Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fájdalmas az (70 db)

Fájdalmas/ mennyire fájdalmas az abortusz? És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: A tágító fáj, maga a mûtét nem, mert altatásban végzik. Utána fájhat, mivel húzódik össze a méh. Az ára: 28 920 forint, ha jól tudom.

A tágító fáj, maga a mûtét nem, mert altatásban végzik. Utána fájhat, mivel húzódik össze a méh. Az ára: 28 920 forint, ha jól tudom.
Itt minden össze van szedve, amit tudni lehet: http://www.terhesseg.com/terhesseg_megszakitasa
A babának mindenképpen...
Nekem missed abortuszom volt és bizony a tágító feltevése nagyon fájt utána nagyon hányingerem is lett.((((Estére kaptam fájdalom csillapítot így eltudtam viselni a menszi szerû erõs görcsöket.A mûtét nem fáj kb 5-10 perc az egész elbóditanak és mire felébredsz már az ágyadban leszel.
30.000 és a tágító kicsit kellemetlen, de kibírható..altatásban nem fáj ., kábításban nem jó, állítólag fáj.
Kedves kérdezõ.Túl vagy a mûtéten már ha rólad volt szó vagy csak érdeklõdtél?

Mennyire fájdalmas az amnioscópia? És tényleg igaz, hogy beinditja a szülést?

Legjobb válasz: Attól függ, mennyire vagy nyitva. Én teljesen zárt voltam, elõször azt mondta a doki meg sem tud nézni, de végül a legkisebb csõvel bepróbálkozott. Hát fájt rendesen, nem mondom, talán jobban, mint bármi a lányommal való terhesség alatt-beleértve a szülést is. NAgyon kellemetlen, fájdalmas dolog, de csak pár pillanatig tart. Ha már nyitva van a méhszáj, akkor nem fáj. Utána kis vérzés lehet, de ezt el is szokták mondani. Minden további vizsgálat kevésbé fáj, a 4. -et már nem is érzetem. Igen, beindíthatja a szülést, pontosabban minden vizsgálat közelebb visz a babához, mert hát mégiscsak megpiszkálják a méhszájat. Nekem ettõl függetlenül sikerült így is 8 napot túlhordani, de legalább elõre tudtm, hogy hajas babám lesz.) Azért ne félj, próbálj ellazulni, tényleg csak pár pillanatig fáj, utána már nem.

Attól függ, mennyire vagy nyitva. Én teljesen zárt voltam, elõször azt mondta a doki meg sem tud nézni, de végül a legkisebb csõvel bepróbálkozott. Hát fájt rendesen, nem mondom, talán jobban, mint bármi a lányommal való terhesség alatt-beleértve a szülést is. NAgyon kellemetlen, fájdalmas dolog, de csak pár pillanatig tart. Ha már nyitva van a méhszáj, akkor nem fáj. Utána kis vérzés lehet, de ezt el is szokták mondani. Minden további vizsgálat kevésbé fáj, a 4. -et már nem is érzetem. Igen, beindíthatja a szülést, pontosabban minden vizsgálat közelebb visz a babához, mert hát mégiscsak megpiszkálják a méhszájat. Nekem ettõl függetlenül sikerült így is 8 napot túlhordani, de legalább elõre tudtm, hogy hajas babám lesz.) Azért ne félj, próbálj ellazulni, tényleg csak pár pillanatig fáj, utána már nem.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ, nekem holnap lesz ez a vizsgálat és már a múlt hét kedden nyitva voltam 2 cm-re. Remélem már holnap este babázhatok!
Szia! Nekem 39hetesen, 2ujjnyival, megindult a szülésem tõle.Elég kellemetlen amikor néznek vele.
Szia! Teljesen zárt voltam az elsõ vizsgálatkor, és nem fájt. Utána még 12x nézték a magzatvizet. Tehát nekem nem indította be a szülést. :-(
Én is zárt voltam.A 3 vizsgálat közül a 3. volt a legrosszabb, mert a doki 2-3 próba után találta el a jó méretet(még jó, hogy tudtam mibe kapaszkodni), hogy meg tudja nézni.Én ezektõl tágultam szûk 1 ujjnyit és végül császár lett.
Én 2 ujjnyira nyitva voltam, amikor nézték. Nem fájt abszolút, de a szülést sem indította be.

