Találatok a következő kifejezésre: Mennyire fáj, milyen érzés (13 db)

Tetkó mennyire fáj? Milyen érzés?

?

Legjobb válasz: Hát ez embertõl függ legalábbis szerintem meg a tetkósom szerint is. Én úgy vagyok vele,hogy aki tetkót csináltat az elégé legyen elszánt kibírni a fájdalmat. Én nekem 3db tetkóm van és a legelsõ alig fájt az a vállamon van a 2. egész karos az már jobban fájt és a 3. teli hátas na az fájt a legjobban de az azért,mert már tudtam,hogy mire számítsak így kellemetlenebb volt mint az elsõ kettõ az elsõ azért fájt kicsit ,mert akkora fájdalmat képzeltem el,hogy jaj nem fogom kibírni stb... De amikor elkezdték alig éreztem valamit. De én azt javaslom elõbb csináltass hennát és nézd meg a reakciókat a tetkóra amit akarsz ,ha soknak tetszik irány a szalon ha keveseknek akkor meg rajtad múlik menyire kell.

Hát ez embertõl függ legalábbis szerintem meg a tetkósom szerint is. Én úgy vagyok vele, hogy aki tetkót csináltat az elégé legyen elszánt kibírni a fájdalmat. Én nekem 3db tetkóm van és a legelsõ alig fájt az a vállamon van a 2. egész karos az már jobban fájt és a 3. teli hátas na az fájt a legjobban de az azért, mert már tudtam, hogy mire számítsak így kellemetlenebb volt mint az elsõ kettõ az elsõ azért fájt kicsit , mert akkora fájdalmat képzeltem el, hogy jaj nem fogom kibírni stb... De amikor elkezdték alig éreztem valamit. De én azt javaslom elõbb csináltass hennát és nézd meg a reakciókat a tetkóra amit akarsz , ha soknak tetszik irány a szalon ha keveseknek akkor meg rajtad múlik menyire kell.

Mennyire fáj, milyen érzés az első szex?

Barátnőmmel lassan odajutunk hogy jönne az első alkalom.Gondolom tőlem is függ hogy mennyire vagyok óvatos.

Legjobb válasz: Igen, tõled is függ. Ha a barátnõd még szûz akkor nagyon figyelj oda rá, hogy teljesen lazuljon el mielõtt behatolnál és nagyon óvatosan csináld. Ne siesd el! Ha nem elég nedves akkor mindenképp használjatok sikosítót, mert szárazon lehet hogy fájni fog neki. Többször is kérdezd meg tõle hogy fáj-e és ha fáj akkor lassíts vagy állj le, mert az elsõre jól kell majd visszaemlékezni, nem pedig úgy hogy végigszenvedte! A védekezésrõl se feledkezzetek meg!

Igen, tõled is függ. Ha a barátnõd még szûz akkor nagyon figyelj oda rá, hogy teljesen lazuljon el mielõtt behatolnál és nagyon óvatosan csináld. Ne siesd el! Ha nem elég nedves akkor mindenképp használjatok sikosítót, mert szárazon lehet hogy fájni fog neki. Többször is kérdezd meg tõle hogy fáj-e és ha fáj akkor lassíts vagy állj le, mert az elsõre jól kell majd visszaemlékezni, nem pedig úgy hogy végigszenvedte! A védekezésrõl se feledkezzetek meg!

Milyen érzés amikor leveszik a fogszabályzót? Fáj? Mennyi ideig tart? Utána fognak fájni a fogaim? Minden esetben kapok éjszakait?

Már lassan két éve van fogszabim és decemberben végre leveszik :) És hát kiváncsi vagyok ezekre a dolgokra.

Legjobb válasz: nekem is volt fogszabim és egáltalán nem fájt mikor levették ,csak kicsit furcsa volt hogy olyan "síma a fogam" .Ha levették megcsiszolják kcsit ,ami szitén nem fáj :)

nekem is volt fogszabim és egáltalán nem fájt mikor levették , csak kicsit furcsa volt hogy olyan "síma a fogam" .Ha levették megcsiszolják kcsit , ami szitén nem fáj :)
Kicsit sem fáj:) Max. 10 percig tart. Nekem nem fájtak utána a fogaim:) És én úgy tudom, hogy éjszakait mindenképpen kell hordani utána, mert kilazultak a fogak és "elvándorolnak".
nem fog fájni ha leveszik, no para. éjszakaid még mindenképp lesz pár évig. mondjuk az elég kellemetlen mikor a doki levette a nyomatot hozzá (nem is az aranykezûségérõl híres a dokim, tied lehet kevésbé szadista), azóta lóg ki egy csomó fogamon a fognyak -.-

