Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fontos lányoknak a (97 db)

Fiúk nektek mennyire fontos, hogy a lány is elélvezzen? Ha az aktus közbe nem sikerül neki ti tovább kényeztetitek vagy nem érdekel különösebben titeket?

Legjobb válasz: Nagyon is érdekel! Szeretem a lányt és az,hogy elélvezzen nagyon fontos.Akármennyit kell érte dolgozni

Nagyon is érdekel! Szeretem a lányt és az, hogy elélvezzen nagyon fontos.Akármennyit kell érte dolgozni
Nagyon fontos.
Nekem igen is fontos hogy elélvezzen, mert szeretem. Csak van egy kis bibi: a barátnõm nimfomániás.
Ez jó kérdés. Igazából nekem az is elég ha elhiteti velem, hogy élvezi. Én szex közben részben arra gerjedek, hogy a lány, hogy élvez. Ha csillog a szeme, szaporátlan a levegõvétele és hangosan nyög, ez nekem egy hatalmas dózis viagrát jelent.
Nekem nagyon fontos! Gyakran igyekszem, hogy elõszõr Õ élvezzen el, aztán majd késöbb megint de akkor már együtt! F.
Ha nem egyestés kalandról van szó, és a srác szereti a partnerét, akkor ez minden értelmes embernek fontos. Ha még nincsenek eléggé összeszokva, akkor elõfordul, hogy az egyik fél sokkal hamarabb elélvez, de ilyenkor a másiknak illik segíteni, hogy a partner is kielégüljön.
Sõt, ha a csaj kíván többször is kielégülni, de a srác nem bír annyit, akkor elõtte/utána lehet/célszerû kézzel, nyelvvel, segédeszközzel (megbeszélés szerint) is kielégíteni. Egy egészséges kapcsolatban a srácnak az is szinte kielégülést jelenthet, ha látja, hogy a lány élvezi a kényeztetést és elélvez a végén. Ez egy pasinak nagyon izgató lehet, még akkor is ha már elõtte ellõtte a töltényét. Segít az újra töltésben :)

Lányok, mennyire fontos nektek a humor? Mennyire vicces a férjetek, élettársatok?

A páromról jutott eszembe a kérdés. Õ ilyen igazi mókamester, ha vele vagyok folyton nevetek. Állandóan kifigurázza a gyengéimet, minden hibámat kiforgatja, cikiz...nem csak engem, másokat is. Persze ezt nem durván hanem úgy ahogy azt még "illik"...

