együtt, de ezek az apróságok is fontosz részét képezik a kapcsolatunknak. Hogy érzed, minden rendben van amúgy a kapcsolatotokban? Petranova

A Fókuszban még régen errõl volt egy adás, miszerint a férfiak annyira nem szeretnek csókolózni, inkább azért teszik, mert tudják a nõnek erre szükségük van. Lehet nálatok is ez a szitu, de én még ezt eddig nem tapasztaltam. Mi 2 és fél éve vagyunk együtt, de ezek az apróságok is fontosz részét képezik a kapcsolatunknak. Hogy érzed, minden rendben van amúgy a kapcsolatotokban? Petranova
Én élvezem, az ölelést és a csókot is. Nálunk kicsit fordítva vannak a nemi szerepek. Én vagyok az ölelõsebb, a kedvesebb, az odafigyelõbb, a megértõbb, a párom pedig a rossz férfi szereotípiák minden vonásának tulajdonosa, csak nõben. Léteznek ilyen férfiak, csak nagyon ritkák.
Te nem szereted a nyúlkálást, õ meg nem szereti a csókolózást. Ez nekem döntetlennek tûnik.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, mert úgy látom te szereted a párod nagyon. Talán ismét fel kellene egy kicsit rázni a kapcsolatot, mert elhidegültetek, és ez a párod részérõl jobban érezhetõ. Ha továbbra is így folytatódik, és nem képes szereteted adni, akkor lehet el kellene gondolkoznod, hogy ez a kapcsolat mûködhet-e tovább. Sok sikert! Petranova
Beszélj vele. Vagy mond meg neki, hogy olvassa el ezt a kérdést és kérdezd meg, hogy mi a véleménye. Amúgy vannak olyanok, akik egyáltalán nem kaphatók a romantikára, viszont ha tudatod vele, hogy neked ez kell, akkor majd megpróbál változtatni (persze csak ha akar is).
A kérdező hozzászólása: No, az más kérdés, ha nyilvánosság elõtt azt sem vállalja fel, hogy jártok... (Mert nekem az jön itt le) De a nyilvános taperolás nem a ragaszkodásról, a szeretetrõl, az egymáshoz tartozásról szól, hanem a BIRTOKLÁSról. Azt demonstrálja, hogy "ez a nõ az enyém, ez a nõ bármikor hozzáférhetõ számomra, bármikor megdughatom"... A nõ itt emberbõl szexuális tárggyá degradálódik. Szerintem a fenék, mell, ágyék simogatása a 4 fal közé tartozik. Ott persze hajrá - de nem a nyilvánosság elõtt, ahol úgysem lehet dugni. Én nem látom azt, hogy ez a pároknál természetes lenne - mármint hogy fogdossák egymást, amikor nem kettesben vannak. Vagy igen?
Kérdezõ, jól látod a dolgokat. Az utolsó kommentben nagyon jól megfogalmaztad az igazságot. Én már a puszinak is tudok örülni!
fiu vagyok és imádom a csókolózást és az ölelgetést! :) szerintem egy tartós kapcsolatban ez természetes!
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted? Szerinted normális dolog, ha valaki társaságban, nyilvános helyen feltûnõen és szándékosan taperolja a barátnõjét? Anélkül nem lehet ölelkezni, csókolózni? És a nyilvános taperolás igénye egyenértékû és épp annyira normális (?) mint a csókolózés igénye?
Én is pont így vagyok, leszámítva azt, hogy én örülnék BÁRMINEK, aminek köze van ahhoz, hogy nyilvánosan más elõtt is felvállal. Kézfogás, csók, akármi... Annak is örülnék, ha nyilvános helyen letapizna... De semmi. Amúgy kettesben minden ok. Jó a szex meg minden... Van hogy csak bújik... Nagyon aranyos. Csak valahogy mások elõtt hideg... Én örülnék, ha odáig eljutnánk ahol ti vagytok...
