Találatok a következő kifejezésre: Mennyire ciki ha (144 db)

Mennyire "ciki" ha a gyerekeim nincsenek megkeresztelve?

Legjobb válasz: mennyire ciki? miért gondolod,hogy mindenáron meg kell felelniük egy vallásos szokásnak? ha a keresztény vallásra hallgatsz,akkor bizony mindig is ciki fog maradni,de ha azért szereted õket mert a saját gyerekeid,és nem másoknak akarsz affektálni velük,akkor teljesen mindegy,hogy meg vannak-e keresztelve,és ki mit gondol errõl a dologról.

mennyire ciki? miért gondolod, hogy mindenáron meg kell felelniük egy vallásos szokásnak? ha a keresztény vallásra hallgatsz, akkor bizony mindig is ciki fog maradni, de ha azért szereted õket mert a saját gyerekeid, és nem másoknak akarsz affektálni velük, akkor teljesen mindegy, hogy meg vannak-e keresztelve, és ki mit gondol errõl a dologról.
hogyan neveznéd azt az embert, aki meg van keresztelve, de nem jár templomba, szarik a vallására, eközben azon morfondírozik, hogy mennyire ciki az, hogy a gyerekeit nem keresztelték meg. Persze csak azért, mert a szomszéd gyerekek hittanra járnak. Én képmutatónak.
Hogy lenne már hátrány.. semmi nem változik attól hogy megkeresztelitek vagy sem, max annyi amit leírtam, ha késõbb nem akarna vallásos lenni, akkor esetleg kényelmetlenül érezheti majd magát. Ha meg hívõ lesz, akkor megkeresztelkedhet magának.
Ha nem vagytok vallásosak, szerintem is fölösleges megkeresztelni. Hiszen ha meg is keresztelitek, nem fogjátok vallásosan nevelni, szóval csak a formaságok meg a "szokás" miatt szerintem fölösleges.
Miért lenne már ciki? Legalább ha felnõnek, és nem lennének vallásosak, jobb lesz nekik. Én örülök hogy annó nem lettem megkeresztelve, elég szarul érezném most magam... 19L
" elég sok gyerek jár hittanra. Nem szeretném, ha esetleg az én gyerekeimnek ebbõl kellemetlenségük lenne." Jópár évig jártam keresztény szellemû osztályba, úgy hogy nem voltam megkeresztelve (mivel idegennyelvet is itt tanítotttak több órában, szüleim ezt választották). SOHA nem volt ebbõl kellemetlenségem... aztán 10 éves koromban úgy döntöttem megkeresztelkedek. Más kérdés, hogy a mai fejemmel nem tenném, de szerintem ez így volt korrekt, hogy saját magam dönthettem.
Attól még járhat hittanra, hogy nincs keresztelve, persze csak ha nagyon ezen múlna a dolog, de nem hiszem, mi sem néztük ki gyerekként azt, aki nem volt keresztény, pedig mi is jártunk hittanra.
Nálunk családi szokás, hogy megkeresztelkedünk. Én sem vagyok buzgó hívõ, de szerintem keresztény osrszágban élünk, és ez alap. Sosem járok templomba, vagy ilyesmi. Katolikusként vagyok megkeresztelve, mégis utálom a katolicizmust, egyetértek Lutherral abban, hogy a pápa maga az antikrisztus. Szóval inkább Luther tanait tartom elfogadhatónak, de itt is inkább az õ felfogásában "hiszek" nem konkrétan a kereszténységben. Tisztelem és nagy embernek tartom Jézust, de az egyház egy rothadó rossz, õ biztos nem ezt akarta. Na, nagyon elkalandoztam, lényeg a lényeg, hogy attól, hogy megkeresztelkedik a gyermeked, még hihet akármiben. Én úgy vagyok vele, hogy jobb félni, mint megijedni. :)
Az örök kárhozatot elég cikinek tartod ?Vagy azt, hogy nem lehet kapcsolata Istennel ?
Én annak idején olyan általános iskolába jártam ahol a 28 fõs osztályból csak én meg egy másik lány nem volt megkersztelve. Soha semmi hátrányom nem származott ebbõl, ha csak az nem vesszük, hogy unatkoztam amíg hittan órán ültek.
A kérdező hozzászólása: Leginkább azért kérdezem, mert új helyre költözünk, és itt azt hallottam, hogy elég sok gyerek jár hittanra. Nem szeretném, ha esetleg az én gyerekeimnek ebbõl kellemetlenségük lenne. Nagyon gondolkozunk, hogy most amíg kicsik, megkereszteltetjük õket, hogy ez ne legyen számukra hátrány.Én megvagyok keresztelve, a férjem nem, de egyébként nem járunk templomba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! Azt hiszem, annyiban is hagyjuk a dolgot. Majd ha nagyobbak lesznek, és õk kérik, szeretnék, majd akkor meg lesznek keresztelve, és olyan vallást választanak majd, amilyet szeretnének!
ha akarjátok, attól hittanra járhat, hogy nincs megkeresztelve. aztán majd meglátjátok.
Nem azért keresztelkednek meg az emberek v kereszteltetik meg gyermekeiket hogy ne legyen CIKI hanem azért mert vallásosak és hisznek...