Anyajegy levétel után mennyire fáj v milyen érzés a varratszedés? 13/l

9 napja szedtek le 1 anyajegyet a kezemr?l, 2-t a combomról, 2-t a hátamról. rettenetesen izgulok.. :/ holnap varratszedés. a kérdésban benne van minden :)

Legjobb válasz: Nem fáj, ne izgulj.Túl vagy a nehezén.A varratszedés semmiség már.Annál jobban fájt, mikor gyógyulni kezdett.No para-:)

Nem fáj, ne izgulj.Túl vagy a nehezén.A varratszedés semmiség már.Annál jobban fájt, mikor gyógyulni kezdett.No para-:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Tényleg nem fájt.Egybaki volt, mikor belépvágott.. dekibírtam. :) Õsszel megyek még 1 körre :/

Mennyire fáj egy fogcsiszolás? Milyen érzés? És MIlyen egy fogbeültetés?

Legjobb válasz: A csiszolás - érzéstelenítéssel - nem fájdalmas, csak pocsék hangja és szaga van... Utána fájhat, meg lehet érzékeny. A beültetés - módszertõl függõen - általában több ülésben történik, ott is érzésteleítésben megy a beavatkozás, nem fáj, de elég hosszadalmas is lehet.

A csiszolás - érzéstelenítéssel - nem fájdalmas, csak pocsék hangja és szaga van... Utána fájhat, meg lehet érzékeny. A beültetés - módszertõl függõen - általában több ülésben történik, ott is érzésteleítésben megy a beavatkozás, nem fáj, de elég hosszadalmas is lehet.

Kontaklencse, mit kell róla tudni? Nehéz betenni? Fáj mikor elpször teszitek be? És mikor kiveszitek? MIlyen érzés mikor bent van? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Nem,egyáltalán nem fáj se a kivétel,se a betétel.Sokkal jobb mint a szemüveg szerintem.nagyon kényelmes,egyáltalán nem érzel semmit amikor bent van a szemedben,de tényleg semmit nem érzel,csak azt hogy jól látsz.Persze ezt is kell gyakorolni,elsõre senkinek nem sikerül betenni,kivenni,de pár hét után már nem tart semeddig.Az ára attól függ,hogy milyet veszel.Nekem 1 hónapos lencsém van,tehát 1 hónapig jó,nem lehet benne aludni,ez így 6000 Ft 3 pár lencse.De sok fajta van.Van az alvós,szintén 1 hónapos,az kicsit drágább.De ha elõször mész,az elsõ havi lencse ingyenes lesz:) Sok sikert!

Szia! Nem, egyáltalán nem fáj se a kivétel, se a betétel.Sokkal jobb mint a szemüveg szerintem.nagyon kényelmes, egyáltalán nem érzel semmit amikor bent van a szemedben, de tényleg semmit nem érzel, csak azt hogy jól látsz.Persze ezt is kell gyakorolni, elsõre senkinek nem sikerül betenni, kivenni, de pár hét után már nem tart semeddig.Az ára attól függ, hogy milyet veszel.Nekem 1 hónapos lencsém van, tehát 1 hónapig jó, nem lehet benne aludni, ez így 6000 Ft 3 pár lencse.De sok fajta van.Van az alvós, szintén 1 hónapos, az kicsit drágább.De ha elõször mész, az elsõ havi lencse ingyenes lesz:) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ezt havonta megkell venni?EZt nem tudtam, azt hittem olyan, mint a szemüveg, hogy addig hazsnálható, amíg nem kell erõsebb/gyengébb. ÓÓh, ez nem jó hír, havi 6000 ft:( Köszönöm a választ!
Nekem a próbalencsét is megkellett venni...3600 körül volt.És nekem is havi, 3 pár lencse(szóval 3 hónapra) nekem havi 10.000 kb.DE ebben aludni is lehet, meg mindent, csak nem ajánlatos nekem, mivel még 14 vagyok csak.Amúgy nem fáj egyáltalán, az elején én sokat szenvedtem a ki-és be tétellel, de mostmár egész jól megy. (Kb 2 hete van) Rögtön azután miután betetted, kicsit szúr meg minden, de nekem ez is csak az elején volt. Már nem.Mikor bent van, nem érzem, volt is párszor, hogy azt hittem hogy nincs is bennem és elhagytam vagy mittomén, de akkor rosszul láttam volna. :D És sookkalsokkal jobb mint a szemüveg.Csak tényleg figyelni kell a higiéniájára.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én is 14 vok, gondolkodom rajta, de havonta nem tudnánk kifizetni, meg félek is tõle:)
nem 6000 havonta, az elsõ úgy értette, hogy 6000 forint 3 pár lencse, ami 3 hónapig elég, tehát havi 2000 forint, csak kell tisztitó folyadék, ami kb 3 hónapig elég, és mûkönny
A kérdező hozzászólása: KÖszi a válaszokat, tényleg, félreolvastam:)

