Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fogom ha (909 db)

Tudom hogy még nem jött ki Pc-re a Plants vs Zombies Garden Warfare. Na de megvan a min. Gépigény de mennyire fog (Ha fog) laggolni? Lent a többi!

itt a min. gépigény:

Legjobb válasz: szerintem menni fog rajta de azért várd meg más válaszát is :)

szerintem menni fog rajta de azért várd meg más válaszát is :)

10 éves munkaviszony után, ha "átmegyek" állami nyugdíjpénztárba mennyit fogok veszteni?

Legjobb válasz: A kérdésed nem értelmezhetõ, mert ahhoz, hogy meg lehessen mondani, 20-30 év múlva hogy alakul a nyugdíja annak, aki most átlép a TB-be és mi lenne, ha maradna a magánpénztárba, ahhoz ezt mind kellene tudni: Addig és akkor milyen törvények lesznek Magyarországon? Mennyi jövedelmed lesz az elkövetkezõ évtizedekben? Mennyi lesz az akkori nyugdíjasok száma? Hány aktív dolgozó lesz és mennyi járulékot fognak fizetni? A most mûködõ nyugdíjpénztárak megmaradnak-e? Mennyi hozamot fognak termelni? Vannak különbözõ kalkulátorok, amik a mostani törvényeket alapul véve kiszámítják neked egy ideális, elképzelt állapotból kiindulva a két variációt, de ez nem jelenti azt, hogy valóban az lesz az igazság.

A kérdésed nem értelmezhetõ, mert ahhoz, hogy meg lehessen mondani, 20-30 év múlva hogy alakul a nyugdíja annak, aki most átlép a TB-be és mi lenne, ha maradna a magánpénztárba, ahhoz ezt mind kellene tudni: Addig és akkor milyen törvények lesznek Magyarországon? Mennyi jövedelmed lesz az elkövetkezõ évtizedekben? Mennyi lesz az akkori nyugdíjasok száma? Hány aktív dolgozó lesz és mennyi járulékot fognak fizetni? A most mûködõ nyugdíjpénztárak megmaradnak-e? Mennyi hozamot fognak termelni? Vannak különbözõ kalkulátorok, amik a mostani törvényeket alapul véve kiszámítják neked egy ideális, elképzelt állapotból kiindulva a két variációt, de ez nem jelenti azt, hogy valóban az lesz az igazság.
Íme egy kalkulátor. Már az is igen vicces rajta, hogy "bruttó fizetésünk legyen 200.000 Ft, és tételezzük fel, hogy jelenleg 1.000.000 Ft található a kötelezõ magánnyugdíjpénztári (MNYP) számlánkon. Feltételezzük továbbá, hogy a bruttó bérünk várhatóan évente átlagosan 5%-kal fog emelkedni, az átlagos éves infláció 4% körül alakul majd, és az MNYP hozama minden évben eléri a 8%-ot." Mindezt 30 évig??? Álom, álom, édes álom:) http://www.vasarlocsapat.hu/_home/_kalkulator/nyugdij-kalkul..
persze az árupénz hosszútávon megõrzi az értékét, míg a fedezet nélküli pénz biztosan halad a teljes elértéktelenedés felé a fedezet nélküli pénz + a jelenlegi bank/pénz-rendszer jövedelem és vagyon-újraelosztásról szól a kötelezõ nyugdíj lényegében „forced saving”, jövedelem és vagyon-újraelosztás gondolj bele még abban az esetben is rengeteget elvesznek tõled, ha a nyugdíjbefizetésed alapján kialakuló összeg lépést tart a fogyasztói árindex inflációval hogy miért? a válasz egyszerû 30 év múlva sokkal fejlettebb technológiával sokkal hatékonyabban fognak elõállítani mindent ideális esetben sokkal fejlettebb lesz a nemzetközi munkamegosztás tehát árupénz paritáson, pl. aranyparitáson az ÁRAK FOLYAMATOSAN CSÖKKENI FOGNAK a különbség meg egészen más célokra fog elmenni reálértéken az árak eddig is csökkentek… (az ipari forradalom óta) a folyamatosan csökkenõ árakat a fedezet nélküli pénz, a monetáris infláció fedi el.

Playstation 3 Mennyien fognak még ilyet venni és pl ha május eleje fele beruházok egyre mien játékon kb mennyien fognak mutizni?

Mennyien fognak még ilyet venni és pl ha május eleje fele beruházok egyre mien játékon kb mennyien fognak mutizni

Legjobb válasz: Nem az a lényeg, hogy mennyien multiznak, hanem hogy nem fognak már rá kiadni új játékokat. Vagy PS4 vagy PC.

