Találatok a következő kifejezésre: Mennyire esik a lányoknak, (585 db)

A pattanásos bőr mennyire zavaró a lányok szemében? Még fiatal vagyok eléggé, és ez természetes, de nagyon zavar.

15 éves vagyok, és örököltem anyai ágról a pattanásos, zsíros arcb?rt. Amúgy ezek nélkül szinte tökéletesen szimmetrikus az arcom, és más lányok véleménye szerint jól nézek ki, és az alakom is mondhatni izmos. Azonban a pattanások eléggé felt?n?ek, és iszonyatosan zavarnak. Tudok róluk mindent, nem szoktam nyomkodni, mégis mindig van min. 2-3 kisebb-nagyobb... és nagyon zavar. A kérdésem az, hogy egy lányt ez mennyire zavarhat, ha amúgy nagyon "helyes", jókép?, vicces a fiú?

Legjobb válasz: ha egy lánynak tényleg tetszel nem ezzel lesz elfoglalva, amúgy a fiúkat mennyire zavarja?

ha egy lánynak tényleg tetszel nem ezzel lesz elfoglalva, amúgy a fiúkat mennyire zavarja?
A kérdező hozzászólása: xD 16, ha annyira érdekel :)
szernitem menj el egy bõrgyógyászhoz
Neogranormon vagy kövirózsakrém :) Puszi Ja és klassz, hogy az intelligencia kipipálva :D ez alap. Hova valósi vagy? ^^
Szegeden van 1 tuti bõrgyógyász. Akit érdekel írjon privit és szívesen elküldöm a receptet. Kipróbált...
2. vagyok. tényleg nem azért mondtam...:) igen, az kiábrándító, ha egy milliméternyi felület nincs az arcodon, ami nem pattanásos. ez igénytelen. de amit te mondtál, nem az. :)
Lényeg: Legyél tisztelet tudó Kedves Intelligens Jó humorú Jó illatú ( nagyon fontos! Ne legyen erõs és pacsuli, kölni szagod. Olyan amit csak közelrõl lehet megérezni és finom. Érdemes rá költened ) Tiszta kezû ( a körmeid mindig rendbe legyenek. Ez mindent elárul :) )
nem tudom, ki hogy van vele, nekem ez egy kicsit kiábrándító tényezõ, igénytelenségre utal, attól, még hogy nem vagy az. mondjuk 2-3 az nem sok. reggelente moss arcot, tonik, ilyenek. de ha ezeket leszámítva tényleg helyes, jóképû, vicces vagy, nem akadály az a pár pattanás.:) ja, és nehogy azt hidd, hogy ezeket rosszindulatból írtam.:) 14L
Nekem ebbõl a sokmindenbõl (kérdés/komment) az jött le hogy te egy nagyon jó pasi lehetsz odabenn, ha még jól is nézel ki ahogy írtad (feltételezem)mmm... akkor semmi okod az aggodalomra amiatt az egykét hülye pati miatt.:)
Nem hátrány számomra de ha az arcod tele van akkor igen...Ha csak pár darab akkor nem
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenki válaszát :D kicsit meglepõdtem ezen: "kiábrándító tényezõ". Amúgy a pattanás nem igénytelenségre utal :) Naponta mosok arcot és tonikot is használok, és ezen felül eléggé pedáns vagyok :) A pattanásoknak nincs közük a tisztasághoz, sõt, a túlzásba vitt arcmosással a bõrön lévõ jótékony bacikat is leszedném, ráadásul a faggyútermelõdés is megnõne, növelve a zsírosodást (az intelligens szakasz kipipálva, kedves harmadik válaszoló :D ). Amiket felsoroltatok, leginkább igazak rám. Kölnibõl sosem használok rengeteget, és mindig márkásat szerzek :) Köszönöm mindenki, mennek fel a pontok!
A kérdező hozzászólása: Bp :D utolsó válaszoló: Már voltam két különbözõ bõrgyógyásznál is, mindegyik felírt méregdrága krémeket és löttyöket, és egyik sem mûködött, szóval nincs kedvem több pénzt kidobni ilyen 5ezer forintos mindenfélére.
egyetértek MINDEN BÕRGYÓGYÁSZ SZ:R
Na :) Én is. Hány ker? :D
A kérdező hozzászólása: nem, mondom, nagyon kevés szokott lenni :) A hegek viszont zavaróak :S Na azokra tippem sincs, hogyan lehet eltüntetni...
kb pont semennyire
Nõsülj meg és a szolga része már meg is van.:)
Ruha nem kell, és csak pina nyaló szolga.
A nõi ruhát meghagyom a csajoknak. Szolga pedig végképp nem lennék. Ha már szerepjátszás, akkor esetleg egy apácaruhás csaj...
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, csak a szerep kedvéért.Nem kell melegnek vagy klinikai esetnek lennie.Csak szerepjáték tekintetében értendõ...Semmi több.Akinek ez nem fér bele, teljesen meg tudom érteni...ez a normális...de kísérletezni szabad szerintem :)
Egyszer mindent ki kell próbálni és, ha érdekel akkor miért ne? Nem aberráltabb dolog mint a bungee jumping, és fiú vagyok.
#4 Nagyon férfias meg izgató lehet, egy szõrös férfit nõi alsónemûben vagy valami miniruhában látni, hiába vagy cinikus akkor is aberrállt dolog :D sok filmben láttam már mikor viccet csinálnak belõlle, mivel az is, nem normális
#4 rossz lehet neked :D
Például engem, én nagyon szeretném egyszer kipróbálni. (egy aberrált, klinikai eset)
:S
Akit felizgat ilyesmi az abberrállt, klinikai eset
Engem izgatna, de csak akkor ha a lány parancsára kellene felvennem. :)
1 órától 110 évig bármi lehet.:)
Hát ha mindkét fél akarja elég néha egy hét is. De ez tényleg emberfüggõ. Barátnõmék neten ismerkedtek meg aztán másfél héten belül összejöttek az elsõ találkozó után. :) És még most is együtt vannak már valami másfél hónapja. Nagyon édesek együtt. Ha egy fiú nekem tényleg tetszik és tudnék vele tervezni akkor nem váratnám sokat. 1-2 hét.
számításaim szerint "hét hétbe, öt napba, 13 órába és húsz percbe tellene ha naponta három órát alszol"
attól függ:) ha mindketten szimpatikusak egymásnak akkor egy hét alatt is. de nálam a barátommal 2 év volt mire összejöttünk...hosszú sztori:)
Én rátapadtam :D
Igen. Ha félénk akkor megvárja amíg a fiú kezdeményez vagy érdeklõdik, ha kicsit bátrabb akkor jelez vagy lehet hogy keresi a fiú, de ez nem valószínû sztem.