Egy 10-es skálán mennyire fájdalmasok az alábbi halálok?

1.Elégés (9)*

Legjobb válasz: hát az elégés szerintem abszolút 10..Fejbelövést nem érzed.Csak nagyon kivételes esetben marad életben az ember,tehát akár 0 is lehet.+ a felrobbanást sem érzed.Rögtön meghalsz tehát nem fájdalmas.Többire nincs tippem hála Istennek....

hát az elégés szerintem abszolút 10..Fejbelövést nem érzed.Csak nagyon kivételes esetben marad életben az ember, tehát akár 0 is lehet.+ a felrobbanást sem érzed.Rögtön meghalsz tehát nem fájdalmas.Többire nincs tippem hála Istennek....
A kérdező hozzászólása: 9.Összenyomódás (9) Csak érdekel, nem akarok öngyilkos lenni ha erre gondoltál. Szeretek élni!
ciánkapszula(?) és miért érdekel ez?
Elégés:9 Fulladás:7 Szívroham:5 Erek felvágása:9 Szívenszúrás:7 Fejbelövés:3 Felrobbanás:0(jobb esetben már fel sem fogod mi történt) Zuhanás:2(csak az elhatározás fájdalmas, mert amint elkezdesz zuhanni szörnyethalsz)
A kérdező hozzászólása: Egyet kihagytam: 8.Magasból lezuhanás (?)
Sztem az elégés és a megfulladás a legrosszabb, de miért teszel fel ilyen kérdéseket??? :O
Szerintem a fejbelövés nem fáj. Ugyanis az agyban nincsenek fájdalom receptorok. Az égés az nagyon fájhat, szerintem az 10-es. A fulladás nem gondolom hogy fáj, inkább nagyon rossz a légszomj miatt, de talán hamar elkábulsz az oxigénhiánytól. Szívroham állítólag fáj. Erek felvágásáról is azt hallottam, hogy nagyon rossz, fájdalmas. A szíven szúrást nem tudom elképzelni, de valószínû nem fájdalommentes. A felrobbanás nyilván nem fáj, mert pillanatok alatt darabokban vagy. Én az áramütésre lennék még kíváncsi.
villámcsapás(?)
szerintem fulladás lehet a legszörnyûbb. Szívod már be a vizet, tudod, hogy véged... nincs levegõd és még 5-10 percig szenvedsz!!! Szívrohamot se nagyon érzik... de kérdezz meg olyat akinek volt és túlélte!
Áram ütés(?) fulladás szerintem kevesebb
Elégés (9) Fulladás (7) Szívroham (9) Erek felvágása (7) Szíven szúrás (8) Fejbelövés (?) Felrobbanás (5) Magasról lezuhanás (9) Áramütés (7) Éhenhalás (10) Éhes vagyoook. :) De a véleményem ez. A legszörnyûbb magasból lezuhanni, szerintem valami olyan érzés lehet, mintha elszállnál a testedbõl. A fulladás nem kellemes, van idõd elgondolkodni azon, hogy te most nagy valószínûséggel meg fogsz halni. :S A szívroham ijesztõ. Az égésrõl meg ne is beszéljünk. De ha nagyon nagy felületen égsz meg, akkor mindegy, akkor már jobb a halál. :S

Császár metszés hogy mûködik? Ugyan ugy befektetnek? Mennyire fájdalmas az utánna lévõ napok?

Legjobb válasz: Szerdán befektettek, csütörtökön teljes vérképet vettek, péntek hajnalban ctg + uh. Reggeli már nem volt. UH-ból toltak az elõkészítõbe (kb. 5-10 perc se volt), majd onnan a mûtõbe. Kb. 15-18 perc alatt hallottam a lányom hangját, lehet kevesebb volt, nem tudom. Nagyon bekábultam és össze-vissza beszéltem az egész mûtét alatt. Hogy mennyire fáj?! Passz .. szerintem egyén függõ. kb. 8-10 óra után kellett felállnom és elsétálnom az ajtóig. Ez 2-4 métert jelent. Kínkeserves volt, elõtte kaptam fájdalomcsillapítót, de a combomba, nem vénásan. Másnap már szaladtam a folyóson és semmi bajom nem volt. Persze, néha éreztem a vágást, de nem volt rosszabb, mint egy természetes szülés.

