Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fájdalmas, veszélyes a (4 db)

A nõgyógyászod.
Hát igen
'A spirál komoly szövõdményeket okozhat, pl. vérzést, kismedencei fertõzést és a méh átfúródását. Ezek miatt meddõvé válhat a nõ. Súlyos mûtétek válhatnak szükségessé, sõt egyes esetekben halált is okozhat a spirál használata.' http://hexa.hcbc.hu/meh/iud.htm Egyébként szerintem is inkább nõgyógyásznál érdeklõdj.
a feltétele elvileg nem fáj, hát nekem fájt.egyébként kérhetsz hozzá fájdalomcsillapítót.a veszélyeket nemtudom, nekem fél éve rakták fel.de viszont azt tudnod kell hogy a spirál a megtermékenyülést nem, csak a beágyazódást gátolja.utána enyhe görcsöm volt kb egy napig.a menzim erösödött tõle.hát a biztonságrol pedig annyit tudok, hogy annyira nem az, becsúszhat a baba.dehát nincs 100százalékos módszer!

Mennyire veszélyes a kozmetikai tetoválás? Mennyire fájdalmas a csuklóra?

Szeretnék tetoválást, csak félek t?le. Nem a varrás fájdalmától, hanem hogy elkapok valamit vagy esetleg miatta kialakulhat e betegség. Ezért döntöttem hogy esetleg kozmetikai tetoválással csináltatnék. Err?l szeretnék kérni tapasztalatokat, mennyire jó és valakinek lett e baja t?le. Illetve a csuklómra szeretnék egy szöveget, ott mennyire fáj és nem veszélyes az erek miatt? Köszönöm el?re is a válaszokat :D.

Mennyire fájdalmas, illetve veszélyes a magzatvízvizsgálat?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki, hogy érzéstelenítést kapok elõtte, gondolom így kevésbé fogod érezni. Egyébként minden ilyen fajta beavatkozás kicsit kellemetlen, de biztos ki lehet bírni.

Nekem azt mondta a doki, hogy érzéstelenítést kapok elõtte, gondolom így kevésbé fogod érezni. Egyébként minden ilyen fajta beavatkozás kicsit kellemetlen, de biztos ki lehet bírni.
Nem fáj, de kellmetlen. Sajnos van veszélye, elvetélhetszutána, de erre nagyon kicsi az esély. Szóval nyugi.

Farfekvéses a babám, 36. hétben vagyok. Dokim azt ajánlotta megfordítja. Fájdalmas? Mennyire veszélyes? Hány százalékban szokot sikerülni? Hogyan zajlik?

Legjobb válasz: Ha elsõ baba, akkor meg kellett volna fordulnia, ha többedik , akkor ráér még. Vannak erre taktikák, olvass utána. Ha sokat simogatod, kicsit finoman "tuszkolod" megfordulhat. Szerintem a doki is ilyesmikkel próbálkozik, fájni nem hiszem hogy fáj , talán csak furcsa érzés lehet. ne félj, tudja mit cisnál..

Ha elsõ baba, akkor meg kellett volna fordulnia, ha többedik , akkor ráér még. Vannak erre taktikák, olvass utána. Ha sokat simogatod, kicsit finoman "tuszkolod" megfordulhat. Szerintem a doki is ilyesmikkel próbálkozik, fájni nem hiszem hogy fáj , talán csak furcsa érzés lehet. ne félj, tudja mit cisnál..
Nem fájdalmas, nem veszélyes, ne aggódj! Olvass utána magad is, egyik barátnõm házilag fordította fejre a picurt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!