Legjobb válasz: Igen, nekem nagyon fontos! :) 21/l

Igen, nekem nagyon fontos! :) 21/l
Szertintem igenis fontos. Mondjuk mi nem figurázzuk ki egymást csak néha, de azon is jókat nevetünk.van egy gyermekünk is, aki még csak 1 éves lesz, de már most is olyanokat produkál, hogy a könnyünk folyik a nevetéstõl. Nagyon sokat nevetünk együtt és jókat tudunk beszélgetni is. Nem hiszem, hogy ebben az elfajzott világban másképp mûködhetne a dolog. Igazából külön vicces besszólásokat felesleges is most írnom, mert sokszor az másnak nem is vicces, de akkor, abban a pillanatban nagyon jó. :)
Enyém egy kis idióta, de a jó értelemben. Társaságban mindig a középpont :) Én pont az ilyen tipusért vagyok oda, elfeldtett minden gondot, de ha kell komoly is tud lenni :)
Hát szerintem jó ha nem komoly. Nem nagyon bírom a komoly pasikat...
A humornak és a komolyságnak is megvan a maga helye! Vannak olyan pillanatok a szimpla ökörködésen kívül, amikor egy adott helyzetet csak humorral lehet és kell is kezelni. Van hogy nem jó, ha valaki túl komolyan vesz dolgokat, fõleg probémákat, meg pláne ha saját magát, annál rosszabb talán nincs is. A félreértések, konfliktusok is könnyebbenn kisimíthatók.
Nekem is van öniróniám de ehhez nincs szükségem arra hogy vicceljenek rajtam. Nekem mindegy hogy gyengéden vagy máshogy, nem jön be, kellemetlen. Ez van minden ember más.
Legyen inkább komoly. Nem bírom a humoros embereket.
Szerintem igenis fontos a humor, néhány helyzetet nem is lehet nélküle kezelni. Mondok egy példát, barátommal "romantikus" estének indult, boroztunk náluk, végül elõkerült a jó testes vörösborra egy igazi erdélyi házipálinka, szóval kellõen be voltunk csípve, mikor kialakult egy kis vita. Mindegy, mi az alapja, nem felületes veszekedés volt. Gondoltam egy jó 10 perces csönd után, hogy elmegyek pisilni, majd haza, hagyom az estét a fenébe. Leültem a wc-re, és véletlenül (elõször a kapcsolat alatt, hogy hallotta:) ) egy AKKORÁT szellentettem, hogy a 2-vel alattunk lakó is belepirult.. Bennem persze egy világ omlott össze, kimerészkedtem vörös fejjel, õ a nevetéstõl a kezébe temette az arcát, mikor hallotta hogy kijöttem, egymásra néztünk, és úgy elkezdtünk röhögni hogy az nem igaz:) Egy komoly embernek talán tetézte volna a veszekedést egy ilyen nõietlen húzás:) Persze a mai napig szivat vele..
Aki nem bírja, hogy vicceljenek rajta/vele, annak baj van az önértékelésével! Ha nem sértõ, akkor még elgondolkodtató is lehet a viccelõdés. Az viszont már baj, ha valaki nem tud viccelõdni vagy nem érti a viccet, és mindig komoly akar lenniés ezt várja el a párjától is. Humor nélkül sokkal nehezebb az élet!
Kis humorológia:) A humor életolaj, látszólagos feszültségkeltéssel valóságos feszültségoldást ér el. Van pozitív és negatív humor. A pozitív: Nem rajtad, hanem veled/érted nevetek!
én is bírom, ha humoros, de a párom egyáltalán nem az. fõleg magán nem tud nevetni, meg amúgysem egy nagy mókamester. nem az hogy túl komoly, csak hát nincs jó humora. néha szoktunk is ezen röhögni...
Na azt meg kimondottan szeretem, ha egy pasi egy kicsit gúnyos. Engem az sem zavar, ha valaki rajtam gúnyolódik, de persze egy bizonyos határon belül. Csak amíg megmarad csipkelõdésnek, és nem lesz belõle sértegetés.
szeretem az ilyen vicces embereket, de azt hiszem hosszú távon nem tudnék együtt élni velük. férjemnek van humora, néha jó beszólásai, de nem az a 24 órában mókázós. így pont jó
A kérdező hozzászólása: 22:12 Nem is arról van szó hogy most egyik poént a másikra gyártja és idétlenkedik, meg folyton vicces akar lenni. Csak hogy észreveszi az összefüggéseket, tud frappánsat, kedveset mondani, ironikus néha és hasonlók. Nekem meg van öniróniám szóval értem, ha a párom kicsit kifiguráz és nem bántóan hanem szeretetbõl teszi, szóval nem zavar:) Szerintem valaki nem ettõl lesz gyerekes vagy sem. Mondjuk ha átcsap infantilisbe, az már más tál tészta:P :)
Az én barátom is humoros és ezt nagyon szeretem benne. Nem egyszer fordult már elõ, hogy a nagy komoly veszekedés közepette hatalmas röhögésben törtünk ki, mert valahogy mégis viccesen oldotta meg a helyzetet. Így könnyebben lehet venni az akadályokat is. :)
Igen, az jó, ha sokat poénkodik, legalább nem unatkozik vele az ember lánya :) De azért túl komolytalan ne legyen... Nekem az is ugyanolyan fontos, hogy komolyabb témákról tudjak vele értelmesen beszélni.
Ez jó dolog!Nálunk én voltam a mókamester, (12-év után) ma már csak ritkán röhögünk igazi jókat. 35/N
A kérdező hozzászólása: csak ilyen nagy beszólásra gondoltam, de lehet igazad van:D Azok ott akkor jópofák:) Szerintem is fontos, mert könnyebben lehet venni a problémákat és bármit amit hoz az élet. A vicces az, hogy sokan azt hiszik "ejj de komor ember", aki megismeri meg csak nevet:P Engem nem zavar, hogy kifiguráz néha, hiszen tényleg vannak néha idétlen dolgaim, ezeken késõbb hetekig nevetünk:)
Alapból én is egy mókás, mindnekit megnevettetõ ember vagyok és megõrülnék egy olyan ember mellett aki nem érti a viccet és nem tud vicces dolgokat mondani tenni, hálistennek az én párom is ilyen mókás fajta:) egyszerre tud komoly is lenni ha kell és vicces is, ha rossz kedvem van egy szoval feltud viditani mert megtud nevettetni, számomra ez nagyon fontos, hozzátartozik egy jo kapcsolathoz
az én párom is dettó ilyen, a társaság középpontja, olyankor még engem is leolt, de én simán visszaszólok neki valami viccesen szurkálót :) és igen fontos, hogy vicces legyen :)
Nekem fontos, mivel én is olyan ilyen vagyok. Sokan azért nem bírnak, mert mindenbõl viccet csinálok, vagy vidáman fogom fel a dolgokat. Ha kínos témáról van szó, vagy valmire nem tudok valami hasznosat mondani, és a másik maga alatt van, akkor én poénnal próbálom kivágni magam. ÉS ezért azt hiszik, komolytalan vagyok. Pedig nem is:D Szóval jó, ha szintén ilyen ütõdött, akivel együtt vagyok, mert meg tud érteni. Persze ha komoly dologról van szó, akkor kell egy kis komolyság is. 18/L
Számomra is nagyon fontos, mivel szeretek nevetni hülyéskedni.
Fontos hogy jó mértékkel legyen. Értse a viccet és csinálja néha, de engem ne vicceljen meg, figurázzon ki és számomra gyerekes, komolytalan az aki állandóan vicces akar lenni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
Ha egy pasi vicces, akkor nekem onnantól kezdve nagyon kevés egyéb elvárásom van :) Na jó, persze ha komoly dologról van szó, akkor azt lehessen vele megbeszélni, de nagyon bírom, ha valaki bármihez hozzá tud tenni valami poénosat (de csak ha tényleg poénos, mert ha csak erõlteti valaki, attól kész vagyok).
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, jó volt olvasni mindenki hozzászólását

15-16 év körüli lányoknak mennyire fontos hogy a fiújuk jól nézzen ki?

Nyugi, nem vagyok pedofil, mert én is ebben a korban vagyok

Legjobb válasz: Fontos az elsõ benyomás amit kinézet alapján döntök el, mert elõször megnézem a srácot mielõtt beszélgetek vele...nem várom el hogy úgy nézzen ki mint egy görög isten!! csak adjon magára :) aztán ez mind semmit nem ér ha a jó kinézet mellé bunkó tajparaszt a srác! :) remélem segítettem 17/L (remélem beleférek a 15-16 évesek legfelsõbb határába)

Fontos az elsõ benyomás amit kinézet alapján döntök el, mert elõször megnézem a srácot mielõtt beszélgetek vele...nem várom el hogy úgy nézzen ki mint egy görög isten!! csak adjon magára :) aztán ez mind semmit nem ér ha a jó kinézet mellé bunkó tajparaszt a srác! :) remélem segítettem 17/L (remélem beleférek a 15-16 évesek legfelsõbb határába)
nekem fontos. jó nem azt várom el h egy Taylor Lautner legyen de azért adjon magára:)
teljesen egyetértek az elsõvel :) ) fontos h adjon magára, de nem a legfontosabb! 15/L
kb annyira fontos mint az embernek a levegõ vagy a víz.
Fontos, persze legyen normális is, de igenis fontos fõleg ebben a korban hogy hogy néz ki.
fontos hogy ápolt legyen, senki se szereti a szemetest szagolgatni. hatalmas változásokat sose tegyél egy lányért, mert akkor az nem olyannak szeret amilyen vagy, légy mindig önmagad!:) valaki egyszer úgyis beleszeret az igazi énedbe:)
nekem nem annyira a kinézet számit. a szeme (jó pont ha kék *.*) és a személyisége. én most pl olyan srácba vagyok beleesve akit mindenki lerondáz és a csajok csaj fuuujolnak rá de szerintem nagyin cuki szóval nekem egyáltalán nem fontos nekem :D
Külsõ megfog, belsõ megragad, szex magáhozláncol...xDDDDDD
15L Nekem elég fontos, mert mindig mikor rá nézek, jobban érzem magamat ha szép az akit látok. Ti fiúk nem így vagytok ezzel? A lányok abba szeretnek bele amit látnak, majd amit hallanak... és végül tudod mi jön: amit éreznek:) )


Fiúk! Szerintetek honnantól számít egy lány kövérnek? Nektek mi az ami már átlépi a kövérség fogalmát? És mit gondoltok egy kövér lányról? Mennyire fontos nektek a lányok alkata?

