Találatok a következő kifejezésre: Mennyire eros verzes (19 db)

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyire "normális" a vérzés zavar? Nem a menszesz kimaradása, hanem épp az ellenkezője erős vérzésem van?

Van egy befelénövő miómám, ezt valszeg műteni fogják hamarosan. Eddig fogamzásgátlót szedtem, de már az előző hónapban is az volt, hogy pl a nehéz súlyok megemelésétől nagyon elkezdett fájni a hasam és elkezdtem vérezni. Vagy pl, adott nap már nem nagyon véreztem, majd este vendégségben ittam 2db pálinkát és utána kb egy "negyed" csírkemáj nagyságú nyálkahártya jött ki belőle egy tonna vérrel...a tiszta betét egy pillanat alatt maximálisan megtelt, sőt túl is telítődött, ha értitek mire gondolok. Tudom, hoyg a mióma is okoz ilyen gondot...de szerintetek ez a fő ok, vagy akár az is hogy abba hagytam a fogamzásgátlót? Ps. dokinál voltam a mióma miatt 3 hete...elmítettem neki a vérzést, nem nagyon kommentálra...megemlítette, hogy valószínű a mióm amiatt van ez...

Legjobb válasz: Amikor az ember lánya abbahagyja a fogamzásgátlót, az okozhat vérzészavarokat, hiszen a szervezetnek át kell állnia a plusz hormonok nélküli mûködésre. Nálad meg még egy mióma is bejött a képbe. Szerintem is inkább a mióma rendetlenkedik, viszont elképzelhetõ, hogy a gyógyszer abbahagyása is rásegít minderre. Mindegy, most már ne kezdd el újra a gyógyszert, mert teljesen megbolondítod a szervezeted. Mûtesd ki a miómádat és utána valószínûleg hamar beáll a vérzésed a normális gyakoriságra és mértékre.

Amikor az ember lánya abbahagyja a fogamzásgátlót, az okozhat vérzészavarokat, hiszen a szervezetnek át kell állnia a plusz hormonok nélküli mûködésre. Nálad meg még egy mióma is bejött a képbe. Szerintem is inkább a mióma rendetlenkedik, viszont elképzelhetõ, hogy a gyógyszer abbahagyása is rásegít minderre. Mindegy, most már ne kezdd el újra a gyógyszert, mert teljesen megbolondítod a szervezeted. Mûtesd ki a miómádat és utána valószínûleg hamar beáll a vérzésed a normális gyakoriságra és mértékre.
A kérdező hozzászólása: Szia bánomisén, Köszi a válaszod! Van még egy óriási dilemám a mûtéttel kapcsolatban. Laparoszkópia vérzés mellet: Laparoszkópiát terveznek nekem, de eléggé aggódom, hogy lényegében nem tudom megmondani mikor nem fogok vérezni... Mi lesz ha ez a méhnyálkahártyás vér bejut a hasüregembe és megtapad? Van valami módszer arra, hogy mielõtt a hasüregfelõl megnyitnak valahogy "kitisztítják a méhem"...hülye kérdésnek tûnik, de valahol nem az. Normáls esetben sosem mûtenek, ha valaki menstruál és nálam eleve találtak endometriózis a hasüregben egy korábbi mûtét során. Méhgyulladás: Még azon gondolkodtam, hogy nem okozhatja-e ezt az extra erõs vérzést méhgyulladás? Mióta nem szedem a gyógyszert /2hete/ lényegében non-stop fájdogál a hasam...non-stop vérzek néha nagyon erõsen...szúr össze vissza az egész hasam, kicsit olyan érzésem van mintha bent mindenem be lenne gyulladva...nem teljesen olyan érzés, mintha menszesz fájdalmam lenne, hanem szúr a petefészkem, fájdogál az egész hasam. Mindenm nyom, fel vagyok puffadva... 3 hete még nem volt semmilyen ciszta a petefészkemen. Feltételezem és remélem most sincs.
Ha nem olyanok a mûtéti feltételek - például erõsen vérzel -, akkor kiírnak majd egy másik mûtéti idõpontot. Viszont ha muszáj elvégezni a mûtétet, el tudják vérzés mellett is. Az orvosod tisztje ezt eldönteni még a mûtét elõtt, hiszen õ látott, õ tudja, hogy valójában mi történik odabent. Nagyobb mûtéti kockázatot, mint amennyi minden mûtéttel jár, nem vállalnak be csak úgy az orvosok, legyél egészen nyugodt. (Na, ezt most könnyû mondani, mi? :-) A lényeg a lényeg, hogy ha azt mondják, mûthetõ vagy, akkor biztosan mûthetõ vagy és vigyázni fognak mindenre. Ha meg éppen akkor nem vagy mûthetõ, azt is meg fogják mondani. A gyulladásokat, legyen az bármilyen, általában láz kíséri, ez az egyik jele annak, hogy valami gyulladásba jött a szervezetben. Ha nincs lázad, akkor nagy valószínûséggel nincs gyulladásod sem. Végülis egy mióma és egy éppen most felborított hormonrendszer elég ok arra, hogy ennyire rendetlenkedjen a vérzésed.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm bánomisén a válaszod! Nagyon segítõ volt :-)!