Lehet ellene tenni valamit? És mennyire zavarja a lányokat?

Sziasztok....

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de egyáltalán nem zavar a te emlõduzzanatod. A sajátom zavarna. De nekem lenne annyi eszem, hogy ne csak az esztétikum miatt érdekeljen, és hülye kérdést írjak ide róla, hanem felemelném a fokhagymagerezd seg.gemet a gép elõl és elmennék vele orvoshoz.

Én lány vagyok, de egyáltalán nem zavar a te emlõduzzanatod. A sajátom zavarna. De nekem lenne annyi eszem, hogy ne csak az esztétikum miatt érdekeljen, és hülye kérdést írjak ide róla, hanem felemelném a fokhagymagerezd seg.gemet a gép elõl és elmennék vele orvoshoz.
Ez nem zavar engem, ha szeretek valamit, nem a mellébe szeretek bele. :)
Nem zavaró, nekem. Másnak az lehet.
A kérdező hozzászólása: Tudod ez nem betegség hanem 1 testi elváltozás és az orvos azt ajánlotta hogy plasztikai sebész megcsinálja csak tudod 16 évesen..... És szeretném tudni hogy , esetleg valamiféle edzéssel lehetne-e rajta változtatni...
Akkor meg nem értem mi a gond. Jó eséllyel észre sem fogja venni. Izgulj inkább a péniszméreted miatt, az errefelé a divat.
Ha nem nagyobb, mint az enyém akkor nem zavar.

Aranyhörcsög. Melyik jobb neki? Terra vagy ketrec? És mennyire szökős? A lányt jobb tartani, vagy a fiút?

