Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fontos lányoknak (149 db)

Lányok! Nektek mennyire fontos a szüzességetek?

vagy mennyire volt?

Legjobb válasz: Nekem még fontos, de egy idõ után már nem fog érdekelni, van olyan exem, aki naygon izgatónak tartotta(csak meg akart fektetni)- és persze neki fontos volt, hogy csak vele feküdjek le, meg stb, mert jó szoros leszek.... volt olyan aki azt mondta jobb ha elõbb esek túl rajta, mert utána jobb lesz... és hát a fiúk se nagyon becsülik a szûz lányokat(tisztelet a kivételnek...) Én úgy gondoltam elsõ szerelmemnek adom, de mivel nem nagyon voltam , leszek szerelmes... ezért kövi barátom örülni fog magának... :D:D 19L

Nekem még fontos, de egy idõ után már nem fog érdekelni, van olyan exem, aki naygon izgatónak tartotta(csak meg akart fektetni)- és persze neki fontos volt, hogy csak vele feküdjek le, meg stb, mert jó szoros leszek.... volt olyan aki azt mondta jobb ha elõbb esek túl rajta, mert utána jobb lesz... és hát a fiúk se nagyon becsülik a szûz lányokat(tisztelet a kivételnek...) Én úgy gondoltam elsõ szerelmemnek adom, de mivel nem nagyon voltam , leszek szerelmes... ezért kövi barátom örülni fog magának... :D:D 19L
marha fontos. az elsõt az vegye el, aki megérdemli.. mert hatással van a további szexuális életemre... ha elbassza mert nem szeret és erõszakos, nem vigyáz rád akkor kész vége... utána meg majd te tudod magad is mennyire falod majd az urakat :P
egyáltalán nem, 15 voltam amikor elvesztettem, de nem bántam meg, jó volt nagyon 20L
Fontos volt, és nem bántam meg, hogy sokáig vártam az igazira, mert csak összeakadtunk végre (22 éves koromban) vele:) 23/N
manapság a lányoknál ez nem érték. nálam igen. épp ezért várok az igazira.
Az volt a fontos, hogy minél elõbb elveszítsem. 14 és fél éves voltam, mikor megtörtént, kb 1 hónapja jártunk a barátommal. Nekem megkönnyebbülés volt megszabadulni ettõl a "tehertõl". (Amúgy 23 vagyok, és együtt vagyok vele, mármint aki elvette a szüzességem...)
Számomra nem az a fontos hogy mikor történik meg, legyen valakivel 15évesen, legyen 20. Sokkal inkább szeretnék várni (ha házasságig nem is) egy tartalmas kapcsolatig, ahol tudom, hogy az a fiú aki megkaphat elõször, megérdemel és különleges lesz számára az az éjszaka, ha nem is azért mert Õ is elõször éli át a dolgot, hanem mert nagyon szeret. 18L
Hát ez a szopok, meg seggbe dugatom magam, mert fontos nekem a szüzesség:) nagyon népszerû.
A kérdező hozzászólása: Nekem a legkevésbé sem szimpatikus, de kinek mi.
ugy ertve nem fontos, h nem az a lenyeg h szûzen mész-e férjhez, vagy se.. de amugy én olyannal vesztettem el, akit szerettem, és mégis szétmentunk, szóval nem sokat jelent..
nem tudom bika vagyok...
ez ma már semmit se jelent.. ha szexelsz, azzal csak neked lesz jobb.. :D
ez érdekes kérdés. nem szándékozom sokáig megtartani, ha erre voltál kíváncsi. szerintem egy lány értékébõl nem von le semmit és nem ad hozzá, sem az ha szûz valaki, sem az, ha már nem...
Nekem az, mert még mindig megvan és nem tini vagyok.
nekem már nem az, mert nem vok szûz.. és amióta nem vok az, sokkal jobb :D
kíméljetek a priviktõl, nem jelenti azt, hogy egy ismeretlennel lefeküdnék.... 19L
engem nem érdekel különösebben. a lényeg, hogy a partneremben megbízhassak annyira, hogy tudjam, nem fog fájdalmat okozni. de a gyertyafényes-romantikus dolog elég távol áll tõlem. 17/L
19/L Szívesen megismernélek, és a kivételek közé sorolnám magam... 22/f
Én 15évesen vesztettem el, életem elsõ barátjával. Szerelmes voltam, és úgy éreztem megérdemli. Nem bántam, hogy akkor vesztettem el, és hogy vele.

