Találatok a következő kifejezésre: Mennyire esélyes teherbeesés, (2 db)

Ovulációs teszttel (corax be sure) mennyire esélyes a teherbeesés?

Az mondjuk természetes, hogy vkinek elsőre sikerül vele? vagy az a "normális", ha a teszttel is pár hónapot rászán az ember?

Legjobb válasz: (lényegtelen de a "be sure" sztem nem tartozik hozzá, szval corax ovu tesztrõl van szó)

A kérdező hozzászólása: (lényegtelen de a "be sure" sztem nem tartozik hozzá, szval corax ovu tesztrõl van szó)
Ezt így nem lehet megmondani. Van, akinek elsõre sikerül, van akinek nem. Ráadásul az ovuteszt sem 100%, mint tudjuk!
A kérdező hozzászólása: tehát nem lehet ezekre a tesztekre egy általános tendenciát mondani, mennyire valószínûsíthetõ vele egy várt terhesség bekövetkezte. azt gondoltam egészséges embereknél, akiknél nem áll fent valami akadályozó tényezõ nagy százalékkal bejosólható mondjuk egy 3 hónapos idõintervallum.
25%, szóval 4 hónapon belül várható, ha mindketten tökéletesen fogamzóképesek vagytok! De becsúszhat gogy összejönnek a sejtecskék, csak már beágyazódni nem tud, mert pl. genetikai gond van. Ez pedig számodra ki sem derül, mert rendesen megjön, max. érzel fura dolgokat abban a hónapban. Mi is használjuk, mert így nyilván minden hónap esélyes, egyébként pedig ha 2-3 napig nem vagytok együtt, lehet hogy lecsúsztok róla.
A kérdező hozzászólása: És mióta próbálkoztok?
8 hónapja, de nálunk elég összetett a dolog.
A kérdező hozzászólása: értem. sok sikert kivánok nektek!

Mennyire esélyes a teherbeesés, ha az aktus után a fiúról lecsúszott az óvszer, és annak tartalma kifolyt, és nem a lányba?

Szóval nagy a teherbeesés valószín?sége, ha az aktus után a fiú rövid id?re a lányban marad, és a pénisze kihúzásakor (mivel az már ernyedt az el?bbi orgazmus miatt)az óvszer lecsúszik róla, és a lányban marad? A gumiban lév? ondó viszont kívülre távozik. Lehetséges az ondósejtek visszajutása a hüvelybe (és így a megtermékenyülés), ha a váladék tulajondképp' a lány szeméremkörnyékén van?

Legjobb válasz: Szerintem igen is visszajuthat,mert szex közben nedves a lány,és az ondósejt meg imád úszni.Meg ugye az óvszerek dobozán is rajta van,h orgazmus után nem szabad a lányban maradni,pont ezért... Tényleg nemjó a hetvenkétórás,de szerintem még indig jobb,mint a mensiig idegeskedni.Irass fel fogamzásgátlót!

Szerintem igen is visszajuthat, mert szex közben nedves a lány, és az ondósejt meg imád úszni.Meg ugye az óvszerek dobozán is rajta van, h orgazmus után nem szabad a lányban maradni, pont ezért... Tényleg nemjó a hetvenkétórás, de szerintem még indig jobb, mint a mensiig idegeskedni.Irass fel fogamzásgátlót!
Szerintem is visszajuthatott. Nem szabad lebecsülni az ondósejtek képességeit, miattuk marad fenn az emberiség. A leírt eseményt csak úgy tudom elképzelni, hogy jutott a lányba is a spermából. Nem kell pánikolni, az esemény utáni még mindig jobb egy nem kívánt terhességnél.
A teherbeeséshez szükséges az ondósejt, tehát nem jutott a lányba, akkor nem lehet a lány terhes.
Vissza tud jutni, de igazán csak akkor, ha hüvelynyíláshoz is került. Szabad levegõn elhalnak a spermiumok. Elenyészõ az esély a teherbeesésre, de azért legközelebb jobban vigyázzatok. Ja, és ha ilyen elõfordulna akkor irány a mosdó. Én a fogamzásgátlót (amit rendszeresen kell szedni) nem ajánlom. Inkább irass fel a dokival Esemény utáni tablettát, hogyha legközelebb ilyen elõfordul legyen mihez nyúlni. Csak mondd el a dokinak hogy óvszerrel védekeztek, és ha bármi gond van, akkor nyúlnál hozzá. Akkor szívesen felír neked ilyet.
Ha nem beléd folyt, vagy ha nem nyúlt beléd úgy, hogy olyan volt a keze, akkor szinte semmi esély rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!