Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fáj első szex, (18 db)

Mennyire fáj az első szex, ha fáj egyáltalán? Lehetsges, hogy el is élvezek?

csak kiváncsi lennék, mert amikor a barátommal vagyok sokszor gondolok arra hogy lefeküdhetnénk egymással.

Legjobb válasz: Õszintén szólva szerintem nem valószínû... mert lehet hogy jobban fog zavarni a fájdalom... de az hogy kinek mennyire fáj nagyon sok dologtól függ. Párom is csak a második során ment el, én meg az elsõ során nagyon hamar szóval az nem volt a legjobb... de minél többet gyakorolunk annál jobb :P:P Szerintem inkább arra kellene hajazni hogy már a petting során elmenj :)

Õszintén szólva szerintem nem valószínû... mert lehet hogy jobban fog zavarni a fájdalom... de az hogy kinek mennyire fáj nagyon sok dologtól függ. Párom is csak a második során ment el, én meg az elsõ során nagyon hamar szóval az nem volt a legjobb... de minél többet gyakorolunk annál jobb :P:P Szerintem inkább arra kellene hajazni hogy már a petting során elmenj :)
Többek között a sráctól is függ hogy mennyire fáj. Vannak srácok akik elég ügyesek, és nincs is lószerszám a lábuk között, õk élvezetessé tudják tenni neked. Persze ha mindketten tapasztalatlanok vagytok, vagy a srác nem elég ügyes, figyelmes kicsi a valószínûsége. Nekem sikerült, bár 1, 5 óráig tartott de sikerült. A lényeg az elõjáték, hogy maximálisan fel legyél izgulva, és csak egy hajszál válasszon el az orgazmustól. Onnan már csak a srácon múlik. REmélem szép élmény lesz az elsõ.
Attól még fájhat, hogy a srác ügyes. Inkább ne tervezd az orgazmust, mert lehet, hogy nagyon fog fájni. De ha nem fáj, akkor sem biztos, hogy el fogsz menni.
Szerintem egyén függõ a fájdalom. Nekem pl. nem fájt. Ha arra koncentrálsz, hogy ez biztos fog fájni, lehet, úgy is lesz. Lazits! Az orgazmus azonban más...az nem jön olyan könnyen. Majd idõvel sok gyakorlás után.
szerintem is kicsi a valószínûsége, hogy elsõre elmenjél, és egyetértek az elõttem szólóval, kár is erre hajtani, mert az nagy koppanás lehet. engem az elsõnél tök sok minden extra is lefoglalt, nehezen tudtam csak Ránk koncentrálni, meg úgy am blokk elengedni magam. De valahol ez töktermészetes, az elsõ az ez egy merõben új dolog. Viszont fájni nem fájt, kis feszítõ érzés és kész. Viszont ha a partnered ügyes, és figyelmes, türelmes, s nem csak arról szól neki, hogy beteszi, akkor orgazmus nélkül is felejthetetlen élmény lehet. :) Aztán az idõ, meg a rutin majd meghozza az orgazmust is. sok sikert!
Szia Az én barátnõmnek egyáltalán nem fájt az elsõ, sõt el is élvezett. Minden attól függ mennyire tudtok egymásra figyelni. Nem szabad elkapkodni semmit.
szia. nekem 2-3 hete volt az elsõ, és nagyon fájt a behatolás. utána, amikor már bent volt, akkor enyhült a dolog, de nem tudom elképzelni, hogy nekem akár a közeljövõben is orgazmusom legyen... mondjuk nekem alapból vannak lelki gondjaim. meg párom sem olyan ügyes, neki is az elsõ volt. én 16 vagyok, õ 21.
Szia! Nekem egyáltalán nem fájt, amikor elvesztettem, de azt sem mondanám, hogy annyira élveztem volna! Sztem elsõ alkalommal senki nem megy el.
