Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fontos babatorna (1 db)

Mennyire fontos a babatorna?

Anyukám sokszor veszekszik velem, hogy nem minden héten járunk el a babatornára. Õ gyógypedagógus, és szerinte, ha elbliccelem a tornát, akkor nagyobb a valószín?sége, hogy kés?bb diszlexiás lesz a gyerek. Én szívesebben viszem a gyereket úszni, az reggel van, amikor meg a tornát tartja a véd?n?, olyankor mindig alszik a pici.

Legjobb válasz: Én egyik gyerekemet se vittem tornára, és tök normálisak... úszni se hordtam õket. Szerintem ezek ilyen divat-dolgok, akkor kell, ha úgy tûnik, gond van, nem fejlõdik rendesen.

Én egyik gyerekemet se vittem tornára, és tök normálisak... úszni se hordtam õket. Szerintem ezek ilyen divat-dolgok, akkor kell, ha úgy tûnik, gond van, nem fejlõdik rendesen.
Szia! Nem tartom valószínûnek, hogy a tornának köze lenne a diszlexiához, hiszen az a képességekkel áll kapcsolatban. A torna inkább a testet fejleszti, szerintem erre az úszás is pont megfelel. Az én véleményem, hogy hallgass a saját megérzéseidre, ne másokéra. Hallgasd meg anyukád véleményét, de úgyis te döntöd el, mit csinálsz szívesen a babáddal:-)
Én sem hordom babatornára a kisfiamat, hanem itthon minden reggel megtornáztatom, este pedig masszás utána fürcsi. Szerintem így azt is megtanulja, mikor van reggel és este, mivel majdnem minden nap ugyanúgy kezdõdik és végzõdik. 3 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Anyukám ezt azzal indokolja, hogy az a fajta mozgás az idegrendszer érésére van pozitív hatással. De megkérdeztem, õ sem vitt engem tornára anno, mert nem is volt ilyen, aztán mégsem vagyok diszlexiás. Remélem nem lesz baj :) Csak az úszást jobban be tudom illeszteni a napirendbe, mellesleg én is úszom, már nagyon kicsi korom óta.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akiknek sokáig evett éjszaka a babája, mégis mennyi idősen szokott le róla?

Nekem 11 hónapos a kislányom és még mindig eszik éjszaka. Akkor adok neki tápszert, mikor látom hogy a víz és a cumi kevés ahhoz, hogy visszaaludjon. Ha nem adok neki időben tejet, akkor úgy felébred, hogy akár 2-3 órát is fent van. Viszont most komplikáltabb a helyzet, mert csak most jött ki az első foga és a doki szerint most már nincs megállás és sorba fog jönni a többi is. Szóval most van úgy, hogy hiába a tej így is úgy is fent van több órát és vagy 10-szer ébred éjszaka. Azelőtt sem volt jó alvó, mindig kelt min. 3-szor. Majd csak vége lesz a nem alvásoknak... Bocsi, egy kicsit eltértem a fő kérdésemtől, de úgy gondoltam ez fontos kiegészítés.

8

Hol vesztek overált? (1 évesre)

13

Baj ha 10 hónaposan nem tud még ülni?

Eldől mint egy zsák. Normál időre született 3300 grammal.

19

Mikortol lehet adni a babanak mezet?

4

Milyen csattal fogjam oldalra 10 hónapos kislányom haját, hogy ne lógjon a szemébe?

Gyér haja van, nem engedi felgumizni, a műanyag csat kicsúszik. Levágni sajnálnám neki meg nem is állna jól a frufru. Használhatok fémcsatot? Lehet tőle allergiás?
Ti milyet használtok?

6

Fiús anyukák! Nektek hány kg volt a babátok 15 hónaposan?

15

Anyukák, ti meddig használtatok melltartobetétet? Már 4 hos a babám és még midig kell

5

Mitől lehetnek fehérebb pöttyök az 1 éves kisfiam fogain?

Néha kijönnek rajta ilyen fehéredések,de mi miatt? Már mosom a fogát,de még fogkrém nélkül,bevizezett fogdörzsölővel.

1

Nyugtalan alvásra van vmi természetes csodaszer?

10 hónaposomat györti a fogzás így nagyon rosszul alszik,de mikor alszik akkor is sokszor dobálja magát,mint mikor vki nem találja a helyét, állandóan helyezkedik..levendulaolajon kívül van vmi,ami nyugtató hatású lehet?

2

Hány ml vizet kell adni egy 4 és fél kg tápszeres babának 1 nap?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!