Mennyire számít ez erős vérzésnek? :

Normál tampon 2 óránként teljesen megtelik.

Legjobb válasz: Erõs vérzés, de nem vészes. Miért nem használsz nagyobb méretet?

Erõs vérzés, de nem vészes. Miért nem használsz nagyobb méretet?
Ez még elfogadható.
A kérdező hozzászólása: Használok nagyobbat is :) csak egy kérdés volt.

Szülés után mennyi ideig van nagyon erös vérzés?

Legjobb válasz: Erõs vérzés csak rövid ideig. De a teljes tisztulás hetekig eltart. Nekem olyan 4 hét volt mindkét esetben.

Erõs vérzés csak rövid ideig. De a teljes tisztulás hetekig eltart. Nekem olyan 4 hét volt mindkét esetben.
Nagyon erõs vérzés, amikor betét nélkül egy tappodtat sem lehet megtenni, olyan 2 napig van. Utána pár napig olyan erõsebb menstruáció szerûség, azután már nem vészes. Nálam legalábbis így volt.
A kérdező hozzászólása: Köszike! Csak a betét miatt kérdeztem hogy mégis mennyit vigyek.
Szia! Hát nekem 5 napig volt nagyon erõs vérzés, bár a szülésnél is nagyon véreztem azt mondják. Én nem láttam hála istennek. Közepes jellegû menstruációs vérzés nálam 4 hétig tarott. Szerintem ez is változó lehet. Nagyon sok betétet vigyél magaddal a kórházba és vastag betétet.
Elõzõhöz ismét én. Én naponta 5ször zuhanyoztam, annyira erõs volt a vérzés és naponta kétszer cseréltek ágynemût. Szerintem sokat vigyél magaddal és zuhanyozz többször.

Az első levél fogamzásgátló tabletta szedése alatt jelentkező "vérzés" mennyire erős?

Elegend? egy tisztaságit betenni, vagy mini tampon inkább?

Legjobb válasz: alatt...? inkább utána kéne... ha közbe vérzel, akkor valami baj van. De ha az utóbbira gondolsz, akkor ugyanolyan, ahogy eddig, vannak erõsebb napok, vannak lazábbak. Attól nem fog csökkenni a mennyiség, max a napok rövidebbek.

alatt...? inkább utána kéne... ha közbe vérzel, akkor valami baj van. De ha az utóbbira gondolsz, akkor ugyanolyan, ahogy eddig, vannak erõsebb napok, vannak lazábbak. Attól nem fog csökkenni a mennyiség, max a napok rövidebbek.
gondolom a pecsételõ vérzésre gondolt a kérdezõ. nekem nem volt alatta semmi, majd a 7 napos szünetben jött meg asszem az 5. nap körül.

Mennyire eros a verzes szules utan?

Legjobb válasz: Erõsebb mint egy mestruációkor,de nem mindenkinél egyforma.Én az éjszakai Always betéttel elvoltam.Van aki nagyon erõsen vérzik van aki meg kevésbé,ne aggódj elõre.

