Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fáj, milyen érzés amikor (2 db)

Milyen érzés amikor leveszik a fogszabályzót? Fáj? Mennyi ideig tart? Utána fognak fájni a fogaim? Minden esetben kapok éjszakait?

Már lassan két éve van fogszabim és decemberben végre leveszik :) És hát kiváncsi vagyok ezekre a dolgokra.

Legjobb válasz: nekem is volt fogszabim és egáltalán nem fájt mikor levették ,csak kicsit furcsa volt hogy olyan "síma a fogam" .Ha levették megcsiszolják kcsit ,ami szitén nem fáj :)

nekem is volt fogszabim és egáltalán nem fájt mikor levették , csak kicsit furcsa volt hogy olyan "síma a fogam" .Ha levették megcsiszolják kcsit , ami szitén nem fáj :)
Kicsit sem fáj:) Max. 10 percig tart. Nekem nem fájtak utána a fogaim:) És én úgy tudom, hogy éjszakait mindenképpen kell hordani utána, mert kilazultak a fogak és "elvándorolnak".
nem fog fájni ha leveszik, no para. éjszakaid még mindenképp lesz pár évig. mondjuk az elég kellemetlen mikor a doki levette a nyomatot hozzá (nem is az aranykezûségérõl híres a dokim, tied lehet kevésbé szadista), azóta lóg ki egy csomó fogamon a fognyak -.-

Mennyire fáj, ill. milyen érzés amikor a méhszáj nyitottságát vizsgálják?

Legjobb válasz: ugyanolyan, mint egy sima nõgyógyászati vizsgálat.Nekem 1 perc alatt (még annyi sem) megnézte a doki. Gyorsan csinálják és nekem nem fájt.

ugyanolyan, mint egy sima nõgyógyászati vizsgálat.Nekem 1 perc alatt (még annyi sem) megnézte a doki. Gyorsan csinálják és nekem nem fájt.
Ha csak úgy, terhesség alatt vizsgálják tényleg nem több egy sima nõgyógyászati vizsgálatnál, sõt még annyi ideig sem tart. Viszont szülés közben várnak egy fájást, és pont akkor nézik, állítólag úgy már nem egy nagy élmény:(
Szia. Nekem akkor vizsgálták, amikor pont fájásom volt, és folyt a könnyem. Iszonyú volt, komolyan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!