Szerdán befektettek, csütörtökön teljes vérképet vettek, péntek hajnalban ctg + uh. Reggeli már nem volt. UH-ból toltak az elõkészítõbe (kb. 5-10 perc se volt), majd onnan a mûtõbe. Kb. 15-18 perc alatt hallottam a lányom hangját, lehet kevesebb volt, nem tudom. Nagyon bekábultam és össze-vissza beszéltem az egész mûtét alatt. Hogy mennyire fáj?! Passz .. szerintem egyén függõ. kb. 8-10 óra után kellett felállnom és elsétálnom az ajtóig. Ez 2-4 métert jelent. Kínkeserves volt, elõtte kaptam fájdalomcsillapítót, de a combomba, nem vénásan. Másnap már szaladtam a folyóson és semmi bajom nem volt. Persze, néha éreztem a vágást, de nem volt rosszabb, mint egy természetes szülés.
A kérdező hozzászólása: 36hetes.tegnap óta sûrûsödött és rettentõen sokat mozog, rúg, forgolódik
ha nálad biztos a császár akkor nem mondta el a dokid, hogy mikor lesz? vagy nem nem mondott semmit? ha nincs fix idõpontot, akkor ugyanúgy mûködik mint ha simának indulna. ha elfolyik a víz-akkor kórház! ha a fájások sûrûsödnek, rendszeresek, nem múlnak el-akkor itt az idõ. nézd az órát amikor érzel fájás félét, hogy hány percenként jönnek. ha hosszabb ideig semmit nem érzel akkor az még valószínû nem az! ha nem vagy benne biztos akkor inkább , menj be a kórházba. hány hetes terhes vagy..?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!!!még annyi lenne a kérdésem, hogy ha nem tervezett császár volt, honnan tudjam azt hwngy mikor jött el az ideje?ugyan ugy magzatvíz folyik?vagy ha fájások vannak?mert nekem kb 2napja vannak fájásaim de nem olyanok mint eddig mert mozog a babám de éles görcsölõs hasítós de elviselhetõ..ez már az?vagy várjak?
Nekem beindult a szülés, de nem akart haladni ezért császároztak. Kb. fél móra volt az egész procedúra. Elég sokáig feküdni kell, mert ugye az érzéstelenítõnek ki kell mennie. Az elsõ felkelés az ágyból azt nem volt egyszerû, de ott segítenek a nõvérkék. A sebem nem volt elviselhetetlen, de meg kellett szoknom, hogy egy kicsit másképp mozodjak, hogy nehúzodjon állandóan. Viszonylag hamar gyógyultam, de akkor lett teljesen jobb a dolog, amikor kivették a varratokat. Teljesen jól el tudtam látni a feladataimat a baba körül, nem akadályozott az a kevés kis fájdalom. :)
Szervezetfüggõ! Nekem sürgõsségim volt, altattak. Én rá pár órára már sétáltam a folyosón! Nagyon jól viseltem! Persze, nem mondom, hogy nem fájt, de rosszabbra számítottam. Itthon már mindent ugyanúgy tudtam csinálni!
4es vagyok, az utana levo napok fajdalmasak, de turheto, nekem termeszetes szules utan talan fajdalnasabb volt. Egesz gyorsan gyogyult a seb, rosszabbra szamitottam.
Programozott csaszar volt, nyolcra mentem be, fel kilenckor kezdtek az elokeszuleteket, kilenckor betoltak a mutobe.
nekem is sürgõsségi császár volt. háát nekem eléggé fájt utána. az elsõ 3 nap volt a legrosszabb. utána már jobb volt-de azért még pár hétig még nem voltam formába. a vágás helye még 2 év után is érzéketlen maradt.
Surgossegi volt, nstbol mentunk a mutobe. Szinte abszolut nem voltak fajdalmaim, masnap mar lepcsoztem, hala Istennek a lanyunk is makkegeszseges lett, nekem szep emlek.
Szerintem hívd fel az orvosod és számolj be neki az állapotodról. Õ tudni fogja mit kell tenned :)

Mennyire fájdalmas az, amikor olyan fogat fúrnak, amelyikből kiesett a tömés egy része?