Pasik, nektek mennyire fontos egy lányban az alábbiak?

.. az iskolai végzettség, a méretek, hogy mit tud a konyhában, esetleg milyen az anyagi háttere, szeretitek ha bulizós tipus, vagy hogy oda van a kocsikért, motorokért? Ha utálja egy pasiban hogy sörözik vagy bagózik. Ha ? az aki a pasik után jár és kelleti magát?

Legjobb válasz: Végzettség annyiból fontos, hogy azért intelligens legyen, méretek terén nõies, arányos legyen az alakja, a konyhai "képességek" fontosak, anyagi háttér nem számít, ha bulizós típus én azt nem szeretem, ha oda van a kocsikért, motorokért azt viszont igen, ha õ maga nem motoros. (félteném) Ha utálja egy pasiban hogy sörözik vagy bagózik az teljesen korrekt normális kereteken belül. Ha õ az aki a pasik után jár és kelleti magát? - nem bejövõs. Ha kicsit cicababás, de persze nem olyan mint a Kelemen Anna, mert van esze és nem msinkeli magát. - rendben Mennyire zavar ha esetleg nem borotválja ott lennt, annak ellenére, hogy amúgy nem rossz csaj? - engem zavarna.

Végzettség annyiból fontos, hogy azért intelligens legyen, méretek terén nõies, arányos legyen az alakja, a konyhai "képességek" fontosak, anyagi háttér nem számít, ha bulizós típus én azt nem szeretem, ha oda van a kocsikért, motorokért azt viszont igen, ha õ maga nem motoros. (félteném) Ha utálja egy pasiban hogy sörözik vagy bagózik az teljesen korrekt normális kereteken belül. Ha õ az aki a pasik után jár és kelleti magát? - nem bejövõs. Ha kicsit cicababás, de persze nem olyan mint a Kelemen Anna, mert van esze és nem msinkeli magát. - rendben Mennyire zavar ha esetleg nem borotválja ott lennt, annak ellenére, hogy amúgy nem rossz csaj? - engem zavarna.
Az elõzõ hozzászólástól én sem tudnák mást írni. Nálam is ezek a fenti leírtak szerint fontosak!
Akkor én is leírom a véleményemet. - Az iskolai végzettség fontos, legyen intelligens. - A méretek is fontosak, ne legyen elhízva, ne legyen magasabb nálam, ne is legyen túl alacsony. - Az, hogy mit tud a konyhában, tök mindegy. Ha nem tud fõzni, az azért nem baj, mert én tudok. És amúgy is, utólag is meg lehet tanulni fõzni. Ha tud fõzni, az elõny, de nem követelmény. - Az anyagi háttere abszolút nem érdekel. - Ne legyen bulizós típus. - Az, hogy oda van a kocsikért vagy motorokért, az is mindegy, csak ne vigye túlzásba (ne költsön rá pénzt feleslegesen, ne csináljon olyan dolgokat, amiért féltenem kéne). - Ha utálja egy pasiban, hogy bagózik, vagy sörözik, az jó, mert akkor meg vagyok gyõzõdve róla, hogy õ sem teszi ugyanezt. Én egyébként nem dohányzom, nem sörözöm. - Ha pasik után jár, és kelleti magát, az nem jó, mert akkor ki tudja, hány pasival volt már elõttem. - Ha kicsit cicababás, az még elmegy, de CSAK akkor, ha tényleg csak kicsit cicababás. De jobb, ha kicsit sem. - Zavar, ha nem borotválja ott lent, de még az is elmegy, ha nagyon rövidre van nyírva.

Mennyire fontos hogy egy lány/fiu márkás cuccokba öltözzön?

sztem fontosabb az hogy ápolt és tiszta legyen mintsem hogy márkás ruhákat vegyen.Pl:ti mit néztek meg egy pasin/csajon legel?ször?