Nem az a lényeg, hogy mennyien multiznak, hanem hogy nem fognak már rá kiadni új játékokat. Vagy PS4 vagy PC.
A kérdező hozzászólása: Nem baj már bele törõdtem de ha sikerült a cs 1.6 source minecraft 1.6.4 letöltése meg ilyenek egy multi nem fog ki rajtam :D majd ha megvettem a ps 3-at ki próbálom a multit de bf 4-et tuti veszek mert tetszik a single része
Hát mobil nettnél sehogy de ezt nem tudtam. Azzal önmagában se tudnál játszani a mobil net az sima böngészésre meg e-mail-re van másra nem jó.
A kérdező hozzászólása: de hogy érted hogy a gép felé? mert én amikor multiz(nák) akkor csak a ps lenne bekapcsolva
A kérdező hozzászólása: hát lenne 10 mbps csak egy olyan faluban lakunk ahol nincs rá lehetõség pénz lenne meg az a net csak úgy lenne ha a telekom gyorsan dolgozna meg ha lejár a 2 év hûség idõ a sz*r vodafonos mobilnetnél :( pedig már annyira aszthittem hogy majd tök jó tom tolni a bf 4-et multiban hát akkor talán bf-et nem is veszek
Hát az nem igazán, gondold már el h 512 kb-s megosztasz 2 fele mer van a gép meg van a ps3 az már csak a fele. Na az kb Csernobil, vegyél egy 10 MB-s csomagot az 4.000 ft azzal fogsz tudni multizni.
A kérdező hozzászólása: szoftver fissítést megoldom de multihoz elég lenne 512 kb-s net?
A kérdező hozzászólása: Pontosan már kb egy 12 gb-s + battlefield 4 fele meg van májusban elsõ hetekben meg már meg is lesz :D lehet már áprilisban meg ps 4-t nem akarok még venni lehet csak fél vagy 1 év múlva kiderül túlmelegszik ha sokat használják vagy csak úgy és nem akarnák tesztalany lenni meg stb
Még nagyon sokan tekintve h nem tudd mindenki azonnal átállni. Ps2-böl is anno 2009-be adták el a legtöbbet mikor a 3 már 2007-be kijött. Remélem ez meggyõzõ.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy 120 ból sõt én már 100 ból is összerakok egy kisseb gamer pc-t amin megy a bf 4 de a pénz kb arra 2015 közepe fele lenne meg és nme fogok addig várni egyszerüen beruházok május fele egy ps 3-ra megveszem rá a bf 4-et kz 3 vagy uncharted 2 vagy 3 és én elleszek vele egy ideig és talán majd veszek egy új pc-t és kész aztán meg majd k***a sokat gyûjtök és ha meg jelenik majd elõrendelek egy ps 5-re xD nagy tervek bár ha nyernénk egy ötöslottót gyors 2-3 évre össze dobnák egy nyerõ pc-t :D
Árban már nincs köztük különbség, ezen nem kell parázni. A ps4 és az xbox one is olyan árról indul, hogy annyiból egy jó gép is összerakható, pc-re pedig olcsóbbak a játékok lényegesen.
A kérdező hozzászólása: 3. igazad van el is felejtettem végül is elég erõs a hardvere meg mire végig tolom a(z) uncharted 1-2-3 kilzone 3 the last of us vagy hogy van a neve stb elleszek egy ideig vele
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor sztem úgy lesz május fele veszek eggyet oszt gyûjtök pcre hogy tudjam tolni mindenkivel a bf-t csak sajna ott meg az az ára hogy 1-2 évente új vga cpu aztán alaplap csere
"hanem hogy nem fognak már rá kiadni új játékokat" Ez egy hülyeség. PS2-re is ugyanúgy a mai napig jönnek ki az új játékok optimalizált verziói, és már 9. éve nem a PS2 az aktuális Sony konzol.
Ezt maximum a Christian Panthera tudja Neked megválaszolni, szerinted mi látjuk a jövõt?:) Nem tudom hogy májusban milyen játékkal hányan fognak multizni:) Annyit tudok hozzátenni a kérdéshez hogy én 1 évig még biztosan nem veszek PS4-et, mégpedig egyrészt azért mert még senkinek nincs és nem tudnék kivel játszani, másrészt pedig azért mert a programozók nem ismerik még annyira a hardvert hogy a maximumot hozzák ki a grafikából, következésképpen nem látni nagy különbséget egyelõre a két konzol között (én legalábbis nem láttam). Harsogta továbbá mindenki hogy majd a PS3 ára mennyire le fog menni amikor megjelenik a 4, a tény hogy ez nem történt meg is azt támasztja alá szerintem hogy azért az emberek többsége még nem vált, mert egyelõre nincs miért. Úgyhogy még jó leszel a PS3-al is egy évig legalább.
A kérdező hozzászólása: meg hó végén 25.-én mindig begyorsítják csak 8gb adatforgalom van ami naon kevés

Ha szőrös vádlira tetoválás után a szőr kinövése után a tetoválás mennyire fog tisztán látszódni? Vagy mennyire fog eltakaródni?

