Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fontos szex egy (18 db)

Mennyire fontos szerintetek egy kapcsolatban a szex?

véleményetekre vagyok kiváncsi :)

Legjobb válasz: nagyon fontos. kialakit egy kulon atmoszferat a ket emberke kozott, kulon vilagot...de nem a szex, ha mar kapcsolatrol beszelunk, hanem a szeretkezes.

nagyon fontos. kialakit egy kulon atmoszferat a ket emberke kozott, kulon vilagot...de nem a szex, ha mar kapcsolatrol beszelunk, hanem a szeretkezes.
Végülis részben igazad van, de talán egy kicsit nekem is.:) 16/L
A kérdező hozzászólása: akkor is meghatározó . Mert ha a késõbbiekben nem lesz sex, /sokáig kell várni rá / nem lesz jó mind a két félnek , akkor hiába volt fergeteges, szép kezdet, a folytatás nem ér semmit... mellesleg meg nyilván nem arról van szó hogy valaki 1-2 hét/ rövid ismerettség után lefekszik valakivel, hanem arról, hogy tartós, meglévõ kapcsolatban mennyire meghatározó a dolog :)
De ez szerencsére egyénfüggõ, hogy kinek mennyire fontos a szex egy kapcsolatban. Mert ha van egy fiatal tini páros, akik elég érettek, mégis várnának a szex dologgal, akkor nem lehet teljes a kapcsolatuk, mert nincs benne még a szex? Szóval szerintem azért nem annyira meghatározó. Mert igen is anélkül is lehet párkapcsolata valakinek. Fõleg, ha azt vesszük, hogy vannak, akik nem csak fiatal korban, de várnak ezzel. Na most tegyük fel, együtt van 2ember 3hónapja...tökéletes minden. És mindez szex nélkül. Akkor mennyire meghatározó? 16/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) szerintem is nagyon fontos dolog, és mindig furának találom azt, aki szerint nem az. alapeleme egy kapcsolatnak, legalább 50%ban meghatározza a dolgokat, és akkor nagyon finoman saccoltam. :) ha rossz a sex, akkor a kapcsolatnak sincs értelme, hisz úgy is elõjön a probléma valamikor. aki ezt nem látja be, az magának hazudik :)
számomra a szeretkezés a végsö bizonyitéka annak hogy a lány szeret bár ez igy furán hangzik na mind1! 23/F
Ez eléggé emberfüggõ. Van akinek nem lételeme a szex, van aki meg el sem tudja képzelni nélküle az életét. Attól függõen, hogy a kapcsolatban a feleknek milyen a hozzáállása ehhez, úgy alakul ki a kapcsolatra jellemzõ szexuális kultúra. Ha két olyan ember jön össze, akiknek nincsenek ilyen téren nagy elvárásaik, akkor náluk nem ez lesz a központi téma, viszont ha két olyan ember jön össze, akik a szexet helyezik elõtérbe, akkor náluk bizony ezen állhat vagy bukhat a kapcsolat. Akkor van csak baj, amikor két különbözõ libidójú ember alkot egy párt, szerintem azok a kapcsolatok nem tudnak hosszútávon mûködni. A párom én én meglehetõsen szexcentrikus kapcsolatban élünk és nekünk így teljes a kapcsolatunk!
Alapdolog. Szerintem. Ha már nem mûködik a szex/szeretkezés, akkor ott a kapcsolattal valami már nem okés... szerintem.
Mondjuk nekem az internetkapcsolatban egyáltalán nem fontos. Én a T-Home-nál vagyok, oda nem kellett. Más szolgáltatók sem jelezték, akivel szerzõdéses kapcsolatban állok, hogy a szex nekik fontos lenne, bááár, mindig baszogatnak, ha kések a befizetéssel. A szex egy párkapcsolatban fontos, de nem a fõ mozgatórugója. Ahogy közvetlenül a pénz sem boldogít. De ha van pénzed vehetsz magadnak nõt v férfit és akkor mindegy, hogy a kapcsolataidban milyen prioritást kapott a szex, mert mint szolgáltatást úgyis igénybe veszed máshol.
Fontos, mert ha baj van vele (most mindegy, hogy minek hívjuk, szex vagy szeretkezés), az elõbb-utóbb kibukik, és az egyik fél (vagy mindkettõ) máshol fogja keresni a "jót"...
A kérdező hozzászólása: igen, egy részben neked is igazad volt:)
Szex nélkül?Miért szex nélkül?
Ha van barátnõje akkor valószínüleg dugni is akar, szóval nem fog várni hónapokig max 1-2 hétig. De ez nincs ahhoz kötve hogy meddig terveznek komoly kapcsolatot, vagy terveznek e valaki a csaj mellett marad van aki nem. ahhoz a csajnak is tutinak kell lennie
Ha szerelmes lesz az adott csajba, akkor akar kapcsolatot, ha nem, akkor úgyse fog sokáig tartani. De ez a kevésbé sikeres pasiknál is így van, max õk azért nem váltanak olyan hamar, mert nem tehetik meg. Ja és miért kell szex nélkül bírni? 21L