Ja, és kíváncsi vagyok a Ti kedvenceitekre is. Írhatjátok a nevét, nemét, mesélhettek róla. Képeket is szívesen elfogadok!:)

Legjobb válasz: Aranyhörinek szerintem a terra jobb mert képes órákig rágni a rácsokat :D Mi lányt vettünk mert az elvileg nem annyira büdös.Eléggé szökõs mert mikor még kicsi voltam akkor is voltak hörcsögeink és az állandóan a ketrecét rágta.Hiába volt jó nagy és tágas a helye, neki valahogy jobban tetszett a kinti világ.Így aztán addig rágta azt a jó erõs fémet amíg szét nem rágta és utána ELHAJLÍTOTTA!!

Aranyhörinek szerintem a terra jobb mert képes órákig rágni a rácsokat :D Mi lányt vettünk mert az elvileg nem annyira büdös.Eléggé szökõs mert mikor még kicsi voltam akkor is voltak hörcsögeink és az állandóan a ketrecét rágta.Hiába volt jó nagy és tágas a helye, neki valahogy jobban tetszett a kinti világ.Így aztán addig rágta azt a jó erõs fémet amíg szét nem rágta és utána ELHAJLÍTOTTA!!
véletlenül elküldtem..XD Na folytatás: És kiszökött...Mind ezt egy éjszaka alatt tette...reggel az ágy alól szedtük ki..:D Nagyon nem örült, hogy az éjszakai kalandja után újra a megjavított ketrecben találta magát :D de kárpótlásul kapott almát.. :)
Ketrec a jobb, mert jobban szellõzik és higiénikusabb a számára, tud mászni is legalább ami nagyon fontos neki és az is, hogy legyen emelete és tágas helye. Teljesen mindegy, hogy lányt vagy fiút tartasz, és egyik sem büdös ha megfelelõen takarítják. Ami büdös lehet az az, mint mindenki másnak a pisi, kaki! Az emberé is büdös. De maga a hörcsög NEM BÜDÖS HANEM FINOM ILLATÚ! Én már csak tudom mert több éve vannak aranyhörcsögeim és mindig puszilgatom is õket. Amúgy még annyit mondanék hogy a fiúk azok jobban szeretnek szaladgálni, míg a lányok "csibészebbek" és szeretnek rosszalkodni! De mindkettõt ajánlom, mindegyik aranyos és hamar szelídülnek!
Ami fontos hogy jó helyrõl vegyed, ne állatkereskedésbõl. Az mindegy hogy milyen nemû. Ketrec jobb mert abban van emelet, jobban szellõzik, jóval olcsóbb is mint egy megfelelõ méretû terrárium. Figyelj nehogy kicsi ketrecet vegyél, mert amit hörcsögketrec néven árulnak a legtöbb helyen az általában törpehörinek elég csak.
Szerintem ketrecet vegyél neki, jobban szellõzik, és mászni is tud benne.;) Az enyém több mint egy hónapja van nálunk, és még meg se próbált kiszökni.;) Az enyém:(kérted h akinek van, az küldjön róla ismertetõt) Név:Süti <3 Nem:Hím Fajta:Szíriai aranhörcsög Képek: http://kepfeltoltes.hu/121117/IMAG0234_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/121110/IMG_20121105_204047_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/121110/IMG_20121106_202025_www.kepfel.. http://kepfeltoltes.hu/121110/S_ti_197_www.kepfeltoltes.hu_... (Ezek régi képek!) Amúgy sokmindenkit megkérdeztem, és legtöbben azt mondták hogy kicsi a ketrece.Hát, lehet hogy ez így van, de Sütit szemmel láthatóan nem érdekli.Mindennap játszunk vele min. 1 órát, van mókuskereke, és ezen kívûl még 3 játék a ketrecében.Nagyon jól elvan, élvezi az életet.:D Van hörcsöglabdája, amit imád.*.* Eleinte õ rágta a ketrecet, aztán vettünk neki egy fa rágóizékét, és már egyátalán nem rág semmi más, csak azt.;) Szóval ha mindent megveszel neki, akkor az Aranyhörcsög a legjobb társ.;)
Ne legyél már tipikus nõ... Hagyd békén, és maradj ki az õ dolgukból!
kutyámnál is ilyen idõszak van, segítenél rajta?
Talán várd meg, hogy szakítanak-e. Addig meg HAGYD BÉKÉN!!!
Szerintem te sem örülnél annak hogyha éppen szakítás szélén állnátok a barátoddal és még pluszba egy harmadik is bekavarna! Ne legyél már szemét a másik lánnyal..Várd ki a soradat és maradj nyugton!