Itt inkább egy kicsikét szőrösebb vádlira gondoljatok. :)

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Rendesen fog látszódni, bár függ a szõr színétõl. Ha halványabb, akkor jobban, ha sötétebb akkor kevésbé, de látszódik. - The Blueskin -

Kedves kérdezõ! Rendesen fog látszódni, bár függ a szõr színétõl. Ha halványabb, akkor jobban, ha sötétebb akkor kevésbé, de látszódik. - The Blueskin -
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)

Letört elöl felül mind a két fogam. Az egyiket 6éve tömték be de az orvos azt mondta hogy ha kiesik a tömés akkor már nem tudja újból betömni. A másik meg fél éve szülés közbe tört le. Mennyibe kerülne ha új fogat szeretnék?

Meddig jók?Milyen eljárással csinálják?Azért kérdezem itt mert hátha van olyan akinek már nem eredeti.Olvastam pár oldalt ahol írtak a m?fogakról de vagy 6féle volt.El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha megvan még a csonkja, vagyis a fél fog, és nem fáj, akkor koronát tudnak rá tenni. Kb. 15.000.- / db. A saját fogadat lecsiszolják kis hegyesre (adnak érzésteleníõt, ugyan olyan mint mikor töméshez fúrnak, abszolut nem fáj) vesznek róla lenyomatot, s készítenek rá egy mûfogat. Ezt ragasztó anyaggal ráragasztják a te fogadra, s olyan mintha eredeti lenni (egy tokot húznak rá, ami fog alakú )kb. 15 évet kibír. 4 nap alatt megvan! Ha nem lehet megmenteni a két fogat, akkor mind a kettõt kihúzza, s a mellette lévõ kettõt csiszolja le kis hegyesre, s 4db koronát, vagyis kis fogacskát ragaszt fel, az a híd! Csináltasd meg minél hamarabb, meglátod szép lesz nagyon, nem fogod érezni hogy nem a tiéd, vagyis hogy mûfog, s sokáig kitart, ne sajnáld rá, megéri, s abszolut de nem fáj, nekem 3 is van, egyszerre csinálták mind, pedig nagyon féltem a dokitól!

Ha megvan még a csonkja, vagyis a fél fog, és nem fáj, akkor koronát tudnak rá tenni. Kb. 15.000.- / db. A saját fogadat lecsiszolják kis hegyesre (adnak érzésteleníõt, ugyan olyan mint mikor töméshez fúrnak, abszolut nem fáj) vesznek róla lenyomatot, s készítenek rá egy mûfogat. Ezt ragasztó anyaggal ráragasztják a te fogadra, s olyan mintha eredeti lenni (egy tokot húznak rá, ami fog alakú )kb. 15 évet kibír. 4 nap alatt megvan! Ha nem lehet megmenteni a két fogat, akkor mind a kettõt kihúzza, s a mellette lévõ kettõt csiszolja le kis hegyesre, s 4db koronát, vagyis kis fogacskát ragaszt fel, az a híd! Csináltasd meg minél hamarabb, meglátod szép lesz nagyon, nem fogod érezni hogy nem a tiéd, vagyis hogy mûfog, s sokáig kitart, ne sajnáld rá, megéri, s abszolut de nem fáj, nekem 3 is van, egyszerre csinálták mind, pedig nagyon féltem a dokitól!
Még akkor is van megoldás, ha fog alig látható, olyan kicsire letört, mert a gyökérbe, ha belefúrnak és ú.n. csapos fogat készítenek, akkor nem kell kihúzni a fogat. Személyes vizsgálat alapján lehet pontos megoldási javaslatokat adni.
A kérdező hozzászólása: Ideiglenes akrilát korona/hídtag 5 000 Ft Fémkerámia koronapótlás/hídtag 20 000 Ft Teljes kerámia koronapótlás 25 000 Ft Cirkónium-oxid koronapótlás/hídtag 50 000 Ft Öntött csapos mûcsonk 10 000 Ft Üvegszálas esztétikus gyökércsap 9 000 Ft Csonk felépítés 5 000 Ft Éjszakai harapásemelõ sín 30 000 Ft Teljes lemezes kivehetõ fogpótlás 60 000 Ft Fém alaplemezû részleges kivehetõ fogpótlás 65 000 Ft Precíziós elhorgonyzás 20 000 Ft Fogsor alábélelés 15 000 F Ezeket nem értem mert annyiféle van!
Ha napi szinten tornázol, vagy mozogsz 20 percet, akkor semennyire. Mozgás nélkül pedig lehetetlenség fogyni.
Nem értem az elsõ válaszadót.. a mozgástól miért húzódna vissza a bõre ? ugyanis ezt kérdezte.. 18 évesen még nagyon fiatal vagy, jó állapotú a bõröd, ha marad lógó rész vissza fog húzódni, persze nem 1 nap alatt, ez kicsit hosszabb folyamat. esetleg ha nem hidratált a bõröd, magyarul száraz akkor az visszafoghatja kicsit, max bekened vmi testápolóval, a collagen tartalmú táplálék kiegészítõket is javaslom, valamennyit dobhat rajta. De mondom, 18 évesen no para, visszamegy, csk idõ kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: ÉS kb mennyi idõ?
1-2 ev

