Találatok a következő kifejezésre: Mennyire ciki ha egy (55 db)

Ez egyáltalán nem ciki!A barátod, ha szeret, úgyis elfogad olyannak amilyen vagy.
#8as vagyok. Jó, hát nekem nyilván nem ekkora. Csak azért szerintem nem kicsi. De nem látszik ki a nagyajkaim közül. :D
Nekem is nagy a csiklóm, nagyon tetszik, imádom, büszke vagyok rá. A párom szintén. ;)
milyen a nagy csikló? de most komolyan kérdezem, én mint nõ nem értem a dolgot.. a szeméremajkak méretérõl már láttam képeket, na de a csikló...
Ha igazi véleményre vagy kiváncsi, tegyél fel képet. Ismeretlen oldalra puncis kép. Nincs mitol félned. Úgy meg tudnánk mondani, h milyen a nunid. De ha nem teszel fel nekem 8, nem potya punci képre hajtok, mert van stabil... Így álltalánosságban nem lehet erre válaszolni. Minden punci más, az osszhang a lényeg meg az ápoltság. De egy punci mindig szép (na jo vannak extrém esetek a neten, de azokat most hagyjuk)
HÚÚÚÚÚÚ! De könnyû dolgom lenne veled. Mindig a csúcsra tudnálak juttatni.
Azt nem tudom 10-bõl hánynak lehet nagy, mert én még csak egy nõvel voltam, neki kicsi volt.
Szia! Ne aggódj, ha igazán szeret a párod nem fogja zavarni. Engem biztos nem zavarna, ha szeretnélek.
az ilyen az már tényleg nagy :D http://xhamster.com/movies/691684/super_huge_clit.html
Nade mégis milyen nagy? :D
A kérdező hozzászólása: hülye vagyok...szeméremajkat akartam, nem csiklót...szóval az nagy... kilóg :S csúnya :S
Tölts fel a postimage.org-ra képet róla, ha csak a puncid fényképezed le, senki nem fogja tudni ki vagy és értelmes választ is tudunk adni! Egyébként a barátnõmnek is "nagy". Szerintem izgató, én nem szeretem a "babapuncit"

Mennyire ciki ha egy 160 centis, 55 kilós lány 80 centis bőrönddel ácsorog a reptéren?

A következő szemeszteremet nem Magyarországon fogom tölteni, így még ha csak a legfontosabbakat viszem, akkor is megtelik egy bőrönd:), sőt nagy valószínűséggel kettő lesz belőle, mert még egy válltáskát is fogok vinni + a kézipoggyász:) Mennyire ciki ez a sok cucc? Főleg, hogy a bőrönd kb. a csípőmig ér...