Mennyire ciki ha 30 évesen még nem volt csaja valakinek?

Legjobb válasz: Mi a "ciki" mértékegysége? Ha megmondod, megmondom mennyire ciki.

Mi a "ciki" mértékegysége? Ha megmondod, megmondom mennyire ciki.
Ez nem cikiseg kerdese. Az persze igaz, hogy valoszinuleg a legtobb ember meglepodne, ha megtudna, vagy elgondolkozna, hogy mi lehet az oka, mert azert ebben a korban nem annyira nagyon gyakori (habar azt nem tudjuk, hogy szuz-e az illeti, vagy csak komoly kapcsolata nem volt meg) dolog ez. Mindenesetre ettol fuggetlen ez maganugynek szamit es joga van az illetonek eldonteni, hogy szeretne-e kapcsolatot, vagy egyedul erzi jol magat, vagy mikorra tervezi, hogy megallapodik valaki mellett.
õõõ hát érdekes, ilyenrõl még nem hallottam. Miért? Neked még nem volt?
Ciknek nem ciki. DE! 18 voltam, amikor összejöttem a egy sráccal, 24 volt akkor. Szûz volt, amivel nem volt baj, de mikor végre sikerült összehoznunk a dolgot, azt mondta, h ez jó volt. Késõbb viszont mindig nagyon be kellett dobnom magam, ha akartam valamit. Ez ment 7 évig. Jó nagy hülye voltam, h nem ismerkedtem, nem hagytam ott õt. A végén már olyan komplexusaim voltak, h nem mentem ki pl strandra, mert tuti, h nagyon ronda vagyok. Aztán megismerkedtem a férjemmel, aki rádöbbentett, h a pasim volt vagy látens homokos, vagy szimplán lusta még a szexre is. Nem sírom vissza az exet...
Nem ciki, magánügy. Mindenki mérje fel a saját prioritásait és aszerint cselekedjen, ami boldoggá teszi vagy ahogy akar, amíg azzal nem árt másnak. Az hogy, hogyan éled a szexualitásodat nem befolyásolja az élet többi területein a lehetõségeid, ha megfelõen kezeled. Innentõl senkinek nincs joga megítélni, hogy, hogyan éled az életed vagyis ha megteszi akkor az meg az õ magánügye, kit érdekel ?
Nem ciki a szomszédunk 45 körül van és még soha nem volt nõje.
Értem. Akkor most mit is akarsz konkrétan? Nem ciki most hogy így mondod, de ha kérdezik és te szégyelled akkor nem kell beszélned róla. Mindenki hazudik.
A kérdező hozzászólása: Hát középiskolában nem voltam nagy partiarc, utána mûszaki egyetem ott aztán nem lehetett szórakozni járni, aztán meg a munka.
hát eléggé. Ha még futó, pár hónapos sem és tök tapasztalatlan, az eléggé durva.
Én is megvagyok rohadt jól csajok nélkül. jobban élvezem az életemet mióta nincs senki! [email protected] hogy más mit gondol, nekem így jó!

Az mennyire ciki, ha csak 12cm ott lent, és balra indexel?

19F

Legjobb válasz: Tudjuk, hogy ezt a kérdés azért tetted fel, hogy jöjjenek a lányok és elmondják, hogy ahh nem ciki, ha jól tudod használni, az a lényeg. Én fiú létemre inkább azt mondanám, hogy cikinek nem ciki, csak kicsi.

Tudjuk, hogy ezt a kérdés azért tetted fel, hogy jöjjenek a lányok és elmondják, hogy ahh nem ciki, ha jól tudod használni, az a lényeg. Én fiú létemre inkább azt mondanám, hogy cikinek nem ciki, csak kicsi.
Talán elmehetsz vele forgalom rányitó Yardnak de sztem a 12 cm-et nem igen látnák, úgyhogy fesd be XD
Szerintem meg nem a méret a lényeg.Ha tudsz vele bánni akkor nem számit a méret.Én találkoztam már méretessel és sz.r volt az ágyban.Volt pasim akinek kicsi volt de nagyon jol kitudta használni.Persze ez forditva is igaz.
balra indexel...:D:D:D ezjóóó..:) az index-szel semmi gond. a 12 centi az lehet nem vmi nagy...deha kicsit vastagabb, és tudod használni, akkor tökéletes.
Nem ciki! Férjemé is hasonló, a barátnõim meg csak irígykednek, hogy nekem minden sex alatt van orgazmusom. (természetesen a férjemmel :) )
Hát barátom jó esz ha valamit kitalálsz mert egy kicsit gáz a helyzet.Tegyél rá súlyokat és nyújtsd!