A szexnek mennyire fontosnak kell lennie, egy kapcsolatban?

Nem élvezem a szexet vele, egyáltalán, csak az el?játék fogjuk rá,hogy jó, de szeretem nagyon. 24/L

Legjobb válasz: akkor pedig próbálj meg tenni valamit, mert szerintem ez így nem jó. mûködnie kell a szexnek. Miért nem élvezed? rosszul csinálja? Magadnak sikerül az orgazmus? Próbáld meg irányítani, hogy mit csináljon, mit másképpen, hogyan, stb. Ha nem mondod meg neki, magától nem fogja tudni, hogy a TE specialitásod micsoda!

akkor pedig próbálj meg tenni valamit, mert szerintem ez így nem jó. mûködnie kell a szexnek. Miért nem élvezed? rosszul csinálja? Magadnak sikerül az orgazmus? Próbáld meg irányítani, hogy mit csináljon, mit másképpen, hogyan, stb. Ha nem mondod meg neki, magától nem fogja tudni, hogy a TE specialitásod micsoda!
A szex is érdekes mert ha nem müködik utánna a kapcsolat sem.Biztos kívánod közben a jó szexet.
A kérdező hozzászólása: Már mindent kipróbáltunk kettesben, de...akkor sem jó, nem élvezem vele.
Mindenképpen beszélj vele erröl, föleg ha szereted. Mondd el mi nem jó, mit szeretnél. Csak tényleg beszélj vele erröl, mert igy nem fogja tudni... Mióta vagytok együtt?
ez nagyon egyszerü hagyd ott:(
Ha tudod, hogy neked mire van szükséged a szexben, akkor sürgõsen vezesd rá a csávót, hogy mi a jó neked... Kevés pasi születik úgy, hogy egy szexisten, tanítsd, ha még nem tanult eleget, hogy a te élvezetedre is legyen.
A kérdező hozzászólása: Hmm.., már 2 éve vagyunk együtt. De nem akarom elveszíteni, mindig marcangolja magát, mert nem élvezem. Beszélgettünk róla, majdnem szakítás lett a vége, ezt nem akarom, inkább azt teszem , amit sok nõ tesz , színlelt orgazmus, állítólag ez beválik, több nõ mondta nekem, hogy a párjuk nem is veszi észre, és nincs gond.
Egy kérdést engedj meg. Szoktál néha magadhoz nyúlni?!
A szex a párkapcsolat egyik alappillére. Majdnem mindent képesek a barátok, a munkatársak, a hobbi helyettesíteni, pótolni, a szexet nem. Most naívul azt hiszed, hogy le tudod élni az életed színlelt orgazmusokkal úgy, hogy a párod nem vesz észre rajtad semmit, de megsúgom neked, hogy egyik sem fog menni. Vagy a párod veszi észre, hogy nem jó neked (említetted is neki, nem kell nagy lúmen legyen), vagy Te unod el, hogy kielégítetlen vagy. Rosszabb esetben mindkettõ.

Egy férfinak mennyire fontos a szex?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem fontos, simán megvagyunk nélküle, a lényeg az, hogy sör legyen.