Legjobb válasz: Szamomra ami a legfontosabb, hogy apolt legyen, fontos az is hogy jol oltozott legyen de nem az a fontos hogy draga cuccokoban jarjon, hanem az, hogy amit hord az jol alljon. Lattam mar jo par fiut, lanyt draga ruhakban, izlestelenul osszekombinalva, szoval nem a ruha erteke a lenyeg.

Szamomra ami a legfontosabb, hogy apolt legyen, fontos az is hogy jol oltozott legyen de nem az a fontos hogy draga cuccokoban jarjon, hanem az, hogy amit hord az jol alljon. Lattam mar jo par fiut, lanyt draga ruhakban, izlestelenul osszekombinalva, szoval nem a ruha erteke a lenyeg.
Hát szerintem se az a fontos hogy valaki csupa márkás cuccba járjon, persze ha megteheti akkor nyugottan.Én nem azt nézem meg az embereken hogy milyen márkás ruhába van hanem azt hogy hogyan van felöltözve.
(még mindig az elõzõ válaszoló vagyok)*hogyan van összeállítva a ruhatára.Mert szerintem egy nem márkás ruha is lehet ugyanolyan jó és ugyanúgy tetszhet mint a másik.Bevallom õszintén én ritkán veszek márkás ruhákat mert inkább többet veszek olcsóbban, mert 1hónap alatt úgyis megunom.Mondjuk a cipõben kivételet teszek, abból csak a márkás mert az nem jön szét 2 hét alatt.
de azért egy csúnya embert eléggé feldob pl. egy converse cipõ :)

Fiúk nektek mennyire fontos, hogy a lány is elélvezzen? Ha az aktus közbe nem sikerül neki ti tovább kényeztetitek vagy nem érdekel különösebben titeket?

Legjobb válasz: Nagyon is érdekel! Szeretem a lányt és az,hogy elélvezzen nagyon fontos.Akármennyit kell érte dolgozni

Nagyon is érdekel! Szeretem a lányt és az, hogy elélvezzen nagyon fontos.Akármennyit kell érte dolgozni
Nagyon fontos.
Nekem igen is fontos hogy elélvezzen, mert szeretem. Csak van egy kis bibi: a barátnõm nimfomániás.
Ez jó kérdés. Igazából nekem az is elég ha elhiteti velem, hogy élvezi. Én szex közben részben arra gerjedek, hogy a lány, hogy élvez. Ha csillog a szeme, szaporátlan a levegõvétele és hangosan nyög, ez nekem egy hatalmas dózis viagrát jelent.
Nekem nagyon fontos! Gyakran igyekszem, hogy elõszõr Õ élvezzen el, aztán majd késöbb megint de akkor már együtt! F.
Ha nem egyestés kalandról van szó, és a srác szereti a partnerét, akkor ez minden értelmes embernek fontos. Ha még nincsenek eléggé összeszokva, akkor elõfordul, hogy az egyik fél sokkal hamarabb elélvez, de ilyenkor a másiknak illik segíteni, hogy a partner is kielégüljön.
Sõt, ha a csaj kíván többször is kielégülni, de a srác nem bír annyit, akkor elõtte/utána lehet/célszerû kézzel, nyelvvel, segédeszközzel (megbeszélés szerint) is kielégíteni. Egy egészséges kapcsolatban a srácnak az is szinte kielégülést jelenthet, ha látja, hogy a lány élvezi a kényeztetést és elélvez a végén. Ez egy pasinak nagyon izgató lehet, még akkor is ha már elõtte ellõtte a töltényét. Segít az újra töltésben :)

Fiúk! Nektek mennyire fontos az, hogy ha együtt vagytok egy lánnyal, elmenjetek a lány otthonába?

