Találatok a következő kifejezésre: Mennyire figyeli magyar nemzetbiztonság az (1 db)

Mennyire figyeli a magyar nemzetbiztonság az internetes kommunikációt?

Legjobb válasz: Állítólag túlzottan, fõleg mióta tart ez a gyurcsány ügy és gyakoriak a tüntetések. Azóta pl az iwiwet is egyre jobban kezelik... Elvileg meg vannak a módszereik, ha a telefonokat is letudják hallgatni minden gond és engedély nélkül (mint tapasztaltuk:( ). Egyes ismerõseim megvannak gyõzödve hogy ha akarnának még az msn be is bele látnának, én ennyire nem vagyok paranoiás.

Állítólag túlzottan, fõleg mióta tart ez a gyurcsány ügy és gyakoriak a tüntetések. Azóta pl az iwiwet is egyre jobban kezelik... Elvileg meg vannak a módszereik, ha a telefonokat is letudják hallgatni minden gond és engedély nélkül (mint tapasztaltuk:( ). Egyes ismerõseim megvannak gyõzödve hogy ha akarnának még az msn be is bele látnának, én ennyire nem vagyok paranoiás.
belelátnak mindenbe. ugy mûködik hogy bizonyos szvak bevannak jelelzve pl. ha írsz egy e-mailt vagy akás msn-t is hgy holnap megölök 50 embert, akkor valzsinû az öl szt érzékeli az a szar amivel õk figyelnek és leelenörzik h menniyre kmoly az illetõ ha komolynak tünik akkor ip alapján végignézik az oldalakat ahova felmegy, h biztosak legyenek benne, meg ilyesmi, pl, ezért használnak a drogokra is más szavakat, hogy hozzál 2gramm zöldet, szal érted, a zöld szót nem érzékeli a gép mig bármely drog nevét igen. jól kivan ez találva a telefon ugyanigy müködik.
Elviekben képes szinte mindent megfigyelni. Telefont még kikapcsolt állapotban is, lehallgatások szinte bárhol, bármikor, interneten szinte minden. Nem az igazán a kérdés, hogy képesek-e rá, hanem az, hogy mekkora a kapacitásuk. Hiszen hiába gyûjtenek ki 2.124.734 szót a magyar netrõl a "robbantással" kapcsolatban, ehhez ember is kell, hogy utánanézzen. Az információ gyûjtése már nem probléma egyáltalán (egy jó ideje). A kiértékelése annál inkább! Így csak a kulcsbeosztású embereket (politikához közel állók, hivatalnokok, információval rendelkezõ emberek, magasabb beosztású köztisztviselõk, rendõrök, katonák, stb.) és a gyanús elemeket (bûnözõk, alvilági kapcsolatokkal rendelkezõk) nézik szerintem. A többire nem hinném, hogy lenne kapacitás, hiszen emberek tíz/százezrei kellenének hozzá. Persze lehet, hogy tévedek... :)
nagyon nézik! valószínûleg van a gépészük vagy programozójuk, aki írhatott egy programot és kapott teljes körû felhasználást... bármit el lehet képzelni velük, és ez a célom jelenleg, hogy az nbh-ba dolgozzak néhány év múlva... :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mesterházy miért erőlteti a miniszterelnök jelöltséget, mikor nem megy neki?

9

Kiürül az ország? Elmennek a tehetséges fiatalok, akkor mi lesz Magyarországgal?

A magyar szülők fele arra számít, hogy gyermekük külföldre megy dolgozni

19

Most október 15-ével életbe lépett a kilakoltatási moratórium vagy sem?

A TV-ben semmit nem mondtak erről, ezért kérdezem. Tud valaki valami bővebb tájékoztatást adni erről? Esetleg cikket bemásolni? Köszi.

2

Ti egyetértetek azzal, hogy azok az erdélyi-kettős állampolgárok is szavazhatnak Magyarországon akik egy forintot sem adóztak itt?

(Egyáltalán miért szavazhat aki csak a markát tartja?)

16

Ti mennyire értetek egyet a Jobbik közpolitikai programpontjaival?

Újrakezdést, új köztársaságot!
1. Tisztes munkát és megélhetést!
2. Befogadó társadalmat, esélyt mindenkinek!
3. Emberközpontú zöld gazdaságot, tisztességes versenyt!
4. Képzettséget, egészséget!
5. Minőségi közszolgáltatásokat, igazságos közterheket!
6. Egyenlő jogokat és esélyeket a nőknek!
7. Szabadságot és méltóságot mindenkinek!
8. Korrupciómentes kormányzást, átlátható és részvételi döntéseket!
9. Erős civil társadalmat, átélhető demokráciát!
10. Szabad szólást, szabad kultúrát!
11. Fejlődő vidéket, élhető várost!
12. Együttműködést az igazságos Európáért!
13. Fenntartható fejlődést a jelen és jövő nemzedékekért!

17

A köztársasági elnök tisztséget nem kellene megszüntetni?

Szerintem teljesen felesleges ez a tisztség.

Miért ne lehetne valaki miniszterelnök is köztársasági elnök is egyszerre?

6

Vona Gábor Miniszterelnök úr, hogy hagzik számotokra?

49

Hogyan lehetne modernizálni az egészségügyet Magyarországon?

Milyen a skandináv módszer? A magyar kórházak rondák, fejletlenek (nézz meg egy kórtermet és egy vakbélre 5 órát is várni kell, de ez csak egy példa. Ezen hogy lehetne változtatni?

2

Nem lehetne visszaállítani a Kádár Rendszert?

Én naiv fiatal vagyok, ezért kérdem!
Már elegem van, hogy mindenki szidja Gyurcsányt, orbánt, az EUt, IMFet, diktátornak neveznek minden politikust, minden évben megalakul 1-2 új párt, a régi elnők vezetésével, már követni sem bírom!
Beszéltem idősökkel, és 95% ban csak jót mesélnek a szocializmusról. Persze hallottam itt rosszat is(KMK, kivégeztetés) de sokkal több jót, mint rosszat!
Azt mondták ma már nem lehetne visszahozni a Kádár rendszert, mert az is azért szűnt meg, mert rá jöttek, hogy ez tarthatatlan!
De sokkal jobb lenne nem?

18

Ezért félünk a baloldaltól?

http://mno.hu/belfold/kihallgattak-a-botranyos-videohamisita..

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!