Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fáj fenékbe (7 db)

Mennyire fáj a fenékbe adott tetanusz injekció? Fájdalmas mekkora tűvel adják?

Legjobb válasz: Én egyszer kaptam, és úgy hisztizem, hogy végül vállba adák, mondjuk én választhattam is :) nem fáj jobban, mint egy bármilyen injekció, annyi a különbség, hogy mivel izomba megy másnap és még egy ideig utánna iszonyú izomlázad lesz :D De túl lehet élni :)

Én egyszer kaptam, és úgy hisztizem, hogy végül vállba adák, mondjuk én választhattam is :) nem fáj jobban, mint egy bármilyen injekció, annyi a különbség, hogy mivel izomba megy másnap és még egy ideig utánna iszonyú izomlázad lesz :D De túl lehet élni :)
Nekem a combomba adták elõre...hát nagyon fájt egyrészt mivel izomba adják, másrészt utána elég rosszul lettem!
Én meg sem éreztem, amikor adták, de utána kicsit csípett a helye meg kellemetlenül zsibbadt.
Én egyszer kaptam, hát eléggé fájt. A tûméretekhez nem értek, de arra emlékszem, hogy fekete volt a vége. A nõvérke is elég kezdõ lehetett még, mert sokáig pepecselt az összeszereléssel, aztán sokáig törölgette a fenekemet az alkoholos vattával és csak aztán szúrt meg, elég lassan nyomta belém a tût azért fájhatott. Remélem te szerencsésebb leszel.
Nekem elég friss a tapasztalatom sajna én ma du.kaptam a fenekembe hát eléggé fájt vékony alkat vagyok!A tû méretét nem tudom!
én nemrég kaptam nagyon fájt és egy óriási dudor van a helyén

Mennyire fáj a fenékbe adott injekció?

Két nap múlva fogok kapni tetanusz injekciót és az orvos azt mondta, hogy a fenekembe kell adni, de oda még nem kaptam soha? Az mennyivel fájdalmasabb mint vállba kapni?

Legjobb válasz: attól is függ, hogy ki mennyire gyakorlott az inekció adásban. Nekem nagyon jól adták be, szinte meg se éreztem.

