Találatok a következő kifejezésre: Mennyire figyelnek kismamára, (5 db)

Mennyire figyelnek a kismamára, mennyire kedvesek a nyíregyházi szülészeti osztályon?

Annyira megoszlanak a vélemények, és hát nem éppen pozitív irányba megy a mérleg.Arra lennék kiváncsi, hogy mennyire figyelnek a kismamára, és mennyire "kedvesek" az emberrel. Jó tudom pénz beszél, de kiváncsi lennék a tapasztalatokra is. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Én is nyiregyi vagyok! Már azzal beérném,ha esetleg majd szülésnél nem állna körbe 5 tanuló,mint eddig néhány vizsgálatnál!Vagy esetleg megkérdeznék nem-e gond,hogy rajtam nézelõdnek,egy nõgyógyászati vizsgálat így is elég kellemetlen,fõleg,hogy nagyon szégyenlõs vagyok sajna! Szerintem orvosa válogatja! 12 hetes kismama

Én is nyiregyi vagyok! Már azzal beérném, ha esetleg majd szülésnél nem állna körbe 5 tanuló, mint eddig néhány vizsgálatnál!Vagy esetleg megkérdeznék nem-e gond, hogy rajtam nézelõdnek, egy nõgyógyászati vizsgálat így is elég kellemetlen, fõleg, hogy nagyon szégyenlõs vagyok sajna! Szerintem orvosa válogatja! 12 hetes kismama
Szia! Én 6 éve szültem, akkor a szüléssel nem volt gond, ott minden rendben volt, Dr adorjánnál szültem, viszont mikor bekerültem szobára (babás), és hozták a babát, a kedves nõvérke semmit sem segített, azt mondta, majd a következõ nõvér jön és segít, aki pesze nem jött. Így a szoptatás, és a köldöklekezelést is saját magamnak kellett megoldanom, elsõ gyerekkel érdekes volt, de megoldottam. Ráadásul az sem tetszett a nõvéreknek, amikor jöttek látogatni, és olyankor õk kivihetik megmutatni a babát a családnak, és megkérni õket nagyon kellemetlen volt, mert huzgálták a szájukat, de tudod mit? kit érkekelnek, ez a dolguk ezért kapják a fizetésüket, és én egy fillért sem adtam nekik, és most sem adnék.


Jól gondolom?Az Uzsoki egyben a Bajcsy is a X.ker.ben?
Az uzsoki az Zuglóban van, XIV.ker. Két külön kórházról van szó. Én 89-ben, 99-ben és idén fogok ott szülni.Nekem nem volt semmilyen problémám.Meg voltam mindennel elégedve. Hogy most hogy mennek a dolgok azt nem tudom, de a dokik 90%-át ismerem, szülésznõkre nem nagyon emlékszem, , a csecsemõsök közül lehet már nyugdijasok .hmmm...
10:06! Én vagyok AZ A NAGYOKOS! Képzeld azért kérdeztem, mert a Bajcsyról van véleményem!A védõnõm mondta Uzsokinak, mire rákérdeztem és azt mondta, hogy valaki így hívja valaki úgy, de egy és ugyanaz!Nem tudom ki pontozgat le, de amilyen stílusban lehordod az embert(aki szintén segítségért, vagy segíteni van itt)meg is érdemled! 30 hetes
Komolyan mondom, azt hittem ez egy értelmes fórum, ahol a kismamák a tapasztalataikat megoszthatják azokkal , akik kérdeznek. Megint lelettem pontozva, fogalmam sincs miért?!! Melyik nagyokos gondolja, hogy az Uzsoki és a Bajcsy egy és ugyanaz a kórház?...... Mondjuk én megvagyok -e nélkül a kérdezz-felelek nélkül, 3.babámat várom.Sok féle tapasztalatom van szüléssel és vetéléssel, szoptatással..egyebekkel kapcsolatban. De ha komoly válaszokat vártok, és az nem tetszik azért pontoztok le valakit, akkor a sok bárgyu kérdést otthon apucival beszéljétek meg.... Az ember próbál segiteni, annak aki komolyan kérdez, és komolyan aggódik és nincs kivel megbeszélje és akkor egy-két jopofi...ááááá nem is ér ennyit az egész....
A kérdező hozzászólása: 3. válaszolónak. Nem én pontoztalak le, mert eddig a Te válaszod volt érdemben valamirevaló. Én is a 3. babát várom. Az elsõ 2 lányt a Nyírõbe szültem. A mostani dokim pedig Újpesten rendel az SZTK-ban és az Uzsokiban vezet le szüléseket. Ezért is tettem fel a kérdést, mert fogalmam sincs, hogy ott hogy mennek a dolgok, meg hát 15 éves a kisebbik lányom, gondolom azóta elég sok minden megváltozhatott kórházi viszonylatban.
A kérdező hozzászólása: Lányok olyan jó lenne, ha nem veszekednétek, nem azért tettem fel a kérdést, hogy kiderüljön ki a domináns nõ. Egyébként az Uzsoki a Mexikói útnál van Zuglóban. Még mindig várom a válaszokat.
12:31-es vagyok.Sajna akkor nem jól voltam informálva, így nem írom le a véleményem(bajcsyról), mert hát úgy sem segít.Bocsi, nem veszekedni akartam, csak rosszul esik, ha letámadják az embert, amikor csak segíteni akart.

A SOTE II-ön mennyire figyelnek oda a szülésznők arra, ha lehet, akkor gátmetszés nélkül szüljenek a kismamák?

Vagy csak egy-két szülészn? az, aki ilyen?

Legjobb válasz: Én ott szültem tavaly,és nem volt fogadott szülésznõm de az ügyeletes egy tündér volt!Kérés nélkül alkalmazta a gátvédelmet,így csak 2-3 öltésem lett az is belsõ volt.A legtöbb anyukától azt hallottam,hogy gátvédelemmel szült! De szerintem nyugodtan kérdezd meg a dokidat!

Én ott szültem tavaly, és nem volt fogadott szülésznõm de az ügyeletes egy tündér volt!Kérés nélkül alkalmazta a gátvédelmet, így csak 2-3 öltésem lett az is belsõ volt.A legtöbb anyukától azt hallottam, hogy gátvédelemmel szült! De szerintem nyugodtan kérdezd meg a dokidat!
Én is ott szültem (bár császár lett a vége). Hát nálunk a szobában senki nem úszta meg a gátmetszést egy kivétellel, de törekedni törekednek a gátvédelemre. Elsõ szülésnél azonban ált. vágnak, ha olyan a helyzet, mert sokkal rosszabb, ha valaki szakad. Az én szülésznõm elég bunkó volt (ügyeletesnél szültem), de hallottam másoktól, hogy a legtöbb nagyon rendes. Végülis az már jó, ha a dokid rendes éspedig a SOTE II-n az orvosok nagyon jók. Nem hiszem, hogy érdemes külön fogadni szülésznõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!