Találatok a következő kifejezésre: Mennyire figyeli magyar (3 db)

Mennyire figyeli a magyar nemzetbiztonság az internetes kommunikációt?

Legjobb válasz: Állítólag túlzottan, fõleg mióta tart ez a gyurcsány ügy és gyakoriak a tüntetések. Azóta pl az iwiwet is egyre jobban kezelik... Elvileg meg vannak a módszereik, ha a telefonokat is letudják hallgatni minden gond és engedély nélkül (mint tapasztaltuk:( ). Egyes ismerõseim megvannak gyõzödve hogy ha akarnának még az msn be is bele látnának, én ennyire nem vagyok paranoiás.

Állítólag túlzottan, fõleg mióta tart ez a gyurcsány ügy és gyakoriak a tüntetések. Azóta pl az iwiwet is egyre jobban kezelik... Elvileg meg vannak a módszereik, ha a telefonokat is letudják hallgatni minden gond és engedély nélkül (mint tapasztaltuk:( ). Egyes ismerõseim megvannak gyõzödve hogy ha akarnának még az msn be is bele látnának, én ennyire nem vagyok paranoiás.
belelátnak mindenbe. ugy mûködik hogy bizonyos szvak bevannak jelelzve pl. ha írsz egy e-mailt vagy akás msn-t is hgy holnap megölök 50 embert, akkor valzsinû az öl szt érzékeli az a szar amivel õk figyelnek és leelenörzik h menniyre kmoly az illetõ ha komolynak tünik akkor ip alapján végignézik az oldalakat ahova felmegy, h biztosak legyenek benne, meg ilyesmi, pl, ezért használnak a drogokra is más szavakat, hogy hozzál 2gramm zöldet, szal érted, a zöld szót nem érzékeli a gép mig bármely drog nevét igen. jól kivan ez találva a telefon ugyanigy müködik.
Elviekben képes szinte mindent megfigyelni. Telefont még kikapcsolt állapotban is, lehallgatások szinte bárhol, bármikor, interneten szinte minden. Nem az igazán a kérdés, hogy képesek-e rá, hanem az, hogy mekkora a kapacitásuk. Hiszen hiába gyûjtenek ki 2.124.734 szót a magyar netrõl a "robbantással" kapcsolatban, ehhez ember is kell, hogy utánanézzen. Az információ gyûjtése már nem probléma egyáltalán (egy jó ideje). A kiértékelése annál inkább! Így csak a kulcsbeosztású embereket (politikához közel állók, hivatalnokok, információval rendelkezõ emberek, magasabb beosztású köztisztviselõk, rendõrök, katonák, stb.) és a gyanús elemeket (bûnözõk, alvilági kapcsolatokkal rendelkezõk) nézik szerintem. A többire nem hinném, hogy lenne kapacitás, hiszen emberek tíz/százezrei kellenének hozzá. Persze lehet, hogy tévedek... :)
nagyon nézik! valószínûleg van a gépészük vagy programozójuk, aki írhatott egy programot és kapott teljes körû felhasználást... bármit el lehet képzelni velük, és ez a célom jelenleg, hogy az nbh-ba dolgozzak néhány év múlva... :D

Érdekel a mai magyar közélet, a belpolitika? Mennyire kiséred figyelemmel a napi eseményeket?

Kiváncsi lennék rá, hogy a mai ifjuság figyelemmel kiséri e napi szinten az aktuális belpolitikai helyzetet!

Legjobb válasz: Figyelem, mert jókat lehet rajta mulatni, de nem érdekel. Ausztriában lakom

Figyelem, mert jókat lehet rajta mulatni, de nem érdekel. Ausztriában lakom
Én is röhögök rajta, hogy egyesek mivel képesek foglalkozni és min képesek idegeskedni, ahelyett, hogy élveznék az életet. Hamarosan Ausztriában lakom.
Én mindig figyelem.

Mennyit kérhetek óránként magyar-angol üzleti tolmácsolásért, figyelembe véve a tényt, hogy rajtam kívül közelstávol nincs senki, aki tud magyarul, gyk nélkülözhetetlen vagyok, de azt is, hogy profi azért nem vagyok?

Legjobb válasz: Nélkülözhetetlen ember nincs, csak nehezen pótolható :) Ha viszont úgy érzed, hogy tényleg nélkülözhetetlen vagy, akkor bármennyit kérhetsz.

Nélkülözhetetlen ember nincs, csak nehezen pótolható :) Ha viszont úgy érzed, hogy tényleg nélkülözhetetlen vagy, akkor bármennyit kérhetsz.
Szerintem nem sok az 5000 forint.
A kérdező hozzászólása: :) ) Ám legyen, akkor nagyon-nagyon nehezen pótolható :) Fõleg, hogy az illetõ, akinek tolmácsolni kéne, 3 nap múlva ideér. Itt nekem azt mondták, nem profiként kérhetek 5000 Ft-ot óránként, nem tudom, az reális-e. Elijeszteni azért nem akarom.
Szia. Erdekelne, hogy vegülis mennyit kertel a tolmacsolasert. En ugyanugy vagyok mint te, csak külföldön magyar tolmacskodom. Azt hallottam, hogy 500 dollar körüli összeget kernek el itt egy egesz napert, ami max 10 ora.
A kérdező hozzászólása: 5000 Ft-ot kértem, és kaptam végülis 1 óráért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!