Mind a fiú mind a lány részérõl lehet fájdalmas az elsõ. Orgazmus igazából az elsõ alkalommal nem valószínû, de nem kizárt, de tény, hogy az elõjûtéktól függ a legjobban a dolog. Elkapkodni semmit nem szabad, de túl nyújtani sem, mert mind csak növeli az érzést. Az a lényeg, hogy mind a ketten legyetek jól felizgatva. Ezt sok féleképpen lehet fokozni, melyekre ha kéred kitérek egy következõ válaszban, hogy milyen módszerekkel lehet tökéletesen felizgatni a másikat anélkül, hogy bár mi is a nemiszervekhez érne és még is felizgatja azt. És mind a két félnek ugyan olyan jó élményeket nyújt.
Számomra nagyon fájdalmas volt, hónapokig próbálkoztunk, hogy ne fájjon. Utána még napokig véreztem és az újabb sex még napokig fájdalmas volt.Szóval orgazmus szerintem majdnem kizárt, mert csak a fájdalomra tudsz koncentrálni...(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..továbbra is várom õket:)
Szia! Nekem az elsõ 4 alkalom nagyon fájt és még gondolom a többi is fog. Mindegyik alkalommal véreztem. Szerintem "túl erõs" a szûzhártyám és mg nem sikerült átszakítani. Vagy, ha sikerült is gondolom lelkileg még nem vok felkészülve. Én úgy gondolom már érett vagyok, de a tudatalattim nem. Szal nagyon sok függ attól is, h mennyire vagy rá felkészülve. Ha maximálisan megbízol a barátodba és nagyon nedves vagy, vagy nagyon föl vagy izgulva akkor nagyon minimális az esélye, h fájni fog! Sok szerencsét :)
Hát én nemtudom... Nekem az elsõ eléggé fájt, picit véreztem is de nagyon minimálisat. Pedig totálisan fel voltam izgulva, nedves is voltam rendesen. Fõleg az elsõ 20 percben fájt, aztán már a nagyobb részében nem.
A kérdező hozzászólása: amugy kiváncsi vagyok , hogy izgatod fel a párodat :) szóval kérem a választ :) .. köszi..
Akkor elmondom az én módszeremet, hogyan lehet rendesen felizgatni a másikat, és magunkat is, úgy, hogy nincs a nemiszervekhez érve. Az elsõ és legfontosabb dolog, a hangulat és a gasztronomia harmoniája. A helységben legyen hangulatosan félhomály, gyertya fény, vagy hasonlóan alacsony fényûlámpák. Az étel mindig a kedves kedvence, megfûszerezve valamilyen lágy alkohollal, most ez lehet üveges is, pl bor, sör, de lehet és ez az ami jobban ráhangol bonbon. A bonbon azért jobb, mert lehet vele játszani, és az izgatásnál a játék az ami fokozza a hatást. Az étel elfogyasztásánál elkezdõdik a játék, mert érdemes megetetni a másikat, majd jöhet az édesség, idénygyümölcs és tejszínhab, csoki, vagy éppen olyan amit szerettek. A gyümölcsöket nem simán eszitek, hanem úgy, hogy mindig a másik dönti el, hogy miként, lassan és biztosan eljuttok arra a pontra, amikor ez a játék élvezetté fokozódik és teljesen egymásra lesztek hangolódva, ha ezek közben lekerültek a ruhadarabok és mondjuk egymásról eszegettétek le a finomabbnál is finomabb falatokat, akkor a szex már annyira tökéletes lesz, hogy nem fogysz semmi mást érezni csak gyönyört. Elsõre nehéz megállni a játék hevében, hogy ne kezdjen el az ember vadulni, de ha sikerül akkor nagyszerû élményekben lesz része mind a két félnek. Mondjuk olyanoknak, akik szûzek nem annyira jelent még élvezetet, de késõbb annál inkább. Próbáljátok ki, hihetetlenül szuper élményt sikerült nyujtanom, még a szûz páromnak is, amikor elsõ alkalommal voltunk együtt.

Mennyire fáj, milyen érzés az első szex?

Barátnőmmel lassan odajutunk hogy jönne az első alkalom.Gondolom tőlem is függ hogy mennyire vagyok óvatos.