Én nemrég kaptam tetanuszt fenékbe. Álló helyzetben adták be. Hozzáteszem, hogy most elõször kaptam életemben injekciót és még azt is, hogy vékony alkat vagyok. Nekem akkor nem igazán fájt, kb este kezdtem le érezni. Fekvésnél kicsit nehéz volt, ha arra az oldalmra fordultam, de azért megoldottam és nem volt olyan vészes, ha már ráfeküdtem, akkor nem volt gondm, inkább csak fordulásnál. Másnap még éreztem, utána már szinte semmi hatása nem volt az injekciónak. Napközben ez sem zavart különösebben, úgyanúgy csináltam mindent.
Én úgy tudom, hogy a tetanuszt mindig fenékbe adják.
Nekem a fenekembe kaptam egy hónapja a világon 3 centis tûvel adják én 5 centissel kaptam. Valami béna orvos volt mert ugy fájt hogy csak na.
attól is függ, hogy ki mennyire gyakorlott az inekció adásban. Nekem nagyon jól adták be, szinte meg se éreztem.
A lényeg, hogy hason fekve kérd!Vagy ha állva adják be, akkor azt az oldaladat lazítsd el, amelyikbe kapod. Amúgy a tetanuszt szinte mindig fenékbe adják (én mindig oda kaptam).
Nekem akkor nem fáj a fenékbe adott injekcio ha egy csinos fiatal Doktornõ adja.
én most kaptam a szurit a fenekembe nagyon jó volt:) nem fájt be nyomta 2mp kíhúzta!
lehet hogy már túl vagy rajt de én is nem rég kaptam injekciót a fenekembe és nem is fáj annyira mikor belém szúrta a tût csak akkor mikor aszt az oldatot nyomta kicsit csipet de nem ojan fájdalmas
Én is kaptam már a fenekembe injekciót, én egy kicsit rádõltem a vizsgálóágyra így nem éreztem semmit, egyáltalán nem fájt.
Igazából nem is a fenékbe adják, hanem egy kicsit feljebb, csípõtájékra. Szerintem nem fáj különösebben. Ha nem vagy csontsovány, akkor meg pláne nem. Szóval ne aggódj! Cseppet sem rosszabb, mint bárhol máshol egy szuri. Egyébként én tetanuszt a vállamba kaptam, igaz hogy évekkel ezelõtt.
Orvos vagyok és már nagyon sok injekciót adtam be.felnõtteket gyógyítok igazán, de gyermekekkel is foglalkozok.a gyerekeknél nem sokszor fordul elõ hogy a fenékbe kell kapnia a szurit.a gyerekek igen sokszor sírnak az ilyen szuriknál és mondogatják hogy nagyon nagyon fájj. a 18 éven felüli embereknek már nem igazán fájj de azért némelyik sírdogálni kezd.általában az orvosok megkérdezik hogy fekve vagy állva kérik pl én csak a felnõtteknél kérdezem meg mert ha állva kérik nem lazul el a test és ezért egy kicsit fájj akik soványak azoknak kicsit jobban fájj a szuri. a felnõtteknek már nem fájj és igen ritka ha 1 20 éven felüli még sír nála és egyépként se a fenékbe adják hanem a derék tájára
ma kaptam tetanuszt sírtam mint a fos melémszurt vagy hatot a fenekmbe miert kellet hat?
NEM fog fájni ! Csupán 1 ml az egész és mire észbekapsz már ki is húzták a tût. Tényleg a popsi legfelsõ negyedébe adják. Ha hason fekve kéred akkor lazul el legjobban a feneked. Másnap esetleg lehet tompa fájdalom, az természetes, akkor borogatni kell. Bátorság, majd írjál, hogy milyen volt....
Hát nem irigyellek. Lehet, hogy már megkaptad és akkor tudod milyen, de ha nem azért leírom az én "élményem". Nemrég kaptam én is Tetanuszt és nekem eléggé fájt; a szúrás maga nem is annyira, de amikor a doki benyomta az anyagot az piszokul csípett, de otthon jegeltem és már nem fáj. Ne izgulj jobb túlleni rajta.
A Penicillin injekció jobban fáj, mint ha tetanuszoltást kap az ember, mert itt gyógyszer poralakban van, ez úgy-ahogy feloldódik az ampullában lévõ folyadékban.Az ampulla 5-ml-es, ha jól tudom. És vastagabb tûvel adják be. Az olajos injekció is feszítõ érzést vált ki a popsiban.

A barátom szeretné ha fenékbe is kipróbálnánk. Mennyire fáj az első?

Én még sosem csináltam >>úgy<<. Mondtam is neki, azt mondta: "óvatos lesz". De azt hiszem, egy kicsit beijedtem. Mennyire fáj az els? anális szex?

Legjobb válasz: Használjatok vízbázisú síkosítót úgy sokkal jobb. Ráadást van anális tágitó segédeszköz.