Erõsebb mint egy mestruációkor, de nem mindenkinél egyforma.Én az éjszakai Always betéttel elvoltam.Van aki nagyon erõsen vérzik van aki meg kevésbé, ne aggódj elõre.
Erõsebb, mint a menstruációnál, és alvadt vér darabok is távoznak, nem kell megijedni. Én az éjszaki alwayst használtam, de az elsõ 2-3 napban 2 óránként kellett cserélni.
A kérdező hozzászólása: Huuh akkor megnyugodtam, en is ejszakai Always-t vettem! Csak sokhelyen meg Tena Ladyket olvastam! Remelem nekem is eleg lesz, max Apaval vetetek! Koszi a valaszokat! 34 hetes kismami
Szia! Nekem a normáll betét elég volt! Még éjszakai sem kellett! Velem is megvetették a tennát meg hasonló óriás betéteket, mindet elajándékoztam amikor hazajöttem! De ha valakinek erösebb a vérzése annak sem kell tennát használni, hanem csak gyakrabban kell menni cserélni!
Szia.Nekem ugyan olyan volt mint a normál menszesz, és csak 1 hétig tartott.Elég volt a sima betét.
Nekem is elég volt az éjszaki always betét.Az elsõ két napban kellett sûrûbben cserélni, utána már nem volt olyan nagyon erõs a vérzés.
szia! látom sok szerencsés ember van :) , de nekem kellett a tena bizony. fõleg az elsõ 3 napban. egy csomag elég belõle. már csak azért is tudom javasolni, mert löketszerû a vérzés szülés után, tehát mikor felállsz, megindul stb. nekem bevállt a tena szülés után. jó babázást :)

Ha elkezd levállni a méhlepény, vagy már levállt, akkor mennyire erősek a görcsök? Vérzés mindig van?

Nekem elég sokat görcsöl, de eddig betudtam a szalagok nyúlásának, méh növekedésének, most megilyedtem a méhlepény helyzete miatt. Néhány kérdéssel ezel?tt is én írtam.

Legjobb válasz: A méhlepényen, és a köldökzsinóron keresztül jut a baba oxigénhez, és tápanyaghoz, ha leválik akkor megszûnik a kapcsolat az anya, és gyermek között. Normális esetben csak a baba születése után válik le, azt még a baba után kell "megszülni"! Biztos, hogy levált? Nem értettél félre valamit? Honnan az info?