Legjobb válasz: lehet igénytelennek tûnök de sztem ha vastag csajjal hozott volna össze a sors azt se bántam volna. én nem bánnám. Akkor kövér egy lány ha õ is annakérzi magát és a fiúnak sem tetszik rajta a felesleg.

lehet igénytelennek tûnök de sztem ha vastag csajjal hozott volna össze a sors azt se bántam volna. én nem bánnám. Akkor kövér egy lány ha õ is annakérzi magát és a fiúnak sem tetszik rajta a felesleg.
19:14, mikor már NEM homokóra
sztem 75 kg ig el lehet menni(attól függ h oszlik el
hát mondjuk az 1kg/cm arány már igencsak kövér xDDD nekem elég fontos h ne legyen kövér a csaj mert én sem vagyok épp egy zsirszalonna : D
Nekem nagyon fontos!! Így leírni nehéz lenne, hogy honnantól számít kövérnek.
azerintem a 65 kilo az az ideális jah ez is attol függ mien magas az illetö.
Onnantól, mikor már a homokóra alakú a hölgy
40kg már kövér
én 173 / 64 vagyok de senkinek nincs baja..:)
165/75, szeretnék 6 kg-ot leadni, az úgy jó is lenne már az alkatomhoz. A számok egyébként nem sokat mondanak önmagában senkinél. De fiúk szerint általában 60 kg-tól egy lány már kövérnek számít.Hogy mit gondolnak? Azt, hogy fúj, dagadt, fogyjon le xD Igen, a FIÚK ezt gondolják. A FÉRFIAKNÁL már azért picit másképp mûködik ez a dolog. Embere válogatja, nekem is mindig volt mibõl válogatni :-P
Ezt így nem lehet megmondani. Attól függ hogy alma, körte alkatú vagy-e, szóval hogy hogyan oszlik el, és fontos a kisugárzás és az arc! Az nagyon. Kérdezz meg egy srácot, akivel normális kapcsolatban vagy , szóval haver, hogy hogyan nézel ki. Bár nem biztos hogy õszinte lesz, de nem tudom.
Vagy esetleg tegyél fel arc nélküli képet. Biztosan meg tudnánk mondani hogy jó-e az alakod.
Ha életem nagy szerelme akkor csak az a lényeg hogy elbírjam :) és ha már nem bírom el akkor elkezdek kondizni :) .... nekem nincs különösebb véleményem a teltebb hölgyekrõl sem, hiszen lehet hogy nem is tehet róla pl: ilyen az anyag cseréje vagy stb... ha meg tehet róla Istenem nagy ügy õ ezt választotta...
14:21 nagyon Gonosz vagy!!! Nem tudhatod, h milyen lányról van szó, de mind1 Szerintem nem is vagy olyan nagyon túlsúlyos, én is lány vagyok, de én sem vagyok az a kis cérna mert én is, 160cm vagyok és 60 kg:) Ne érdekeljen a többiek vélemény teljesen egyetértek az útólsóval:)
Attól függ hogy hány éves mert ha mondjuk 1 akkor az 50kg elég sok de ha mondjuk már 18-22 éves akkor az 50kg talán még kevés is. És a súly nem attól függ hogy valakin mennyi zsír van... Lehet hogy valakin alig van zsír és még mindig nehéz, mert van rajta izom és mert a csontjai egészségesek és nehezek. Egyébként meg nem az számít hány kg vagy hanem hogy hogy nézel ki azzal az adott test súllyal.Például hiába vagy 18 évesen 65kg ha megfelelõen öltözködsz még nézhetsz ki jól!
A kérdező hozzászólása: én tudom magamról h kövér vagyok.:D engem az érdekel h a fiúknak mennyi az elfogadott.pl 5 kgtól is már megrémülnek vagy a 20 sem jelent nekik akadályt.
http://www.hazipatika.com/tools/bmi Szamold ki es döntsd el te. 25/F
Azt mondják, a magasságból ki kell vonni 110-et és az eredmény lesz az idális súly....
A kérdező hozzászólása: 168/70
miért te hány kg vagy?
A kérdező hozzászólása: szval neketek már a kövér lányok szóba se jöhetnek?kicsit elszomorodtam most:(
Minimum 2 mázsa legyen egy nõ :$ Azt szeretem ha a csöcse veri a térdét :3

Lányok nektek, mennyire fontos, hogy a fiúdnak mennyi barátja (cimbi, haver, stb) van?

Legjobb válasz: Ja úgy van, hogy felmegyek iwiwre megnézem hány barátja van, 600 alatt nem beszélek vele. Ne viccelj, az Emberen múlik, nem a haverjai számán.