Használjatok vízbázisú síkosítót úgy sokkal jobb. Ráadást van anális tágitó segédeszköz.
Hát az elsõ pár alkalom kemény lesz, de utána élvezni is fogod, csak be kell járatni/kitagitani. Nálunk a kovetkezo vált be: Kell sikosító plussz egy zseles vibrator. A baratod kezdjen el nyalni, majd jutasson el a csúcsra, ilyenkor ellazulsz és konyebb lesz lenn a behatolás. Pár perc pihi majd megint nyaljon, de most már a besikosított vibratort kezdje el szépen LASSAN, ÓVATOSAN felnyomni s, mindig csak annyit amennyit elviselsz, de persze a parod nyalja a puncidat közben. Remélem segithettem.
Szerintem meg, mindent használjunk arra amire való.
Ha közbe ujjaz akkor kb meg se érzed mert nem oda figyelsz. amúgy mondd meg neki hogy ne lassan nyomja be hanem kicsiket toljon rajta folyamatosan és úgy nem fog fájni
Semennyire!! Ne bóvli síkosítót használjatok, hanem szerezz egy fecskendõt, és nyomj fel egy kis étolajat! Elõtte mosd ki a kakit a seggedbõl, csinálj melegvizes beöntéseket, és wc-zd ki amíg csak jön belõled kaki. Ha totál kipucolod a végbeled, akkor nem kell gumit sem használnotok, és tök jó lesz az egész, mert a melegvíztõl alapból rátágulsz a dologra és fel is fog húzni rendesen! Ha még szokatlana popsidnak a klóros melegvíz akkor próbáld egy kicsit megsózni a vizet, és úgy adni beöntéseket amiket aztán erõs tolófájásokkal kilõsz az ájerral együtt... Ha zavarnak a belõled kiáramló szagok, akkor pedig használj a fürdõvízbe illatos fürdõolajat, vagy parfümöt, és lehetõleg enged lefelé a használt vizet folyamatosan. Elõtte sokat ölelkezzetek, csókoljátok, simogassátok egymást! Olajozd be a farkát is, és a lyukad külsõ részét is! Az étolaj azért jó erre, mert abszolút semleges, nem fog csípni, és nem is érzed, hogy van benned valami, és utána ha nem nyomtál fel sokat, fosni sem fogsz! Aztán lövesd tele a popidat, és hagyd felszívódni ;) Náááájsz ;P
Ha már az olajoson túl vagytok, akkor próbáljátok ki natúr joghurttal is !!! Aztán akár gyümölcsös is mehet, ami nem darabos :D
Gumival? Hát akkor ennyi erõvel a puncidnal is maradhatnatok. Ha egészsegesek vagytok, nem lehet gáz. Én az ex bnomet rendszeresen anál sexeltem 3 évig gumi nélkül, és semmi bajom nem lett. Lehet azért is mert nem vagyok beteges tipus? A fene tudja már.
Utolsó, de az exbarátnõdnek annál több baja lesz! Te lelketlen senkiházi
1. A legfontosabb a teljes higiénia. A módszer (vagy forma) alkalmazása elõtt szükséges a végbélszakasz kitisztítása. Ez történhet egyszerû melegvizes beöntéssel (gyógyszertárban kapható fél literes gumi labdaccsal, vagy beöntõ készülékkel). Megfelelhet a bélszakasz melegvizes zuhannyal történõ alapos kiöblítése is, ha az illetõ elõtte nem vacsorázott túl sokat. 2. Az anus használata kizárólag síkosító használata mellett ajánlott. Alkalmas a vazelin, a babaolaj, a síkosító gélek bármelyik fajtája, legutolsó sorban pedig a zsíros krém. Figyelembe kell venni, hogy zsíros krém és gumi óvszer együtt nem használható, mert az óvszer könnyen elszakad. 3. Ha a férfi nemi szerv már a végbélben járt, a legnagyobb higiénia mellett sem ajánlatos utána a hüvelybe történõ bevezetése. Ez komoly fertõzést okozhat. 4. A könnyebb behatolás végett a passzív (befogadó) fél a végbélnyílást ne szorítsa, hanem inkább lazítsa el, mintha a székletet nyomná ki. Ezáltal könnyen tágul és a behatolás nem fáj. 5. Mindenki keresse meg a lehetõ legelõnyösebb testhelyzetet. A "legfájdalmatlanabb" póz a befogadó részérõl, ha négykézláb áll, mert ez aktív testmozgásra is lehetõséget ad. Ha a befogadó hanyatt fekszik, bármennyire is felhúzza a lábát a végbél feszül és szûkebb lesz. 6. Kerüljék ezt a formát mindazok, akik aranyérben szenvednek. Számukra az anális szex tilos, vagy fel kell vállalniuk a forma káros és fájdalmas következményeit. 7. Ne éljen senki ezzel a módszerrel nap mint nap, mert a végbél maradandóan kitágulhat. 8. Nem illik egy ilyen szeretkezés elõtt "bevacsorázni". Telt hassal a szex egyik formája sem élvezetes, de ez különösen kellemetlen lehet. 9. Tilos az anális szexre bárkit is kényszeríteni! Ebben az esetben ugyanis automatikusan szorít az illetõ a félelemtõl, és a behatolás nemcsak fájdalmas, hanem káros is lehet, és komoly belsõ vagy külsõ bélfal-repedéseket okozhat. Ha valakinek eddig nem volt, ezután lehet komoly aranyere, aminek idõsebb korban végbél rák is lehet a következménye. 10. Az anális szexnél igazán nem elõny a behatoló partner túl nagy mérete. Minél nagyobb a hímtag, annál fájdalmasabb a behatolás. Közepes- vagy kisméretûeknek különösen elõnyös. 11. Ha az aktív fél a nõ, a férfi ingerlésénél felejtse el a nagy körmöket, fõleg a mûkörmöket. A szexuális kultúra egészében ezt támadó fegyvernek tartom, ebben az esetben azonban még sérüléseket is okozhat. 12. Ha az anális szexhez a partnerek segédeszközt vagy vibrátort használnak, ahhoz is szükséges a síkosító.
A kérdező hozzászólása: Hál' Istennek, nem vagyok hajlamos rá!:) Gumit mindenképpen használunk. Köszi a választ!:)
