Találatok a következő kifejezésre: Mennyire figyeli magyar nemzetbiztonság az (1 db)

Mennyire figyeli a magyar nemzetbiztonság az internetes kommunikációt?

Legjobb válasz: Állítólag túlzottan, fõleg mióta tart ez a gyurcsány ügy és gyakoriak a tüntetések. Azóta pl az iwiwet is egyre jobban kezelik... Elvileg meg vannak a módszereik, ha a telefonokat is letudják hallgatni minden gond és engedély nélkül (mint tapasztaltuk:( ). Egyes ismerõseim megvannak gyõzödve hogy ha akarnának még az msn be is bele látnának, én ennyire nem vagyok paranoiás.

Állítólag túlzottan, fõleg mióta tart ez a gyurcsány ügy és gyakoriak a tüntetések. Azóta pl az iwiwet is egyre jobban kezelik... Elvileg meg vannak a módszereik, ha a telefonokat is letudják hallgatni minden gond és engedély nélkül (mint tapasztaltuk:( ). Egyes ismerõseim megvannak gyõzödve hogy ha akarnának még az msn be is bele látnának, én ennyire nem vagyok paranoiás.
belelátnak mindenbe. ugy mûködik hogy bizonyos szvak bevannak jelelzve pl. ha írsz egy e-mailt vagy akás msn-t is hgy holnap megölök 50 embert, akkor valzsinû az öl szt érzékeli az a szar amivel õk figyelnek és leelenörzik h menniyre kmoly az illetõ ha komolynak tünik akkor ip alapján végignézik az oldalakat ahova felmegy, h biztosak legyenek benne, meg ilyesmi, pl, ezért használnak a drogokra is más szavakat, hogy hozzál 2gramm zöldet, szal érted, a zöld szót nem érzékeli a gép mig bármely drog nevét igen. jól kivan ez találva a telefon ugyanigy müködik.
Elviekben képes szinte mindent megfigyelni. Telefont még kikapcsolt állapotban is, lehallgatások szinte bárhol, bármikor, interneten szinte minden. Nem az igazán a kérdés, hogy képesek-e rá, hanem az, hogy mekkora a kapacitásuk. Hiszen hiába gyûjtenek ki 2.124.734 szót a magyar netrõl a "robbantással" kapcsolatban, ehhez ember is kell, hogy utánanézzen. Az információ gyûjtése már nem probléma egyáltalán (egy jó ideje). A kiértékelése annál inkább! Így csak a kulcsbeosztású embereket (politikához közel állók, hivatalnokok, információval rendelkezõ emberek, magasabb beosztású köztisztviselõk, rendõrök, katonák, stb.) és a gyanús elemeket (bûnözõk, alvilági kapcsolatokkal rendelkezõk) nézik szerintem. A többire nem hinném, hogy lenne kapacitás, hiszen emberek tíz/százezrei kellenének hozzá. Persze lehet, hogy tévedek... :)
nagyon nézik! valószínûleg van a gépészük vagy programozójuk, aki írhatott egy programot és kapott teljes körû felhasználást... bármit el lehet képzelni velük, és ez a célom jelenleg, hogy az nbh-ba dolgozzak néhány év múlva... :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ismét kampánysendsértéssel nyert a Fidesz Baján. Meddig folytatódhat ez?

A hírekben hallottam, hogy ismét megismételhetik a válsztást Baján a kampánycsendsértés miatt. Mit szóltok hozzá?
A választásokhoz közeledve jó stratégiának számít-e az, ha a választás napján kampánycsendet sértek ott, ahol az ellenfeleim győzhetnek, ezt a végtelenségig folytatom, így csak azok a körzetek nyerhetnek, ahol biztosra az én jelöltjeim a befutók. Elképzelhető, hogy ezt a módszert tesztelik?

8

Miér szereted Gyurcsányt, Bajnait? ( csakhogy értsem )

11

Mire fel ez a felháboríó cigánypátyolgatás a fidesz-kdnp részéről?

http://www.youtube.com/watch?v=E7UtEn1dR9M

(Figyeljétek a táblázatban szereplő összegeket - bicskanyitogatóak.)

11

Fogékony a magyar lakosság a környezeti problémákra?

Kérlek, segíts a szakdolgozatomban az alábbi kérdőív kitöltésével, amely a magyarországi környezeti szocializáció intézményeinek (család, iskola, pártok, civil szervezetek stb.) értékeléséről szól. Előre is köszönöm.

4

Elegem van Magyarországból! Szerintetek jól teszem?

2 éve tudtam hogy nem lesz jobb a helyzet, emiatt elkezdtem norvégul tanulni, amolyan biztonság tudás. Lesz egy jó szakmám 1,5 éven belül, villanyszerelő. Szerintetek jól teszem, hogy kiköltözök Norvégiába?
Tetszik a kultúra, a hideget szeretem, és jó az életszínvonal.

Hogy miért szeretnék elmenni?
Elegem van a kormányból, abból hogy vakbél gyanúval 3 órát kellett ülnöm a sebészeten, azután meg elküldtek az ultrahangra, ahol azt mondták jöjjek vissza jövőhéten. Marhára nem érdekelte őket hogy addigra belehalhatok, ha ez vakbél. Idegesít, hogy a buszon, vagy bárhol mindenki panaszkodik, de megértem, mert rossz a helyzet. Elegem van a cigányokból és még sorolhatnám. (A legfontosabb: ez nem provokáció, ez a véleményem csak)

Picit hosszú lett! Köszi a segítséget.

33

Ha nem lett volna rendszerváltás a szocialista tömbbe, mjen lenne a 7köznapi élet?

6

Támogatod, hogy ennek a kérdezőnek elvegyék az érettségijét?

7

Magyarországon vannak radikális antifasiszta/anti rasszista szerveződések?

Radikálisokra gondolok akik szívből elítélik a rasszizmust és az azt valló embereket. Akik hánynak, ha meglátnak egy hitlerista eszméket valló embert.
Ha kell agresszívan lépnek fel, de ez mellett nem viselkednek olyan primitíven mint a másik oldal képviselői.

6

TV2 fasiszta? Elképesztő felfedezés!

Ma néztem a családi titkokat, és elképesztő felfedezést fedeztem fel.


A fehérrel bekarikázott kör, nagyon hasonlít egy Nagy-Magyarországos matricára.
Most akkor a TV2-jobbikos?

14

A hit gyülekezete most jelenleg, hogy nincs SZDSZ, melyik párttal szimpatizál?

Tud erről valaki valamit?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!