Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fogadják ELO (25 db)

Jogi karon végzett igazgatásszervezői diplomával szerintetek el lehet helyezkedni rendőrségen? Csak mert a rendőrtisztin is van rendészeti igazgatási szak de nem tudom h az előbbi szakot mennyire fogadják el rendvédelmi szervnél!

Legjobb válasz: Már nem fogadnak el civil diplomát a rendõrségen,valamint létszámstop is van.Végezd el rendészeti szakközepet és akkor jó fakabát leszel.

Már nem fogadnak el civil diplomát a rendõrségen, valamint létszámstop is van.Végezd el rendészeti szakközepet és akkor jó fakabát leszel.
A kérdező hozzászólása: vagyis nem éri meg rendõr szakközépbe sem jelentkezni?És azt nem tudod véletlenül h katasztrófavédelemnél sem fogadjál el a civil diplomát?
Nem arra értettem a létszámtoppot!Rendészeti szakközépbe nyugodtan jelentkezhetsz, de már civil diplomát sajnos nem fogadnak el.Én is így jártam, ha korábban beadtam volna, akkor lett volna esélyem rá, de ezt a lehetõséget megszüntették.
A kérdező hozzászólása: és csak rendõrségre nem lehet jelentkezni civilként vagy más szervhez sem?
el lehet, csak nagyon nagyon nehéz és átképzõ is kell

Mennyire fogadják el az emberek a névváltoztatást?

Keresztneveim sorrendjét szeretném megcserélni. Egyáltalán van értelme, szerintetek? A régi ismerősök, család vajon az általam kedvelt néven fognak szólítani?

Legjobb válasz: Nekem egy barátnõm csinálta/csinálja ezt, hogy át akarja szoktatni a barátokat,ismerõsöket,mindenkit az egyik nevérõl a másikra. Sokan már úgy hívják, ahogy õ szeretné. Én is úgy hívom, ha véletlen el nem felejtem, hogy nem szereti az elsõ nevét..már mindenki megszokta a régit, de neki sikerül szépen lassan átszoktatni mindenkit. Mond meg az embereknek, hogy te hogy szeretnéd, hogy hívjanak. Amúgy mi a két neved?

Nekem egy barátnõm csinálta/csinálja ezt, hogy át akarja szoktatni a barátokat, ismerõsöket, mindenkit az egyik nevérõl a másikra. Sokan már úgy hívják, ahogy õ szeretné. Én is úgy hívom, ha véletlen el nem felejtem, hogy nem szereti az elsõ nevét..már mindenki megszokta a régit, de neki sikerül szépen lassan átszoktatni mindenkit. Mond meg az embereknek, hogy te hogy szeretnéd, hogy hívjanak. Amúgy mi a két neved?
Maradsz annak aki voltál. Ha micikéztek, nem leszel soha mancika.
nem kell átanyakönyveztetni, csak mostantól úgy mutatkozol be és a régi nevedre nem reagálsz ;) volt ismerõsöm aki ezt csinálta.
Nem kell nevet változtatni, elég, ha ezentúl a második neved használod. Ismerõseid lehet, hogy nehezen fognak átszokni, de új ismeretségeidnél már nem lesz ilyen gond.


Ausztriában (pl:Grazban) mennyire fogadják el a magyarokat, illetve a külföldieket? Nahéz beilleszkedni?

A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Grazban több barátom is tanul, él. Semmi problémájuk nincsen.

Grazban több barátom is tanul, él. Semmi problémájuk nincsen.
A tisztességes embereket befogadják, kedvesek, ha te is kedves vagy. Jártam kint.
szia! En itt elek, mar lassan 1.5 eve. Nekem egyszer volt gondom, de kkor is a nyeltudas hianyaval. Sok itt a külföldi, elfogadoak az emberek!!!!

OKJ-s Logisztikai ügyintéző végzettség: Mennyire fogadják el Angliában és a többi EU-s és/vagy nyugati országban?

Nem gyorstalpaló, mert 2 éves.

Legjobb válasz: Szerezz itthon 1-2 éves szakmai gyakorlatot, és szóba állnak veled.

Szerezz itthon 1-2 éves szakmai gyakorlatot, és szóba állnak veled.
Semennyire. Még a felsõfokú végzettséget se nagyon. De ez a végzettség még Mo. -n sem számít!
Egyik országban sem. Ha dolgozol vele 3-4 évet, akkor azt már talán, mindenhol.
Érdemes, elfogadják.
A kérdező hozzászólása: Az origót is?
Miért is ne?
A kérdező hozzászólása: Csak azt hallottam, hogy az origót nem nagyon fogadják el
Nem nagyon, mert nem tudják hol van.

Főleg fiatalokhoz szól a kérdésem! A szüleitek mennyire fogadják el a legjobb barátotokat?

Vagy esetleg bármilyen barátotokat. Hogy állnak hozzá, hogy viselkednek vele?

Legjobb válasz: Csatlakozom másodikhoz. Max. egyszer-kétszer találkoztak egy-egy cimborámmal, így nincs is róluk véleményük.

Csatlakozom másodikhoz. Max. egyszer-kétszer találkoztak egy-egy cimborámmal, így nincs is róluk véleményük.
van egy kedvencük a barátaim közül, róla mindig kérdeznek meg ha jön hozzánk akkor anyum totál be van zsongva, szerintem szó nélkül lecserélne rá :D (csak vicc...) a legjobb barátnõimet bírják, bár az egyikükkel apum nincs kibékülve de szerencsére a lány nem tudja. a többi barát meg haver között is van pár akikkel különösen jóban van anyum, de persze csak addig amíg meg nem bántanak :)
Az én anyukám egyszerûen imádja a barátaimat. Mindig kérdezi hogy mi van velük stb.:) 14/L
nagyon jól :) ) nekik az a lényeg hogy én boldog legyek és legyenek barátnõim !
Nem ismerik a barátaim.Soha nem is ismertek egyet se.21/F
A legjobb barátnõmet imádják. A barátomat is szeretik. :) 17/l
annyit kellett mondanom hogy kitûnõ tanuló, imádják, hiába öntötte ki a virágföldet a fehér szõnyegre
Nekem 1 legjobb barátnõm van, apum imádja, anyum nem kedveli annyira, de elfogadja. Egy másik barátnõm szokott néha átjönni hozzánk, de másról nem tudnak. Egyébként apum örül ha barátkozok és elfogadja a barátaimat, de anyum mindenkiben csak hibát keres.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!