Találatok a következő kifejezésre: Mennyire figyeli magyar nemzetbiztonság az internetes (1 db)

Mennyire figyeli a magyar nemzetbiztonság az internetes kommunikációt?

Legjobb válasz: Állítólag túlzottan, fõleg mióta tart ez a gyurcsány ügy és gyakoriak a tüntetések. Azóta pl az iwiwet is egyre jobban kezelik... Elvileg meg vannak a módszereik, ha a telefonokat is letudják hallgatni minden gond és engedély nélkül (mint tapasztaltuk:( ). Egyes ismerõseim megvannak gyõzödve hogy ha akarnának még az msn be is bele látnának, én ennyire nem vagyok paranoiás.

Állítólag túlzottan, fõleg mióta tart ez a gyurcsány ügy és gyakoriak a tüntetések. Azóta pl az iwiwet is egyre jobban kezelik... Elvileg meg vannak a módszereik, ha a telefonokat is letudják hallgatni minden gond és engedély nélkül (mint tapasztaltuk:( ). Egyes ismerõseim megvannak gyõzödve hogy ha akarnának még az msn be is bele látnának, én ennyire nem vagyok paranoiás.
belelátnak mindenbe. ugy mûködik hogy bizonyos szvak bevannak jelelzve pl. ha írsz egy e-mailt vagy akás msn-t is hgy holnap megölök 50 embert, akkor valzsinû az öl szt érzékeli az a szar amivel õk figyelnek és leelenörzik h menniyre kmoly az illetõ ha komolynak tünik akkor ip alapján végignézik az oldalakat ahova felmegy, h biztosak legyenek benne, meg ilyesmi, pl, ezért használnak a drogokra is más szavakat, hogy hozzál 2gramm zöldet, szal érted, a zöld szót nem érzékeli a gép mig bármely drog nevét igen. jól kivan ez találva a telefon ugyanigy müködik.
Elviekben képes szinte mindent megfigyelni. Telefont még kikapcsolt állapotban is, lehallgatások szinte bárhol, bármikor, interneten szinte minden. Nem az igazán a kérdés, hogy képesek-e rá, hanem az, hogy mekkora a kapacitásuk. Hiszen hiába gyûjtenek ki 2.124.734 szót a magyar netrõl a "robbantással" kapcsolatban, ehhez ember is kell, hogy utánanézzen. Az információ gyûjtése már nem probléma egyáltalán (egy jó ideje). A kiértékelése annál inkább! Így csak a kulcsbeosztású embereket (politikához közel állók, hivatalnokok, információval rendelkezõ emberek, magasabb beosztású köztisztviselõk, rendõrök, katonák, stb.) és a gyanús elemeket (bûnözõk, alvilági kapcsolatokkal rendelkezõk) nézik szerintem. A többire nem hinném, hogy lenne kapacitás, hiszen emberek tíz/százezrei kellenének hozzá. Persze lehet, hogy tévedek... :)
nagyon nézik! valószínûleg van a gépészük vagy programozójuk, aki írhatott egy programot és kapott teljes körû felhasználást... bármit el lehet képzelni velük, és ez a célom jelenleg, hogy az nbh-ba dolgozzak néhány év múlva... :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy demográfiailag hanyatló országban lehetséges jelentősebb gazdasági fejlődés?

Magyarországon a dolgozók száma 3,8 millióról 2050-re várhatóan 2,6 millióra csökken.
Ez valószínű jelentősen visszafogja a növekedést, mivel a szinten tartáshoz is a fejenkénti termelést 50%-kal kell növelni.

4

Ez meg milyen cikk már? Normálisak?

http://www.origo.hu/itthon/20110525-alanyi-jogon-adna-lakast..

7

Roma büszkeségnap Budapesten? Ez most komoly?

http://hvg.hu/itthon/20131018_Nem_felnek_a_szelsojobbosoktol..

Meg még vidékről is felbuszoztatják őket, ide.Gyönyörű.