2 hét múlva kaptam időpontot keddre fogászatra, már múlt héten bejegyeztek, és nagyon félek, mert nekem ez lesz az első olyan, hogy már egy 3 évvel ezelőtti betömött bal felső 6-os fogamat fogják fúrni, mert kiesett belőle a tömés egy része. Mennyire fáj az, amikor fúrják a régi ottmaradt tömést? Ma kezdett el érzkenykedni a fogam, kicsit fájt is reggel 05:30 h körül. Párom azt mondta, hogy lehet, hogy még az érzéstelenítő injekció mellett is fájni fog, és lehet gyökérkezelni kell. Mire számítsak? Kérlek benneteket, akinek része volt már olyanban, hogy kiesett a tömése és úgy aztán újrafúrták, az segítsen azzal a válaszával, hogy vele mi történt, milyen érzés volt neki, előre is köszi! 27/N

Legjobb válasz: Általában már érzéstelenítést adnak elõtte, úgyhogy a tûszúrást érzed csak, utána már szinte semmit.

Általában már érzéstelenítést adnak elõtte, úgyhogy a tûszúrást érzed csak, utána már szinte semmit.
A fúrás nem vészes. A gyökérkezelés és a húzás az picit. De ne parázz elõre ezeken. Egyébként ha nagyon fáj és úgy érzed nem bírod ki két hétig, akkor hívd fel õket és mondd meg nyugodtan hogy sürgõssé vált a dolog. Ha nem tudnak így sem fogadni azonnal, akkor keress másik orvost.
Ha nem gyulladt és nem kell gyökérkezelni, akkor a fúrás még érzéstelenítõ nélkül sm fáj, ha gyökérkezelni kell, akkor is úgy elérzéstelenítik, hogy nem érzel semmit, van már benne tapasztalatom bõven.
Szerintem mindenképp kérj érzéstelenítõt! Nem is biztos, hogy kell majd gyökérkezelni, ha nem fáj és nincs rá panasz akkor nem fogja gyökérkezelni. De ha mégis gyökérkezelni kell akkor az nyilván picit kellemetlenebb, de ha nincs begyulladva nem fáj nagyon a fogad, akkor a gyökérkezelés sem fog fájni injekció mellett! Az csak akkor borzasztó ha már be van gyulladva a fog, mert akkor nem sokat használ az injekció sem!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, így már kezdek megnyugodni, és köszi a biztatást! A tûszúrás az mennyire fáj és meddig fáj? Mert nekem 9 éve adtak szurit az ínembe, s már nem tudom milyen érzés... Nem tudom be van-e gyulladva a fogam, mert még csak egyszer fájt ma reggel, de az is elmúlt már azóta, s gyógyszer sem kellett hozzá... Akkor lehet nincs is begyulladva?
"A tûszúrás az mennyire fáj és meddig fáj?" Alig lehet érezni, ne aggódj. Én az elsõ elõtt nagyon izgultam, de inkább az a rossz, mikor utána egy csomó ideig még zsibbadt a szád. Viszont nekem a helye, ahova szokott utána fájni pár napig, de az is csak nyomásra.
Akkor nyugi, biztos nincs begyulladva, mert akkor már a falat kaparnád! Szóval ne izgulj! 4.voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, így már teljesen megnyugodtam, akkor kb ez a tûszúrás olyan mint pl amikor vérvételkor megszúrnak?

Mennyire fájdalmas az ajakfeltöltés?