Ja úgy van, hogy felmegyek iwiwre megnézem hány barátja van, 600 alatt nem beszélek vele. Ne viccelj, az Emberen múlik, nem a haverjai számán.
HÁt az én mostani páromnak, rengeteg barátja, haverja van. Több is van akik már gyerekkori barátok. Így nálunk többször fordul elõ, hogy elmegy barátokkal inni. Emiatt is volt problémánk... ÉN teljesen elhanyagoltnak érzem magam. Volt úgy hogy 3 napig nem is találkoztunk(mondjuk abba benne volt hogy sokat is dolgozott) de mégis barátokkal esténként el tudott menni iszogatni stb. Engem zavar, mert én olyan vagyok, hogy megpróbáltam mindig is idõt szakítani rá, de közbe neki sose jó. (én fõsulis vagyok) Azóta mióta megbeszéltük normálisan. Javult a helyzet, bár még mindig nem valami tökéletes. (hisz õ egy 4 éves kapcsolatból mászott ki és utána jött velem össze :/)Annak ellenére, hogy mondtam neki hagyjon magának idõt.. De õ nem akart :)
fontos.. ne legyen sok.. mert én miattuk lettem elhanyagolva.. de ha sok is van neked kérlek soha ne legyen fontosabb mint a lány mert elveszíted 17/L
utolsóval teljes mértékben egyetértek.
Ez érdekes kérdés, nekem is volt egy olyan barátnõm aki folyton azzal nyaggatott h miért nincs több barátom stb mert h neki mennyi van, de aztán ott a másik véglet amikor a lányok azért panaszkodnak mert a barátjuk nem foglalkozik velük mivel a haverokkal szorakozik.. na akkor most h is van ez? Szerintem ugy h a tizenéves pics_knak az jön be ha sok a haverod és ott lehet közöttük, hátha talán még össze isjöhet valaki mással, aki normális kapcsolatot akar annak meg Te leszel igazán fontos és annak örül ha minél többet vele vagy!
haverból minél kevesebb annál jobb...pár barát kell, de a haveroktol már frászt kapok...
Az ilyet nyugodtan hajtsd el a pics*ba. Keress normálisat, õ a hüly* nem te.
Nekem volt olyan barátom, akinek nem voltak haverjai. Nagyon rámakaszkodott, én már nem is találkozhattam a barátnõimmel. Ha mégis találkoztam velük, akkor megsértõdött és féltékeny volt.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a válaszokat, a kérdés még fenn áll azért várom a válaszokat, amúgy engem azért dobott a b.nõm mert magányos vagyok nem szeretek haverkodni....
ahelyett, hogy vitt volna az övébe...ejj
Én speciel szeretem ha a barátomnak sok haverja van, de nem ez szerint választok.bár általában mindig olyan pasikat fogok ki akik nagy baráti társasággal és elég jó társasági presztizzsel rendelkeznek:) .de tényleg ez nem szempont...talán azért szeretem jobban a "kedveltebb" fiúkat, mert nekem is nagyon nagy baráti társaságom van, szeretem az embereket, és szeretek új emberekkel megismerkedni is, nekem ez is egy lehetõség hogy új haverokra tegyek szert.
A Barátok köztben most pont hasonló a szituáció az egyik szereplõvel, nem tudja eldönteni hogy a haverok vagy a csaj a fontosabb-e. Szerintem érdemes nézni az ilyen valós életrõl szóló sorozatokat, rengeteg szituációnak a megoldásában adhatnak tanácsot... Ha két ember szereti egymást akkor minél többet egymással töltenek, mióta a legjobb barátom összejött barátnõjével már jóformán nem is találkozunk és alig beszélünk, mert fontosabb dolgai lettek... Azért vigyázni kell hogy ne ess át a ló másik oldalára. 18/F
Én lány vagyok, de nincsenek barátaim csak ismerõseim, mert ha járok valakivel akkor elhanyagolom õket és szépen elpárolognak és keresnek más barátokat.A páromnak volta egy barátja, de átverte, viszont sok haverja van akik nagyon bírják õt.Szerintem az a fontos, hogy legyenek barátai vagy haverjai, de a mennyiség nem számít.Nekem azért nincs mert én hanyagoltam el õket és nem szeretek álszent emberekkel barátkozni.Õ meg megbízik másokban, de van h.rosszul választ és félre ismeri a másikat.Szóval ha vennak haverok akik bírják az csak jó, de ne menjen a párkapcsolat rovására, mert azt se bírom aki a haverjait/barátait többre tartja a párjánál.(remélem értehõ amit írtam) :)
11:45 Teljesen eyetértek nekem vannak haverjaim bár õk cigiznek, füveznek aminek egyáltalán nem örülök viszont egy csajnak jobban örülnék.
A kérdező hozzászólása: csak nekem már mondtak, olyan leoltó szöveget:hogy azt hittem, hogy te vagy a "társaság" központjában, aztán a leányzónak elmagyaráztam, hogy nincsenek szinte haverjaim se:)
Azért dobott, mert nem szeretsz barátkozni??? XD Ennél hülyébb kifogást nem talált??? Annyi, hogy a kedves ex-párod nem is szeretett... Szerintem mikor összejöttetek, sem volt több barátod, mint most! Akkor ez nem volt neki problem? Nekem barátom csak 1-2 van, haverom és ismerõsöm annyi, mint a szemét, de leginkább nõkkel spanzizok, barátkozok, és ebbõl rengeteg problémám akad bnõmmel... Ez van...

Lányok! Mennyire fontos nálatok a cipő?

Alapvet?en átlagosan öltözködöm, valami póló, a New Yorker-t?l a Tankcsapdásig mindenféle, de a kedvenceim a "vicces", vagy egyéni "nyomott" pólók. Nadrágban szintén átlag farmer, nyáron rövidgatya, pulóver-átlagos, márkás (adidas, Nike stb.) vagy farmerdzseki. A "stílusomat" tekintve a reggae a kedvencem, de voltam már nemegyszer disco-ban és csápoltam rock koncerten is. Átlag, rövid hajam van (2-3 centi) néha zselézem. DE! a cip?k tekintetében elég egyedi vagyok. Áprilistól októberig KIZÁRÓLAG teremcip?t hordok, kés? ?szt?l kora tavaszig pedig CSAK acélbetétes bakancsot. Nem azért hordok teremcip?t mert mindenem a foci (néha játszok) és nem is azért bakancsot mert "húderokkerállat" lennék. Csak annyiról van szó, hogy ez a két fajta cip? jött be nekem, ezeket találom kényelmesnek. Elutasítanátok valakit csak a cip?je alapján?

Legjobb válasz: nem

nem
Legyen akármi is a lábadon, a lényeg, hogy harmonizáljon az öltözékeddel, valamint legyen tiszta és ápolt! :) ennyi :) 21/L
nekem végülis mindegy, de: ne legyen ez a marha máskás converse, mármint ha rockeres stílusa van akkor tök jól néz ki apiros vagy a fekete tehát az tök okés, de amúgy szerintem "divatmajmolás".. amúgy tényleg mindegy..
acélbetkóssal nálam senkisem rúghat labdába:DDD
uccsónál a pont!
bármilyen lehet
Szerintem nekem fel sem tûnne a cipõ. Olyan szinten tartom lényegtelennek, hogy azt megfogalmazni sem vagyok képes. Viszont ha már itt tartunk, én csak a konzervcipõt nem veszem jó néven (csak a divatb*zis beütése miatt), de azt leszámítva minden jöhet.
De persze ilyenért nem utasítanék el senkit. Utcsó voltam.
Lányomnak és feleségemnek szerintem cipö fétise van! Azt hiszem minden ruhadarabnál fontosabb! Borzalom amit müvelnek a cipöboltban. En mint férfi azt mondom, hogy a fene se szokta a cipöt nézni!