A fiúknak fáj az első sex? Milyen? Ha fáj, mennyire? Ha nem, Milyen érzés? Miben jobb mint a maszturbáció?

Még nem voltam senkivel de szeretném tudni vagy legalább elképzelni.

Legjobb válasz: akkor fájhat,ha a lány nem izgul fel ellégé és nem elég nedves.

Miben jobb, mint a maszturbáció? Ott lüktet alattad egy hús-vér lány, akinek a finom, szûk, meleg puncijában elmerülhetsz, ölelheted, csókolhatod, becézheted(és viszont...), szeretheted. Szeretkezés után összebújhattok és együtt elaludhattok érezve a pihegõ, mellkasát a karjaid között.
akkor fájhat, ha a lány nem izgul fel ellégé és nem elég nedves.
Nos, felhomályosítalak. Fájni nem fáj, (persze ez embertõl függ...) Érzésnek jó. És igen, jobb mint a maszturbáció, mivel nem egy képre/videóra/képzeletbeli képre, vered saját magad, hanem (jobb esetben) a barátnõddel csinálod, ami azért jobb, mert a tudat, hogy szeretitek egymást, és ezzel egymásnak örömet okoztok, ezerszer megszorozza a jó érzést.
Vagy ha a pinakobold rákoppint a végére a kõmûveskalapácsával.
Az nagyon tud fájni ha azelõtt mész el mielõtt a csajnak orgazmusa lenne :/
Na ja az nekem is fáj. De ha egyszer szemen köpöd spermával békén hagy hidd el.
Ha fáj sikíts.
Ez most olyan kérdés, minthogy "Milyen ízû a banán?".
Naná, hogy fáj. A makkon van egy szûzhártyához hasonló kis réteg, ami enyhén belefut a nyílásba ami a végén van. Amikor a pasi behatol a punciba, akkor ez a réteg megsérül, és ettõl egy kicsit felszisszen a pasi, és egy kis vér is elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: köszi
Weeds -(Nancy ül a fûben) A részlet a 2. évad 3. részébõl való.
A kérdező hozzászólása: öcsém xD ez nagyonnagy :D tudja valaki h ez melyik film?
A kérdező hozzászólása: barna máté le lett pontozva... xD
Nagyon fáj?Hol éltek talán a marson.Valóban, akkor egy kicsit kellemetlen, de nem fáj.Vesztek, akkor egy ki...szott síkosítót és megoldódott a probléma.Ott van a nyelved szépen felizgatod és olyan síkos lesz, hogy még te is elcsúszol rajta.
Nekem a barátom mondta, hogy ha nem elég nedves a csaj, akkor nagyon fáj a fiúnak is, tehát jól fel kell izgatni... meg ha nem eléggé van kitágulva-vagyis még szûz a csaj akkor jobban fájhat a srácnak is.
de ha fáj van sikosító
Miért fájna?Neked fáj ha vered a faszod??Ne kérdezz már baromságot!
barna szereti ha fáj
látszik te is tapasztalt 10éves vagy
Ha mátéba beletolod az eléggé fáj:S
Az elsõ közösülés egyáltalán nem fáj. Maztizni, meg nagyon klassz dolog. F.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat fõleg 21:00 nak az nagyon szép volt :) És mindenkinek aki nem hüjeséget írt...
A kérdező hozzászólása: a "miben jobb mint a maszti" kér désre is lécci Am köszönöm a tényleg értelmes válaszokat a többieknek meg annyit h ez az oldal azért van h feltegyük ezeket a kérdéseket
Jó is az a film:)
Nem fáj, csak kellemetlen. Pár perc ez egész.
Orvostól függ, de olyan 10 perc, és attól is hogy mennyire tudsz lazítani, feszítõ érzés viszont van, és aki kicsit szûk, nem tud tágulni annak kicsit fájhat.Milyen érzés?Erre nehéz válaszolni, elég zavarbaejtõ szerintem, ahogy elõbb ujjal nyúlkál benned, majd kacsával is.
Maga a vizsgálat, ha nincs uh csak manuális vizsgálat meg kacsa, rákszûrés kb 2 perc. Lehet, hogy többnek tûnik, de annyi, egyszer lemértem. :) Kellemetlen, fájdalmat elvileg nem szabad érezned közben, kivéve, ha erõs gyulladás van pl.
egy kicsi fájdalommal járhat, de inkább a lelki része a nehéz.
Igazából nem fáj, csak a kiszolgáltatottság nehéz. Estleg nõi dokit próbálj meg.