Legjobb válasz: ebben mi a ciki?-.- más is utazik sok-sok bõrönddel

ebben mi a ciki?-.- más is utazik sok-sok bõrönddel
Ugyan már! Ez a kérdés nem azért irodott hogy megtudja ciki vagy sem.Minden értelmes ember tudja, hogy az utazás ezzel jár..Csak kellett valaki aki végre rákérdez, hogy hova utazik, mert minden áron el akarja újságolni Amerikát.. Egyszerûbb lett volna ha így teszed fel a kérdést. "Én megyek L.A-ba..Mit vigyek ki magammal?"ez a kérdés értelmesebb lenne. üdv
Minden ciki, ne vigyél bõröndöt, mert ciki, vegyél meg mindent odakint.
Sürgõsen csökkentsd le a bõröndöd méretét mert így körbe fognak állni a reptéren és kiröhögnek:D Ha szerencséd van akkor talán a rugdosást és a köpködést megúszod de ebben nem vagyok biztos:D
Egyáltalán nem értem a problémát... Miért lenne ciki? Kinek mi köze hozzá? Ki foglalkozik egyáltalán vele? És még sorolhatnám az ilyen és hasonló kérdéseket. Ha én Los Angelesbe mehetnék (legnagyobb álmom eljutni USA-ba), biztosan az lenne a legkisebbe gondom, hogy hogy fogok kinézni a bõröndömmel...
Ezt most én sem értem. Én 155 cm és 50 kiló vagyok, és én is szoktam utazni, 2 bõrönddel is. Sose éreztem még cikinek. Hova utazol?
Egyébként bocsi, nem meggyanúsítani akarlak, de ez a kérdés tök úgy jön ki, mintha csak le akartad volna írni, hogy Los Angelesbe mész, és ahhoz kerestél volna apropót... Tényleg bocsánat, ha tévedek, de így érzõdik. Azt megértem amúgy, hogy örülsz neki. :)
Miért kell ilyen hülyeséget kérdezni?
Egyáltalán nem ciki. Sõt, ha vissza jössz, szívesen segítek cipelni a cuccokat. :) (L. A-ba sajnos nem tarthatok veled.)
A koreai és japán túristák 150 centi magasak és jellegzetes látvány, ahogy a kiscsaj 120 literes hátizsákot cûgöl. Nem ciki, csak ha fekete színû és rózsaszín virág matricák vannak ragasztva a hátuljára.
"nem kell magyar emberekkel találkoznom, akik állandóan csak irigyek a másikra és nem tudnak örülni semminek se és leszólják" Ezek szerint én nem vagyok magyar. Jó tudni.
Tok ciki...én mindig csak egy bankkártyával utazok, az meg elfér a belsõ zsebbe
szerinted valaki veled fog foglalkozni??? :) )) ott mindenki bõröndökkel van.
ma 18:11 vagyok Én mondjuk nem azt írtam, hogy kamu, hanem azt, hogy "átlátszó ürügy" a kérdésed..Hogy nem az a lényeg, hogy hány kiló, és mennyi bõrönd lesz nálad, hanem az hogy világgá kiabáld L.A-ba mész.. Egyébként én jó utat kívánok neked, és remélem, kint sem érnek meglepetések..(csak ne kezdj affektálni 4 hónap után, mintha már alig tudnál magyarul, mert az nevetségessé fog tenni) üdv Oxfordból.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha szerinted kamu akkor minek válaszolsz? Amúgy is örülök, hogy nem kell magyar emberekkel találkoznom, akik állandóan csak irigyek a másikra és nem tudnak örülni semminek se és leszólják, ha egy kicsit is sikeresebb náluk. Amúgy, elõször leszek egyedül külföldön, természetes, hogy izgulok minden miatt..., szerintem legalábbis
De, kamu az egész, mert ilyen stílussal, meg ennyi ésszel nem hiszem, hogy kint fogsz tanulni. Nem hiszem, hogy az lenne a legnagyobb problémája annak aki ki megy külföldre tanulni, hogy hogy fog kinézni a bõröndjével a repülõtéren.
A kérdező hozzászólása: Nem kamu, és amiért kérdezték, hogy hova megyek, azért írtam le:) Jó tény, hogy még nem voltam reptéren és nem tudom, hogy hogyan mennek ott a dolgok... Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Los Angeles:) Hát végül is igazatok van, ez egy reptéren nem kéne, hogy ciki legyen:D
Nagyon ciki, szerintem vidd kézben, vagy szíjmelinda stílusú szatyrokban a cuccaid, manapság az a divatos :)

Lányok! Mennyire ciki ha egy fiú fél a repüléstől? 21/F

Legjobb válasz: Nem ciki, nagyon sok ember fél tõle, ffi nõ egyaránt. csak lehetõleg ne vinnyogjon mellettem az ülésben, hogy "jajj mamám, nagyon parázom".