Mennyire fontos, hogy a lány szűz legyen?

Kedves férfiak! Normális véleményeket várnék... 25 vagyok és vártam az igazit (már feladtam), ha most olyan hibát követnék el, hogy lazább kapcsolatokat létesítenék férfiakkal (nem szerelemb?l) és kés?bb talán megtalálnám az "igazit", akkor vajon az "igazi" megbocsátaná nekem ezt? Egyébként h?séges vagyok, de azok után, hogy mondjuk lazább kapcsolatokba kerülnék, kés?bb lenne olyan férfi, aki nekem elhinné, hogy hiszek a szerelemben és megbízhat bennem?

Legjobb válasz: Én odalennék érte, ha egy csaj, akivel lehet hosszabb távon tervezni szûz lenne. Nem elítélendõ, ha nem az, de becsülendõ, ha igen. 23/f

Én odalennék érte, ha egy csaj, akivel lehet hosszabb távon tervezni szûz lenne. Nem elítélendõ, ha nem az, de becsülendõ, ha igen. 23/f
"Amíg keresed az igazit jól érezheted magad az esélyesekkel is" Amúgy én egyáltalán nem vetném meg a leányt ha nem lenne már szûz pláne nem 20 felett.Sõt Én kicsit kellemetlennek is érezném, hogy pont most, pont velem. Mert akkor õ nagyon komolyan gondolja és ezt egy férfi nem mindig veszi jó néven. Legalábbis engem emésztene a lelkiismeret, hogy most én elveszem tõle azt amit annyi éven át tartogatott csak azért, mert most épp olyanom volt és jó ötletnek tûnt. Ej ej Szóval én nagyon ki lennék tõle készülve. Személy szerint, ha elõbb tudnám meg a lányról, hogy szûz még mielõtt bármiféle érzelmi szál fûzne hozzá bele sem kezdenék. Jó ez nem igaz egy gimis lány esetében, de azért a te korodban már emberek diplomával rendelkeznek több nyelven beszélnek és nemritkán jól fizetõ stabil munkájuk van. Tehát az élete koránt sem komolytalan. Amúgy! Hiszek az egész életemet letöltöm a másik mellett dologban, de a gondolat, hogy mi van HA nem õ az igazi viszont õ annak néz engem és aztán oda az ártatlansága egy kósza jónak induló kapcsolatban... hát ez már most is, pusztán belegondolva is felkavart! De én nagyon önzetlen ember vagyok és képes vagyok azért nem össze jönni valakivel, hogy az másoknak jobb legyen... Bár ezért már mondtak félõsnek is, de kikérem magamnak!
Rohadtul. Csak szûz lányoknak adnak olyan fontos dokumentumokat, mint a személyi igazolvány, a jogosítvány és az érettségi bizonyítvány.
Utosló vok. És feltétlenül sztem magadhoz hasonló férfit kellene találnod, aki szintén várt vele. Tudom, ez õrültségnek hangzik, mert egy férfi minek várna vele, de sztem amiatt várhatna vele, mert olyan nõt szeretne, aki az igaz szerelmének tartogatja a szüzességét és ha ez a nõ képes arra, hogy várjon, akkor õ is megvárja ezt a nõt. Ilyen férfit sztem leginkább vallásos helyeken találsz. De ha nem vagy vallásos és nem szeretnél vallásos férfit sem, akkor nemtom. Csak a szövegedbõl úgy tûnik, hogy rendes nõ vagy és biztos, hogy nagyon boldoggá tudnál tenni egy férfit, aki megbecsül és meg is érdemel. Kár lenne, ha elrontanád magad. Segíteni akartam. Remélem használt vmit az írományom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Semmi bajom a vallásos emberekkel (ha nem fanatikusak), csak egy vallásos férfi valószínûleg hívõ nõt keres magának, ami érthetõ.
A kérdező hozzászólása: Még valami...: Elnézést, hogy kötözködöm, de ne felejtsük már el ezt az "Igazi" dolgot. Azzal egyetértek, hogy van átlag két-három olyan ember, aki lehetne az "igazi", és talán egyikükkel ki is alakul egy kapcsolat, de innentõl kezdve õt lehet az igazinak nevezni, talán ritka, ha az ember megtalálja, de akkor is ezt hogyan nevezzük másként, ha nem "Igazinak"? Másrészt meg szerintem alkalmi kapcsolatban nem lehet kihasználni a másikat, csak ha az illetõ ostoba, mert az alkalmi kapcsolat pont arról szól, hogy a két fél használja egymást és ezzel tisztában vannak. (Megjegyzem ez nem szép dolog, úgyhogy ha - aki most ezt olvasod - egy fiatalkorú vagy, akkor felejtsd el!) Harmadrészt, lehet, hogy elkorcsosult a társadalmunk, és nem értek egyet ugyan azzal, hogy néhány fiatal a nyílt utcán (ahol kisgyerekek is vannak) taperolják egymást, de azért azzal tisztában kell lenni, hogy régen sem feltétlenül várták meg a házasságkötést és néha történtek "balesetek", nekik is fontos volt a szexualitás, csak épp volt annyi eszük, hogy diszkrétek maradtak.
olyan fontos h az "igazival" veszítsd el? lehet hogy ha épp beleszeretsz valakibe annyira, hogy azt hiszed õ az igazi és megtörténik a dolog...késõbb rájössz h nem Õ a megfelelõ...akkor lelkiismeret-furdalásod lesz?ez hülyeség...ha akkor és ott ugy érzed h minden szép és jó miért ne tennétek meg?? nem értelek...
utolsó vagyok... még annyit szeretnék hozzátenni, hogy ha így gondolkodsz (éretten) akkor téll nem egy egy-éjszakás kalandon veszítsd el, hanem valakivel, akit szeretsz és akiben megbízol, még ha késõbb nem is õ lesz az igazi...
Én csak annyit tudok mondani hogy most 40 éves vagyok, és még mindig keresem az igazit, igen és szüz még, az igazinak tartogatom magam..üdv
Ez a 40 éves hozzászólás komoly, vagy csak vki szórakozik? Ha komoly, megkérdezhetem, hogy kerültél ilyen helyzetbe? Bár sztem még mindig jobb, mintha odadobtad volna magad. Azt hittem, hogy vhogy csak akad vki mindenkinek.
nézd meg a 40 éves szüz c. filmet.. amugy nagyon egyszerü a dolog, te neked kellene olyan lány aki csak szánalomból feküdne le veled? a lánynak is kivánnia kell téged, na és engem nem kivánnak..pedig átlagos vagyok..
En nem szeretem a szuzeket. Volt mar rengeteg kapcsolatom. Es ahogy szuz csajom volt mindegyiket otthagytam nincs turelmem rajuk hogy varjak a vegtelensegig. Az elso baratnomre is 3 evet kellet varjak. Fog a fene meg annyit varni