A méhlepényen, és a köldökzsinóron keresztül jut a baba oxigénhez, és tápanyaghoz, ha leválik akkor megszûnik a kapcsolat az anya, és gyermek között. Normális esetben csak a baba születése után válik le, azt még a baba után kell "megszülni"! Biztos, hogy levált? Nem értettél félre valamit? Honnan az info?
Szia. Ha a me´hlepény leválik nagy vérzéssel, és persze a babád és a te életed mu´lhat a gyors beavatkozáson.A könyvelöm feleség´ßenek egy hónappal elöbb egy de.levált a méhlepény, elöntötte az asszonyt a vér, a férje azonnal vitte a kórházba (5 perc)és mire a baba´t kivették már lila volt, és élszteni kellett.A hölgynek nagy vérvesztesége lett.szóval ez nagyon komoly dolog.Az orvosod mit mondott, hogy ez felmerül benned??túl e´rett a lepe´ny??Mennyi idös terhes vagy??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 21 hetes vagyok, és egy része a méhszájon van, aminél van egy 3*1 cm-es haematoma. És félek, hogy levállik. Tudom, hogy sok pihenés stb. De az mennyi az a sok? Napi teendõk? Fõzés, mosogatás, 15 perc séta belefér? Vagy az sem?
A kérdező hozzászólása: Ha autóban ülök, rázkódok az is leindíthatja?
Barátnõm járt úgy , elsõbabásan, hogy erõs görcsei lettek, bement a kórházba, mert azt hitte vajúdik 38 hetesen. A doki megvizsgálta, "áh, még messze a szülés...". Rátették nstre, az mutatta ki, hogy fájásai vannak. Elküldték zuhanyozni, és ömleni kezdett belõle a vér.-levált a méhlepény. Azonnal császározták, 10 perc mulva kint volt a baba. Hogy görcsel jár-e mindig, nem tudom, de elõttem szólók alapján nem, de vérzéssel tuti, hogy jár. Nekem két kisebb vérzésem volt, 29 és 32 hetesen, lent van a méhlepényem, de nem takarja a méhszájat. Rutascorbint én is kaptam, recept nélkül vehetõ, nekem 3X2-t írt a doki, és jó, mert azóta nem is keményedek annyit. De az, hogy görcsöl a hasad, még nem jelnti a lepény leválását. Lehet jóslófájás, vagy simán nyúlnak az izomok. FEküdj, pihenj és nem lesz baj! Nem kell mindig mindjárt a legrosszabbra gondolni:-)
Én írtam azt a nagyon hosszú választ:) Nem kell rögtön arra gondolni, hogy levállik a lepény, de ha a doki mondja, vagy csak azt mondja, hogy levállhat, v levállt a széle, akkor a pihenést azt rettentõ komolyan kell venni.Mint írtam nekem semmi még a legkisebb görcsöm sem volt, mégis levállt.És nekem annyira szigorúan feküdnöm kellett, hogy CSAK wc-re, és zuhanyozni állhattam fel, de azt is gyorsan kellett elintéznem.Rettentõ volt ennyit feküdni, már mindkét oldalamon a combomnál sebes volt a bõr a sok fekvéstõl, de ha ezt nem tettem volna meg, most nem lenne itt a gyerekem.Szóval NEKEM ennyire komolyan kellett vennem, de én nem tudom hogy veled most pontosan mi van, de én azt mondom ha vki megerõsíti hogy lepénylevállási probléma van, akkor mindenképp erre kérdezz rá, hogy mennyire komolyan kell NEKED pihenni, feküdni...Nagyon szorítok neked ha úgy alakul, hogy ne járj úgy mint én, mert azt senkinek nem kívánom, de addigis pihizz amennyit csak tudsz...
azonnal menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Kiderült hogy Rh+ vagyok, tehát nincs szükség az anti-D-re és egy másik doki azt mondta hogy ha nem lesz rendellenes vérzésem és gyulladásom akkor kaparásra sem kell elmennem. Egyetlen reménysugár a hétfõi HCG kontrol, mert ha esetleg nõne az érték akkor még él a pici... de sajnos a jelek nem arra utalnak. Köszönöm a válaszokat és a jótanácsokat!
Én azért még 2 hetet adnék esélyt magunknak.Gondold át, még akkor sincs késõ, de ha rosszul vagy, lázad lesz, akkor persze menni kell.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam orvosnál. UH-n megint nem látott semmit. Javasolta hogy egy egészségügyi kaparás nem ártana, nehogy bent maradjon valami ami esetleg késõbb gyulladást okozhat... A dolog érdekessége hogy még senki nem látta az én kicsi babámat, de a tesztjeim pozitívak voltak. Ilyen esetben ti elmennétek kaparásra? Ma reggel voltam laboron is, sürgõsségi vércsoportmegállapítást is kért a dokim mert ha Rh- vagyok akkor Anti-D-t kell kapnom, nehogy máskor is elvetéljek.
Remélem, nem ez volt, haenm még mindig az elsõ terhességed, Istenem , a szívem szakadna meg... De tudd, hogy a szervezeted a rosszat elveszi, a jót megtartja. Valószínûleg nagy probléma lehetett volna késõbb, és most kicsit sírj csak, ha el is vesztetted, mert ha késõbb derülnek ki a gondok, akkor nagyon sokat sírnál. Vigyázz nagyon magadra, és ha elveszítetted, a következõ babánál már nagyon sokat pihenj, nem szabad semmi túlmozgást végezned legalább az elsõ 18 héten. Csak kényelmesen, szépen!!! Szorítok!!!!!