Egyáltalán nem fontos, simán megvagyunk nélküle, a lényeg az, hogy sör legyen.
Mind a férfiaknak mind a nõknek nagyon fontos a szex és a szexuális élet.
"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:51" Szerintem a párod simán félrekúr.
Pontosan ugyanannyira, mint egy nõnek.
jo ha van de a noktol is fugg h mekkora a fejfajasuk
Nagyon.
Mi a párommal már fél éve nem tudtunk szeretkezni, és aztmondja nem az a lényeg, hanem hogy vagyok neki, és anélkül is nagyon jól elvagyunk. Ezt õ mondta, szóval, kinek hogy...
Én tudom, hogy nem ez a lényeg, én csak a kérdésre válaszoltam. Vannak férfiak akiknek a szerelem is fontos, és ha éppen nem lehet szex, attól még nem megy félre mert szereti az illetõt. Az okokat meg nem tudod, úgyhogy inkább magaddal foglalkozz!

Mennyire fontos egy házasságban a szex?

Legjobb válasz: Fontos! a szomszédban egész nap kurelnak! mEGINT törölve lesz?:D

Fontos! a szomszédban egész nap kurelnak! mEGINT törölve lesz?:D
Nagyon, ha az nem mûködik akkor a házasság se.
Hát igen.A párom szerint nem annyira fontos.Õ a nõ.Nekem az lenne.
lehet fontos, de az érzelmek fontosabbak
A kapcsolat 50%-a a jó sex. Minimum. Ha nem jó (vagy nem elégséges) az egyik félnek akkor annak úgyis megcsalás a vége, 99%.
Körülbelül annyira, mint az autóban az üzemanyag. Anélkül nem megy.
A szomszéd csajjal? NAGYON!

Az orális szex mennyire fontos egy férfinek?

17 éves lány vagyok,a barátom 20!6 hónapja járunk,nekem rideg volt az a tegnapi napig h orális szex!tegnap "megtört a jég"!Megtetem neki,de kb olyan 10 percig!15 évesen elvesztettem a szüzességem és az akkori barátom szex végén semmi kérdezés nélkül a számhoz tette a péniszét és aztmondta h:"Most azonnal leszopsz"Én meg szépen otthagytam és el is hagytam!Nem voltam érett rá ugy érzem 15 évesen arra h engem kényszerítsenek arra h megtegyem!a mostani párommal más...ezelött képtelen voltam elképzelni h én azt megtudom tenni valakinek is!Hála istennek megtettem a párom aztmondta h nem er?lteti akkor csinálom mikor én akarom!persze ? csinálta nekem én neki nem!Tegnap eggyütt voltunkmegbeszéltük h felizgat jól sok el?játék lesz és a többi meg majd jön..hát jött is "Megtettem"Nem gondoltam volna h egyszer majd sikerülni fog!Annyira boldog vagyok!De van ami miatta ggódom!Hogy adjam a barátom tudtárra h nekem valahogy nagyon nem élvezetes ez a dolog nem szeretném sürüen csinálni !Mondjuk csak akkor ha ? "nagyon szeretné"!Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nagyon fontos a férfiaknak az orális sex, én még nem találkoztam olyannal, akinek nem lett volna az! Ha nem szeretnéd neki mindig "csinálni" akkor beszéld meg vele ezt.Ne erõltesd magadat rá, ha te nem akarod!Viszont én szeretem kényeztetni ezzel a barátomat, mert imádom, ha neki jólesik és felizgul...de te tudod, mindenkinek mást jelent az orális sex.Én imádom,és 17 évesen is imádtam!!