Mennyire normális, ha ilyen zavaros a külsőm megítéles magam és a lányok szemében?

Például van, amikor csúnyának érzem magam, máskor meg a tükörbe nézek és helyesnek látom maga, például szépnek a szemeimet és a számat. Aztán fura mód csajok is a szemeimet meg a számat dícsérték, de sajnos nem ilyen jó a dolgom, mert sok lány meg rondának, nyominak tart és volt egy lány, akinél bepróbálkoztam és az orromat piszkálta, hogy milyen nagy és kinevetett... Még sosem volt barátnőm, sajnos mindenhol inkább a negítavat kapom, főleg lányoktól, ráadásul mé gkét lány tesóm is folyton a pofámba vágja, de főleg az eygik, hogy milyen ronda vagyok és hogy nem is kellenék én egy lánynak sem, de szerintem ezt komolyan gondolja, mivel ő bárkit megkaphat, sok fiúnak bejön én meg fura mód egy selejt lettema családban, akit csak gúnyolódást ér el a lányoknál, nem vonzalmat.

Legjobb válasz: A második sor végéig együttéreztem, megértettelek, azán átcsapott egy végtelen önsajnálattal töltött szánalombeszédbe a dolog. Szóval egyszerûen kellene egy kis lelki tartás

A második sor végéig együttéreztem, megértettelek, azán átcsapott egy végtelen önsajnálattal töltött szánalombeszédbe a dolog. Szóval egyszerûen kellene egy kis lelki tartás
szánalmas hogy a saját testvéreid ilyeneket mondanak neked. küzdj azért hogy jobb legyél oszt kész, am az ingadozó önbizalmad miatt látod néha csúnyának, néha helyesnek magad
ilyen önsajnálatot..... könyörgöm, ne terheld ezzel a népet, se a csajokat.
nagy cucc, mondd meg neki, h a legtöbb fiú még a guruló almát is majd egyszer úgyis rájön
egyébként olyan patent sminkek vannak manapság, hogy bármelyik kis béka nézhet ki jól egy buliban(kb. 90%)
én azt javaslom egyik füleden be a másikon ki ne törõdj vele ki mitgondol rólad a lényeg hogy te lásd magad szépnek majd úgyis lessz valaki aki olyannak szeret amilyen vagy

Fiúk/Pasik! Szerintetek 10-es skálán mennyire vonzó a lány testalkata? Képpel

http://kepfeltoltes.hu/view/111126/csaj_www.kepfeltoltes.hu_..

Legjobb válasz: Cseppet sem igazságos a "verseny", mert a te testedbõl kb csak a melled látszik, miért nem teszel fel egy egész alakos képet?