Legjobb válasz: szia! én kétszer voltam két különbözö orvosnál. 1-nél!bekente azajkaimat valami zsibbasztóval,aztan beleszúrt az ajkaimba 4 ponton,utana eloszatta a kezével. csak egy pillanatra fájt 4 szer.a könnyem amugy kicsordult. 2-nál!Õ eleve ugy töltötte hogy lidokain injekciot adott be az ínyembe tehat belülre!4 helyre,ez olyan mint amikor a fogaszaton vagy és kapod a szúrit foghúzás elött..nem igazan volt kellemes.utana elzsibbadtam,és ö is 4 ponton szúrta meg az ajkaimat aztan eloszlatta. ha legközelebb megyek tuti megkérdezem a dokit hogy tölti fel melyik módszerrel,mert ez a második nagyon gaz volt. pedig jól birom a fájdalmat.

szia! én kétszer voltam két különbözö orvosnál. 1-nél!bekente azajkaimat valami zsibbasztóval, aztan beleszúrt az ajkaimba 4 ponton, utana eloszatta a kezével. csak egy pillanatra fájt 4 szer.a könnyem amugy kicsordult. 2-nál!Õ eleve ugy töltötte hogy lidokain injekciot adott be az ínyembe tehat belülre!4 helyre, ez olyan mint amikor a fogaszaton vagy és kapod a szúrit foghúzás elött..nem igazan volt kellemes.utana elzsibbadtam, és ö is 4 ponton szúrta meg az ajkaimat aztan eloszlatta. ha legközelebb megyek tuti megkérdezem a dokit hogy tölti fel melyik módszerrel, mert ez a második nagyon gaz volt. pedig jól birom a fájdalmat.
Kb olyan mint a ráncfeltöltés, egyiksem fáj, mert a fecskendõ amivel juttatják be az anyagot, azt lassan teszik ezköben húzó feszülõ érzés fogsz érezni, de fájni nem fog
Abban nincs ideg tehàt nem fàj !
Utolsó: te hülye vagy? Mi az, hogy nincs benne ideg??
attól függ mekkora a sávszélesség

Mennyire fájdalmas az intim gyanta (cukorpasztával)? Mik a tapasztalataitok, kipattogtatok?

Az a baj nem tudom mekkora az a sz?rszál amit?l kiszedi a gyanta és nekem kb 2 hetes lesz mert nem borotválom most le, hétf?n leszedik. Ciki ha nagyon sz?rösen mész?(hisz azért mész mert leszedeted..)

Legjobb válasz: Én nagyon szõrösen mentem, és nem az, hogy ciki volt, hanem eszméletlenül fájt. Azt mondták minél hosszabb annál jobban fáj szal szerintem borostásan menj. Miután leszedték egy kicsit piros lesz még, de pár óra múlva elmúlik. Hetekig sima és puha lesz a bõröd (nem lesz irritáció, mint a borotvánál).

Én nagyon szõrösen mentem, és nem az, hogy ciki volt, hanem eszméletlenül fájt. Azt mondták minél hosszabb annál jobban fáj szal szerintem borostásan menj. Miután leszedték egy kicsit piros lesz még, de pár óra múlva elmúlik. Hetekig sima és puha lesz a bõröd (nem lesz irritáció, mint a borotvánál).
Én magamnak cukorgyantázom, kb fél cm-es (vagy egy kicsit nagyobb) szõrt szoktam "növeszteni", hogy jól kitépje a gyanta. Én nem pattogok abszolút tõle, pedig nálam érzékenyebb és fehérebb bõre csak kevés embernek van.
A kérdező hozzászólása: szuper, köszönöm, szerintem max 1-1, 5 centis lesz hétfõre:S kibírom csak a kipattogástól meg attól félek hogy ott pucérkodom...:S
A kérdező hozzászólása: és mennyi borravalót adtok általában ha adtok?
Ne félj bugyiban leszel végig csak beljebb húzzák majd, szóval a csiklódat meg a hüvelyedet nem látja majd.
A kérdező hozzászólása: ennek örülök, köszönöm az infót, a fájdalomtól félek:S

Hogyan zajlik és mennyire fájdalmas az OCT szemvizsgálat?

Id?pontom még nincs, de néhány héten belül ilyenre készülök.

Legjobb válasz: (Optikai koherencia tomográfia) Egy speciális fénynyaláb letapogatja a szem belsejét, és a retináról keresztmetszeti képet készít, amelynek segítségével jól vizsgálhatók a különféle elváltozások, pl. az idõskori makula degeneráció is.