Legjobb válasz: max annyira ha csak náluk tudunk együtt lenni akk fontos!

max annyira ha csak náluk tudunk együtt lenni akk fontos!
Szerintem értelemszerû egy kapcsolatban, hogy mind2 félnél fent szoktak lenni. Fontos nem fontos.De van mikor ott alszik az ember.Vagy felmentek beszélgetni stb...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! és ha a fiú szülei megengedik hogy náluk is együtt lehettek?
A kérdező hozzászólása: de én nem hívhatom el hozzám...ezért kérdeztem.
Ha megvan az oka.Pl nem mehettek fel mert szülõk tiltják oké.De ha nem lenne, csak szégyellné hol lakik az nem érdekelne
Ha nem tudnám az okát hogy miért nem mehetünk hozzájuk is (mármint a lányhoz) akkor zavarna. Ha okot tudnám akkor nem. Nekem a hazai terep amúgy is jobban tetszik :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat! így most megnyugodtam:)

Fiúk! Nektek mennyire fontos egy lányon a smink, érdekel titeket, izgat, vagy egyáltalán fontos?

Legjobb válasz: Az a lány szép, aki smink nélkül is szép. Ha van rajta egy kicsi, ami kiemeli a szépségét, az jó, de ha egy komplett második arcot húz magára, számomra elég taszító. 20/F

Az a lány szép, aki smink nélkül is szép. Ha van rajta egy kicsi, ami kiemeli a szépségét, az jó, de ha egy komplett második arcot húz magára, számomra elég taszító. 20/F
Én ki nem állhatom, szerintem a természetes szépség a legjobb smink. Maximum alapozó, ha a lány arca nagyon ragyás és nem akarja mutogálni :)
szertintem felesleges es undoritoooo a smink inkab legyen termeszetes ... aki mast mond kur*va
A túl sok smink az már nagyon visszataszító és undorító.
Szerintem sokkal jobb ha a lány csak minimális sminket használ rendszeresen, de különleges alkalmakkor szépen kisminkeli magát(persze itt se a rikító sminkre kell gondolni)
Nekem sem jon be sot neha kifejezetten idegesit max egy pici szemfestek de ez tenyleg maxmax
szerintem egyenessen visszataszítò ez a természetellenesség...
Engem nem zavar, ha jól áll rajta :)
Nekem meg sem fordult a fejemben annyira nem érdekel :) ) Amúgy utálom, max egy nagyon kicsit... Rúzsnál meg rosszabb nincs sztem..
a szemeken izgat ha van mert ha világítós zöold vagy kék szeme van egy fekete vagy zöld szem esetén sötétkék vagy lila smink jól mutat
A barátnõm a kapcsolatunk elején még sminkelte magát, de szerencsére sikerült lebeszélnem róla.
minimális kell, de tényleg csak kicsi. 25F

Mennyire fontos egy lányban hogy szeresse az állatokat?

Legjobb válasz: Azért fontos, mert alapvetõ jelleme egy nõnek hogy gondoskodik a kiszolgáltatottakról és elesettekrõl. Ezért tud gyereket is nevelni. Az a lány aki az állatokat nem szereti, vagy utálja, nem lehet kedves a szíve mélyén.