Nagyon fontos a férfiaknak az orális sex, én még nem találkoztam olyannal, akinek nem lett volna az! Ha nem szeretnéd neki mindig "csinálni" akkor beszéld meg vele ezt.Ne erõltesd magadat rá, ha te nem akarod!Viszont én szeretem kényeztetni ezzel a barátomat, mert imádom, ha neki jólesik és felizgul...de te tudod, mindenkinek mást jelent az orális sex.Én imádom, és 17 évesen is imádtam!!
3. válasz adónak:Erre büszke lehetsz! Neked meg az én válaszom az:azok a férfiak nem nagyon lépnek félre akik orálisan is ki vannak elégitve. Ezt én is ugy olvastam. Nem biztos hogy igaz, de ezt mondják.
Az elõttem szóló valami rohadt nagy picsa lehet! 1: Miért szánalmas az, akit nem dugnak orrba-szájba? 2: Te miért nem vagy kurva, ha azzal reklámozod magad, hogy úgy szopsz, mint a porszívó? Az ilyet az ember megtartja magának. Hány éves vagy, 15-16? Mert a stílusod alapján mondjuk 10-nek hinnélek, csak azt írtad, hogy 14 éves korod óta vagy a világ kurvája. Nagyon gáz vagy, hogy megaláztatod magad minden jöttmenttel, azon az alapon, hogy a fasziknak ez jó, és te még büszke is vagy erre.
Te ki vagy aki szív, mint a porszívó?? Valami faluról szalasztottak téged? Kinek képzeled te magad? Gondolkozzál már kicsit..ha van agyad egyáltalán!Téged nevetnek ki a legjobban a fiúk és kurváznak le a hátad mögött te kis hülyegyerek!Nõjél fel végre és ne irogass ilyen oldalakon, ilyen véleményt, erre senki sem kíváncsi hidd el!
Te egy olyan szerencsétlen kis pi.a vagy. Hát nem vetted észre h egy pasinak az a legjobb h a szádba van a fa..a. Más õket nem érdekli. Nem lehetsz ilyen kis szûzku..va. Én már 14 évesen ugy szivtam mint a porszivó, és ettöl még nem vok ku..va.
Hidd el kurva fontos a szopás a fasziknak, legalább annyira mint a pénztárca a picsáknak én csak tudom, nem sokáig húzná nálam az a bula aki ódzkodik tõle...
A kérdező hozzászólása: Annyira bunkó, tapló, parazstok vannak hogy azt el sem lehet képzelni.Hogy lehet valaki ennyire ...nem lehet erre kifejezést találni!Ha lehet akkor nem kérek olyan kommenteket aki picsázik meg kurvázik!Sztem gondolkodjon el az a hozzászóló aki ugy szeret szívni mint a porszívó!Undorító egy személy az aki ezt írta!Akik elöttem hozzászóltak se 100-asak sztem!ilyen vélemény nem érdekel Köszi.A többieknek nagyon köszönöm
én vok az aki azzal kezdte a komit, h: "ez a porszívós dolog nagyon vicces" nah amúgy meg csak annyit írnék az elöttem hozzászólókhoz (2-3 emberke) hogy ha egy pasi nem szereti, ha lecumizzák akkor mivan? az azt jelenti, h kisfiú még? szerintem egyáltalán nem. Ha valaki csak azért "tart" csajt, h lecumiztassa párszor az meg is érdemli, mert normális kapcsolata sose lesz. Amúgy a kérdés féltevõjének írnám, h szerintem semmi gond nincs azzal, h most csináltad elõször és, h "undorodsz" tõle. ez tök normális dolog, mert még nem szoktad meg:) Majd idõvel szerintem rákapsz és "szeretni" fogod... Minden jót =)
A kérdező hozzászólása: Tudsz te normálisan is kommentet írni!Köszi amugy
Szuper dolog lehet ezzel dicsekedni!!!Most arra vagy buszke hogy leszoptad? Te kis háláltan dög, õ mindig kinyalt téged te meg csak most szoptad le és még dicsekedsz is vele?? Kisanyám, én ezt nem csinálnám a helyedben...
érte* bocsi
ez a porszívós dolog nagyon vicces xD gondolom már egy ló f_rka is beférne már a lyukadba xD na mind1.. a kérdésre válaszolva szerintem nagyon sok férfi szereti, ha a szájával kényezteti a barátnõje. Nekem pl: a pasim nem nagyon van oda érte, mert azt mondja, hogy szerinte kellemetlen utánna smárolni a csajjal stb. pedig már nem szûz. Én sem vagyok oda értem... igaz még nem csináltam, de egy darabig még nem akarom kipróbálni.
Jah, nekem is kivitte kicsita pofám. Erre nagyon büszke lehet hogy mindenkit lecumiz.
Ja, nem elõttem, hanem az az elõtti :) Látom nem csak nálam verte ki a biztosítékot
Ha megmondta neked, hogy nem erõlteti, akkor ne is csináld, csak ha "vágyat" érzel, hogy megtedd. mondd meg neki. hogy van egy régi nagyon nemszép emléked, igy egy kicsit, borzaszt a dolog. hidd el, meg fog érteni. (amugy én tavaj decemberhez egy éve vesztettem el, és nekem a legelsõnél volt az a dolog, megtettem. utánna pár hétig látni se akartam. nem erõltette, de mivel nemtudtam, hogy mi a normális, csak hogy a tv-meg újságok meg mindenhol az orális sex-et említik, igy azt hittem mijen jó. tévedtem. utánna csak pár hónap múlva voltunk együtt. mert velemaradtam. hisz nem erõltette, nem õ tehet róla. most leszek 18 és majdhogynem mindig a sex része. ) vagyis lehet, hogy is megbékélsz majd vele, azzal a dologgal. mondd meg neki, hogy nem szeretnéd. hiszem a lányeg, hogy együtt jólegyen nektek
Itt két dolog van: - egyrészt egy szeretõ férfinak nem lehet "fontos" semmi olyan, ami neked nem jó. És te se tegyél meg semmit, ami nem esik jól. Nem várhatja el tõled. - másrészt az orális szex eszméletlenül jó érzés a férfiaknak! Ha szereted õt, és õ kívánja, akkor érdemes megpróbálni. Nem kell gyakran - és lehet szépen, fokozatosan. Egy kis bemelegítés után kezdjétek csókolódzással, majd indulj el lefelé... csókold végig... lehet végig finoman, és nem kell semmit erõltetni.