Cseppet sem igazságos a "verseny", mert a te testedbõl kb csak a melled látszik, miért nem teszel fel egy egész alakos képet?
9/10 Kétlem, hogy az elõzõ csaj 44 kg, én 56 kiló vagyok, mégis kb gebe vagyok hozzá képest. Kérdezõ, te szimplán vissszataszitó vagy, ez a kép egyszerûen undoritó.Tegyél fel inkább olyan képet, amin egyenesen állsz, ugy mint az elõzõ linken a csaj.
9/10 mert nem látni az arcát, és az arc az egyik legfontosabb szempont. Ha az szép, sima 10/10
Szerintem rusnya vagy talán bottal, de az is hosszú legyen 21/F
9
de a vézna a divat:) lehet h ha egy kicsit formásabbat mellé tennél és választani kéne akkor a másik nyerne:D
Hát ez 10 es skálán 20 as hu , , ,
Szerintem rettenetes nagy a hasad a képen, ne haragudj. (Ha terhes voltál mikor a kép készült akkor bocs, nem tudtam.)Én az elsõ csajt választanám mindenképp.
Tényleg fura a hasad, kb mintha 3.hónapos terhes lennél.Nekem az elsõ képen lévõ lány jobban tetszik.Bocsi!
Ne haragudj meg kérdezõ, de amit magadról linkeltél az gyalázatosan közönséges, olcsó, visszataszító és még csak az alakod sem tetszik, egyáltalán. Az elsõ kép magasan viszi a pálmát.
10/5 a tied jobb, 10/7 30/F
A kérdező hozzászólása: Elnézést kérek azoktól, akiknek nem tetszett a kép beállítása, nem azért ezt tettem fel, mert szexistennõnek képzelem magam, hanem azért, mert ezen látszik az alakom igazán. A hasamon tényleg lenne mit dolgoznom...:) de senki sem tökéletes, én sem szeretnék az lenni, csak arra voltam kíváncsi, hogy az ellenkezõ nemnek mi a véleménye, természetesen nem dughatóság szempontjából! Köszönöm azoknak, akik el tudtak vonatkoztatni a kép milyenségétõl, és normális választ adtak!
pedig ilyen képpel csak dughatóság szempontjából fogsz választ kapni:D
Az elsõ képen szereplõ lány alakja jobban tetszik, a te képedet látván pedig nekem is az volt a legelsõ gondolatom, hogy gusztustalan a hasad! Egyébként nekem igazán az átlagtól kicsit izmosabb, sportosabb alkatú lányok tetszenek, de ez egyikõtökre sem igaz.
Béke legyen, mert közétek csapok. A válasz meg egyértelmû: Egy ember értékét nem a baszhatósága szabja meg. Bár mind a két nõ külsõje vonzó szexuálisan, egy baszásnál többre egyik sem kéne, ha nem lenne kimagasló értelmi szintje. Szomorú, hogy az ilyen ösztönlény-emberek agyának többsége zátonyra fut a kétcici-punci dolognál.
Nekem egyik se tetszik. :D De ha nagyon választani kéne, és eltekintenék a póztól, te nyernél.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát ezt nem gondoltam volna, mert nõi szemmel kissé véznának tûnik.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ csak kb:44 kg. Az én képem:http://kepfeltoltes.hu/view/111126/_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Én 55 kg vagyok, szerintetek melyik a szebb testalkat?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! A magasság sokat számít annak a megállapításában, hogy mennyire tûnsz vékonynak. Nem utolsó sorban köszi a választ, de férfiak válaszát kértem. Egyébként pedig köszi a fiúknak! Sokat segített az önbizalmamon, hogy "gyõztem"!
sztem a képed beállítása tesz (nagyon!) ellenszenvessé de ha ettõl elvonatkoztatunk, te vonzóbb testalkatú vagy
Szerintem undorító a tested. Inkább akkor az elsõ képre szavazok 1000szer!!! De megjegyezném, hogy van a tiéteknél sokkal szebb test is!
jajj de álszentek a pasik ha élõben látnának egy ilyet csorogna nyáluk:D ok h közönséges a képbeállás de nehogy azt mondjátok már h ronda
Nem egy mellkidobós, -mutogatós, bugyis képet kellett volna feltenned egy rendesen felöltözött csajjal szemben. Az én barátnõmnek olyan az alakja, mint az elsõ képen lévõ csajé, szerintem az sokkal szebb.
Szerintem a te alakod sokkal szebb, de az a beállás nagyon ront az egészen!
nyilván mindenkinek a saját barátnõje alakja tetszik jobban, meg arca, ha nem így lenne, akkor gondolnátok hogy õt választotta volna? Hiábam utogatják magukat itt a lányok más pasiknak, mindegyiknek a saját csaja meg az ahoz hasonló fog bejönni, ha meg valaki ennyire elégedett magával, és tényleg nincs is baj az alakotokkal, akkor minek kell visszaigazolás? Meg minek összehasonlítani két lányt? Ha valaki vékony, akkor az a baja hogy lapos, ha valaki formás, akkor az a baja h biztos van rajta felesleg, nem ak iló számít, a testalkat függ a csontozattol, magasságtól, eloszlás, arányok de az arc jobban számít, ha van egy átlagos test, vagy kis mell, esetleg kis plusz kiló de szép arc, akkor inkább az kell a pasinak, mint a csunya arc de bomba alak, hacsak nem szexre kell neki, de a nagy mellûek se feltétlen szexisebbek, vagy jobbak az ágyban

Mennyi esély van a békülésre, és a lányom láthatóságáról? Van esély rá hogy megoldjuk Bíroság nélkül a dolgot?

