Találatok a következő kifejezésre: Mennyire ciki ha egy csaj (5 db)

Mennyire ciki ha egy fiatal csaj megmondja egy idősebb pasinak hogy tetszik neki?

Mennyi az esély rá hogy neki is tetszem?

Legjobb válasz: Úriiisten, az én apám is 40 éves *omg* 18L

Roxanaaa Honnan tudod, hogy a te faterodra pályázik? :D
Úriiisten, az én apám is 40 éves *omg* 18L
Azzal ugye tisztában vagy, hogy mire te 60 éves leszel, õ nagy eséllyel a föld alatt...?
gondolom nem ciki.a férfi csak örülni fog neki h egy fiatal bulának bejön..:D bocs h ezt irom de te mit akarsz egy 40évestõl? :D amikor 25-30éves leszel arra már rég öreg ember lesz:D nemtudsz fiatal pasit választani?
amugy meg ha járni fogtok, akk pedofil :D
Ááááá, apámtól óvakodj, a saját érdekedben, jobb nem ismerni õt xD
amugy elképzelem, Csókolom, maga nekem tetszik. a csávó meg jól KÉPENRÖHÖGI!!! :DDD
tetszik neked az apud vagy mi?;l
Hogy mennyire ciki hmm szerintem ennyire: 11.111111%
Roxi, lehet õ a kiszemeltje.. vigyázz o.O szvsz amugy az a ciki hogy tetszik neked:P
Én 19 vagyok drágám, de nekem nem kéne egy apámmal egy korú férfi, mivel ezt apa komplexusnak hívják és nekem szerencsére nincsenek komplexusaim. :P :)
Szia! Te tetszel neki? Adta rá jelét? Ha igen, akkor próbálj vele flörtölni, vagy dicsérd meg a külsejét. Simogasd meg a kezét, szerintem elsõnek add jelét, hogy bejön neked, és majd reagál vmit, , jobbik esetben. Ha nem, akkor próbálkozz azzal, hogy megmondod neki, h tetszik.
A kérdező hozzászólása: hát ha te 30-40 éves vagy akkor johogy a fiatal 20-as fiuk tetszenek neked..ízlések és pofonok
"nekem mindig is a fiatal pasik tetszettek.." Na most újat mondtál, nem tudtam, hogy egy 40 éves férfi még a fiatal pasik kategóriába tartozik :P
1. kérdésedre.: Az a gáz, hogy tetszik, és az, hogy eszedbe jut ilyen. 2. kérdésre.: (Kettes alapú logaritmus 4 szorozva 20-al osztva 4 el) a négyzeten°% 3.: kösz a kamukérdést. :) jól szórakoztam :P
Most mi van abban, hogy a pasik 55 éves korukig marha jól néznek ki, a lányok meg 18-20 közt vannak a csúcson? A csávó jól csinálja, már kezd felnõni a feleségeXD
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a válaszokat bár egyik se volt hasznos.. és NEM nem az apám egy nagyon kedves ismerõsöm aki nekem nagyon tetszik mint külsõre mint belsõre nekem mindig is a fiatal pasik tetszettek..
Szerintem...Kérdezd meg a szüleidet, Õk biztosn tudják a választ! Ha a pártodat fogják akkor mindannyian ássátok el magatokat! 40 év múlva bizonyára a pasid is melletted lesz, a föld alatt ha végül tényleg úgy döntötötök, hogy elássátok magatokat=) Egy fene:legalább együtt lesztek örökké!
0% Szerintem hanyagold az egészet.Csak nevetség tárgyává vállnál!Ezt te sem akarhatod:)
Miért ne csinálhatna?
Hát ha a tükörben fotózza magát kacsaszájjal, akkor NAGYON CIKI!!!!
linkeld már be és akkor többet tudunk mondani :D
A kérdező hozzászólása: Nem nappaliban, hanem konyhaban keszult(persze nem log bele minden, a butor, a szagelszivo), Nem minden heten keszul ilyen, csak 1x, nem polofelhuzos kep, hanem ujj nelkuli felsoben keszult...
Lehetõleg a fürdõben, a tükörbe, felhúzott pólóval, úgy, hogy belelátszódjon a vaku! :)
ez függ attól milyen képek. Pl. a fészbúk betyár tükör hörcsög képektõl mindenképp sírva nevetek. Az ilyen embereket nehéz férfi számba venni. Ártalmatlan, netmájerek, akik attól teljesednek ki, hogy látszólag egy feszítõs képet csináltak kamerás mobillal a wc-jükben, jobb esetben a nappaliban. Aztán vannak barátok által készített képek. Ezek többsége sem eredeti, de van köztük kiránduláson készült, mosolygós, aranyos képek, mikor elhiszem a alanyról, hogy érzõ, lélegzõ ember és jófej is tud lenni. Meg vannak a mûvész képek. Ezek is lehetnek jók is és rosszak is. Ha hozzá értõ emberrel csináltatja akkor jók. Akkor az egyén egyedisége van kiemelve és nem egy sablonra gyártott valami. És ez tetszik. A legjobban a spontán család/barátok által készült képek tetszenek elkapva egy-egy õszinte pillanatot még akkor is szép ha nem épp a leg elõnyösebb. Nekem fontos az emberség, az ember maga és ezeken a fotókon a leginkább látni azt aki naponta szembe néz velünk :) 23/L
nem ciki. ha nem tükrös / telefonos a kép... L/21
Ha csinál nem gáz, ha minden héten újat tölt fel belõlük a facebookra az már inkább gáz... Elõrehaladott egoizmusra utal.
attól függ mire kell neki engem nem zavar N
Eléggé gáz...
szerintem nem ciki, csak ne pózoljon be annyira..

