Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fáj tetoválás (84 db)

Nem fáj a tetoválás inkább kellemetlen érzés.
Mindenkinél más. Fájdalomtûrõ képességtõl függ fõleg.

Csuklóra mennyire fáj egy tetoválás?

egy 2X2 cm-s tetoválást szeretnék. vagy hol mutatna még jól?

Legjobb válasz: Egy ilyen kicsi minta a csuklón is nagyon jól mutat. Nekem is a csuklómon van egy minta (kb 5x5 cm), és nekem szinte egyáltalán nem fájt, sõt, még valahol élveztem is. :P De teljesen változó, ki hogy éli meg a tetoválást, illetve hogy kinek hol fáj legkevésbé, és hol a legjobban. Ezt csak akkor tudhatod meg, mikor már készül a mû. De szerintem egyébként ne az befolyásoljon, hogy hol fáj, hol nem annyira. Amit elhatároztál, azt csináltasd meg. És az örök igazság, hogy aki tetoválást akar, az bizony viselje el a fájdalmat. :)

Egy ilyen kicsi minta a csuklón is nagyon jól mutat. Nekem is a csuklómon van egy minta (kb 5x5 cm), és nekem szinte egyáltalán nem fájt, sõt, még valahol élveztem is. :P De teljesen változó, ki hogy éli meg a tetoválást, illetve hogy kinek hol fáj legkevésbé, és hol a legjobban. Ezt csak akkor tudhatod meg, mikor már készül a mû. De szerintem egyébként ne az befolyásoljon, hogy hol fáj, hol nem annyira. Amit elhatároztál, azt csináltasd meg. És az örök igazság, hogy aki tetoválást akar, az bizony viselje el a fájdalmat. :)
Igazán összefügg a kérdésed a magyarázatoddal. Amúgy pont ugyanúgy fáj, mintha a bokádra csináltatnád.
A kérdező hozzászólása: persze, fáj, fáj, ez van, csak kíváncsi voltam, mennyire. és elõször a mutatóujjamra szerettem volna, de félek, hogy mosogatástól pl. meg az állandó "használódástól" elkopna, elmosódna...
Egyszer régen olvastam valami leírást errõl egy szalonban, hogy hol fáj és hol kevésbé. A csukló valahol a középmezõnyben volt, direkt megjegyeztem mert én is oda akartam valamit. Persze nem tudom ez így mennyire általánosítható, de ott azt írták nem fáj nagyon.
Csontos részeken fáj a legjobban, én legalábbis ezt olvastam, még nem tapasztaltam (de majd fogom XD). Az ujjra én azt olvastam, hogy nagyon ritka esetben marad ott szép egy tetoválás.

Mennyire fáj jobban/kevésbé a tetoválás ha a felkarom belsõ részére szeretném? Azt hallottam, hogy ahol nem éri a tû a csontunkat ott nem fáj annyira. Ez mennyire lehet igaz?

Elõre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat:)

Legjobb válasz: Szia! Nekem egész felkaros van. A legjobban a felkarom belsõ részén fájt a tetoválás. Ott nagyon vékony és érzékeny a bõr. 23/L

Szia! Nekem egész felkaros van. A legjobban a felkarom belsõ részén fájt a tetoválás. Ott nagyon vékony és érzékeny a bõr. 23/L
Nekem felkaron nincs, de két ismerõsöm is igazolja, hogy a felkar belsõ részén "besza-behu"... Alkar belsõ oldalán (is) vagyok varrva, ott egyáltalán nem volt vészes. Kulcscsont, boka szintén kegyetlen.
Nyilván fájdalomküszöb kérdése, de nekem a kulcscsontomon abszolút nem fájt. Jó mondjuk boxos létemre, ez a fájdalom semmi. De lényeg..akárhova csináltatod ne parázz rá! 18/L
Szerintem emberfüggõ, ki hogy bírja a fájdalmat. Nekem 2óráig készült a felirat belülre és igazából 1-2x felszisszentem de ennyi. Én jobban félnék egy oldaltetkótól a bordákon.


