Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fáj fenékbe adott (2 db)

Mennyire fáj a fenékbe adott tetanusz injekció? Fájdalmas mekkora tűvel adják?

Legjobb válasz: Én egyszer kaptam, és úgy hisztizem, hogy végül vállba adák, mondjuk én választhattam is :) nem fáj jobban, mint egy bármilyen injekció, annyi a különbség, hogy mivel izomba megy másnap és még egy ideig utánna iszonyú izomlázad lesz :D De túl lehet élni :)

Én egyszer kaptam, és úgy hisztizem, hogy végül vállba adák, mondjuk én választhattam is :) nem fáj jobban, mint egy bármilyen injekció, annyi a különbség, hogy mivel izomba megy másnap és még egy ideig utánna iszonyú izomlázad lesz :D De túl lehet élni :)
Nekem a combomba adták elõre...hát nagyon fájt egyrészt mivel izomba adják, másrészt utána elég rosszul lettem!
Én meg sem éreztem, amikor adták, de utána kicsit csípett a helye meg kellemetlenül zsibbadt.
Én egyszer kaptam, hát eléggé fájt. A tûméretekhez nem értek, de arra emlékszem, hogy fekete volt a vége. A nõvérke is elég kezdõ lehetett még, mert sokáig pepecselt az összeszereléssel, aztán sokáig törölgette a fenekemet az alkoholos vattával és csak aztán szúrt meg, elég lassan nyomta belém a tût azért fájhatott. Remélem te szerencsésebb leszel.
Nekem elég friss a tapasztalatom sajna én ma du.kaptam a fenekembe hát eléggé fájt vékony alkat vagyok!A tû méretét nem tudom!
én nemrég kaptam nagyon fájt és egy óriási dudor van a helyén

Mennyire fáj a fenékbe adott injekció?

Két nap múlva fogok kapni tetanusz injekciót és az orvos azt mondta, hogy a fenekembe kell adni, de oda még nem kaptam soha? Az mennyivel fájdalmasabb mint vállba kapni?

Legjobb válasz: attól is függ, hogy ki mennyire gyakorlott az inekció adásban. Nekem nagyon jól adták be, szinte meg se éreztem.

Én nemrég kaptam tetanuszt fenékbe. Álló helyzetben adták be. Hozzáteszem, hogy most elõször kaptam életemben injekciót és még azt is, hogy vékony alkat vagyok. Nekem akkor nem igazán fájt, kb este kezdtem le érezni. Fekvésnél kicsit nehéz volt, ha arra az oldalmra fordultam, de azért megoldottam és nem volt olyan vészes, ha már ráfeküdtem, akkor nem volt gondm, inkább csak fordulásnál. Másnap még éreztem, utána már szinte semmi hatása nem volt az injekciónak. Napközben ez sem zavart különösebben, úgyanúgy csináltam mindent.
Én úgy tudom, hogy a tetanuszt mindig fenékbe adják.
Nekem a fenekembe kaptam egy hónapja a világon 3 centis tûvel adják én 5 centissel kaptam. Valami béna orvos volt mert ugy fájt hogy csak na.
attól is függ, hogy ki mennyire gyakorlott az inekció adásban. Nekem nagyon jól adták be, szinte meg se éreztem.
A lényeg, hogy hason fekve kérd!Vagy ha állva adják be, akkor azt az oldaladat lazítsd el, amelyikbe kapod. Amúgy a tetanuszt szinte mindig fenékbe adják (én mindig oda kaptam).
Nekem akkor nem fáj a fenékbe adott injekcio ha egy csinos fiatal Doktornõ adja.
én most kaptam a szurit a fenekembe nagyon jó volt:) nem fájt be nyomta 2mp kíhúzta!
lehet hogy már túl vagy rajt de én is nem rég kaptam injekciót a fenekembe és nem is fáj annyira mikor belém szúrta a tût csak akkor mikor aszt az oldatot nyomta kicsit csipet de nem ojan fájdalmas
Én is kaptam már a fenekembe injekciót, én egy kicsit rádõltem a vizsgálóágyra így nem éreztem semmit, egyáltalán nem fájt.
Igazából nem is a fenékbe adják, hanem egy kicsit feljebb, csípõtájékra. Szerintem nem fáj különösebben. Ha nem vagy csontsovány, akkor meg pláne nem. Szóval ne aggódj! Cseppet sem rosszabb, mint bárhol máshol egy szuri. Egyébként én tetanuszt a vállamba kaptam, igaz hogy évekkel ezelõtt.
Orvos vagyok és már nagyon sok injekciót adtam be.felnõtteket gyógyítok igazán, de gyermekekkel is foglalkozok.a gyerekeknél nem sokszor fordul elõ hogy a fenékbe kell kapnia a szurit.a gyerekek igen sokszor sírnak az ilyen szuriknál és mondogatják hogy nagyon nagyon fájj. a 18 éven felüli embereknek már nem igazán fájj de azért némelyik sírdogálni kezd.általában az orvosok megkérdezik hogy fekve vagy állva kérik pl én csak a felnõtteknél kérdezem meg mert ha állva kérik nem lazul el a test és ezért egy kicsit fájj akik soványak azoknak kicsit jobban fájj a szuri. a felnõtteknek már nem fájj és igen ritka ha 1 20 éven felüli még sír nála és egyépként se a fenékbe adják hanem a derék tájára
ma kaptam tetanuszt sírtam mint a fos melémszurt vagy hatot a fenekmbe miert kellet hat?
NEM fog fájni ! Csupán 1 ml az egész és mire észbekapsz már ki is húzták a tût. Tényleg a popsi legfelsõ negyedébe adják. Ha hason fekve kéred akkor lazul el legjobban a feneked. Másnap esetleg lehet tompa fájdalom, az természetes, akkor borogatni kell. Bátorság, majd írjál, hogy milyen volt....
Hát nem irigyellek. Lehet, hogy már megkaptad és akkor tudod milyen, de ha nem azért leírom az én "élményem". Nemrég kaptam én is Tetanuszt és nekem eléggé fájt; a szúrás maga nem is annyira, de amikor a doki benyomta az anyagot az piszokul csípett, de otthon jegeltem és már nem fáj. Ne izgulj jobb túlleni rajta.
A Penicillin injekció jobban fáj, mint ha tetanuszoltást kap az ember, mert itt gyógyszer poralakban van, ez úgy-ahogy feloldódik az ampullában lévõ folyadékban.Az ampulla 5-ml-es, ha jól tudom. És vastagabb tûvel adják be. Az olajos injekció is feszítõ érzést vált ki a popsiban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!