Ha a Keeway F-ACT 50-esembe 70 ccmes hengert tetetek, hozzá való Polini kipufogóval, mennyivel fog megnőni a fogyasztása az 50es szériahengerhez képest?

Legjobb válasz: Egyrészt, biztos nem fog megállni a projekt a hengerszett és kipufogó cserénél, kelleni fog legalább 19-es (de inkább 21-es) karbi, másik variátor görgõ szett, végáttét stb. Tudom, eddig 2 50-es robogónál csináltam végig, egy Piaggio-nál, meg egy Yamaha-nál. Még az is lehet, hogy fõtengelyt is kell majd cserélned, mert szétrángatja a 70-es sporthenger. Még egy hátrány, elképzelhetõ, hogy nem fogja indítani az indítómotor, mert nem bírja átforgatni anagyobb kompressziót, ez motorja válogatja, szóval onnantól marad a rugdosás. A fogyasztás jelentõsen megnõ, városban olyan 5,5-6 liter 100km-enként. De hogy jót is mondjak, ha sikerül mindent jól beállítani, eszméletlenül jól fog gyorsul, a végsebessége pedig olyan 90-100 km/h körül van, de erõlködés nélkül viszi a 80km/h-t az biztos.

Egyrészt, biztos nem fog megállni a projekt a hengerszett és kipufogó cserénél, kelleni fog legalább 19-es (de inkább 21-es) karbi, másik variátor görgõ szett, végáttét stb. Tudom, eddig 2 50-es robogónál csináltam végig, egy Piaggio-nál, meg egy Yamaha-nál. Még az is lehet, hogy fõtengelyt is kell majd cserélned, mert szétrángatja a 70-es sporthenger. Még egy hátrány, elképzelhetõ, hogy nem fogja indítani az indítómotor, mert nem bírja átforgatni anagyobb kompressziót, ez motorja válogatja, szóval onnantól marad a rugdosás. A fogyasztás jelentõsen megnõ, városban olyan 5, 5-6 liter 100km-enként. De hogy jót is mondjak, ha sikerül mindent jól beállítani, eszméletlenül jól fog gyorsul, a végsebessége pedig olyan 90-100 km/h körül van, de erõlködés nélkül viszi a 80km/h-t az biztos.

Fiúk titeket mennyire zavar ha egy lánynak kuszák a fogai?

Legjobb válasz: 16/l mennyire kuszák mert nekem inkább csak a felsõ fogsor egy picit kifele áll, de van akinek jobbra-balra nekem már volt ragasztott fogszabim, de még így utána is kiáll és engem zavar, de újat csak akkor rak fel ha kinõ a bölcsességfogam amit egybõl kimûtenek így lesz a fogaknak hely ha visszaállnak egyenesbe erre még egy picit várnom kell