Mennyire fontos a szex egy kapcsolatban?

szerintetek lehet tulzásba vinni, vagy esetleg igen keveset adni kapni, illetve megölheti a kapcsolatot ha kevés vagy rossz? véleményeket várnék :)

Legjobb válasz: ez abszolút egyénfüggõ. attól függ hogy a barátnõd vagy te mennyire akarjátok és mennyiszer. ha mondjuk az egyik fél naponta a másik pedig csak havonta 1szer akarja akkor annak a kapcsolatnak nem lesz jövõje. beszéljétek meg hogy ki mit szeretne nyíltan én azt javaslom:)

ez abszolút egyénfüggõ. attól függ hogy a barátnõd vagy te mennyire akarjátok és mennyiszer. ha mondjuk az egyik fél naponta a másik pedig csak havonta 1szer akarja akkor annak a kapcsolatnak nem lesz jövõje. beszéljétek meg hogy ki mit szeretne nyíltan én azt javaslom:)
Rohadtul fontos!!!!!!Higgy nekem!!!
Heti 4-5 együttlét az kell.Attól függ mennyit találkoztok.A sex nagyon fontos ha kevés vagy rossz arra rámehet a kapcsolatotok.
Az emberi faj (és néhány fõemlõs) esetében a szexuális aktus nem egyedül a szaporodásra szolgál, hanem stresszoldó és "párkötõ" funkciója is van. Az utóbbi pedig azt jelenti, hogy a sokat szexelõ pár kapcsolata pusztán biológiai okok miatt egyre szorosabb lesz. Tehát: a szex nagyon fontos, ha hosszú távon is harmonikus kapcsolatot szeretnél!
A mai világban már a szex is fontos szerepet játszik egy kapcsolatban. Abból sosem elég:) Azt, hogy mit nevezünk túlzásnak, vagy kevésnek, eléggé egyénfüggõ, de szerintem ez rajtatok múlik, mennyit bírtok, mennyire kívánjátok. Egy kapcsolat tönkre mehet emiatt is, de ezt akkor még idõ elõtt le kell tisztázni egymás között, hogy szerinted/szerinte kevés-e vagy sok. Egy kapcsolatban kölcsönösen adunk-kapunk, de ha az egyiknek valamibõl hiánya van, beszélje meg partnerével, különben az elfajulhat addig, hogy emiatt lesz vége.
Szerintem is nagyon fontos. Az kedvesemmel akkor mélyült el igazán a kapcsolatunk, amikor a szex is kiforrta magát teljesen. Fontos, hogy mindkét fél kielégüljön, és a vágyaik is teljesüljenek, ehhez elengedhetetlen a kommunikáció. Petranova

Szerintetek egy kapcsolatban vagy házasságban mennyire mérvadó a szex? Mennyire fontos?

ismerek egy házaspárt akik évek óta nem csinálják és negyven fölött vannak 3-4 évvel és még együtt vannak, nagy kínnal és sok veszekedéssel igaz. Erről mi a véleményetek?