Azért fontos, mert alapvetõ jelleme egy nõnek hogy gondoskodik a kiszolgáltatottakról és elesettekrõl. Ezért tud gyereket is nevelni. Az a lány aki az állatokat nem szereti, vagy utálja, nem lehet kedves a szíve mélyén.
nagyon ...én pl egy igazi állat vagyok az ágyban!
A kérdező hozzászólása: Azért nem lesz pasim mert félek az állatoktól?
Nem. Azt tanácsolták, hogy ne változtass. Én is egyetértek ezzel, azonban ha így nehezebben találsz párt, akkor meg ne csodálkozz, ennyi.
Nem így értették. Aki szereti az állatokat (csak egy kicsit, átlagban az összeset, vagy egyenesen rajong értük), arról tudja az ember, hogy képes kinyilvánítani a szeretetét, hogy gondoskodó, stb. Namármost, ha mondjuk van egy párod, és õ megtudja, hogy szinte fóbiád van az állatoktól, szerinted mire gondol elsõnek? Nem lehet majd olyan szép németjuhásza, amit mindig is szeretett volna, mert ott leszel te. Nem lehet majd a gyereketeknek kisállata, mert te rettegsz tõlük, és egyáltalán, hogy lenne gyereketek, ha azt sem látja, hogy a kis élõlényekkel hogyan törõdsz? (sehogy) Ez persze most kicsit túlzás, de van benne logika. Szánd rá magadat, simogass nyuszikat, kiskutyákat, stb... Nem tarthat örökké ;)
Szia kérdezõ! Nyugi, megnyugtatlak rengeteg olyan pasi van, aki utálja az állatokat, sõt még kínozza is õket (fõleg hímek). Ne keress pszichopatát, de olyat igen, aki nem tart semmilyen állatot. Olyan sok van.
15:36 Nem vagy egészen eszednél! Szerinted az megnyugtatja bármelyikünket is, hogy vannak olyan férfiak, akik szerencsétlen állatokat kínozzák?! Maradj meg magadnak, te.....!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Simogattam már nyuszit meg kiskutyát, de ezek nekem nem valami jó élmények :S Köszi minden választ!
Elég ha csak a virágokat szereti, akkor már biztos jó ember.
semennyire
13:58 igaz, de akkor ne is rinyáljon ha nem lesz senkije...
nem fontos.. Ha nem szereted az allatokat akkor nem szereted es kesz. Sose valtoztasd meg magad egy fiu kedvert!
Engem nem igazán vonz az animalszex, de biztos van olyan akinek fontos. De most komolyan, KINEK?
A kérdező hozzászólása: Nem így értettem :)
Nekem fontos. Mert falun lakunk és van egy csomó állatunk :P (bárány nyúl tyúk kacsa kutya macska) Nem azt mondom h olyan hú de nagyon imádja õket de én nem hiszem h sokáig együtt lennék egy állatgyûlölõ csajjal :P 16/F
Én viszont azt a KINEKet pontosan úgy értettem hogy KINEK? Az utánam válaszolónak fontos, engem teljesen hidegen hagy, de ha valaki kifejezetten utálja az állatokat annak gondolom inkább hátrány lenne.
A kérdező hozzászólása: nem utálom hanem félek tõlük (cuki kiskutyáktól is meg mindegyiktõl)
13:13 vok Mért félsz tõlük? :O Hány éves vagy? Jó mongyuk van amelyiktõl félni kell de mongyuk egy galambtól vagy egy nyúltól mért félsz? :D
hát ha õ is utálja és fél tõlük akkor biztos jól meglesztek, de szerintem próbáld meg elfogadni az állatokat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, miért félek tõlük, de mindigis ilyen voltam. De a korom meg hogy jön ide? :)
Igen fontos mindenkinél.Ez nagyon szeretett teljes dolog.Ha nem szereted akkor ne csak ne bántsd õket!

Lányok ti mennyi ideig bírjátok ki maszturbálás nélkül? Mennyire fontos számotokra?

Életkort írjatok!

Legjobb válasz: hónapig biztos. De ha stresszes idõket élek, akkor lehet több hónap is. Nem fontos meg vagyok nélküle is.