Nem ciki, nagyon sok ember fél tõle, ffi nõ egyaránt. csak lehetõleg ne vinnyogjon mellettem az ülésben, hogy "jajj mamám, nagyon parázom".
Abszolút nem ijesztõ a repülés, egyetlen kellemetlen dolog van közben: emelkedésnél és süllyedésnél a pattogó fül. :( Egyébként baromi unalmas tud lenni egy repülõ út, hiszen abszolút nem történik semmi. Felhõs égen még szép kilátás sincs. :( legjobb rész a felszállás egyébként, olyan mintha kilõnének egy pisztolyból. :) Szóval nem kell félni, fel a fejjel! 21/F
Természetes, hogy parázol, de van erre egy nagyon jó módszer ami eddig nekem bevált. Embereld meg magad és ne vinnyogj! Nyugi csak a felszállásnál ijesztõ kicsit az elején, a végén meg már várod, hogy szálljatok le.
nem ciki:) én is nagyn félek és sose fogok felülni:DD hová repülsz??:) 19/L
Szerintem nem ciki. Elõfordul. ;] [én meg úszni nem tudok és attól parázok, hogy megfulladok :D]
2. vagyok köszönöm szépen annak (azoknak), aki jól lepontozott
Igyál elõtte egy whisky kólát
nem ciki, csak maradj férfi közben. Vagyis ne vinnyogj, nyávogj, sajnáltasd magad. Természetes dolog a félelem, mindenkinek van valami olyan dolog amitõl fél. De ezt nem kell hangoztatni sztem, vagyis úgy értem hogy el lehet mondani de nyugodtam és nem 20szor.
nem ciki, szerintem aranyos. a barátom is fél a repüléstõl. igazából egy kicsit én is...a katasztrófák miatt.
Hát a mai világban én ezen sem csodálkozom :) hova tûntek a Rómeók ?
sajnos 2012-ben te gondolkodsz maradian, de ami még ennél is rosszabb a nõknek ma ez kell, szép csak így tovább
ej de gáz :/ a srác hívja el.akkor neki kell mindent megszervezni/tervezni. Én ilyet sosem csinálnék
Elégé. Tuti nem hívnám vissza akinek ennyire nem kellek.
Akkor én is maradi vagyok. :-D Biztos nem hívnám fel, még ha érdekelne, akkor se. :-D Amikor visszahívót küldenek a hajamat tépem. XD Meg ha tali van megbeszélve és nem érnek oda idõben. És én vagyok a dilis, mert hazamegyek és nem várok... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi most megnyugtattatok :)

Mennyire ciki, ha egy fiú "olyan bolondosan" öltözködik, de amúgy meg okosnak tartják?

Szal ilyen ruhákra gondolok: csöves sapi (vagy manó sapi, nemtom hogy hívják), meg felemás cip?f?z?, rajzfilmfigurás pólók, színes farmergatya vagy cs?gatya? Az ilyen kinézet? srácokat melegnek tartják vagy csak simán hülyének nézik?

Legjobb válasz: Ha alig múlt 10, akkor mókás, ha bõven 10, netán 20 fölött, akkor lipót...

Ha alig múlt 10, akkor mókás, ha bõven 10, netán 20 fölött, akkor lipót...
Lipót, azaz Lipótmezõ. Átvitt értelemben, a hülyékre mondják. (anno a éipóton volt az elmegyógy) Értve?
Ja, értem, de én az ország egy másik vége felé lakok, erre ilyet nem modnanak soha :D
Lányra is az vonatkozik, hogy korfüggõ. (Én írtam a lipótot) Azt nagyra értékelem - és alkalmazomn magam is - hogyha valaki egy kicsit vidáman, akár a korához képest kicsit fiatalosabban öltözik. Igaza van a kollégának, aki azt mondja, hogy ne öltözzön valaki 50-esnek. Csak a mértéket kell eltalálni, hogy ne csináljunk hülyét magunkból.
sztem klassz, ha valaki okos, és nem öltözik hozzá úgy, mintha 50 éves lenne nekem bejönnél és kész:)
Aranyos , de tejes mértékben a kortól függ , a felemás cipõfûzõ már túl sok , de szeretem jó , vagyis egyedi . szeretem az ilyen palákat : ) L17
nekem bejön :]
sztem az a lényeg hogy ne üssön el naon a személyiségedtõl, tehát ha okos vagy , esetleg visszahúzódó, vagy csendes, akk ne hordj ilyen rucikat, mert az gáz. Ha helyes vagy, akkor viszont még rá is dob egy lapáttal sztem, mert akkor azt sugárzod, hogy nyitott vagy és színes egyéniség...bár lehet, hogy csak egy divatmajom ezt most így nehéz megmondani:/
Nekem bejönne...
sztem tök jó
Attól, hogy színes ruhákat hord vki, nem meleg-és ha tudja õket hordani és olyan a kiállása, akkor nem is fogják leb.zizni. Egyébként én bírom az ilyen alter arcokat (is), nekem nem azt mutatja, hogy hülyék, hanem azt, hogy örök gyerekek, vidámak, kreatívak.
Pozitív, ha az ember fiatalosan öltözködik. De amikor már ezen gondolkodik, akkor már kezd mû lenni. Tehát ha valaki direkt azért vesz fel hülyébbnél hülyébb ruhákat, hogy milyen "bolondos" legyen az rohadtul gáz.
A kérdező hozzászólása: És ha egy lány csinálja ugyanezt, akkor az is mehet a diliházba?
éipóton = lipóton
simán hülyének néznélek :DD de az nem baj, szeretem a bolondos embereket :D én mondjuk mindig komolyan öltözködöm, de másokon nem zavar az ellenkezõje sem