Szerintetek a lapockára tetoválás az mennyire fáj? Mi a teendők, tanácsok és tapasztalatok?

Nemsokára szeretnék a lapockámra egy turul madarat szétnyitott szárnyakkal magamra varratni. Ha valakinek van tapasztalata, tanácsa és minden fontos információja ehhez a tetoválási "helyzet"hez az kérem írjon. Ár/Élmény/fájdalom .. minden érdekel !!

Legjobb válasz: Mindenhol fáj, kinek mennyire. Mivel nekem máshol nincs még tetoválásom ezért nincs összehasonlítási alapom, de annyira nem volt fájdalmas. Az ár igen változó, attól függ hogy szalonba mész vagy házhoz. Hány éves vagy?

Mindenhol fáj, kinek mennyire. Mivel nekem máshol nincs még tetoválásom ezért nincs összehasonlítási alapom, de annyira nem volt fájdalmas. Az ár igen változó, attól függ hogy szalonba mész vagy házhoz. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 18. Érettségi után egybõl szeretnék !!! Már régóta megvan ez a tervem .... de a sulis szabályok miatt eddig nem tehettem magamra... visszagondolva lehet h megérte kihagyni azokat a terveket/ötleteket, de ez a mostani már vagy 2 éve tervben van. Szalonba szeretnék menni. Ez a tetoválás pedig (fekete színnel csak) válltól vállig érne és kb 15 cm lenne lefelé a hátam közepe felé...
A kérdező hozzászólása: https://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&sourc.. Errõl a madárról lenne szó....
Gondoltam hogy ezt szeretnéd, régen én is ezt akartam a derekamra, de jó hogy nem csináltattam meg, mert már nem kéne, még a rocker korszakomban volt ez. Neked is az van most? Nem lebeszélni akarlak :) Egyébként szalonban úgy számolj, hogy tízezrekbe fog kerülni (20 ezer-tõl).
A kérdező hozzászólása: Igen.igen. Sejtettem hogy 20 felett lesz, és igen a rocker korszakomat élem még mindig. Nem tõttem ki és egy ideig nem is fogom és szerintem ez a tetoválás számomra a fiatal énemet fogja visszatükrözni a jövõben.

Mennyire fáj egy kisebb tetoválás a csukló belső felén?

A csuklóm belsejére szeretnék egy kisebb maximum 4 cm átmér?j? csillagot mindenféle extra nélkül. Mennyire fáj ill. kb mennyi id?t vesz igénybe?

Legjobb válasz: Az ilyen kicsi ábrák kb. fél, max 1 óra alatt elkészíthetõek, a tetováló tempójától függ. Nekem 6 centis tetoválásom van a csuklóm belsõ részén, egy órán keresztül csinálták és csak néztem mennyire nem fáj (elég jól bírom a fájdalmat), inkább a gyógyulása fájdalmas egy kicsit, de ha szeretnéd megéri.

Az ilyen kicsi ábrák kb. fél, max 1 óra alatt elkészíthetõek, a tetováló tempójától függ. Nekem 6 centis tetoválásom van a csuklóm belsõ részén, egy órán keresztül csinálták és csak néztem mennyire nem fáj (elég jól bírom a fájdalmat), inkább a gyógyulása fájdalmas egy kicsit, de ha szeretnéd megéri.
A barátnõmnek csinálták a csuklója belsõ felére, de majd meghalt a készítése közben annyira fájt neki.
hellóbelló, mindjárt 3 hete készítettem a csuklóm belsõ felére , elfedi szinte az egészet hosszban és igazából elég nagy magasságban is. nekem nagyon fájt, többször megkértem a tetoválót, hogy álljon meg egy szusszra mert meghalok helyben xD leginkább a fenti részek fájtak. a gyógyulás nekem viszont nemigen fájt, csak mikor mentem pont utána haza fájt irgalmatlanul. pár nap múlva viszont csak akkor fájt ha beütöttem valahova. remélem segítettem xD
Nekem a tenyerem alatt két centire kezdõdik, széltében befedi, kb. 7 centi. Ha jól emlékszem, olyan félóráig tartott, nem igazán fájt, csak a satírozásnál voltam úgy, hogy "basszus! ez fáj", de az sem volt vészes. A gyógyulással se volt gond. Az elsõ tetkóm volt egyébként. Sok függ a tetováló tempójától, tapasztalatától meg tõled is, ha kéred, hogy álljon meg, nyilván tovább fog tartani. Én majdnem sajnáltam, mikor abbahagyta:P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Próbálok még erõt gyûjteni hozzá :) A gyógyulási idõ milyen hosszú és mit kell vele csinálni?
Lehet már nem aktuális, de nekem most lett csuklóra tetoválásom, és egyáltalán nem fáj :) annyit éreztem mintha karcolnák a bõröm.. pedig énis olvasgattam, hogy valaki sírt is, aztán készültem hogy nagyon fájni fog.. de semmi :D de nyilván ember függõ