A kérdező hozzászólása: Aranyosak lehettek :D:D:D Alapvetõen én sem testesítem meg a "nõies" sztereotípiákat, de erre valahogy szükségem van...
A kérdező hozzászólása: De a férfiak tényleg nem szeretnek csókolózni, nem élvezik? Ha rászánják magukat, csak a barátnõjük kedvéért? Ez olyan furcsa számomra... Korábbi kapcsolataimban (nem sok volt) ez soha nem élezõdött ki ennyire, mint most. Összekavartam egyszer egy olyan pasival, akivel tényleg õrjítõen jó, szédítõ volt a csók, de vele nem sikerült járni. Mivel nem voltam számára párkapcsolati célpont, nem hiszem, hogy annyira imponálni akart... Vagy arra gondolt, hogy e "befektetéssel" ágyba visz (nem sikerült :P ), és igazából õ sem élvezte?
hát akkor nem szeret...mint ahogy az elsõ kommentezõ mondta, azért smálornak egyes fiúk, mert a nõk szeretik...te szereted, de õ mégsem képes rá...??? nem kérsz tõle nagy dolgot sztem...
A kérdező hozzászólása: A 10-20 másodperc a csókra vonatkozott, nem a szexre :P Ez az, hogy a szex elég jó köztünk, és akkor azt hiszi, hogy fel tudott enélkül is izgatni, ki tudott enélkül is elégíteni, akkor ezzel igazolhatja magát, hogy minek az...
A kérdező hozzászólása: Sajna nem problémamentes a kapcsolatunk. De ez még rátesz egy lapáttal az én részemrõl. Amikor azt látom, mások nem gyõzik kimutatni a szerelmüket, egymás iránti rajongásukat társaságban is :((( Nekem ez kompromittáló, ha ott is elkezd taperolni!!! Mert ezzel nem éppen azt üzeni a külvilág felé, hogy szeret és tisztel engem. Ami különösen rosszul esik, hogy én már változtattam bizonyos hozzáállásomon a kedvéért, pl. orális szex viszonzása. Nem esett nehezemre. De szerintem ez mégiscsak nagyobb dolog, mint hogy csókolózunk-e vagy nem De úgy meg nem igazi az a csók, ha nem azt érzed, hogy õ is élvezi, hanem alig várja, hogy kiköpje a nyelvedet... Olyan frusztráló :(((((( Szex elõtt, elõjáték során is húztam már fel magam ezen, mire õ kifakadt, hogy "dehát már csináltuk" - na gondolhatjátok, az a szex olyan is volt :( Ha meg is erõlteti magát, 10-20 másodperc... Én meg úgy szeretek beleszédülni egy csókba... "Mint a filmeken" - magyaráztam viccesen, mire a fejemhez vágta, hogy egy diplomás nõhöz nem valók ilyen igények.
ha szerelmes akkor fontos! :)

Szerintetek egy kapcsolatban vagy házasságban mennyire mérvadó a szex? Mennyire fontos?

ismerek egy házaspárt akik évek óta nem csinálják és negyven fölött vannak 3-4 évvel és még együtt vannak, nagy kínnal és sok veszekedéssel igaz. Erről mi a véleményetek?

Legjobb válasz: nagyon eléggé barmok

nagyon eléggé barmok
Nagyon, azaz NAGYON fontos. Egyszer ugyanitt feltette a kérdést valaki, hogy mi a hosszú házasság titka. Egy dolog volt közös az ÖSSZES hozzászólónál: sok szex.
nem hiszem el. Sex nélkül nincs kapcsolat, pláne házasság. Csinálják õk, csak nem egymással, mert a szerelem elmúlt így nem kívánják már egymást, de a sexet igen. Volt hosszabb 7 éves kapcsolatom a végén is sexeltünk, egyfolytában áll a farkam azóta is, szal ez nem idõfüggõ. Amíg a biológiai óra le nem jár, addig sexelni kell, nincs melléduma.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!