Találatok a következő kifejezésre: Mennyire faj magzatviz levétel (1 db)

Mennyire faj a magzatviz levétel?

6 napja hogy tulhordom a babat. Ma magzatvizet megnézi a dokim, mert eddig minden rendben van velem es a babaval...

Legjobb válasz: Nekem még nem volt ilyen vizsgálatban részem, de azt olvastam,hogy fájdalommentes.A vizsgálat a hüvelyen keresztûl történik, egy mindkét végén üres csövet vezetnek a hüvelybe.Ennek a vége a magzatburokkal érintkezik A burkot nem sértik meg). Ezt a területe világítják meg ,igy látszik a burkon keresztül a magzatvíz tisztasága.Magzatvizet nem vesznek le.

Nekem még nem volt ilyen vizsgálatban részem, de azt olvastam, hogy fájdalommentes.A vizsgálat a hüvelyen keresztûl történik, egy mindkét végén üres csövet vezetnek a hüvelybe.Ennek a vége a magzatburokkal érintkezik A burkot nem sértik meg). Ezt a területe világítják meg , igy látszik a burkon keresztül a magzatvíz tisztasága.Magzatvizet nem vesznek le.
Szia! olyan mint a citológiai mintavétel.NEM FÁJ!Vizet nem vesznek csak megvilágítják a burkot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikortól tud az orvos burkot repeszteni?

Úgy értem, hány ujjnyira kell kitágulni hozzá?

5

Mi van akkor, ha valaki nem akar tágulni, és nem adnak neki oxitocint?

Mondjuk pl nincs kórház, vagy 200 évvel ezelőtt, vagy akármi. Akkor x nap alatt szült meg, vagy baj történt? A nő az kitágul egyszer és megszületik a baba?

7

Mi kell a babának a fehérvári kórházba?

2

A debreceni szülészeti klinikáról mi a véleményetek? Milyen a tisztaság, kórtermek stb?

4

Kb.18 évvel ezelőtt szült Magyarországon a legfiatalabb lány kb.12 évesen, egy borsodi kis faluban. Ki volt, mi lett vele, hol lehet ennek utánanézni?

4

úgy hallottam h akinek nagy a pocija azt tágítja alul a dolgokat, tehát könnybben szül a kismama? Igaz lehet?

nekem kicsi pocim van....

13

A Gyulai kórházba rendesek a szülészek és az orvosok, érdemes ott szűlni?

1

Székesfehérvári szülészetre kell hálóing, amiben szülök, vagy adnak? Babának tényleg kell ruhákat vinni, amiben a kórházban lesz?

2

Anyukák Ti is éreztek "irigységet", ha valaki az ismerőseitek közül megszül?

2 kislányom van , még picik ( 2 éves, és fél éves) , mégis, most hogy egy közeli ismerősöm megszült irigység félét érzek, de jó értelemben! - mikor hívott, hogy indulnak szűlni teljesen izgatott lettem, azt éreztem én is át akarom még ezt érezni! Pedig még olyan picúrkák a lányzók , mégis így érzem... azóta is sokat gondolok rájuk, hogy milyen szép időszak előtt állnak ( minden nehézségével persze). Volt - van valaki még így?

15

Mit kell bevinni újszülött babának a kórházba?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!