Mennyire fáj a tetoválás?

Legjobb válasz: Minden 3.kérdés az hogy mennyire fáj a tetoválás...

Minden 3.kérdés az hogy mennyire fáj a tetoválás...
Attól függ, hova akarod. Csontosabb részeken eléggé, húsosabb részeken kevésbé... de mindenkinek más és más a fájdalomküszöbe, érzékelése.
nekem nagyon fájt... de mondjuk elsõ tetkónak elég nagy..
A kérdező hozzászólása: és egyébként, hogy csinálják?:D
nekem nem fájt. 22/L
A kérdező hozzászólása: alkar oldalára fáj?:DD
nekem a tetoválás mindig csak pár óra után kezd el fájni mikor már szét szekálták a bõrömet, de tény, h csontosabb részeken kis idõ után is fájdalmas
A kérdező hozzászólása: már megcsináltattam:DDDDD
fáj de minden kibírható :D
Fáj
Nagyon fájdalmas, de az eredmény a lényeg, legyél férfi és kibirod. :)

Szeretnék tetoválást csukló belső részére. Nem szöveget és nem is tarka-barka motívumot, hanem egy keresztet. Pontosabban egy keresztnek a körvonalát olyan 5cm. Mennyire fáj a csukló belső részére a tetoválás?

A válaszokat köszönöm. :)

Legjobb válasz: Elvileg jobban, mint mondjuk vállon, mert a csuklódnál vékonyabb a bõr. Nekem a vállamon van, és csak kicsit fájt, mikor csinálták, nem hiszem, hogy csuklón annyira fájdalmas lenne.

Elvileg jobban, mint mondjuk vállon, mert a csuklódnál vékonyabb a bõr. Nekem a vállamon van, és csak kicsit fájt, mikor csinálták, nem hiszem, hogy csuklón annyira fájdalmas lenne.

Hol mennyire fáj egy tetoválás elkészíttetése? Ilyenekre gondolok hogy pl alkar, felkar, lábszár, hát, stb.

Legjobb válasz: Mindenhol fáj, mindig, mindenkinek. Vannak helyek, ahol kevésbé, ahol több a hús, kevésbé csontos rész, ott kevésbé fáj, mint például lábfejen, tarkón, mellkason. Amúgy egyéne válogatja, kinek, hol, mennyire fáj