Mennyire ciki ha egy fiatal csaj megmondja egy idősebb pasinak hogy tetszik neki?

Mennyi az esély rá hogy neki is tetszem?

Legjobb válasz: Úriiisten, az én apám is 40 éves *omg* 18L

Roxanaaa Honnan tudod, hogy a te faterodra pályázik? :D
Úriiisten, az én apám is 40 éves *omg* 18L
Azzal ugye tisztában vagy, hogy mire te 60 éves leszel, õ nagy eséllyel a föld alatt...?
gondolom nem ciki.a férfi csak örülni fog neki h egy fiatal bulának bejön..:D bocs h ezt irom de te mit akarsz egy 40évestõl? :D amikor 25-30éves leszel arra már rég öreg ember lesz:D nemtudsz fiatal pasit választani?
amugy meg ha járni fogtok, akk pedofil :D
Ááááá, apámtól óvakodj, a saját érdekedben, jobb nem ismerni õt xD
amugy elképzelem, Csókolom, maga nekem tetszik. a csávó meg jól KÉPENRÖHÖGI!!! :DDD
tetszik neked az apud vagy mi?;l
Hogy mennyire ciki hmm szerintem ennyire: 11.111111%
Roxi, lehet õ a kiszemeltje.. vigyázz o.O szvsz amugy az a ciki hogy tetszik neked:P
Én 19 vagyok drágám, de nekem nem kéne egy apámmal egy korú férfi, mivel ezt apa komplexusnak hívják és nekem szerencsére nincsenek komplexusaim. :P :)
Szia! Te tetszel neki? Adta rá jelét? Ha igen, akkor próbálj vele flörtölni, vagy dicsérd meg a külsejét. Simogasd meg a kezét, szerintem elsõnek add jelét, hogy bejön neked, és majd reagál vmit, , jobbik esetben. Ha nem, akkor próbálkozz azzal, hogy megmondod neki, h tetszik.
A kérdező hozzászólása: hát ha te 30-40 éves vagy akkor johogy a fiatal 20-as fiuk tetszenek neked..ízlések és pofonok
"nekem mindig is a fiatal pasik tetszettek.." Na most újat mondtál, nem tudtam, hogy egy 40 éves férfi még a fiatal pasik kategóriába tartozik :P
1. kérdésedre.: Az a gáz, hogy tetszik, és az, hogy eszedbe jut ilyen. 2. kérdésre.: (Kettes alapú logaritmus 4 szorozva 20-al osztva 4 el) a négyzeten°% 3.: kösz a kamukérdést. :) jól szórakoztam :P
Most mi van abban, hogy a pasik 55 éves korukig marha jól néznek ki, a lányok meg 18-20 közt vannak a csúcson? A csávó jól csinálja, már kezd felnõni a feleségeXD
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a válaszokat bár egyik se volt hasznos.. és NEM nem az apám egy nagyon kedves ismerõsöm aki nekem nagyon tetszik mint külsõre mint belsõre nekem mindig is a fiatal pasik tetszettek..
Szerintem...Kérdezd meg a szüleidet, Õk biztosn tudják a választ! Ha a pártodat fogják akkor mindannyian ássátok el magatokat! 40 év múlva bizonyára a pasid is melletted lesz, a föld alatt ha végül tényleg úgy döntötötök, hogy elássátok magatokat=) Egy fene:legalább együtt lesztek örökké!
0% Szerintem hanyagold az egészet.Csak nevetség tárgyává vállnál!Ezt te sem akarhatod:)