Legjobb válasz: nagyon eléggé barmok

nagyon eléggé barmok
Nagyon, azaz NAGYON fontos. Egyszer ugyanitt feltette a kérdést valaki, hogy mi a hosszú házasság titka. Egy dolog volt közös az ÖSSZES hozzászólónál: sok szex.
nem hiszem el. Sex nélkül nincs kapcsolat, pláne házasság. Csinálják õk, csak nem egymással, mert a szerelem elmúlt így nem kívánják már egymást, de a sexet igen. Volt hosszabb 7 éves kapcsolatom a végén is sexeltünk, egyfolytában áll a farkam azóta is, szal ez nem idõfüggõ. Amíg a biológiai óra le nem jár, addig sexelni kell, nincs melléduma.

Mennyire számít illetőleg mennyire fontos az, hogy egy lány elmenjen szex közben? 20/F

Máshogy sikerül elérni minden probléma nélkül, de szex közben nem megy. És kiváncsi vagyok hogy nektek mi a véleményetek err?l, mert engem zavar.

Legjobb válasz: Nekem alap hogy a barátnõm LEGALÁBB 1* elmenjen elõttem sex közben. De ha Nálatok nem megy, csináld neki ujjal és csak akkor dugd be a fügyköst, amikor már majdnem elment. 22/f

Nekem alap hogy a barátnõm LEGALÁBB 1* elmenjen elõttem sex közben. De ha Nálatok nem megy, csináld neki ujjal és csak akkor dugd be a fügyköst, amikor már majdnem elment. 22/f
Bocsánat ez kimaradt, mert nem olvastam el figyelmesen a kérdést. Ha már majdnem elmegy... látni fogod, akkor rakd be neki szépen és hajrá. Menni fog az szerintem 25/f
Természetesen fontos a felkészülés a szexre. Kicsit lehet, hogy korai volt még elkezdeni. Várnotok kellett volna. Jobban egymásra hangolódni. Természetesen nincs veszve semmi. A következõ alkalommal a farkad maradjon csak kint a puncibõl. Simogatások és a hosszas nyelves elõkészítés után feküdj mellé és a csiklóját simogatva vezesd az orgazmusig. (persze csak ha nem érzékeny nagyon.) Másik lehetõség: Iszonyatosan dugd meg, jobban mint eddig bármikor. Meglátod mire indul be jobban. 25/f
Ha nem megy el, akkor miztán Te elmentél, még azzal a lendülettel nyald ki, vagy elégítsd ki kézzel. Mert így nyugodtabb lesz, hogy ha nem sikerül, akkor se marad hoppon.
Az elsõ jópár alkalommal az én barátnõm csak úgy tudott elmenni ha a farkamon dörzsölte magát, aztán kis idõ elteltével sikerült aktus közben, és azóta mindig sikerült. Beszéltünk errõl, és mondta, hogy félt, hogy aközben talán nem is elmenni, és megnyugodott, mikor sikerült. A szexet is szokni kell, és beszélni is kell róla.
Ha szeretitek egymást, és az orgazmus megvan (bármikor) - akkor nem olyan nagy a probléma. Gyakoroljatok szorgalmasan, és keressetek új helyzeteket is! És ne hajszoljátok, mert akkor elszalad! Ha gyereket akartok, akkor jobb, ha szex közben van az orgazmus - de simán összejöhet enélkül is.
Úgy gondolom, hogy ha máshogy sierül eljuttatni, akkor nem olyan égbekiáltó a probléma!Esetleg szex közben izgasd a csiklóját is, vagy kényeztesd máshogy, és amikor már nagyon közel van, akkor kezdjetek bele a szexbe!azt ajánlom, hogy ne mutasd ki a barátnõd elött, hogy zavar, mert magát fogja okolni, és még inkább nem fog sikerülni!Próbálkozzatok, de ne görcsösen!És fogd fel úgy, hogy az is nagyon jó, ha más úton sikerül neki!Aztán egyszer majdcsak összejön!Szóval ne stresszeld se magad se a barátnõd ezzel!!!
A legfontosabb, hiszen természetesen örömet akarsz neki szerezni, és magadnak is. 20/F
[email protected] ezt komolyan kérdezted, hogy mennyire fontos, hogy a lány is elmenjen???? Persze feltéve, hogy nem azt akarod, hogy vásárolni menjen el, hogy legyen otthon sör.... Vazze te se vagy normális! Egy normális férfinak ez alap!
A kérdező hozzászólása: Engem is zavar de ha elolvastad volna akkor láttad volna hogy tippekre vagyok kiváncsi hogy mit lehetne tenni...
az elsõ három válaszon eléggé látszik hogy pasi a válaszadó.néha olvasgassatok a nõi testrõl stb.van olyan nõ aki szex közben kénytelen elmenni, .....ez nem a te hibád.
Utolsó válaszadónak igaza van! Én sem tudok szex közben elmenni, de bárhogy máshogy sikerül és szuper! Biztos jó lehet szex közbe de sajna még nem jött össze sose, persze nem adom fel, addig meg tökéletes az ami most van!
Kedves 25/f!Tényleg nem vagy figyelmes!Csak szex közben nem tud elélvezni a csaj, amúgy más úton sikerül neki!És 20 éves korban nem hinnném, hogy fiatalok lennének ehez!Na mind1!Kedves kérdezõ!Ne görcsölj rajta, gyakoroljatok, próbáljatok ki új pózokat, keresgélj még erogén zónákat, és akkor fog bekövetkezni, amikor nem is várod!
Mi az, hogy akkor következik be, amikor nem is várja, az mit jelent, mindig ezt írják?
Azt jelenti, hogy ha az ember görcsöl rajta, nem fog összejönni!