hónapig biztos. De ha stresszes idõket élek, akkor lehet több hónap is. Nem fontos meg vagyok nélküle is.
Ha megerõltetném magam, biztos bírnám akár hónapokig is, de minek szenvedni :) Ha olyanom van naponta többször is csinálom. 27L
Szerintem hónapokig is. Fiatalabb koromban nem is csináltam. No de minek erõltessem..
Egy hónapig kb.Annyira nem fontos számomra. 22/n
Mi nem úgy mûködünk, mint ti pasik, hogy mindennap csináljuk... :D Én egy hónapig is kibírom, nem létszükségletem ez.
Én ebbõl a szempontból talán fiús vagyok, mert kb. (maximum!) más fél hétig bírnám ki. De adjuk meg a testünknek, amire szüksége van, így kb minden nap vagy minden második nap masztizok:D 15/L
hja, õk ebben a korban eléggé fontosnak tartják ezt. idõsebbek már azért bölcsebbek :)
az aki ennyi idõsen azt mondja h neki nem számít a külsõ CSAK a belsõ az egyértelmûen hazudik:/ 14L vagyok külsõre lányos viszont a természetem kicsit fiús ebbõl adódóan sokkal több fiú barátom van, mint lány:) õszintén nekem fontos h jól nézzen ki egy fiú de attól ha valaki nem helyes én még szívesen beszélgetek vele és az apróbb szépséghibákat korrigálhatja a jellem ;)
ma 13:36 érdekes, hogy csak ezen az oldalon találkoztam még olyan lányokkal, fõleg tinikkel, akiknek nem a külsõ számít, hanem a belsõ a való élet nem ezt igazolja, minden lány elutasít, csak a jóképû, izmos, magas fiúk kellenek a többségnek, a ritka csúnya, kövér lányoknál lenne csak esély, de õk is csak kínjukban vetemednek rám és társaimra
Nekem egy fiún elsõsorban a belsõje számít. Pl: legyen kedves, odafigyelõ, legyen humora, lehessen vele hülyéskedni, stb, stb. A külsejét tekintve csak annyi, h ne legyen túl kövér. Monjuk a külsejét is megnézem de ez már nem olyan fontos. :)
énis akörül vagyok és engem spec annyira különösen nem érdekel a külsõje, inkább a belsõt nézem, meg a személyiségét..
Sajnos rosszabb a helyzet: nem az számít, neki magának mennyire tetszik, hanem hogy mennyire lehet vele villogni a közösségben. Mint szólnak a barátnõi, stb... Tisztelet a kivételnek. Késõbb a komolyabbaknál ez már nem számít, a butácskáknál meg bejön a pénz faktor.
A külsõ is sokat számít, de a belsõ fontosabb (szerintem) Mondjuk, a nem olyan jól kinézõ de jófej fiúk általában a "barátság zónában" vannak :/ 15L
A kérdező hozzászólása: Én is így tapasztaltam sajnos, neten is, amelyik lánnyal beszélgettem, egybõl a külsejét hozta fel jó tulajdonságnak, pedig én ajellemére lettem volna kíváncsi. Azt hiszik csak, mert jól néznek ki, már kelendõek is, pedig a jellem is számít, felõlem lehet szépségkirálynõ is, ha utálatos, ostoba, beképzelt, egoista, gonosz hárpia belül.
Oda írtam, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK, s azt hozzá tenném még, hogy ha egy ismeretlennel akarsz össze jönni, akkor a külsõ alapján ítélsz...ezért jó egy olyannal együtt lenni akit ismersz, hiszen azt ismered külsõleg meg belsõleg is...
Ebben a korban az a legfontosabb.
Légyszíves ne plázacicázzátok már le minden 14 év alatti gyereket, csak mert már nekem kezd nagyon idegesítõ lenni. A lényegre térve, egy ilyen korban lévõ gyereknél az elsõdleges szempont, hogy az illetõ jól nézzen ki. Fontos az elsõ benyomás, illat, de nem utolsó sorban a viselkedés is...már amikor.
sajnos jól mondja az elõttem lévõ. De ez nem csak 17-ig van így, kb 20 éves korig, ott kezdenek változni az emberek hogy "jaj talán mégiscsak jobb az érzelmek után menni". Az a legviccesebb mikor 17-éves csajjal beszéltem, mondom neki, neked milyen az ideális pasi? "hát, ne legyen szemüveges, legyen izmost, idõsebb picit, legyen munkahelye... (inkább nem folytatom)"
Azt hiszem, hogy a 14-17 éves kis pláza cicák, a külsõre mennek, TISZTELET A KIVÉTELNEK, de legtöbb fiatal a külsõre megy...
19:22 Hát aljas dolog hazugsággal megvádolni valakit akit nem is ismersz!!! Éh hidd el, hogy nekem nem számít a fiú kinézete, nekem a belsõ a fontosabb, és ne értsd félre de helyes fiúk is tetszenek de ha a belssõje nem tetszik akkor azzal nem lesz soha semmi!!! De viszont ha egy szépséghibás srácnak tetszik a belsõje, akkor miért is ne, lehet közünk valami. Eddig egy fiúval jártam és annak hatalmas lapát fülei voltak, és elhiheted, hegy nem a szépséghibái miatt szakítottunk!!! 13:36 voltam.

Lányok, mennyire fontos nektek a humor? Mennyire vicces a férjetek, élettársatok?