Legjobb válasz: Igen, tõled is függ. Ha a barátnõd még szûz akkor nagyon figyelj oda rá, hogy teljesen lazuljon el mielõtt behatolnál és nagyon óvatosan csináld. Ne siesd el! Ha nem elég nedves akkor mindenképp használjatok sikosítót, mert szárazon lehet hogy fájni fog neki. Többször is kérdezd meg tõle hogy fáj-e és ha fáj akkor lassíts vagy állj le, mert az elsõre jól kell majd visszaemlékezni, nem pedig úgy hogy végigszenvedte! A védekezésrõl se feledkezzetek meg!

Igen, tõled is függ. Ha a barátnõd még szûz akkor nagyon figyelj oda rá, hogy teljesen lazuljon el mielõtt behatolnál és nagyon óvatosan csináld. Ne siesd el! Ha nem elég nedves akkor mindenképp használjatok sikosítót, mert szárazon lehet hogy fájni fog neki. Többször is kérdezd meg tõle hogy fáj-e és ha fáj akkor lassíts vagy állj le, mert az elsõre jól kell majd visszaemlékezni, nem pedig úgy hogy végigszenvedte! A védekezésrõl se feledkezzetek meg!

Egy lány hogy éli meg az első szexet? Mennyire fáj? Ettől még élvezik?

Legjobb válasz: Nekem nem fájt, és már az elsõ alkalommal elélveztem. Sõt egyszerre jött össze a párommal, ami szerintem nagyon ritka. Ez lehet azért volt, mert kellõképpen felizgatott a párom, sok volt az elõjáték, és ettõl elég nedves voltam. És ami fontos, fel voltam rá készülve lelkileg is, és nem féltem. A másik meg, hogy nagyon óvatos volt, kicsit sem volt durva,persze véreztem, ami normális, de csak az elsõ alkalommal véreztem.

Nekem nem fájt, és már az elsõ alkalommal elélveztem. Sõt egyszerre jött össze a párommal, ami szerintem nagyon ritka. Ez lehet azért volt, mert kellõképpen felizgatott a párom, sok volt az elõjáték, és ettõl elég nedves voltam. És ami fontos, fel voltam rá készülve lelkileg is, és nem féltem. A másik meg, hogy nagyon óvatos volt, kicsit sem volt durva, persze véreztem, ami normális, de csak az elsõ alkalommal véreztem.
Hát én nem élveztem, szerintem bárhogy csinálod, fájni fog, méghozzá nagyon. Nem is számítottam ilyen rosszra.
Nekem barátnõim azt mondták, hogy kib*aszottul fájt nekik, de én valahogy éreztem, hogy nekem nem lesz vészes, és így is lett. Nagyon véreztem, de a fájdalom 1-10-es skálán 3-4-es lehetett.
Nekem nem fájt, elõtte sokáig ujjazott a párom, nem is véreztem. Síkosító is segíthet, meg ha teljes merevedés elõtt hatol be.
Nekem például semmi fájdalmam nem volt. és nem is véreztem. én is hallottam errõl, de próbáltam nem erre gondolni. aztán nemtudom, hogy ez segitett-e vagy esetleg más volt a dologban.
Nekem is fájt az elsõ pár alkalom, de ha nagyon nedves a lány talán ki lehet küszöbölni ezt a problémát.
Na hát én konkrétan az égvilágon semmit nem éreztem, mármint fájdalmat az elsõ eggyüttlétnél. Nem is véreztem. Nem is értettem a dolgot. Aztán rájöttem, hogy valószínû a tampon használatnál szakadhatott át a szûzhártyám. És szinte minden menzimnél iszonyú fájdalmaim vannak, a fájdalom ott le is lett tudva.
Szerintem ez nagyban függ attól, hogy milyen mérettel rendelkezik a pasi. Mert ha kisebbel, vékonyabbal, akkor nyilván nem fáj annyira, és könnyebben megszokja a lány. Nekem az elsõ 3 alkalom fájt, a 2-nál már kicsit élveztem is:D 22/L
Nekem csak egy kicsit fájt és én élveztem. És semmi vérzés nem volt...
A fájdalmat elkerülni nem lehet. De a fiú nagyon óvatos legyen a lánnyal az még segíthet. Mindenki túl van az elsõn. Késõbb már jó lesz.
A kérdező hozzászólása: értem, és nem lehet valahogy elkerülni a fájdalmat? Mongyuk ha kicsit iszik elõtte barátnõm, v valami?
Nekem is fájt és nem csak az elsõ alkalom. Elõszõr nem is élveztem.
Én sem számítottam annyira rosszra. De az volt. Szörnyen fájt, még a könnyeim is kijöttek. Pedig elég magas a fájdalomküszöböm. Még az utána következõ 3. aktuskor is véreztem. És még azok is fájtak.
Nekem az elsõ egy-két ujjazás jobban fájt, mint maga az aktus, bár az is fájt, de el lehetett viselni. Valahogy fel is voltam készülve rá és egyáltalán nem volt olyan rossz, mint számítottam. Fontos, hogy a fiú odafigyelõ és gondos legyen, mert akkor nem lehet fontosabb a számára a maga élvezete, mint hogy a barátnõjének minél kevesebb kellemetlenséget okozzon. Segít, ha a lány kellõképpen fel van izgatva, eléggé ellazult és nedves, de akkor is óvatosan, és õ majd megmondja vagy jelzi, hogy mi a helyzet. Ja és én például elõször csak nagyon picit véreztem, ellenben a második alkalommal eléggé, szóval ne legyetek meglepõdve, ha ilyesmi elõfordul.