Mennyire fáj ha elszakad a fitymafék? Milyen érzés?

Sziasztok. Az a problémám, hogy (szerintem) túl rövid a fitymafékem. Mikor szexuális életet élek, akkor hála' nem, de mikor fürdésnél hátrahúzom a fitymám, hogy megmossam, akkor fáj és így zavar. Arra lennék kíáncsi, hogy milyen érzés az, hogy ha elszakad a fitymafék szex / önkielégítés közben? Tudom, hogy el kell menni majd urulógushoz, talán el is fogok menni, de ha addig mégis elszakadna, szeretném tudni, hogy mire számítsak. (Azt tudom, hogy mihelyst elszakad kamillázzam, és kenjem Neogranormonnal, de én az érzésre lennék kíváncsi.) Előre is köszönöm a NORMÁLIS emberi válaszokat! 19/F

Legjobb válasz: Cáfolnám, mert nekem elszakadt és nem fájt viszont rohadtul vérzett. Egyebekben egyetértek, a doki gyorsan megoldja.

Cáfolnám, mert nekem elszakadt és nem fájt viszont rohadtul vérzett. Egyebekben egyetértek, a doki gyorsan megoldja.
Na hála istennek, hogy megtaláltam ezt a kérdést. Pontosan 5 napja szakadt el a fitymafékem. Úgy fájt majdnem beszartam. Csajom úgy megijedt, hogy elfehéredett és elkezdte a sírást. Irány be a balesetire megnézték adtak rá krémet. Kenegessem azt jó napot. Amúgy nagyon megijedtem...
Akinek egyszer elszakadt (berepedt) és nem ment el vele orvoshoz, az jobban teszi, ha utólag elmegy. A vérzés ugyan eláll, a seb beforr, de a fék még rövidebb, még feszesebb lesz, így nagy az esélye, hogy újra megtörténik a kellemetlenség. Egy barátnõm mesélte, hogy szinte mindegyik fiujával a kórházi ügyeleten kötött ki anno! Már rutinosan tudta, hogy hova kell menni az ilyen "balesetek" alkalmával!
kb ö[email protected] magad, mert elég fájdalmas. elõzd meg, irány a sebészet vágnak rajta 1-2hét sex nélkül utánna jobb mint új korában. a barátnõd is jobban fog neki örülni, ha körbejárható a kupak.
Nem is annyira a fájdalom a domináns itt, hanem a vérzés Ez a legvérzékenyebb rész , nem véletlenül varrják össze a sebet .
A fitymafék szakadás általában fájdalmas, de leginkább azért kellemetlen, mert nagy vérzéssel jár. Ha elszakad, és nem mész orvoshoz, akkor is összeforr, de ez a forradás hegesedés, azaz még rövidebb lesz, megint el fog szakadni. Ha rövid a féked (ha már felmerül, hogy rövid, akkor szerintem rövid) akkor érdemes steril körülmények között Urológiai szakrendelõben átvágatni, vagy inkább teljesen eltávolítani. Nyugi: ez még nem körülmetélés! A fitymafék eltávolítása után ugyanúgy tudod a makkra húzva, vagy hátrahúzva tartani. Mivel nincs fék, nem lesz ami elõrehúzza a fitymád, ennyi a különbség.
Hali! Nekem szerencsére még megvan. :-) De! Sok srácal beszéltem errõl ill. én is olvasom itt a posztokat, tehát eljut hozzám azért az infó. Nem mindenkinél okoz ez fájdalmat, ha a fitymafék elszakad, van aki észre sem veszi, csak azt, hogy véres az óvszer, vagy érez egy reccsenést vagy pattanást, mint amikor egy húr elpattan a túlfeszülést követõen. Annyi. Van akinél viszont nagyon csíp, sajog, fáj, ... abban azonban mindegyik közös, hogy rettenetesen vérzik utána az egész, mivel a fitymafék alatt húzódik egy apró kapilláris erecske, az pedig elég ijesztõen tud vérezni. Sajnos képanyagot egy fitymafék-elpattanásról/-elszakadásról nem tudok bemutatni, bár felettébb érdekes lenne.