Mennyire ciki, ha egy lánynak mélyebb hangja van?

Na azért nem ilyen Mr T hang, csak nem az a kellemes női hang, hanem picit mélyebb.

Legjobb válasz: Én jobban szeretem, mint a nyávogós hangú csajokat:D

Én jobban szeretem, mint a nyávogós hangú csajokat:D
Nyávogástól meg a csicsergéstõl mindenképpen jobb.
picit mélyebb a hangom az átlagnál (no nem Tanita Tikaram) és elég jó visszajelzések vannak róla ;)
nekem nagyon mély, kicsit rekedt, búgó hangom van, ha megszólalok valahol minden férfi beleszeret :D viccen kívül, eddig nem volt olyan, akinek ne tetszett volna.
nekem mély hangom van , sokan mondják hogy ' nagyon jó hangom van ' :) úgyhogy egyáltalán nem ciki, inkább ilyen mint nyávogós hang :)
Nekem nem jön be, mert az ilyen nõk szõrösebbek is az átlagnál (az más kérdés, hogy tesznek ez ellen és nem látszik) Szóval a nõiességhez a hang is hozzátartozik, és hát nem a mély hang (ez nem kinyilatkoztatás hanem magánvélemény)
Karádi Katalint is szerették pedig nem volt egy szoprán.
hát mély hangom van de nem vagyok szõrösebb :D

Mennyire ciki, ha egy lány, akit leszólítok pár mondat után visszautasít?

Legjobb válasz: Semennyire, ez bárkivel megesik.

Semennyire, ez bárkivel megesik.
Semennyire. Nem tetszhet mindenki mindenkinek.
Ha a következõt azonnal leszólítod, csak igazolod az elõzõnek, hogy helyesen ítélt meg. :D Egyébként valószínûleg a fellépésed miatt utasított vissza. Talán azonnal rányomultál. Fogadjunk, hogy nem csak barátilag beszélgettél. Barátilag csak nem hajt el, nem igaz? :)
Akkor gáz, ha MINDIG ez történik.
Annyira ciki, mint amikor nem tudsz minden lany bugyijaba bekerülni. Az mar milyen ciki, hogy nem akar minden csaj lefeküdni veled!
miért lenne az...nem lehet mindig mázlid :)
Nem ciki:) Legalább megprobáltad:)
Egyáltalán nem. Nem jött be és kész, van ilyen.
Egyáltalán nem, a legjobb ilyenkor, hogy a következõt egybõl leszólítod. Lássa, hogy nem rázott meg a dolog!
Ez mitõl lenne ciki?

Lányok! Mennyire ciki, ha egy 15 éves srác dadog?

Leginkább korombeli lányok véleményét várom.

Legjobb válasz: érdekes, a kérdést le tudtad írni dadogás nélkül nem lehet olyan súlyos