A melegfelvonulás még úgy ahogy elmegy, de ez semmiképpen.

Gratulálok a Fidesznek, milyen jó, hogy "nemzeti".
Ilyen messze még az MSZP meg az SZDSZ sem ment.

Ennyire még senki sem gyalázta meg a fővárunkat , a 21. században.

8

Hogy alakult volna a magyar történelem, ha az 1919-ben hatalomra jutott kommunisták maradtak volna kormányon, és nincs Horthy?

4

Így működik Szekszárdon a szabad sajtó?

http://velemenyvezer.444.hu/2013/09/27/dobrogi-szekszardon/

4

Miért van annyira lepontozva itt mindenki, aki kritizálni meri a baloldalt?

11

Miért akarják megválasztani ismét a Fideszt?

Miért akarják sokan ismét megválasztani a Fideszt?
Hála Istennek lekopogom, szüleimnek biztos állásuk van, mégis egyre rosszabbul élünk meg. Az árak emelkednek, a fizetés egy csepppet sem nő. Sőt, leépítés van mindenütt. Sarkallni akarják a diákokat hogy semmi pénzért gályázzanak napi 12 órát. A forint persze a béka segge alatt van, ez is ez alatt a kormány alatt történik...Csodálkoznak hogy a fiatalság itt hagyja Magyarországot? Nincs pénz és stadionokat építgetünk? Miért nevezik "kis" diktátornak nyugaton miniszterelnök urat? Miért akarják kiűzni a multikat, mikor rengeteg munkahelynek felel meg?
Egyelőre ennyi. Köszönöm a válaszokat!

39

Miből tudom meg a "politikai beállítottságomat"?

Jövőre szavazhatok először, és szeretnék szavazni! Elég bonyolult dolog eldönteni melyik pártot támogassam, még ha csak egy nagyon keveset is. Az alapján, hogy kit támogat a családom, teljesen felesleges szavazni és szánalmas is, mellesleg nem is igazán lehetne, mert eléggé megosztó nálunk ez a dolog :D. A barátaimat nem igazán érdeklik ezek a dolgok, engem sem érdekelt eddig úgy igazán, vannak jobb dolgaink is az életben. Nem szeretnék a válaszokban olyat, hogy szavazz erre meg arra, mert nem ezért tettem fel a kérdést.

Köszönöm a választ előre is :)

20F

10

Miért nincs a magyar baloldalnak valódi vezetője?

Sokan tolonganak, de egyikről se hiszi el a rokonok és/vagy a rajongók maroknyi táborán kívül senki, hogy vezetők lennének. Mesterházy Attila gondolatszegény, mozgósítani nem tud, Orbánék időnkénti lábjegyzetszerű bírálgatásán kívül többre nem futja tőle. Bajnai is erőtlen, az egy éves, állítólag sikeres, de Orbánék kétharmados többségébe torkolló kormányzásának emlékeiből él. Gyurcsány néha jókat szól be, de mindenki tudja, hogy kormányozni nem tud, alapvetően egy bohóc. A többi jelentkezőre (Schmuck, Fodor stb.) meg kár a szót vesztegetni, max pár tucat, jó esetben száz lájkolóhoz szólnak.

Jellemző, hogy bár nagy az elégedetlenség az országban, ez a tábor egy pár ezer fősnél nagyobb demonstrációt se együtt, se külön nem tud létrehozni, a népszerűségük, vagy inkább a népszerűségük jó estben egy helyben topog.

Miért ilyen bénák, miért nem termelődtek ki jobbak, átütőbbek a baloldalon?

Erről a blogbejegyzésről jutott eszembe az egész:


10

Akik nem mennek szavazni, azért nem mennek, mert egyszerűen nem érdekli őket a politika, a sorsuk, vagy mert nincs olyan párt, akire érdemes lenne szavazni?

Akik nem mennek szavazni, ti akkor elmennétek, ha lenne egy szimpatikus párt, jó programmal, vagy akkor se?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!