Mindenhol fáj, mindig, mindenkinek. Vannak helyek, ahol kevésbé, ahol több a hús, kevésbé csontos rész, ott kevésbé fáj, mint például lábfejen, tarkón, mellkason. Amúgy egyéne válogatja, kinek, hol, mennyire fáj
Nekem a lapockámon van, szóval csak errõl a részrõl tudok nyilatkozni. Nekem nem fájt elviselhetetlenül, nem volt vészes. Satírozásnál voltak pillanatok, mikor nagyon össze kellett szorítanom a fogam, de újra megcsináltatnám :)
A legkevesebb idegvégzõdés az ember hátában van. Ezáltal az a testrész a legérzéketlenebb.
Ahol finomabb a bõr ott fájdalmasabb, mint a kar és comb belsõ oldalán, nyakon (a tarkón kívül), arcon stb. De nem olyan szörnyû, mint sokan mondják. Persze, a fájdalomküszöbe mindenkinek más.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: De persze jöhet még! :-D
OFF Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy egy balfax... kommentjében önmagának mond ellent. ON A kérdésre a válaszom: mindenkinek más a tûréshatára. Van aki meg akar halni a székben, én majdnem elaludtam. Nem, nem azért, mert hõs vagyok, hanem mert így sikerültem. Sem egy achilles szakadás, sem egy érzéstelenítés nélküli gyökérkezelés nem külképp hatott meg... szóval nem az a legnagyobb kérdés szerintem, hogy mennyire fáj... hanem hogy mit és hová tetetsz fel. Jól gondold át. :)
Nekem bal felkar-mellkas-bal lapockán van nonfi. Lapocka abszolút tûrhetõ volt, felkar minimálisan fájdalmas, de a mellkas az nagyon rossz volt.Volt rendesen fog összeszorítás :D Nekem úgy tûnt fel, hogy pl felkaron megy a varrás, akkor egy idõ után lezsibbad a kezem, és nem érzek szinte semmit, csak ha új részen kezd a mester.
Nekem két tetoválásom van. Az elsõ a derekamon- itt egyáltalán nem fájt. De a második!!! A lábfejem belsõ felére rakattam egy kb. 10 cm hosszú írást. Már a tetováló csaj is megmondta hogy fájni fog. Persze nem hittam neki :) De igaza lett. Itt tényleg nagyon érzékeny a bõr, és amikor csinálta csillagokat láttam.

Egy tetoválás mennyire fáj?

Még nincs egy sem, akinek már van, elmondaná, milyen érzés, és mennyire fáj?

Legjobb válasz: Én a piercinget alig éreztem, a tetoválás egészen más. A kontúr megrajzolása nem volt veszélyes, a satírozás már jobban fájt, én égõ érzésnek mondanám. Végülis teljesen kibírható volt (engem 4 órát varrtak). Viszont van már rá eljárás, hogy érzéstelenítsék a felületet, persze ez plusz pénz. Itt írnak róla: http://www.invictus-tattoo.hu/index.php?op=extrak&id=6

Én a piercinget alig éreztem, a tetoválás egészen más. A kontúr megrajzolása nem volt veszélyes, a satírozás már jobban fájt, én égõ érzésnek mondanám. Végülis teljesen kibírható volt (engem 4 órát varrtak). Viszont van már rá eljárás, hogy érzéstelenítsék a felületet, persze ez plusz pénz. Itt írnak róla: http://www.invictus-tattoo.hu/index.php?op=extrak&id=6
Attól függ hová szeretnél. A derékra, az erek környékére jobban fáj, mivel vékonyabb a bõr.
Párom a vádlijára tetováltatott. Õ milliónyi kis csipéshez hasonlította.
A csuklómon van tetoválás, voltak pontok, ahol eléggé fájt, de összeszorítottam a fogam és bírható. Talán az epiláláshoz tudnám hasonlítani érzékeny területen, vagy ha fiú vagy én nem epilálsz (:D), akkor a csaláncsípéshez. De tényleg attól függ, hova varratsz. 21/L
Nekem a tarkóm alatt van varrat. Én is égõ érzésnek mondanám, kicsit olykor kirázott tõle a hideg, de nem vészes egyáltalán. Nem is a varrás fáj, hanem utána néhány napig, mintha izomlázad lenne. A barátomnak az egész háta tele van varrva már 8 éve, néhány évente újraszínezteti az egészet, õ is azt mondja, hogy olyan, mintha leforráznád a varrott részt.
Hát képz, én elaludtam közbe:O:D Mondjuk ahol voltam ott a tetováló, úgy dolgozott, olyan óvatosan, és gyengéden, nem is csoda, és hihetetlen szép lett a tetkóm! Most azon vagyok, h legyen elég pénzem és megyek is hozzá!!! Ha érdekel, Gyõrben voltam, a király utcában, ink demon tattoo. sztem ide menj:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!