Én írtam az ell?b,hogy az anyós késsel kergetet.Nem bántottam az asszonyom.Szeretem ?t is meg a lányunkat is.Csak kezdek belebolondulni,hogy nem tudom mi van velük.Mástól tudom hogy a baba lázas 5napja megy a hasa.Szeretném látni ?ket de az anya mindig is közénk állt.Tömi a fejét,és lázit.Csak olyan irjon aki probál is segiteni.Nem csak maskarázz.(Lilára vertem)STB.Köszönöm

Legjobb válasz: Nem olvastam elözö kérdésedet. De szerintem mindenképpen kell bírósági végzés, mert ez bármikor baj lehet. A bíróság nagy nagyon súlyos helyzetben tíltja el apukát a gyerektöl, ehhez már valami nagyon rosszat kellet hogy tegyél hogy ezt megtíltsa. Az alap látogatást úgy szoktßák kiírni hogy 2 hetente egy hétvége. DE anyuka nem köteles oda adni, nem viheted el, ha anyuka nem akarja. DE köteles a láthatást biztosítani, és ha nem teljesíti ezt vagy is nem engedi a láthatást ennek ellenére azt abíróság nagy szigorúan veszi még talán szigorubban mint ha valaki nem fizet gyerektartást. Fizess rendszeresen most is gyerektartást. ès a bíróság tuti nem tíltja el.

Nem olvastam elözö kérdésedet. De szerintem mindenképpen kell bírósági végzés, mert ez bármikor baj lehet. A bíróság nagy nagyon súlyos helyzetben tíltja el apukát a gyerektöl, ehhez már valami nagyon rosszat kellet hogy tegyél hogy ezt megtíltsa. Az alap látogatást úgy szoktßák kiírni hogy 2 hetente egy hétvége. DE anyuka nem köteles oda adni, nem viheted el, ha anyuka nem akarja. DE köteles a láthatást biztosítani, és ha nem teljesíti ezt vagy is nem engedi a láthatást ennek ellenére azt abíróság nagy szigorúan veszi még talán szigorubban mint ha valaki nem fizet gyerektartást. Fizess rendszeresen most is gyerektartást. ès a bíróság tuti nem tíltja el.
Szia! Szerintem beszélned kéne a "mamával" is, meg a pároddal is. Mivel nem ismerem õket, nem tudom, melyik lenne a helyes sorrend. Valahogy ki kéne deríteni, hogy a mamának mifütty baja van Veled, lehet, hogy nem is Veled van baja, hanem magával a helyzettel, hogy valaki elvette tõle a kislányát. Talán az egész világ az ellensége. Valahogy m eg kéne gyõzni (szép szavakkal, indulatok nélkül), hogy Te szereted a párodat, a kislányotokat és valahogy kompromisszumot kötni vele, hogy fogadja el a helyzetet. Mindemellett valószínûleg bizonyítanod kell majd a mama felé. Ha a mama õstehetség az ellenségeskedésben, javaslom, hogy készíts hangfelvételt a beszélgetésetekrõl. A másik beszélgetés során (szintúgy pozitív kifejezésekkel, indulatok nélkül) kérdezz rá konkrétan a párodtól, hogy mit érez irántad, és hogy Õ mit szeretne? Ne mondj rosszat az anyukájára, viszont kérd meg rá, hogy tudakolja meg a mamától óvatosan, hogy mit tehetnél annal érdekében, hogy elfogadjon Téged. Olvass el néhány párkapcsolatról szóló könyvet, vannak már egészen jók amik nem a régi begyöpösödött szemléletmódot sulykolják, és alkalmazd az ott leírt technikákat. Hát, hirtelen ennyi jutott eszembe, de a lényeg, hogy ha a kedves mama az akadály, akkor õt kell megpuhítani valahogy, de ezt ne ajándékokkal tedd, hanem tettekkel! Sok sikert, drukkolok!
Ne "töketlenkedj"! Beszélj a pároddal!! Ha nem megy fogadj ügyvédet és a lányodért harcolj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!