Mennyire ciki ha egy 18 éves csaj még szűz? Pasik ti a szűz lányokat, vagy a nem szüzeket szeretitek inkább?

Azt figyeltem meg, hogy sajnos a mai csajok többsége már 16 évesen nem sz?z, ezért elég hülyén érzem magam.

Legjobb válasz: én például joban csípem a szüz lányokat mert tudom hogy nem érhet meglepetés sok dologban :)

én például joban csípem a szüz lányokat mert tudom hogy nem érhet meglepetés sok dologban :)
Utolsó, télleg nem attol lesz jó az ember ha elveszti a szüzességét.Van aki elsõre is jobb mint egy tapasztalt mások meg többedszerre is bénáznak.
Nem ciki! És ne érezd magad hülyén mert a szüzességnek nincs köze az intelligenciaszint(általában). Azért mert a fiatalok nagy része nem szûz attól neked még nem kell beállnod a sorba! Akkor veszítsd el és azzal akivel érzed, hogy jó lesz megéri megvárni(sztem) Ha az csak 20-on akárhány évesen jön el akkor-akkor. Sok sikert! 20/f
Én 20 évesen vesztettem el, mert akkor voltam elõször igazán szerelmes.Azóta is együtt vagyunk a párommal.Sosem érdekeltek a többiek, ez nem egy verseny.Különben meg attól senki sem lesz jó az ágyban, mert elveszíti a szüzességét, csak már nem lesz szûz, így szerintem megéri olyannal elveszíteni, akit szeretsz. 22L
Ne érezd hülyén magad, várj addig amíg nem jön el az akivel úgy érzed, hogy megéri elveszíteni.
Semennyire nem ciki! én férfi vagyok és tök rossz, hogy már pl. 23 évesen is alig vannak szûz lányok. én szívesebben járnék szûz lánnyal. õszintén szólva, ha nem muszáj, nem is járnék olyannal, akiben férfi megfordult már.
a szûzesség kincs :) 21f
9. voltam. az még az elõnye a lányok szüzességének férfi szemmel h a szûz lányokon érezni h jobban érdeklõdik a férfiak iránt. akinek meg már megtörtént, annak meg olyan mindegy, lát-e férfit vagy nem. ez a férfiak önbizalmát is aláássa, hogy a sok szétélvezett csaj már úgy tekint a férfira, mintha egy oszlop lenne csak.
A kérdező hozzászólása: nagyon jó ezt hallani (látni) :) nem arról van szó, hogy olyan csunya lennék vagy valami, több alkalmam is lett volna elveszteni, de egyszerûen hülyeségnek tartottam olyannal, akit nem szeretek. Most persze megtaláltam az úgymond tökéletes pasit, csak sajnos elég messze van tõlem, szóval 1 évet még kb várnom kell. Õ persze nagyon büszke rá hogy nem adtam oda magam akárkinek, de engem picit zavar, hogy amikor barátnõim beszélnek ilyenrõl, én nem tudok hozzászólni, mert nincs benne tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi kommenteket/ leveleket, jól esik elolvasni õket
Voltam már szûzzel is meg nem szûzzel is. Hát elmondom neked hogy akármennyire szûz volt a csaj, sokkal jobban csinálta a dolgokat mint a "tapasztalt" csaj. Nekem legalábbis ez volt a tapasztalatom. Ráadásul én is jobban élveztem, mert sokkal élvezetesebb egy szûz szûk pu*nci, mint egy agyonra ..szott
Mondjuk én már voltam többel és nem vagyok rá büszke! listát is csináltam azokról akikel voltam!de mosmár nem vagyok büszke arra amit tettem!és ne is érzed magad rosszúl inkább legyél büszke magadra! Ojanak ajándékozd a szûzeséged akit ténleg szeretsz és megérdemli!azafontos h élvezétek nem az h szûz vagy e vagysem!
én kipróbálnám egy szûz csajjal Biztos aranyosak lehetnek ahogy tanulgatnak :P
Szia ! Aki 16 évesen szexel... hát az egy VICC ! Szerintem azoknak a többsége akiknek megvan még a szüzességük, jóval értelmesebbek azoknál akikmár elvesztették 18 év alatt
Szerintem nem kellene ennyire lejárnotok azokat a lányokat sem, akik 18 év alatt már elvesztették. Természetesen én is nagyon gáznak tartom, ha egy csaj 12-13 évesen egyáltalán a szexre gondol. Akkor tegye meg mindenki, amikor jónak érzi.Szíve joga, hogy kinek mikor jön el az a pillanat. Én személyszerint 15 évesen vesztettem el.És igen, most jöhet a "szétba**ott pi*sa" stb jelzõk.. ! Én nem bántam meg, hisz akkor éreztem jónak.És attól, hogy ennek már 3 éve (mert már 18vagyok) NEM ÉRZEM MAGAM SZÉTBA**OTT-NAK, már elnézést! Mellékesen, ha már megsértik a 'nemszûz' csajokat.. azt a kommentezõt, aki azt írta, jobb a szûk "pun*i", bizonyára fél, hogy elvesztõdne egy "tágabb pun*iba " hahaha. : ) Sorry.