Szia! Nagyon sajnálom ami történt, én az 1hónapos babám veszítettem el.Ha lelki segítségre van szükséged látogasd meg az Angyalokszülei vagyunk oldalt.Itt sok hasonló anyukát találsz.Fel a fejjel, tudom milyen nehéz feldolgozni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon jól esik hogy bíztattok, komolyan! Én is azzal próbálom magam vígasztalni, hogy jobb hogy most történt mint amikor már nagyobb lett volna. Eléggé megvisel a dolog, egész nap csak bõgök, és szerintem fogok is még egy darabig. Ez volt az elsõ terhességem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Olyan rendesek vagytok hogy így bíztattok! Nagyon jól esik, komolyan! Azzal próbálom nyugtatni magam, hogy jobb hogy most történt és nem késõbb amikor már nagyobb lett volna.:( De ma folyamatosan bõgök és szerintem még fogok is egy darabig. Ez volt az elsõ terhességem.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen veled megtörtént. Sajnos január közuepõén én is átéltem ugyanezt. Én eleinte csak barnázgattam, majd nagyon erõsen vérezni kezdtem és nekem missed ab-ot csinált a dokim. Ki lehet bírni, igazából nem fáj, mert intravénás altatásban csinálják és kb 20 percig tart! Utána 2 napig vérezgettem és utána semmi nem volt. A lelki része az ami igazából sokkal nehezebb, amihez idõ kell, mert más nem segít. Azt hallottam, hogy egy ilyen mûtét után nagyobb az esélyed a terhességre, az újbóli vetélésnek pedig nagyon kicsi az esélye! Dokihoz menj el mindenképpen, mert súlyos problémák is lehetnek belõle késõbb.
Szerintem is menj be a kórházba, ott mindig van orvos, aki megvizsgál.. Ne várj egy percet sem! Menj minél hamarabb!
Szia! Szerintem is menj orvoshoz. Se a görcsölés se az erõs vérzés nem normális. Az orvos majd segít és elmond mindent az esélyeket csak õ tudja megmondani. De ne keseredj el nagyon, ha el is vesztetted a babát, biztosan nem volt eléggé életképes és inkább most történjen meg ez, mint késõbb vagy hogy nem teljesen egészségesen jön a világra. A sógornõm az elsõ babáját a 12. héten vesztette el, a második a 25. héten született meg a 450 g - mal, 20 napot élt ( a 10. héten õt is majdnem elvesztette). Ha életben maradt volna - halláskárosodás, vakság vagy nem tökéletes látás, fejletlen tüdõ, lassú szellemi és testi fejlõdés stb. Most van egy egészséges 7 hónapos kislányuk. Nem tudom mióta próbálkoztok, de ne félj, lehet még babátok. Nem kell hoszzú idõt várni, kb. 6 hét után újra próbálkozhattok. Kitartás
Szia! nagyon sajnálom, ami történt, nem tudom pontosan mikor jutsz dokihoz délután, nem tudsz máshoz menni?Hogy addig se kelljen várnod? Vigyázz magadra, és fel a fejjel, most az a lénye3g, hogy erõs légy.Tudom nehéz.
Én meg a 3.válaszoló vagyok.Én is eléggé véreztem, engem is megvizsgált a doki, de ha már láttad távozni az "egybefüggõ szövetdarabot" az a baba volt, szóval nem valószínû hogy lesz kaparás...Velem ugyanez volt..Rettentõen sajnálom, de próbálj meg arra gondolni, hogy mindennek megvan az oka.Kitartás, én is jól tudom mit érzel most, hisz ezen már én is átestem 1szer...
az elõzõ válaszoló vagyok igen akkor is megvizsgál a doki ha vérzel engem is megvizsgált pedig énbelõlem ömlött a vér!
szia! elõszõr is nagyon sajnálom ami veled történt nekem két babám ment el de ha rájuk gondolok mái napig elsirom magam nem biztos hogy kaparás lesz a vége mert lehet hogy a szervezeted magától kiürül! mindenféleképpen menj dokihoz hátha tudnak segiteni !nagyon szoritok nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Du van rendelés úgyhogy elmegyek. De valószínû már késõ lesz...:( Már egybefüggõ szövetdarabot is láttam távozni a hüvelyembõl. Akkor is megtud vizsgálni a dokim ha vérzek?
Nekem is volt ilyen.Akkor elvetéltem.Megnézik ilyenkor uh-n hogy teljesen kiürült e a méhed.Nagy valószínûsséggel nem csinálnak eü-kaparást, csak ha nem tisztult ki rendesen a méh...
azonnal orvos!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A gyanum beigazolódott. Valóban vetélés volt. Ez derült ki az újabb HCG tesztbõl, mert 4 nap alatt nagyon lecsökkent az érték.:(