(..tehát, ha vkinek elpattanna, és esetleg lefotózná, azt sztem sokan megköszönnénk!) Azonban utána a fitymaféked kettéválik, vagy megszakad és újfent összeforr, így néz ki az egész! Ilyenkor -- amint le7 -- azonnal elszorítani a vérzést, tiszta pézsével vagy gézlappal, majd BETADINE-nal le kell fertõtleníteni a sebet. Amint a vérzés csillapodott, és TETRAN-nal vagy NEOGRANORMON-nal, esetleg Bepanthen Plus-szal ill. Körömvirág-kenõccsel bekened a seb hamarosan szépen begyógyul magától, nyom nélkül. De ha felreped, akkor ne félj elmenni a balesetire, vagy az urológiára, esetleg a sebészetre, ott összevarrják neked! :-) Üdv: EE
Még valami... Az fékszakadás során érzett fájdalom függ7 a fék és környéke érzékenységétõl is. Ezt onnan is nem nehéz megállapítani, hogyha a féket megbököd, vagy steril(izált) tûvel átbököd. Ennek nem marad nyoma és ha nem az erecskét ill. annak vmely ágát találod el, akkor nem is vérzik, és gond ill. nyom nélkül beforr. A bökés/átszúrás vkinek nagyon fáj, és szenved, vki meg sem érzi, sz'al egyén válogatja, most éppen kinek mennyire fáj! Ez kb. olyan, h. vkinek akármi rettenetesen fáj, ehhez jön az alacsony fájdalomtûrõ képessége is még pluszban, míg másnak szinte semmi nem kottyan meg, esetleg még röhög is rajta. :-D Üdv: EE
Nekem kb 5-6 eve szakadt el es nem mentem el utana orvoshoz. Egy par napig nem csinaltam vele semmit, viszont utana nem volt semmi gaz. Most viszont elkezdett fajni a fek mikor hatrahuztam a fitymam. Rendesen eltunk nemi eletet baratnommel, nem tortent semmilyen baleset, csak ugy egyik naprol a masikra. Most pihentettem par napig es megprobaltam, hogy ujra faj-e es nem. A feken latszik egy kis csik ahol osszeforrt a ket fele. A kerdesem az lenne, hogy ha esetleg ujra elszakadna akkor hagyjam hogy osszeforrjon? Vagy ha nem tud osszeforrni akkor utana nem lesz semmi gond?
A kérdező hozzászólása: Fhu.. biztos nagyon [email protected] lehetett mind kettõtöknek. :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a normális válaszokat! Sokat segítettetek! :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem inkább doki.. :)

Mennyire fáj, ill. milyen érzés amikor a méhszáj nyitottságát vizsgálják?

Legjobb válasz: ugyanolyan, mint egy sima nõgyógyászati vizsgálat.Nekem 1 perc alatt (még annyi sem) megnézte a doki. Gyorsan csinálják és nekem nem fájt.

ugyanolyan, mint egy sima nõgyógyászati vizsgálat.Nekem 1 perc alatt (még annyi sem) megnézte a doki. Gyorsan csinálják és nekem nem fájt.
Ha csak úgy, terhesség alatt vizsgálják tényleg nem több egy sima nõgyógyászati vizsgálatnál, sõt még annyi ideig sem tart. Viszont szülés közben várnak egy fájást, és pont akkor nézik, állítólag úgy már nem egy nagy élmény:(
Szia. Nekem akkor vizsgálták, amikor pont fájásom volt, és folyt a könnyem. Iszonyú volt, komolyan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!