Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fáj kellemetlen a (8 db)

Mennyire fáj egy szuri amit a popsidba kapsz? Nagyon kellemetlen?

Legjobb válasz: Hát, nekem még csak egy kicsit feljebb, a derekam köré adtak, de igen, az nagyon fájt.. Még kisebb voltam, és nem sírtam vagy ilyesmi, szóval azért ki lehet bírni x)

Hát, nekem még csak egy kicsit feljebb, a derekam köré adtak, de igen, az nagyon fájt.. Még kisebb voltam, és nem sírtam vagy ilyesmi, szóval azért ki lehet bírni x)
Nem kellemes, de ki lehet bírni, viszont utána pár napig érzed a helyét.Csak ne feszítsd, engedd el, és akkor nem fáj. Én januárban 10napig kaptam minden nap, és hol egyik, hol másik oldalába adták.
fáj nem fáj túl kell esni rajta!
Nem kellemetlenebb, mint mondjuk a karodban. Ha befeszítesz, iszonyatosan fog fájni.
nem fáj ha az izmod ellazítod, de az is számít, hogy ki adja, és , hogy

Mennyire fáj vagy kellemetlen a beöntés, és vissza tudom tartani majd?

Legjobb válasz: Ne aggódj nem fáj!Egy kis vékony csõ ,langyos víz csak azt érzed,hogy folyik.Visszatudod tartani ami általában 10 perc ha nem sikerül addig,ott van a WC.

Ne aggódj nem fáj!Egy kis vékony csõ , langyos víz csak azt érzed, hogy folyik.Visszatudod tartani ami általában 10 perc ha nem sikerül addig, ott van a WC.
Én még kellemetlennek se nagyon mondanám. Esetleg egy-egy pillanatig kellemetlen lehet, amikor töltik beléd a vizet, és elkezd feszülni a hasad, de olyankor megállnak, várnak egy kicsit, és úgy folytatják. Fájni egyáltalán nem fáj. És persze, vissza tudod tartani, de mindig van a közelben egy wc, amikor csinálják...:)
Én nem beöntést kaptam, hanem egy kúpot nyomtak fel, aminek 20 perc múlva volt hatása, és nem is éreztem szinte semmit. Ez a székesfehérvári kórházban volt, ahol már nem is adnak beöntést. Úgyhogy kórháza válogatja szerintem, van-e beöntés vagy kúp.
Szia, nálunk sem adnak már beöntést hanem kúpot.(Kecskemét)
Szegeden is kúpot adnak

A gyomor tükrözés mennyire fáj? Vagy inkább csak kellemetlen?

Holnap megyek és eléggé be vagyok pánikolva.

Legjobb válasz: nem érzéstelenítenek elõtte, az sztk-s rendelésen biztos nem... ha ezt nem akarod, akkor marad a magánrendelés...ott persze van sok lehetõség....érzéstelenítés(bár errõl még nem hallottam), altatásos, és kapszulsá(de ez nagyon drága).. vagy marad az sztk-s...mint pár ismerõsöm kifogsz egy élettõl és házasságban megcsömörlött 60 éves dokit, aki abban leli örömét már csak az életben, h mások szenvedését élvezi.... sok sikert és kitartást:)

nem érzéstelenítenek elõtte, az sztk-s rendelésen biztos nem... ha ezt nem akarod, akkor marad a magánrendelés...ott persze van sok lehetõség....érzéstelenítés(bár errõl még nem hallottam), altatásos, és kapszulsá(de ez nagyon drága).. vagy marad az sztk-s...mint pár ismerõsöm kifogsz egy élettõl és házasságban megcsömörlött 60 éves dokit, aki abban leli örömét már csak az életben, h mások szenvedését élvezi.... sok sikert és kitartást:)
Én úgy tudom, érzéstelenítenek elõtte. Amúgy mi a gond, reflux gyanú?
Örülünk, hogy túl vagy rajta :)
A kérdező hozzászólása: Na, megvolt a tükrözés, nem is volt vészes. Nyugtató sem kellett, sõt érzéstelenítõt sem fújtak és még sem fájt. Öklendezni öklendeztem azért rendesen, de azon kívül semmi gond nem volt.
A kérdező hozzászólása: Magánrendelésre megyek, egy fõorvoshoz. Elég jó szakember szerintem, biztos vigyáz majd rám.:)
4-es vagyok sztk-s rendelés volt amúgy, és meg sem kérdezték, hogy kérek-e nyugtatót.
Nem fáj, de valóban nagyon kellemetlen. Kilóg a szádból a csõ, folyik a nyálad, böfögsz, hánynod kell. Viszont nagyon hamar megvan, semmi perc alatt túl leszel rajta. A kapszulásat tudtommal a gyomor problémája esetén nem lehet használni, mivel a gyomrot fel kell fújni, hogy a nyálkahártya látható legyen.
Nekem régen többször is tükröztek. Elõtte általában adnak egy enyhe nyugtatót. Ezt mindenképpen kérj, mert kevésbé fogsz öklendezni. Aztán helyileg lidocain spay- vel befújják a torkodat. Amikor elõször csinálták, 30 éve, sokkal vastagabb volt a csõ, ma már egész vékony:) Nem fáj, de kellemetlen, mert öklendezni és "sírni" fogsz (könnyezel). De ne félj, nem fáj, hidd el!
Nekem már volt kétszer. érzéstelenítenek. Méghozzá lidokaint fújtak a torkomba. Sõt! A másodiknál, ami tavaly volt, vénásan nyugtatót is adtak. Semmire nem emlékszem belõle!
Nem akarlak hülyeségekkel áltatni: Nem fáj, de annyira kellemetlen, hogy azt kívánod, bár inkább fájna.
A kérdező hozzászólása: Én is, amúgy bocsi rosszul írtam. Érzéstelenítõt fújtak szerintem csak nem külön, hanem ami csövet ledugtak annak a végébe lehetett beépítve és úgy fújták be vele a torkom.:)