A páromról jutott eszembe a kérdés. Õ ilyen igazi mókamester, ha vele vagyok folyton nevetek. Állandóan kifigurázza a gyengéimet, minden hibámat kiforgatja, cikiz...nem csak engem, másokat is. Persze ezt nem durván hanem úgy ahogy azt még "illik"...

Legjobb válasz: Igen, nekem nagyon fontos! :) 21/l

Igen, nekem nagyon fontos! :) 21/l
Szertintem igenis fontos. Mondjuk mi nem figurázzuk ki egymást csak néha, de azon is jókat nevetünk.van egy gyermekünk is, aki még csak 1 éves lesz, de már most is olyanokat produkál, hogy a könnyünk folyik a nevetéstõl. Nagyon sokat nevetünk együtt és jókat tudunk beszélgetni is. Nem hiszem, hogy ebben az elfajzott világban másképp mûködhetne a dolog. Igazából külön vicces besszólásokat felesleges is most írnom, mert sokszor az másnak nem is vicces, de akkor, abban a pillanatban nagyon jó. :)
Enyém egy kis idióta, de a jó értelemben. Társaságban mindig a középpont :) Én pont az ilyen tipusért vagyok oda, elfeldtett minden gondot, de ha kell komoly is tud lenni :)
Hát szerintem jó ha nem komoly. Nem nagyon bírom a komoly pasikat...
A humornak és a komolyságnak is megvan a maga helye! Vannak olyan pillanatok a szimpla ökörködésen kívül, amikor egy adott helyzetet csak humorral lehet és kell is kezelni. Van hogy nem jó, ha valaki túl komolyan vesz dolgokat, fõleg probémákat, meg pláne ha saját magát, annál rosszabb talán nincs is. A félreértések, konfliktusok is könnyebbenn kisimíthatók.
Nekem is van öniróniám de ehhez nincs szükségem arra hogy vicceljenek rajtam. Nekem mindegy hogy gyengéden vagy máshogy, nem jön be, kellemetlen. Ez van minden ember más.
Legyen inkább komoly. Nem bírom a humoros embereket.
Szerintem igenis fontos a humor, néhány helyzetet nem is lehet nélküle kezelni. Mondok egy példát, barátommal "romantikus" estének indult, boroztunk náluk, végül elõkerült a jó testes vörösborra egy igazi erdélyi házipálinka, szóval kellõen be voltunk csípve, mikor kialakult egy kis vita. Mindegy, mi az alapja, nem felületes veszekedés volt. Gondoltam egy jó 10 perces csönd után, hogy elmegyek pisilni, majd haza, hagyom az estét a fenébe. Leültem a wc-re, és véletlenül (elõször a kapcsolat alatt, hogy hallotta:) ) egy AKKORÁT szellentettem, hogy a 2-vel alattunk lakó is belepirult.. Bennem persze egy világ omlott össze, kimerészkedtem vörös fejjel, õ a nevetéstõl a kezébe temette az arcát, mikor hallotta hogy kijöttem, egymásra néztünk, és úgy elkezdtünk röhögni hogy az nem igaz:) Egy komoly embernek talán tetézte volna a veszekedést egy ilyen nõietlen húzás:) Persze a mai napig szivat vele..
Aki nem bírja, hogy vicceljenek rajta/vele, annak baj van az önértékelésével! Ha nem sértõ, akkor még elgondolkodtató is lehet a viccelõdés. Az viszont már baj, ha valaki nem tud viccelõdni vagy nem érti a viccet, és mindig komoly akar lenniés ezt várja el a párjától is. Humor nélkül sokkal nehezebb az élet!
Kis humorológia:) A humor életolaj, látszólagos feszültségkeltéssel valóságos feszültségoldást ér el. Van pozitív és negatív humor. A pozitív: Nem rajtad, hanem veled/érted nevetek!
én is bírom, ha humoros, de a párom egyáltalán nem az. fõleg magán nem tud nevetni, meg amúgysem egy nagy mókamester. nem az hogy túl komoly, csak hát nincs jó humora. néha szoktunk is ezen röhögni...
Na azt meg kimondottan szeretem, ha egy pasi egy kicsit gúnyos. Engem az sem zavar, ha valaki rajtam gúnyolódik, de persze egy bizonyos határon belül. Csak amíg megmarad csipkelõdésnek, és nem lesz belõle sértegetés.