# 7/10 Hülye vagy! Gumit mindenképpen használjatok!, de minden luk elõtt cseréljétek! Ha pedig hajlamos vagy aranyérre akkor ne csináljátok!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a segítséget!:-) 01:57 - Hagyjatok a hülyeségekkel. xD
Férfi vagyok: biztos nem kellemes.
A kérdező hozzászólása: Harmadik kommentelõ, igen, köszi a segítséget!:-) Negyedik: persze, egyetértek, de nem árt, ha kipróbál az ember új dolgokat néha, nem igaz?:)
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ: hát, a te nézõpontodat meg is értem. xD Második: köszi szépen, is utánanézek.:-)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válasz - hú, nagyon köszönöm a részletes segítséget!:-)
Teljesen jogos!
AMEN TESTVÉREM AMEN!
Jó neved van 2. :D
jogos jogos! még hagyján, hogy a képe mellé, de napi 2-3 idézetet még benyom, meg ilyen számokat, azokból is kimásol 1-1 részletet. hát kislányok még az ilyenek, majd megunják ha felnõnek :)
Igaz, ez tetszik. :) Jogos a kérdés!
Ez is teljesen jogos. 1. voltam
Akkor itt egy újabb kérdés: miért vagy fent azon a büdös szaron ?
Majd kinövik és a hatos válaszoló is ilyen. Szép magyarul pedig FÉSZBUK!
te vagy szánalmas az nem facebook, hanem faszbuk
es nem feszbuk hanem facebook....sanalmas vagy
A kérdező hozzászólása: Ne csodálkozz Kareszpapi. Egyre gyorsabban, és egyre súlyosabban butulnak az emberek (tisztelet a kivételnek).
és azok akik lájkolják a saját állapotukat vagy linkjüket vagy bármit ami saját? :) az mekkora gáz már :D
jah, de mégsem szégyellik magukat, sok erkölcstelen hulladék ember
szerintem is g.ci unalmas olavsgatni az idézetek -et a tudtalan riban.cok képei alatt, akik ugy tesznek mintha kitudja mennyi élet tapasztalatuk lenne, meg kitudja mennyi teher nyomná a pici szivüket..:( KISIKLTOTT THOMAS a gözmozdony baz.dmeg?....
22-es, azért nyomhatja, ezt a háló másik végérõl ne döntsük már el, hogy kinek mi és mennyire fáj. Ettõl függetlenül nem az idézetek fogják megoldani, azt csak a többi öribari fogja lájkolni, és sajnálgatják egymást. Amit nagyon utálok, amikor valaki betesz egy ilyet: :( és várja, hogy minél többen kérdezgessék mi a baj. Aztán beírja: írjál üzenetet.
Császárnõ nem is igazán buta, maximum kicsit undok és feminista. Akivel most privizek az viszont igazán súlyos.
A kérdező hozzászólása: 13-mas: Ez a kérdés csak egyszer van kiírva, buta tyúk!
és te miért másolod be a demotiválóról ezt a szöveget ide??
Kezdjük ott, hogy a Facebook arra való eredetileg, hogy régi/távoli ismerõsökkel, barátokkal, osztálytársakkal esetleg rokonokkal kapcsolatot tudjál tartani, tudjál velük kommunikálni. Ehhez képest nézd meg mára hova süllyedt. Legjobb, mikor Józsika kiírja, hogy meg kakilni és ezt 435 ember belájkolja, meg írnak alá 657 szmájlit, vagy Julcsika mutogatja a cicijeit, valaki aláírják, hogy "szúrható" és még Julcsika van felháborodva.
Hé kérdezõ..., de nagy problémáid vannak.És szerinted kit érdekel hogy te mit gondolsz??
Igen, az idézetekkel, dalrészletekkel az a baj, hogy akinek szánják, az vagy el se olvassa, vagy nem érdekli, csak a cici vagy a fenék. Írom ezt, úgy hogy csajszi vagyok. :) Tök fölösleges facebookon sejtelmesen üzengetni, ha nem lehet személyesen megírni valakinek, merre hány méter, akkor jobb csöndben maradni.
írd még ki a kérdést legalább 3x. csak, hogy el ne felejtsük.
jah faszbuk, már nem is arra használják amire kitalálták csak lájkvadászatra a sok ribanc, meg kiírják hogy mit fingottak 2 perce, áh, istenem vedd el õket
Egyszerû a megoldás: Van egy olyan funkció, hogy regisztráció törlése. De úgy látom csak én találtam meg egyedül...
Nem írtad hány hetes vagy!? és hogy van e egyéb tüneted?
A kérdező hozzászólása: Valóban, nem írtam hogy hány hetes vagyok, mert nem szeretnék "humoros" kedvû válaszadóval találkozni. Semmi egyéb nincs. Még csak nem is vizesedik a bokám-eddig kb 2x ha feldagadt, de semmi. Viszont a fenekem egyfolytában fáj-ha ülök, ha állok. 39hetes vagyok.
szia elsõ vagyok! nyugi a normálisak nem csinálnak humort ezekbõl! lehet hogy a babád annyira beékelõdött hogy ott nyom valamit! akár egy ideget is nyomhat! sõt az egyik ismerõsömnek - farcsonttörése lett szülés közben , mivel a baba úgy feküdt és jött ki ... ne kérdezd hogy csinálta... nekem az izmok és szalagok szakadtak és repedtek odalent.. én ezért nem csodálkozom már semmin sem! szerintem nem sok idõ van hátra a szülésig, sajnos nem törvényszerû egy csomó "jel" pl. boka dagadás - nekem sem volt! sõt magzatvíz sem folyt el... a hasad leszállt már? vagy nyákdugód távozott? általában ha ezek jelentkeznek akkor 10 napon belül szülés!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Az a baj, hogy sajnos az oldalra nem csak normális emberek járnak! A nyákdugót még nem láttam távozni-már ha tényleg olyan, amilyennek többször leírják (barnás, rózsaszínes véres váladék, zselé állagú) Nekem vizes folyásom szokott lenni, néha fehér-ez olyan, mint peteérés környékén. Van aki szerint már lentebb ment a pocakom, én nem vettem észre. Pisilnem sem kell 5 percenként, ha elindulok itthonról, akkor általában 15 perc mikor érzem, hogy megint kell.-minden elindulás elõtt pisilek.