Télleg nem garancia, de sztem ha az összes esetet nézzük, akkor azon kevés esetek közül, amelyeknél az emberek a nagy szerelmet várták a szüzességükkel, többen éltek boldog kapcsolatban és kevesebben sültek fel, mint ha azokat nézzük, akik már szexeltek elõzõleg másokkal is. Igen, fennál a veszélye, hogy felsülhetsz, de ez ellen lehet tenni. Nagyon körültekintõen kell megválasztanod a párodat és figyelned kell az apró jelekre is. Nekem még mindig az a véleményem, hogy várd meg az igaz szerelmet és neki add oda. Persze félelmetes dolognak tûnhet, de szerintem megéri a kockázatot. De ez csak az én véleményem.
Felejtsük már el ezt az Igazi dolgot, igazi nincs, több olyan személy is van akivel az ember gyakorlatilag szinte teljesen tökéletes párkapcsolatban tudna élni. Neked annyi a "dolgod" hogy ismerkedj és akibe beleszeretsz és úgy érzed ismeritek már egymást annyira és vágysz rá, hogy megtörténjen, annak odaadod. Az pedig, hogy átejtenek, benne lehet a pakliban, de igyekezz ne elvakult lila ködös szerelemben lenni, hanem a racionális oldalad is megõrizni, nyitott szemmel lenni és nem vernek át. Ha eddig vártál, és romantikus beállítódású vagy, ne menj bele alkalmi kapcsolatokba, mert csalódni fogsz, döntsd el mit akarsz, hogy érzelemmentesen megd*gjanak, használjanak, és ott hagyjanak, vagy pedig, hogy valaki öleljen, csókoljon, és ne csak egy este, hanem minden éjszaka.
A kérdező hozzászólása: Van egy racionális oldalam is: Tegyük fel megtalálom az igazit, vagyis azt hiszem, hogy megtaláltam, és aztán ráébredek, hogy tévedtem. Ismertem már olyan lányt, aki szintén várt, megtalálta az igazit és három év múlva kiderült, hogy valójában félreismerte, megcsalták. Így majdnem ugyanott tart, mint akik tudták, hogy nem az igazinak adták oda a szüzességüket, csak annyi a különbség, hogy a barátnõm nagyot csalódott. Ha én eddig õrizgettem és kiderül, hogy ostobán nem megfelelõ embernek adom? Sajnos a szüzesség nem garancia a boldogságra.
Elég nagy csorba lenne a nõ becsületén, és hát eléggé bizalmatlanul távol tartanám magam tõle, mert nagy a valószínûsége, hogy egy szét nap, (2 közös gyerekkel) hátbadöf egy másik pasival. Akkor bizony kutyául érezném magamat.
Részemrõl már nem fontos. Egy jódarabig annak tartottam. De aztán nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy terveztem. Így meg hogy várhatnám el, hogy szûz legyen? Próbálgatom én is a szárnyaimat, aztán majd csak találkozok azzal, akivel együtt öregszek meg. De addig minek kínozzam magam? (az elsõ után már nem lehet bírni szex nélkül...)
Ha eddig bírtál várni akkor várj is még (Y)
A kérdező hozzászólása: A feltevés, hogy mondjuk két gyerekem van a pasimmal én meg félrelépek, sértõ, szóval ilyen lehetõség nincs. Ha egy pasi bunkó, nálam csak az a lehetõség adódik, hogy otthagyom, nincs megcsalás, még bosszúból se! Ha meg szeretek valakit, akkor nyilván szóba se jöhet a megcsalás! Vannak nõk, akik az állítólagos szerelmüket megcsalják, mert épp gondjaik voltak (ahelyett, hogy megoldanák a problémát..), és szépen eltitkolják, és élik a szép kis életüket tovább... De ha meg egy lányról kiderül, hogy míg nem találta meg az igazit, addig laza kapcsolatai voltak, akkor már *****, csak mert õszinte?
Röviden és tömören;) Az élet egy utazás amit a fölön valo tartozkodással éled meg! Eggyet jegyezz meg csak EGYSZER élünk!!! Mért ne tennéd azt amit szeretnél??!! ki és mi gátol meg??? Ne legyen lelkiismeret furdolásod tedd azt amit szeretnél. Ha 40 éves korodban sem találod meg az igazit akkor majd rájösz hogy jobb lett volna most lépni!Nincs mire várni...
Ez meg amit elõttem írt elég komolytalan, éretlen és hebrencs jellemre vall. Utoljára az alkoholista, rocker osztálytársaim mondtak ilyesmiket gimnáziumban. Ennyi erõvel, ha nekem ahhoz van kedvem, hogy szétverjek egy parasztot az úton aki lelocsolja a néniket a megállóban direkt akkor tegyem meg. Aztán, mivel az élet egy utazás utazhatok a VENYIGÉBE! Klassz lesz, tanulságos és csudi jó!
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszokat! De a lelkiismeretem nem hagyna nyugodni, pedig nem is vagyok vallásos, kicsit olyan mintha a leendõ szerelmemet csalnám meg (aki lehet, hogy nem is létezik?), ezért kérdeztem a véleményeteket.
Szerintem elég fontos, hogy szûz legyen. Én 20f vok és tudom, hogy már az én koromban is csak elvétve találni ilyen lányokat. De ha a nagy õt várod, akkor mindenképpen várnod kell rá. Oda ne dobd magad valami hülye kis kalandért. Nekem pl nagyon rosszul esne, ha a nagy Õ-m nem várna meg és vki másnak adná. Kevés ilyen lány van és épp ettõl lesztek nagyon fontosak, mert csak ti vagytok már értékesek. A legtöbb fiú megalkuszik az alacsonyabb színvonallal és beéri azzal, amit könnyedén megkap. Mert lyukra játszik. Lehet, hogy vannak vannak még az emberek között olyan herceg beállítottságú férfiak is, akik a szûzlányokra vágynak, mert azokat tudnák igazán elképzelni maguk mellett, társként tisztelni és szeretni. Am én is vhogy ebbe a kategóriába sorolnám magam, csak nem vok sztem annyira herceges, de igyekszem az lenni:D
Utolsó vagyok. Igen, télleg olyan, mintha a leendõ szerelmedet csalnád meg. Mert ez a dolog a leendõ szerelmedet illeti. Tök m1, hogy mások mit mondanak, hogy társadalmilag már nem elfogadott és kiröhögnek a szüzesség miatt, attól hogy az emberek elkorcsosulnak, ez a dolog még nem veszít a lényegébõl.
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólónak: Azért ha 3 évet vártál, akkor vagy kb. 14-15 évesen kezdtetek el járni, vagy pedig valami problémája volt az egésszel...