16/l mennyire kuszák mert nekem inkább csak a felsõ fogsor egy picit kifele áll, de van akinek jobbra-balra nekem már volt ragasztott fogszabim, de még így utána is kiáll és engem zavar, de újat csak akkor rak fel ha kinõ a bölcsességfogam amit egybõl kimûtenek így lesz a fogaknak hely ha visszaállnak egyenesbe erre még egy picit várnom kell
A kérdező hozzászólása: alsó fogsor és egyik beljebb van mint a másik és van ami ferde :/
hát az alsó nem annyira látszik nekem az alsó fogsor olyan szép mintha úgy lenne rajzolva a felsõk állnak ki de mindenki azt mondja hogy egyáltalán nem vészes, de akkor is lesz fogszabályzóm te is csináltass mert megéri és tb-re nem is kerül sokba elsõ válaszoló
Hát én lány vagyok de olyan rohadt nagy mázlim van, de tényleg... Az alsó fogaim gyönyörûen állnak, a felsõk össze vissza, fentrõl, kintrõl nõnek. Ma kaptam ilyen éjszakai fogszabályzót úgyhogy most nyáladzok össze vissza :D
A kérdező hozzászólása: nekem eddig fogorvos nem mondta hogy kell viszont engem eléggé zavar :/
Ha zavar, és van rá anyagi kereted, akkor csináltass fogszabályzót :)

Mennyiért lehet venni iPhone 3GS-t legolcsóbban? Ha kijön a 4G mennyibe fog kb kerülni a 3GS?

Legjobb válasz: Ezt senki nemtudja neked megmondani, de nyugi nem úgy lesz hogy kijön a 4G és a 3GS ára lemegy aznap 60ezerre. Kell idõ amíg elterjed, fõleg magyarországon. Elég sok idõ kell nekik, arról nem is beszélve, hogy az apple termékek ára nemszokott nagyon csökkenni, nemaztmondom kicsit fog de sokat biztosan nem. Nézd meg a 2G hányéves telefon, honnan indult az ára, mennyit változott mikor kijött a 3G. Lassan ment le az ára, és a 3GS megjelenése után kb fél, egy évvel lett annyi amennyi most. Tehát 35-40k körül. Szóval várj, keresgélj és találni fogsz egy jóállapotút biztosan. Ha kibírod akkor megvárod míg lejjebb megy az ára, ha nem nem.

Ezt senki nemtudja neked megmondani, de nyugi nem úgy lesz hogy kijön a 4G és a 3GS ára lemegy aznap 60ezerre. Kell idõ amíg elterjed, fõleg magyarországon. Elég sok idõ kell nekik, arról nem is beszélve, hogy az apple termékek ára nemszokott nagyon csökkenni, nemaztmondom kicsit fog de sokat biztosan nem. Nézd meg a 2G hányéves telefon, honnan indult az ára, mennyit változott mikor kijött a 3G. Lassan ment le az ára, és a 3GS megjelenése után kb fél, egy évvel lett annyi amennyi most. Tehát 35-40k körül. Szóval várj, keresgélj és találni fogsz egy jóállapotút biztosan. Ha kibírod akkor megvárod míg lejjebb megy az ára, ha nem nem.
A kérdező hozzászólása: értem, kössz au értelmes válaszod :)
Ezt senki nem fogja elõre megmondani neked. Javarészt anatómiai adottság.
Senki nem tudja megmondani. Majd kiderül...
ez mindenkinél más, így ezt senki nem tudja elõre megmondani N
izgulj fel rendesen, a barátod jó sokáig nyaljon, akkor csak az élvezetet fogod érezni..:D:d valakinek vérzik, valakinek nem, nem te döntöd el. 19/L
Nem akarlak megijeszteni, de nekem borzalmasan fájt és nagyon véreztem (még másnap is). Mindenképp legyél elég nedves, de nem csak ezen múlik. Természetesen a párod "adottságaitól" is függ, hogy mennyire fáj, gondolom nem kell mondanom, hogy milyen arányban függ a kettõ egymástól ;) És mielõtt felmerülne a kérdés, a párom tapasztalt volt, nagyon gyengéd és óvatos. Csodálatos volt az együttlétünk, a legkisebb rezdülésemre is reagált. Viszont tényleg majd kiszakadt az egész medencém úgy egy öt percig. De utána semmi, már csak pusztán az élvezet. Barátnõimnek tovább fájt, de nem ilyen mértékben. Egyikõjüknek nem is vérzett az elvesztése. A másikójuknak még utána is vérzett egyszer (a következõ alkalommal). Magyarán sok lehetõség van :) Van, akinek egyáltalán semmi ilyen nincs, se vérzés, se fájdalom. Múlik az ellazultságon (bár én még izgulni sem izgultam), a párod méretein és odafigyelésén, de fõleg azon, hogy "hogy vagy felépítve" :D Ne görcsölj, ha úgy érzed abban a pillanatban, hogy semmi kétséged nincs (én megfogadtam, hogy a legkisebb aggálynál abbahagyjuk, de nem volt), akkor biztos, hogy csodálatos lesz, mert csak a szép marad meg róla. De készülj fel, hogy nem mindig olyan, mint az amerikai filmekben :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!