szeretem az ilyen vicces embereket, de azt hiszem hosszú távon nem tudnék együtt élni velük. férjemnek van humora, néha jó beszólásai, de nem az a 24 órában mókázós. így pont jó
A kérdező hozzászólása: 22:12 Nem is arról van szó hogy most egyik poént a másikra gyártja és idétlenkedik, meg folyton vicces akar lenni. Csak hogy észreveszi az összefüggéseket, tud frappánsat, kedveset mondani, ironikus néha és hasonlók. Nekem meg van öniróniám szóval értem, ha a párom kicsit kifiguráz és nem bántóan hanem szeretetbõl teszi, szóval nem zavar:) Szerintem valaki nem ettõl lesz gyerekes vagy sem. Mondjuk ha átcsap infantilisbe, az már más tál tészta:P :)
Az én barátom is humoros és ezt nagyon szeretem benne. Nem egyszer fordult már elõ, hogy a nagy komoly veszekedés közepette hatalmas röhögésben törtünk ki, mert valahogy mégis viccesen oldotta meg a helyzetet. Így könnyebben lehet venni az akadályokat is. :)
Igen, az jó, ha sokat poénkodik, legalább nem unatkozik vele az ember lánya :) De azért túl komolytalan ne legyen... Nekem az is ugyanolyan fontos, hogy komolyabb témákról tudjak vele értelmesen beszélni.
Ez jó dolog!Nálunk én voltam a mókamester, (12-év után) ma már csak ritkán röhögünk igazi jókat. 35/N
A kérdező hozzászólása: csak ilyen nagy beszólásra gondoltam, de lehet igazad van:D Azok ott akkor jópofák:) Szerintem is fontos, mert könnyebben lehet venni a problémákat és bármit amit hoz az élet. A vicces az, hogy sokan azt hiszik "ejj de komor ember", aki megismeri meg csak nevet:P Engem nem zavar, hogy kifiguráz néha, hiszen tényleg vannak néha idétlen dolgaim, ezeken késõbb hetekig nevetünk:)
Alapból én is egy mókás, mindnekit megnevettetõ ember vagyok és megõrülnék egy olyan ember mellett aki nem érti a viccet és nem tud vicces dolgokat mondani tenni, hálistennek az én párom is ilyen mókás fajta:) egyszerre tud komoly is lenni ha kell és vicces is, ha rossz kedvem van egy szoval feltud viditani mert megtud nevettetni, számomra ez nagyon fontos, hozzátartozik egy jo kapcsolathoz
az én párom is dettó ilyen, a társaság középpontja, olyankor még engem is leolt, de én simán visszaszólok neki valami viccesen szurkálót :) és igen fontos, hogy vicces legyen :)
Nekem fontos, mivel én is olyan ilyen vagyok. Sokan azért nem bírnak, mert mindenbõl viccet csinálok, vagy vidáman fogom fel a dolgokat. Ha kínos témáról van szó, vagy valmire nem tudok valami hasznosat mondani, és a másik maga alatt van, akkor én poénnal próbálom kivágni magam. ÉS ezért azt hiszik, komolytalan vagyok. Pedig nem is:D Szóval jó, ha szintén ilyen ütõdött, akivel együtt vagyok, mert meg tud érteni. Persze ha komoly dologról van szó, akkor kell egy kis komolyság is. 18/L
Számomra is nagyon fontos, mivel szeretek nevetni hülyéskedni.
Fontos hogy jó mértékkel legyen. Értse a viccet és csinálja néha, de engem ne vicceljen meg, figurázzon ki és számomra gyerekes, komolytalan az aki állandóan vicces akar lenni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
Ha egy pasi vicces, akkor nekem onnantól kezdve nagyon kevés egyéb elvárásom van :) Na jó, persze ha komoly dologról van szó, akkor azt lehessen vele megbeszélni, de nagyon bírom, ha valaki bármihez hozzá tud tenni valami poénosat (de csak ha tényleg poénos, mert ha csak erõlteti valaki, attól kész vagyok).
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, jó volt olvasni mindenki hozzászólását

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!