Mennyire fáj az első anális szex?

Legjobb válasz: Rendesen fel kell rá készülni, és akkor nem fáj az elsõ se..ha meg nem készülsz fel rá akkor a 100. is fájni fog..

Rendesen fel kell rá készülni, és akkor nem fáj az elsõ se..ha meg nem készülsz fel rá akkor a 100. is fájni fog..
agyban dõl el, ilyenkor segit 1-2 pohár bor ellazulni, érdemes ugye egy tisztitó beöntés is, illetve ha elõtte magadnak kitágitod
ha nem akarod, ne csináld
ha szereted a párod és õ is szeret, nem lehet megalázó a szex, normális keretek között. Az anális szex, és a kutyapóz normális kereteken belül van. ha nem tudsz ellazulni fejben, hagyd a fenébe, a szex azért van hogy élvezd.
ha nem akarod nem kell, de a kutyapóz nagyon is jó 21
akkor tekintsd output-nak a dolgot és ne engedd. ha nem tudsz totálisan ellazulni és hogy ebbe na pozban kb 2-5percig a társad az ujjával játszik benned hogy ne fáljon akkor kezeld tabunak a dolgot. 10nöböl egyébként is jó ha 1 engedi. ha stresszelsz akkor tartozz a másik 9be. ha jol van elökészitve a dolog és nem fáj akkor egész másfajta élvezeteket élhetsz át. ha ráparázol akkor max csak fájdalmat
A kérdező hozzászólása: de nekem ez olyan megalázó érzés, már mint ne értsetek félre... de lehet csak önbizalmam nincs, de amikor kutyapózban szexelünk, akkor is feszült vagyok
lazulj el, feneked tarts felfelé, miközben térdelsz, jól kend be a bránert azt mehet..
A kérdező hozzászólása: lány vagyok
Attól függ, hogy melyik oldalon vagy. :D
Nekem nagyon fájt, háromszor próbáltuk.. az elsõ nem annyira fájt de a második harmadik rettenetesen.. de szerintem ez mindenkinél máshogy van:)
semennyire, ha nem görcsölsz vele
síkosítóval nekem nem fájt 21L
Ha óvatosan csináljátok, nem lesz az olyan vészes. Én egész jól viseltem, és kellemes volt az elsõ.

Mennyire fáj a lányoknak az első szex?

F?leg akkor ha egy érett férfi veszi el a szüzességüket

Legjobb válasz: 1: egy érett férfinek is lehet 12 centis bébipötse. 2: ember függõ, h kinek mennyire fáj 3: egy érett, tapasztalt férfi ilyet nem kérdezne 4: egy érett férfi tudja, h mit kell csinálnia ahhoz, jo legyen a csajnak.