Mennyire ciki az, ha egy csaj magasabb a pasijánál? Mennyi az elviselhető cm különbség (ha a csaj magasabb)? És ezt, ha úgy tesznek, hogy nem érdekli őket, de magukban igenis érdekli, akkor ezt inkább a pasit, vagy a csajt érdekli jobban?

Legjobb válasz: Ezek általános kérdések, de konkrét kapcsolatokban ez nem így mûködik. Mindenki másképp áll hozzá ehhez a témához, túlzottan személyiségfüggõ. Szerintem nem kell ebbõl akkora ügyet csinálni, ha két ember szereti egymást, a magasság nem lehet akadály.

Ezek általános kérdések, de konkrét kapcsolatokban ez nem így mûködik. Mindenki másképp áll hozzá ehhez a témához, túlzottan személyiségfüggõ. Szerintem nem kell ebbõl akkora ügyet csinálni, ha két ember szereti egymást, a magasság nem lehet akadály.
Jelenleg nálatok ez a helyzet? A lényeg az, hogy titeket zavar-e, vagy jól érzitek magatokat így. Egy kapcsolatban különben sem ez a lényeg...
Szerintem sem gond. ha ti szeretitek egymast akkor kit erdekel h ki a magasabb. ha ti jol erzitek magatokat egymassal igy akkro az a lenyeg. engem mondjuk zavar ha egy pasi kisebb vagy velem egy magas en szeretem ha olyan kb 180cm vagy afeletti a pasas, de ez az en szemelyes izlesem mert igy erzem magam jol. jo egy magasabb pasihoz csak ugy odabujni... de volt mar alacsony pasim is az eletben, sot mi tobb az elso nagy szerelem az alacsony volt de volt benne vmi ami megragadott... tehat ha te jol erzed magad vele es o meg veled akkor ez a lenyeg!!
Mi a fene ciki abban hogy magasabb a csaj? Ki a fene találta ezt ki, de most komolyan? Én nem látom hogy ebben mi lehet a baj? Magasabb... na és? Akadályoz ez valakit valamiben vagy mi?? Nem... persze hogy nem. Nekem az alacsony pasik is tetszenek, meg a magasak is, mert nem aszerint döntöm el hogy ki tetszik meg ki nem.
A kérdező hozzászólása: Igen ez a helyzet.És arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire zavarhatja ez a fiúkat, pl.általánosságban is.Köszi a válaszokat:)
Semmennyire sem ciki szerintem.Nehogy már egy kapcsolat, szerelem a cm-eken múljon.Ha már azon múlik bármi is, akkor ott valami nem stimmel.Most az embert szeretjük magát vagy a cm-eit...
nem kéne cikinek lennie, de én alacsony srác vagyok, és csak a nálam alacsonyabbak tetszenek, iszonyû kinosnak érzem, ha egy lány magasabb mint én.

Mennyire ciki ha az uszodában egy ismerős vizilabdás csajjal beszélgettem, nekem meg közben rendesen felállt?

az el?zmény az,hogy a fejemet és a nyakamat törölte,-ezalatt történt- ? meg nagyokat vigyorgott, én meg majd elsüllyedtem, törölközö is nála volt...

Legjobb válasz: Ha nem tetszett volna neki, nem vigyorgott volna.

Ha nem tetszett volna neki, nem vigyorgott volna.
ha bejössz neki, akkor tuti örült neki :) hány évesek vagytok? am. mikor a barátommal elõször egymás mellett aludtunk egy fesztiválon (de akkor még nem jártunk!) mikor reggel felkeltem, láttam h áll a zászló :) aranyosnak tartottam és hízelgett a tudat (még akkor is ha csak a reggeli erekció nevû dolog volt de akkor ezt még nem tudtam :) szóval ha elég idõsek (15-16 évesek) vagytok és vigyorgott, akkor sztem tetszett neki :D még mindig jobb mintha zavarba jött volna és elrohant volna nem? :)
ilyen korban simán pozitív dolog :D mondjuk más lett vna a helyzet ha 13 évesek vagytok... de örülj neki h a csaj vigyorgott :) és ha mások is ott voltak? nem az a lényeg h a lány mit gondol? ;)
Nem gáz, nekem akkor is feláll ha anyukámmal hógolyózunk.
A kérdező hozzászólása: köszi, lány 20körül én már 30.., nem gáz, hogy voltak ott mások is?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!