Lányok! Mennyire fontos számotokra a külső?

Konkrétan ismertek mondjuk egy fiút, tök jó fej, vicces, érdekes és sokak szerint jó ember, de mackós típus. Ha kedvelitek és Õ mondjuk többet szeretne egy barátságnál, akkor hogyan viszonyulnátok hozzá? Lehetne nálatok esélye, tekintve hogy bels?leg már elfogadtátok és szimpi is nektek?

Legjobb válasz: ha nem vonzódok hozzá, akkor az ügynek annyi.. :) valamennyire számít a külsõ, de persze hülye,unintelligens, bunkó emberrel sem jönnék össze :)

ha nem vonzódok hozzá, akkor az ügynek annyi.. :) valamennyire számít a külsõ, de persze hülye, unintelligens, bunkó emberrel sem jönnék össze :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó kérdezõ! Értek mindent amit leírtál és nagyon köszönöm! Jó érzés tudni, hogy ilyen emberekre lehet itt akadni és tudod teljesen egyet is értek veled! A lényeg akkor abban rejlik, hogy a külsõ és a belsõ harmóniában legyen akkor nem lehet gond! :)
Kérdezõ, ha tõlem kérdezted, h ez-e a kisugárzás, akkor válaszolok. Igen, én ezt nevezem kisugárzásnak. Vagyis én ezt úgy határozom meg, h a belsõ kivetül a külsõre. Tudod van az a mondat, h "Ami szép, az egyben jó..." - na ez egy nagy általánosítás, de azért mint minden általánosításban, ebben is van egy kis igazság. Mégpedig az, h ha te egy helyes arcú, normális testfelépítésû pasi vagy, akkor - mivel tisztában vagy az adottságaiddal - így sokkal lazább, életvidámabb és magabiztosabb vagy. A nõk ezért keresik a jóképû egyedeket. Nem csak azért, mert jól néznek ki. Hanem mert ez a határozott és magabiztos fellépés vonzza õket. Persze ezzel nem mondtam újat, hiszen ezt nagyon sok ember tudja, és épp ezért, aki ezt tudja és elismeri, már nem tulajdonít annyi jelentõséget a külsejének. Mert ha megváltoztatja a dolgokat belül, õ is szert tesz erre a magabiztos és megnyerõ kisugárzásra, ez egy nagyon erõs vonzerõ. Nem tudom, érted-e, amit mondok. Vagy lehet kicsit össze-vissza lett, mert bealudtam délután, szóval még kicsit kába vagyok.
*mackósakat
Én nem szeretem a mackókat, de nagyon sokan szeretik.
Fõleg, ha ehhez még okos, értelmes is. (De nem okoskodó) elõzõ válaszoló voltam. :)
Ha ezekhez a tulajdonságokhoz még párosul egy normálisabb arc akkor nekem az illetõ nagyon tetszene.
Én pl szeretem a mackós fiúkat, párom is ilyen. 22/L
az egyik elõzõ válaszoló is írta, hogy a külsõ igenis számít, ezzel én is egyetértek. lehetne akármennyire jó fej valaki, ha fizikailag nem vonzódnék hozzá, férfiként semmi esélye sem lenne nálam. viszont barátok attól lehetnénk. de lehet ám, hogy csak én mûködöm így :D csak tudod, ha megismerek valakit és ilyen szándékkal közeledik, akkor azon kezdek el gondolkozni, hogy el tudnám-e képzelni, hogy megcsókoljon, vagy a késõbbiekben "úgy" érjen hozzám. ha nem, akkor... :)
A kérdező hozzászólása: Alapvetõen megértem és köszönöm a reakciódat... ezt akkor lehet "kisugárzásnak" is hívni, igaz? :)
A kérdező hozzászólása: Biztos nem csak ennyi a magyarázat! Ugye? :)
jó kedvemben vagyok, szóval leírom az õszintét :) nem földhözragadtan nézem ezeket a dolgokat, tehát nem úgy vagyok, h aki nem sötét hajú és szemû, azzal már szóba se állok, hiszen rengeteg jó pasi van. egyszerûen az a feltétel, h vonzódjak hozzá. és ehhez a külsõ is nagyban hozzájárul. persze voltak csúnya esetek is, amikor a pasi külsejébe minden további nélkül bele tudtam volna szeretni, de olyan undorító volt a viselkedése, h egy idõ után már ha ránéztem, undorodtam tõle. szóval: egy a fontos, legyen benne valami vonzó, ami megfog. külsõ, belsõ egyaránt.
Hogy jobb emberek/szerencsésebbek stb. Amúgy nálam a mackós még nem hátrány, a nagyon vékony férfiakkal nem tudok mit kezdeni, engem taszít.
A kérdező hozzászólása: 14:40-es válaszoló: Ott a pont! :) Persze millió számra látni kivételeket, hogy nálam rondább pasiknak átlagon felüli nõjük van... ennek mi lehet az oka?
pont annyira, mint nektek :D
Úgy is van. :)

Lányok, nektek mennyire fontos, hogy a barátnőitek mit mondanak egy pasiról?