Fiúk! Nektek mennyire fontos egy kapcsolatban a szex?

Legjobb válasz: Úgy gondolom, hogy vannak a szexnél fontosabb dolgok is, de ha az nem mûködik megfelelõen akkor kihatással van a kapcsolatra, vagy akár tönkre is mehet emiatt egy kapcsolat.

Úgy gondolom, hogy vannak a szexnél fontosabb dolgok is, de ha az nem mûködik megfelelõen akkor kihatással van a kapcsolatra, vagy akár tönkre is mehet emiatt egy kapcsolat.
nagyon fontos jó szex nélkül nincs jó kapcsolat.
jajj hagyuk már ezeket a szöveget, hogy "ez hülyeség". nem, nem hülyeség. átlagot vegyünk és ne egyéneket...és az átlag pedig az(ami a normális), hogy egy igazán jó és kiegyensúlyozott kapcsolathoz kell az õszinte érzelmes szerelem és a maximálisan kielégítõ szex. ennyi.bármelyik hiányzik, az a kapcsolat halálra van ítélve. egyébként válaszolva a kérdésre konkrétan...helyzetfüggõ...van, hogy 1hétig nem érdekel de van, hogy hetekig nem lehet engem levakarni 1napig sem...
Az elsovel ertek egyet. Viszont a szex egy tipikusan olyan dolog ami ha nem mukodik azon lehet javitani!!!
Nekem kb 70-80% Ugyanis a szex legalább annyira lelki dolog is, mint testi. (még az egyéjszakásak is!) Egy összekapcsolódási pont. A bensõséges kapcsolat az egymáshoz tartozás és a bizalom alapja és forrása. Ha ez nem stimmel akkor mit várhatunk a kapcsolatunktól?? 28F
13:29 itt az élettapasztalat és tökéletesség mintaképe. Kíváncsi lennék hogy a 46 életéved alatt hány nõnek ígértél ezt azt a szexért cserébe, szerintem 2 kezeden nem tudod megszámolni. rohadtul nem fontos a szex. a bizalom az alapja a kapcsolatnak, ha nincs bizalom onnantól nincs szex, sem szerelem. amúgy meg kezdtek megfertõzni a hülyeségetekkel. 2 szerelmes ember között szeretkezés van, míg a krva és a kuncsaftja között van szex!
Eh, de sok itt a komoly élettapasztalattal megáldott kiscsibe! :D A szex nagyon fontos. Lényegében a legfontosabbak egyike. A mindent eldöntõ adu ász viszont az azonos, vagy nagyon hasonló értékrend, gondolkodás és viszonyulás. Természetesen a szexben is! :) 46/F
Neked mennyire fontos az életben maradáshoz a levegõ?
99% fontos. Neked is az lesz, meg a párodnak is - majd meglátod.
67%-os te átlag általánosító hülye fac. te nagyon buta lehetsz.
ez hülyeség!
Mit ér a szerelem pina nélkül :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!