(Optikai koherencia tomográfia) Egy speciális fénynyaláb letapogatja a szem belsejét, és a retináról keresztmetszeti képet készít, amelynek segítségével jól vizsgálhatók a különféle elváltozások, pl. az idõskori makula degeneráció is.
A kérdező hozzászólása: mennyi ideig tart? Hosszú percekig?
A kérdező hozzászólása: és mennyire fáj a tapizás? belenyúl a szemembe?
A kérdező hozzászólása: Mikor lehet utána számítógép elé ülni -a humorhuszárok kedvéért-természetesen bekapcsolt gép elé? Kapok ilyen pupillatágító szemcseppet elõtte? Magyarul lebénítják elõtte a szememet? (az elõzõ ilyen bénítás három hete volt)

Mennyire fájdalmas az anál sex, és milyen praktikátok van a fájdalom elkerülésére?

A barátommal ma aludhatunk elsőnek együtt 1 éve vagyunk ma együtt, és szeretném neki megadni azt amire vágyik az anális sexet. Többször lefeküdtünk már, van előjáték is mind a 2 oldalról, de félek, hogy nagyon fáj. Szeretnék tőletek tippeket kérni, mennyire fáj, mivel lehet könnyiteni a fájdalmakon, mi tudna ellazítani és ilyen haszbos dolgok. Köszönöm! 18/L UI.: Remélem lányok is írnak majd

Legjobb válasz: Igyál meg 8dl savanyú tejet, hozzá egyél paradicsomot, és kovászos uborkás retket, ehhez tolj be az arcodba némi szilvalekvárt és savanyú káposztát, majd vegyél be 2 doboz hashajtót. Majd menj és fosd ki magad de rendesen. Majd 2 liter hipóval most ki a valagad. A barátod meg nyomja be tövig mint az állat he! Úgy, hogy egy hétig visíts...és akkor teljes lesz az öröm!!

Igyál meg 8dl savanyú tejet, hozzá egyél paradicsomot, és kovászos uborkás retket, ehhez tolj be az arcodba némi szilvalekvárt és savanyú káposztát, majd vegyél be 2 doboz hashajtót. Majd menj és fosd ki magad de rendesen. Majd 2 liter hipóval most ki a valagad. A barátod meg nyomja be tövig mint az állat he! Úgy, hogy egy hétig visíts...és akkor teljes lesz az öröm!!
Jó sok síkosító kell hozzá, valamint az sem árt, ha elõször szép lassan az ujjával csinálja, hogy kicsit táguljon. Behatolásnál az a legjobb, ha teljesen ellazulsz, és persze a párodnak is óvatosnak kell lennie.
A kérdező hozzászólása: vettünk síkosítót. Az újazás ment, de a sex még nem:) azt mondta, nem szeretné még, mert fél, hogy nagyon fájna nekem, így jövõhétre halasztottuk
Na, hogy sikerült? Megpróbáltátok? Ha nem ment elsõre, akkor sem kell elkeseredni. Kitartás meg sok síkosító meg sok ujjazás, tágítás elõtte, és elõbb-utóbb összejön. ;)
A kérdező hozzászólása: 19:25 Pl milyen izgató dolgokat?
Nem ajánlatos az anál sex, bármennyire is odavannak érte a pasik... Akár aranyered is lehet, vagy bármi egyéb dolog.. Utána csak neked lesz rosszabb... Igazán jót lehet szexelni punciban is, nem kell ahhoz az anál... Ha már annyira kényeztetni akarod, valami különleges orált alkalmazz, amit esetleg még elõtte nem. Vmi izgató dolgot.. :) (28/L)
Ha nem csinálod, elkerülöd a fájdalmat. Pfhejj, undorító.
17:10 kor válaszoló , .... Te egy agyhalott vagy :D :D
szia lassan kell kitágítani megfelelõ higénia és síkosító ! és a párod lassan hatoljon be és elõszõr lassan csinálja!
Na, akkor jó úton jártok, csak így tovább! Nem kell elkapkodni, haladjatok olyan tempóban, ahogy nektek jólesik! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!