érdekes, a kérdést le tudtad írni dadogás nélkül nem lehet olyan súlyos
Nem ciki, hanem ez egy betegség, amivel igazából pszichológushoz kellene járni kezelésre, mivel ez valamilyen trauma következménye. Pl. gyerekkori bántalmazás, valakinek az elvesztése/halála. 23/F
Figyelembe véve a mai 15 éves lányok értelmi szintjét, ez sajnos rád nézve, komoly probléma. Én ugyan nem vagyok korod béli lány, de ezt bárki megmondja.
Én is annyi idõs vagyok mint te és én eléggé dadogok azóta pszichológushoz járok nem segített semmit egyik azt mondta hogy a papám elvesztése miatt dadogok a másik meg az hogy gyorsabban jár az agyam mint a szám de lehet neked segítene a pszichológus ha önbizalom hiányos van segít feldolgozni a dolgokat de nekem azért nem segített mert én nagyon optimista vagyok és ki ismertem önmagamat magamtól de lehet segít neked egy próbát megér és mindent megbeszélhetsz vele mint egy jó barát csak õ nem adhat ki magáról infot és rólad meg nem add ki infot mert ez a szabály ha meg aszt mondja logopédus akkor el kell menni hozzá.
a mai plázacicák lehet beszólnak ezért. Nekem kifejezetten nincs vele semmi bajom. Ismerõsöm is dadog mikor elõször találkoztam vele és hallottam beszélni bevallom aranyosnak tartottam:) szóval a normális emberek ezt nem tartják cikinek amíg nem látni hogy te roszzul érzed így magad :) 16/L
amugy nem nagyon számít a nõknél hogy dadogsz csak amikor ha nõvel vagy meg kell védened magad per pillanat ma bunyóztam 2 sráccal mert csúfoltak piszkáltak bevertem mind a kettõnek a száját és azóta semmit nem szólnak a nõ ügyek egész jól mennek van aki viccesnek találja de eléggé ritka az ilyen de van olyan nõ tipus aki rá sem hederít hogy dadogsz de van olyan aki annyira különcnek érez téged hogy lekoptat vagy meg aki teljesen normálisnak érzi a dolgot ne ez már elterjetebb de valamivel minig emelned kell a lécet hogy pótold mások elvárását.4-es vagyok
A kérdező hozzászólása: 3-ik, rohadt vicces vagy. A többiek válaszát köszönöm, igazából engem annyira nem zavar, csak ritkán viccelõdnek vele egy mondatra.
Miért ne csinálhatna?
Hát ha a tükörben fotózza magát kacsaszájjal, akkor NAGYON CIKI!!!!
linkeld már be és akkor többet tudunk mondani :D
A kérdező hozzászólása: Nem nappaliban, hanem konyhaban keszult(persze nem log bele minden, a butor, a szagelszivo), Nem minden heten keszul ilyen, csak 1x, nem polofelhuzos kep, hanem ujj nelkuli felsoben keszult...
Lehetõleg a fürdõben, a tükörbe, felhúzott pólóval, úgy, hogy belelátszódjon a vaku! :)
ez függ attól milyen képek. Pl. a fészbúk betyár tükör hörcsög képektõl mindenképp sírva nevetek. Az ilyen embereket nehéz férfi számba venni. Ártalmatlan, netmájerek, akik attól teljesednek ki, hogy látszólag egy feszítõs képet csináltak kamerás mobillal a wc-jükben, jobb esetben a nappaliban. Aztán vannak barátok által készített képek. Ezek többsége sem eredeti, de van köztük kiránduláson készült, mosolygós, aranyos képek, mikor elhiszem a alanyról, hogy érzõ, lélegzõ ember és jófej is tud lenni. Meg vannak a mûvész képek. Ezek is lehetnek jók is és rosszak is. Ha hozzá értõ emberrel csináltatja akkor jók. Akkor az egyén egyedisége van kiemelve és nem egy sablonra gyártott valami. És ez tetszik. A legjobban a spontán család/barátok által készült képek tetszenek elkapva egy-egy õszinte pillanatot még akkor is szép ha nem épp a leg elõnyösebb. Nekem fontos az emberség, az ember maga és ezeken a fotókon a leginkább látni azt aki naponta szembe néz velünk :) 23/L
nem ciki. ha nem tükrös / telefonos a kép... L/21
Ha csinál nem gáz, ha minden héten újat tölt fel belõlük a facebookra az már inkább gáz... Elõrehaladott egoizmusra utal.
attól függ mire kell neki engem nem zavar N
Eléggé gáz...
szerintem nem ciki, csak ne pózoljon be annyira..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!