Akik véreztek a terhesség elején, mennyire volt erős a vérzés? És mennyi ideig tartott?

Legjobb válasz: Szia, talán megjött...mégis babás vagy? Hallottam pár sztorit! A barátnõmnek mindkét terhességénél megvolt az utolsó vérzése, de az utána következõ már nem jött....kiderült a dokinál hogy már akkor terhes volt mikor vérzett. Van olyan aki az egész terhességet végig vérzi! Van olyan akinek csak pár csepp vérzése vagy barnázása van.

Szia, talán megjött...mégis babás vagy? Hallottam pár sztorit! A barátnõmnek mindkét terhességénél megvolt az utolsó vérzése, de az utána következõ már nem jött....kiderült a dokinál hogy már akkor terhes volt mikor vérzett. Van olyan aki az egész terhességet végig vérzi! Van olyan akinek csak pár csepp vérzése vagy barnázása van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elmentem ma ultrahangra az orvosomhoz, és sajnos ez csak biokémiai terhesség volt ezért is mutatott pozitívat! Hát új hónap új remények. Bár most este ismét iszonyatosan fáj a hasam meg a petefészkem. Lehet most azért mert megpiszkáltak rendesen!
Én onnan gondoltam, hogy megmaradt, hogy egy nap után elmúlt a vérzés, és a tesztek meg egyre erõsebbek lettek. Bár ha jobban belegondolok, akkor a másik terhességem ami elment, ott is erõsödtek a tesztek, és mégsem volt baba, csak petezsák. Szerintem ha csak enyhén vérzel, akkor a héten csak kellene, hogy lásson egy doki, mert így nem biztos, hogy minden ki tud ürülni, ha nincs baba, ha viszont van, akkor a doki ír fel gyógyszert. Majd írd meg kérlek, hogy mi lett veled!
A kérdező hozzászólása: Szur is most ismét a bal oldali petefékszem!
A kérdező hozzászólása: sziasztok! Aki vérzett az elején terhesség alatt, miután elmúlt 2-3 nap után teszteltetek vagy honnan tudtátok hogy megmaradt-e a baba vagy elvetéltetek a vérzés alatt? Nekem most kezd abbamaradni , de mondom eddig sem volt meg úgy mint szokott. Dr.nõt majd hétfõn hívom azt beszéltük meg, viszont foggalmam sincs hogy vajon honnan tudom h megmaradt-e vagy sem. gondolom egy tesztbõl!
A kérdező hozzászólása: hali! Hát ugyan olyan, nem igen fáj a hasam néha érzem a vérzés ugyan olyan jön-jön de nem sok! Azaz nincs meg úgy ahogy szokott az egyszer biztos! Holnap csinálok reggel megint egyet h erõsödik-e vagy milyen..bár tényleg nem fûzök sok reményt hozzá!
Hogy vagy?
Nekem a mensi idején nem volt vérzés, de az elsõ 12 hétben 4-szer is. Pici mennyiségek, élénk piros, másnapra már mindig elmúlt. Viszont másik terhességemnél volt barnás is, pirosas is, minden nap egy kicsi, de 4-5 napig folyamatosan, és az a baba nem maradt meg. Szedd a magnéziumot, mást nem tudsz tenni.Esetleg csinálj másik tesztet, mert ha erõsödik, akkor az jó jel.Remélem minden rendben lesz!!
Én elsõ terhességemnél véreztem, 2-3 napig tartott, rendes vér volt csak sokkal gyengébb mint máskor, nem is tudtam, hogy terhes vagyok, csak aztán mikor a következõ hónapban már egyáltalán nem jött meg akkor mentem dokihoz, és derült ki a terhesség.
A kérdező hozzászólása: szia! Hát nem tudom h babás vagyok-e! 2. babával probálkozunk. Hétfõn volt egy halvány pozitív tesztem, szerdán elkezdtem barnázni de nagyon keveset csak a wc papíron volt. Ma jött eddig 3x kisebb rendes vér már, de ez sem az igazi mensi még mert nem jön folyamatában. Dokimmal beszéltem tegnap magnerot-ot szedek napi 2db-ot és egyenlõre várnom kell hétvégéig hogy mi lesz. Ha begörcsölök akkor irány a doki azt mondta, ha nem akkor hétvégén teszt és kiderül. De nagyon szeretném már h valami törénjen és nem ez a bizonytalanság! :( Gondoltam megkérdezem volt-e már valaki hasonló cipõben!
Sajnálom, de legalább nem lett kórház a vége.És az is jó, hogy kiderült végre, hogy mi volt ez az egész.Tudom ezek csak vígasztaló szavak, de lesz még babátok biztos vagyok benne!lehet, hogy már a következõ hónapban?:-))

Az ovulációs vérzés mennyire lehet erős?

Június 27én jött meg, tegnap reggel pedig vérzést tapasztaltam. Gyenge volt(a normál tampon sem telt meg, alig volt véres), de nem mondanám pecsétel? vérzésnek. Estére, mára már teljesen elmúlt.

Legjobb válasz: Ez pont ovulációs vérzésnek tûnik.

Ez pont ovulációs vérzésnek tûnik.
Nekem egyáltalán nem volt. Sõt, semmi jelet nem éreztem.
Nekem sem volt vérzés.Viszont hirtelen szúrásszerû fájdalmat azt éreztem.
Nálam sem volt ilyen vérzés. 9 hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!