1: egy érett férfinek is lehet 12 centis bébipötse. 2: ember függõ, h kinek mennyire fáj 3: egy érett, tapasztalt férfi ilyet nem kérdezne 4: egy érett férfi tudja, h mit kell csinálnia ahhoz, jo legyen a csajnak.
Nekem nagyon fájt, mondjuk én alaposan ráparáztam. Szóval az is számít hogyan állsz hozzá. Ha félsz tõle, akkor még nem jó vele próbálkozni, várni kell addig amíg te is teljes elszántsággal akarod és vágysz rá.
Hát az elõjátéktól kicsit jobb lesz mintha egybõl neki kezdtek és persze a pasid méretérõl mert az is számít milyen vestag:) kezdjétek az elõjátékal:D
nekem egyáltalán nem fájt. pont ellenkezõleg. nagyon jó volt
a tamponnal nekem sem volt semmi bajom, ez elsõ szex viszont nagyon fájt
a tampon felhelyezése nem azért fáj, mert nem szexelsz, hanem mert szarul csinálod! nekem pl nem fájt a tampon, mégis irtóra fájt az elsõ szex...
hát szerintem nem a szexxel kell indítani.. mi a barátommal elõtte sokat játszadoztunk:) megujazgatott meg ilyenek. úgymond bemelegítettünk :P és utána már abszolut nem fájt:) nagyon sok múlik a pasi gyengédségén
A kérdező hozzászólása: nekem még a tampon felhejezése is fáj....
Nekem semennyire sem fájt. Sõõõt, 10-bõl 10-es volt. Ezt nagy részében a barátomnak köszönhetem :)
hát, szerintem eléggé fájhat, de ha vigyáz rá a férfi akkor csökkentheti a fájdalmat.
ez függ a testedtõl is meg az elõjáték hosszától és minõségétõl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értelmes, tartalmas és hasznos válaszokat.
Nekem sem fájt a szex.. A behatolás kicsit kellemetlen volt, ennyi

Lányok! Nektek mennyire fájt az első szex?

A szűzhártya kiszakad az mennyire fáj?

Legjobb válasz: Nekem eléggé fájt, de nem mondhatnám, hogy a partnerem túl figyelmes volt...

Nekem eléggé fájt, de nem mondhatnám, hogy a partnerem túl figyelmes volt...
Nekem is fájt. Abba kellett hagynunk, mert nem bírtam, pedig figyelmes volt a párom. A második is fájt, de nem annyira, és aztán ment simán:-)
Nekem nem fáj nagyon.. sõt szinte alig.. persze elég kellemetlen volt de nem volt semmi gond.:) utána persze még egy ideig fájt az elsõ pár alkalom de aztán minden simán ment :) ha figyelmes a párod akkor elviselhetõ lesz. De mondjuk személytõl függ hogy milyen az elsõ
Meglepõ módon nekem egyáltalán nem, sõt.

Első szex, mennyire fáj?

Sokan mondják lányoknak nagyon fáj, de valamihez nem tudjátok hasonlitani a fájdalmat?

Legjobb válasz: nekem egyáltalán nem fáj, mondjuk ez az egyéntõl is függ:) sok sikert!!:D

nekem egyáltalán nem fáj, mondjuk ez az egyéntõl is függ:) sok sikert!!:D
Egyénfüggõ. Nekem eléggé fájt, de tudok olyanról akinek csak az elején egy kicsit. Nem feltétlenül fog fájni.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm :)
Nekem egyáltalán nem fájt. 24/F
A kérdező hozzászólása: remélem nekem se fog :/
Az a lényeg, hogy ne görcsölj rá, próbálj minél jobban ellazulni.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálok (:
nekem tökre nem fájt, csak véreztem :)

Nagyon fáj az első szex? Kb egy egytől tízes skálán mennyire fáj?

18/L

Legjobb válasz: Emberfüggõ, van akinek 10, van akinek 0. A válaszokból nem fogod tudni, hogy neked milyen lenne.