valamennyire igaz.
Ez nem igaz. Ha nagyon nedves vagy, és el vagy lazulva, illetve használtál már tampont/ujjaztak már meg, akkor kevésbé fáj. Persze a szerelem is közre játszik azért, mert nyilván az kellemetlen, ha úgy fekszel le valakivel, ha semmit nem érzel iránta.
mennyire fáj szerintem nem fáj végülis én 2 szûz lánnyal feküdtem le egyik se panaszkodott mert minden mozdulatukat figyeltem viszont nemrég megjátszottam az esetlen fiút szexnél egy lányál eljátszottam hogy 4-5x voltam nõvel és hogy õ csinaljon mindent mert õ tapasztalt (Nagy ribi) tuti volt.... Ha gondolod segitek az elsõbe úgy hogy mses szép legyen :) 23/F
A kérdező hozzászólása: Kossz de baratommal lesz az elso..
Mi ugyan így voltunk, pár napja volt az elsõ "ilyen" esténk:) Õ megújjazott én kivertem neki.Nekünk nem volt kellemetlen, annak ellenére, hogy mind kettõnknek elsõ ilyen volt, és gátlásossak vagyunk. Amikor elkap ahév, semmire nem tudunk koncentrálni, csak egymásra:) Fájni fog, de arra gondolj, hogy neki mennyire jó, de ha meg van a kellõ hosszúságú elõ játék, és be vagy nedvesedve, kevésbé fog fájni. :)
Nekem csodálatos volt az elsõ :) Sajnos már nem vagyunk együtt, de soha nem felejtem el azt a napot. Ha kívánod és szereted nem a fájdalomra fogsz figyelni, annál inkább rá:) ha fáj szólj neki, hogy csinálja lassabban és minden jó lesz.

Mennyi ideig fog még fáj a fogam/ínyem? Valószínűleg nő a bölcsességfogam már 4-5 napja fáj, elég kellemetlen, azon az oldalon enni sem tudok. Ha elmegyek ezzel fogdokihoz tud valamit kezdeni vele?

Legjobb válasz: Nem tudom hogy tud-e valamit kezdeni vele.de nekem kb.3-4 hónaponta elkezd fájni fáj vagy 3-4 napig majd abbamarad.Habár nekem nem ilyen intenzív a fájás de azért nem jó érzés.:\

Nem tudom hogy tud-e valamit kezdeni vele.de nekem kb.3-4 hónaponta elkezd fájni fáj vagy 3-4 napig majd abbamarad.Habár nekem nem ilyen intenzív a fájás de azért nem jó érzés.:\

Mennyire baj az ha a tegnap esti gyógyszer nem ment le tökéletesen és kellemetlen "fájó" érzést érzek a melkhasamban?

Legjobb válasz: ha azt tapasztalod, hogy a gyógyszer megakadt , egyél utána kenyeret kekszet vagy valami t ami továbbítja. Felmarta a nyelõcsövedet , azért ég. Mit vettél be?

ha azt tapasztalod, hogy a gyógyszer megakadt , egyél utána kenyeret kekszet vagy valami t ami továbbítja. Felmarta a nyelõcsövedet , azért ég. Mit vettél be?
A fogfehérítést inkább bízd szakemberre, ne otthon kísérletezz, mer láthatod magad is, hogy mi lett az eredménye.
A szódabikarbóna a fognak is árt, delérdesíti a zománcot, egy idõ után még csúnyább lesz, de ha már megtetted és az ínyed sebes lett, akkor vegyél valamilyen öblögetõt, pl, cserszömörcés szájvizet, vagy phlogosol oldatot, esetleg gyógyszertárban gélt, amivel az ínyed hamarabb rendbe jön.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszokat! Szerintem ezek után többet nem használok ilyesféle módszereket!

Másfél hete csinálom a diétát. Az elmúlt 4 napban hasmenésem van. Mennyire normális ez? Elég kellemetlen és fáj a gyomrom is, bár elviselhető.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem normális, annak a jele, hogy az általad választott diéta erõsen megterheli a bélrendszered. Javaslom hagyd abba, és keress olyan diétát, ami nem nyírja ki a szervezeted, illetve legjobb lenne, ha nem is diétáznál, hanem sportolnál!

Egyáltalán nem normális, annak a jele, hogy az általad választott diéta erõsen megterheli a bélrendszered. Javaslom hagyd abba, és keress olyan diétát, ami nem nyírja ki a szervezeted, illetve legjobb lenne, ha nem is diétáznál, hanem sportolnál!
a sport es a dieta nem zarja ki 1mast szarul kajalsz azert van hasmenesed olvasd el ezt http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!