Találatok a következő kifejezésre: Mennyire eros verzes szules (2 db)

Szülés után mennyi ideig van nagyon erös vérzés?

Legjobb válasz: Erõs vérzés csak rövid ideig. De a teljes tisztulás hetekig eltart. Nekem olyan 4 hét volt mindkét esetben.

Erõs vérzés csak rövid ideig. De a teljes tisztulás hetekig eltart. Nekem olyan 4 hét volt mindkét esetben.
Nagyon erõs vérzés, amikor betét nélkül egy tappodtat sem lehet megtenni, olyan 2 napig van. Utána pár napig olyan erõsebb menstruáció szerûség, azután már nem vészes. Nálam legalábbis így volt.
A kérdező hozzászólása: Köszike! Csak a betét miatt kérdeztem hogy mégis mennyit vigyek.
Szia! Hát nekem 5 napig volt nagyon erõs vérzés, bár a szülésnél is nagyon véreztem azt mondják. Én nem láttam hála istennek. Közepes jellegû menstruációs vérzés nálam 4 hétig tarott. Szerintem ez is változó lehet. Nagyon sok betétet vigyél magaddal a kórházba és vastag betétet.
Elõzõhöz ismét én. Én naponta 5ször zuhanyoztam, annyira erõs volt a vérzés és naponta kétszer cseréltek ágynemût. Szerintem sokat vigyél magaddal és zuhanyozz többször.

Mennyire eros a verzes szules utan?

Legjobb válasz: Erõsebb mint egy mestruációkor,de nem mindenkinél egyforma.Én az éjszakai Always betéttel elvoltam.Van aki nagyon erõsen vérzik van aki meg kevésbé,ne aggódj elõre.

Erõsebb mint egy mestruációkor, de nem mindenkinél egyforma.Én az éjszakai Always betéttel elvoltam.Van aki nagyon erõsen vérzik van aki meg kevésbé, ne aggódj elõre.
Erõsebb, mint a menstruációnál, és alvadt vér darabok is távoznak, nem kell megijedni. Én az éjszaki alwayst használtam, de az elsõ 2-3 napban 2 óránként kellett cserélni.
A kérdező hozzászólása: Huuh akkor megnyugodtam, en is ejszakai Always-t vettem! Csak sokhelyen meg Tena Ladyket olvastam! Remelem nekem is eleg lesz, max Apaval vetetek! Koszi a valaszokat! 34 hetes kismami
Szia! Nekem a normáll betét elég volt! Még éjszakai sem kellett! Velem is megvetették a tennát meg hasonló óriás betéteket, mindet elajándékoztam amikor hazajöttem! De ha valakinek erösebb a vérzése annak sem kell tennát használni, hanem csak gyakrabban kell menni cserélni!
Szia.Nekem ugyan olyan volt mint a normál menszesz, és csak 1 hétig tartott.Elég volt a sima betét.
Nekem is elég volt az éjszaki always betét.Az elsõ két napban kellett sûrûbben cserélni, utána már nem volt olyan nagyon erõs a vérzés.
szia! látom sok szerencsés ember van :) , de nekem kellett a tena bizony. fõleg az elsõ 3 napban. egy csomag elég belõle. már csak azért is tudom javasolni, mert löketszerû a vérzés szülés után, tehát mikor felállsz, megindul stb. nekem bevállt a tena szülés után. jó babázást :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!