Emberfüggõ, van akinek 10, van akinek 0. A válaszokból nem fogod tudni, hogy neked milyen lenne.
Nemtom ezt a fájás baromságot ki találta ki feltéve ha normális a partnered, nekem 10/0 volt a fájdalom de 10/10 az élvezet, pedig nagyon szûk vagyok és a barátom farka is nagy, de megfelelõ nedvességgel nem szabadna hogy fájjon sehogy sem, nameg ha a fiú odafigyel rád. Tehát ha jól felizgatnak (ha nem vagy elég nedvesedõs akkor sikosító, nedvesség nélkül tényleg fájna)
Nekem kicsit sem fájt. 18 voltam akkor.
Szerintem 0.
Mi a tízes? Lõjenek fejbe, bevallok mindent, nem bírom tovább? Csajszi, ilyen nincs! Nekem még a szülés is kb 6-os lenne, ha fájdalomnak lehetne mondani, de nem az. Itt minden a kis fejedben dõl el, hogy te minek és milyennek akarod érezni.
nekem nagyon fájt, pedig odafigyelt a barátom. A gond az volt, hogy annyira túlizgultam, hogy összeszûkültem, aznap mégegyszer megpróbáltuk, de csak rá pár nappal sikerült, amikor elengedtem magam és könnyebben tudott becsúszni. Bár még így se igazán élveztem :S 10/7 volt kb a fájdalom 19/L
15 vagyok. Mi tegnap vesztettük el a szüzességünket barátommal.Igazából féltem, hogy mennyire fog fájni.De egyáltalán nem olyan nagy dolog, mint aminek bevan állítva a dolog.Szerintem.Amikor behatolt, ugye átszakadt a szûzhártyám.Naa hát az nagyon nem volt kellemes érzés, de pár másodpercet kell kibírnod, és utánna már csak a jó jöhet:)
A szûzhártya elszakadását nem szabadna hogy érezd... Szerintem csak túl szûk voltál alapból/nem tágultál jól, vagy nem voltál kellõképp nedves...

Az első szex lányoknál tényleg fáj? Ha igen mennyire?

Legjobb válasz: szerelmes voltam.. nem fajt...

szerelmes voltam.. nem fajt...
igen fáj. kellemetlen. de egy odafigyelõ fiú sokat tud segíteni!!!
Hát ez egyénenként változó függ atol is h fogalkzk e magával.. mert pl nekem volt ien barinöm meg oan is.. aki nemfoglalkozott elöte magával annak kelemetlen volt aki meg igen annak könyen ment minden..
Foglalkozik magával? Ez mit takar? Egyébként NEM MINDENKINEK fáj, nekem olyan volt mint a 100., csak jó!
nekem csak egy nagyon kicsit fájt:D
Ha kellõen fel van izgulva egy lány , kizárt hogy fájjon!
Nekem az elsõ meg se kottyant, de pl a 3. ...fú nagyon fájt.. Sok függ a pasitól is, és nem szabad kihagyni az elõjátékot sem..

Fáj az első szex? Ha igen akkor mennyire?

Legjobb válasz: Relatív, kinek hogy. Van aki vérzik is, van akinek csak fáj. Nekem nem volt egyik se :) L 20

Relatív, kinek hogy. Van aki vérzik is, van akinek csak fáj. Nekem nem volt egyik se :) L 20
ez teljesen változó, meg függ az egyén fájdalomtûrésétõl is...lehet, hogy ami neked fájdalmas, az másnak nem vagy fordítva...de ne aggódj ezen, mindenki kibírja :D és ha olyan rossz lenne, nem folytatná senki ;) nekem speciel fájt, de ezzel együtt is nagyon jó élmény volt és nem haltam bele abba a kis fájdalomba 21/L
A gyönyörért meg kel szenvedni. Csak az élet igazságtalansága, hogy mind az input, mid az output a nõknek fáj.
tényleg mindenkinek más.. én nem véreztem, viszont nagyon fájt, és nem csak az elsõ, hanem még jó pár alkalom utána.
Tudom, hogy sokan pfujolni fognak érte, de én kellemesen elborozgattam/1üveg/ elõtte és kicsit becsíptünk(16 évesen) és egyáltalán nem fájt. Szóval dumáljatok, lazulj el és ne görcsölj ezen, nem fáj annyira...szorítsd ökölbe a kezed és az egyik ujjad próbáld beledugni, ahogy enged a szorítás már el is múlik a fájdalom. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!