Mennyire van kihalófélben a saját élőhelyén a brachypelma smithi? Valóban szinte csak szaporítóknál marad fenn a faj?

Legjobb válasz: A természetvédelmi státusza "Mérsékelten fenyegetett", de elvileg a saját élõhelyén még nincs teljesen kihalófélben.

A természetvédelmi státusza "Mérsékelten fenyegetett", de elvileg a saját élõhelyén még nincs teljesen kihalófélben.
Akkor volt nagyon gáz, amikor az intenzív gyûjtésük folyt. Amióta betiltották a befogásukat és kereskedelmüket, azóta szépen stabilizálódik a helyzetük.

30 hetes vagyok, de már nagyon sokat fáj a csípőcsontom meg a fenekem is. Főleg éjjel. Mennyire segít ez a szülésben?

Úgy értem, hogy mindenkinek fájt? Minden kismama küzdött ezzel? És aki igen, annak könnyebb volt a szülés, mint akinek nem fájt? Vagy nincs összefüggés?

Legjobb válasz: Valamilyen mértékben minden kismama küzd ilyen panaszokkal. Én csak ritkán éreztem ilyen panaszokat, de a szülés óta ugyanannyi kilóval is úgy másfél-két centivel több a csipõ bõségem mint elõtte volt.

Valamilyen mértékben minden kismama küzd ilyen panaszokkal. Én csak ritkán éreztem ilyen panaszokat, de a szülés óta ugyanannyi kilóval is úgy másfél-két centivel több a csipõ bõségem mint elõtte volt.
A kérdező hozzászólása: És neked milyen volt a szülés? Könnyû? Mert arra lennék kíváncsi, hogy aki jobban küzdött ezzel, az könnyebben is szült-e? Köszi a választ!
Én 24 hetes vagyok és pár napja nagyon fáj a derekam, a farcsontom meg vagy 2 hete, de néha elviselhetetlen. Én nem hallottam ilyet hogy aki ezzel küzd az könnyebben szül, de úgy legyen!! =)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igazából csak azért remélem, hogy könnyebb is szülni, mert akkor legalább van értelme ennek a szenvedésnek. :) Majd kiderül!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!