Sokszor látom azt, hogy még be is jönnék egy lánynak, de a barátnői elhúzzák, vagy súgnak neki valamit, aztán elmennek vele, stb. Ennyire fontos, hogy mit gondolnak a barátnőitek?

Legjobb válasz: Úgy semennyire. Az én véleményem az én véleményem a barátnõmé meg az övé. Nem kell hogy passzoljon. Még jó is, hogy ha nem, lehet hogy ráhajtana XD

Úgy semennyire. Az én véleményem az én véleményem a barátnõmé meg az övé. Nem kell hogy passzoljon. Még jó is, hogy ha nem, lehet hogy ráhajtana XD
Hát engem egyáltalán nem érdekel mit mond a barátnõm ilyen téren.Tanácsot adhatnak, de én döntök. Nekem kell megtapasztalnom a dolgokat, nem neki :)
Én kikérem a véleményüket, és mondanak valamit, aztán nagyon nem érdekel, mivel õk is azt mondják, hogy nekem kell szeretnem nem nekik ;)
Nekem nem. Mivel minden barátnõmnek más az ízlése így a külsõre vonatkozó megjegyzéseik nem érdekelnek. Nem nekik kell h tetszen. Ha meg a belsõjérõl mondanak valamit, az sem nagyon számít nekem, mert jobb szeretem én megismerni. Sõt. Nekem egyenesen borsódzik ettõl a hátam amit az ilyen csajok csinálnak. Miért más véleményére adnak, pláne h jómaguk nem is ismerik az illetõt?
nem, én sról sz.rok rá! a barátnõim eddig mindegyik pasimat utálták. nem hallgattam rájuk. :) ) és nem bántam meg
mindkét barátnõm utálja a mostani barátomat, mégis már majdnem 2 éve járok vele. szóval nem, nem tartom fontosnak hogy mit gondolnak róla. :P
Nekem fontos lenne, de szerintem soha senki nem mondja el õszintén a véleményét a barátnõje pasijairól :D maximum szakítás után utólag.
ha a páromról beszél, akkor aztán fõleg nem érdekelne, mert én vagyok vele, nem õ :)

A mai világban egy lánynak mennyire fontos, hogy a fiú, akivel úgy áll, hogy összejön, hogy jól (nagyon) álljon anyagilag?

Legjobb válasz: csak az szamit. ha penzed van barmilyen not vehetsz magadnak. ha nincs,lehetsz hejjesspassee,max hianypotlo leszel egy vastag penztarcaig.

csak az szamit. ha penzed van barmilyen not vehetsz magadnak. ha nincs, lehetsz hejjesspassee, max hianypotlo leszel egy vastag penztarcaig.
nem vagyok lány de sztem nagyon fontos és ez az ami miatt más értékeket nem is néznek
22:05 Azt azért ne felejtsd el, hogy a nõk fejében megvannak ezek az egyenletek: bunkó + milliomos = rámenõs, férfias, izgalmas, magabiztos bunkó + csóró = bunkó kedves, szelíd + milliomos = önzetlen aranyszívû kincs kedves, szelíd + csóró = töketlen pipogya hülyegyerek
Közismerten ez a férfiak legfontosabb tulajdonsága a nõk szemében. Ezt azonban nem szabad félreérteni. Az emberek nagy része nem kirívóan csóró és nem is gazdag. Ráadásul igazán gazdag férfiból baromi kevés van, ezért alig jelentenek konkurrenciát a középrétegnek. Így aztán gyakran a másodlagos jelentõségû tulajdonságok döntenek, tehát pl. a férfi személyisége.
nekem nem fontos 20
igen csak pl van egy lány picit jobban néz ki na õ már azt nézi kinek mannyi pénze van.
Nem a pénz teszi az embert. Lehet valaki milliomos, ha mellé egy bunkó fazon a személyisége. Amúgy tényleg igaz az, amit már írtak. A lakosság nagy részének nincs pénze, mégis van kapcsolata. Ha normális a lány, akkor nem az érdekli, hogy van a leendõ barátjának pénze vagy nincs.
5.-nek igaza van. Lehet sírni így meg úgy a sok pénzrõl, de észre kéne venni, hogy az ország nagyrésze nem dúskál az anyagiakban, mégis van kapcsolatuk...
az ilyen nagyon ritka amit az utoso irt
Én a bátyám példáját tudnám felhozni: mi sosem voltunk gazdagok, mégis egy olyan lánnyal van együtt már 4 éve, akinek a családja tényleg pofátlanul pénzes. A lányt pedig egyáltalán nem érdekli... mondjuk gondolom ehhez az is kell, hogy megfelelõképpen értelmes legyen a szóban forgó lány, õ pedig mindenképp az.
kérdésedre válaszolva: nem számít ha még fiatal vagy.
A kérdező hozzászólása: Pl ha egy fiú olyan anyagi helyzetben van, hogy se nem gazdag, se nem szegény, és soha nem kellett nélkülöznie, de nem is élt luxusban, akkor szerintetek egy ilyen fiúnak mennyi esélye van egy gazdagabb lánynál? (17 éves vagyok, szóval még nem dolgozom) Mielõtt még valaki belekötne, nem arra hajtok, hogy pénzes csajt fogjak ki, csak így jött ki, mivel én tetszem a lánynak.
Ha csak a gazdagok tudnának becsajozni, akkor az ország 90%-a egyedül döglene meg. Ami azért mégsem így van :)
"ha penzed van barmilyen not vehetsz magadnak. " nem bármilyet, csak sok nõt aki szereti a pénzt:) "ha nincs, lehetsz hejjesspassee, max hianypotlo leszel egy vastag penztarcaig." Nem mindenki azt írja itt, hogy ha nem vagy jóképû, szóba sem állnak veled a lányok???? ahhoz képest elég sok csóró és sok csúnyácska pasinak van nõje... szóval azért elkelnek a pasik is :D
ha szexre kell elég ha jóképû. ha párkapcsolatra kell elég ha van egy normális szakmája, munkája. ha férjnek kell akkor elég ha milliomos :) Most azt írtam, amit hallani akartál :D
Én utálnám ha a pasim gazdag lenne, mert én nem vagyok az..:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!