Nyáron mennyire ciki ha fiú létemre olyan biciklivel biciklizek amin van rózsaszín szín és elég régi model?

Legjobb válasz: az és bringámon, még egy óriási rózsaszín malacformájú duda is van a kormányon, szerintem nem ciki, pedig sokszor felkiáltanak, mikor meglátnak, hogy: MALAC!!! Csak az ciki, amit te magad cikinek fogsz fel...

az és bringámon, még egy óriási rózsaszín malacformájú duda is van a kormányon, szerintem nem ciki, pedig sokszor felkiáltanak, mikor meglátnak, hogy: MALAC!!! Csak az ciki, amit te magad cikinek fogsz fel...
Aki kicsit is otthon van a kerékpárban az nem fogja cikinek látni, épp ellenkezõleg.A giro d'italia-n is az összetettben vezetõ rózsazsín mezben teker(maglia rosa) és egész olaszország rózsaszínbe öltözik.Ott mindenképp kifejezetten menõ dolog. Más kérdés, hogy aki még egy háromhetest sem látott és nem igazán van otthon a kerékpárkultuszban az cikinek fogja-e látni.Talán igen, de ne érdekeljen.
vagy annó Pantani

Elsõ randi- ha szombati buliban "ismerkedtünk meg" ahol a tánc hevében csattant csók, akkor az elsõ randin mennyire ciki, ha csak puszit adok köszönéskor?

Ilyenem még nem volt, szóval a buliból-valóságba randim nem volt még, és nem is tudom ilyenkor mi van. Valószínû a srác is zavarban lesz:D

Legjobb válasz: Attól függ mennyire voltatok ittasak. Mert ugye a pia megszépít, meg csinálunk olyasmit ami józanul ciki, szóval kb annyira lesz mintha netrõl taliznál valakivel, magyarán szólva a 0-ról indultok majdnem. :-)

Attól függ mennyire voltatok ittasak. Mert ugye a pia megszépít, meg csinálunk olyasmit ami józanul ciki, szóval kb annyira lesz mintha netrõl taliznál valakivel, magyarán szólva a 0-ról indultok majdnem. :-)
A kérdező hozzászólása: :) Én nem iszom:) Õ meg talán spicces:)
Na mi volt?:D Egyébként nekem is ugyanez a helyzet volt, csak mi tökre összemelegedtünk a bulin, majdnem több is volt ott mint csók, aztán találkoztunk, és nulláról indultunk... meg se mertük fogni egymás kezét. Elég fura, de van ilyen. :D

Szerintetek mennyire ciki, ha a lány ismerőseim képeire, illetve az anyukáik képeire maszturbálok?

Legjobb válasz: 1) nem ciki 2) ciki, ha nem szükségbõl maszturbálsz.

1) nem ciki 2) ciki, ha nem szükségbõl maszturbálsz.
akkor nem
Anyukáik?Anyukáik?Hmmm...
te vagy az, Oidipusz?
Egyáltalán nem ciki, sõt normális, az embereknek el kell fogadniuk téged, mindenki, aki mást mond az egy intoleráns nácihitlerista és szégyellje magát mélyen minden ilyen mesüge!! dr. Liberá László, okleveles rettegõ.
és még nem szóltak a le.ge.cizett képekért?
Csefy, ez odab.szott. XD Na, ki ismeri még a Thébai mondakört?:D
Mondjuk Oidipusz a saját anyját.. na mindegy. :D Amúgy szerintem elég gáz, ha az anyjuk képére is..
A kérdező hozzászólása: 22:22 : Közösségi oldalas képekre...
Szerintem eleve nem kellett volna kiírnod. Eddig nem tudott róla senki rajtad kívül, nem volt ciki. De így...
kertes házban lakunk és a szomszédnak van egy emeletes nagy háza, a fürdõszoba az emeleten van, de úgy gondolták h oda már nem raknak fürdõszoba üveget az ablakra, mert olyan magasan senki sem lát be. nem gondoltak arra h a szomszédban van egy kanos fiatal, akinek van egy baromi nagy létrája. alig vártam h minden este sötét legyen, már nagyjából tudtam h mikor mennek fürdeni, és megnéztem az anyukát meg a két huszonéves lányát is majdnem minden este fürdés, pinaborotválás és néha fürdõszobai maszturbálás közben. hosszú évek után csak megsejthettek vmit, mert egyik napról a másikra kicserélték az ablakot, és azóta már csak a szexfilmek maradtak.
NAGYON, NAGYON remélem hogy nem ismerlek:D Van olyann ismerõsöm aki már említette nekem is, barátoknak is, hogy milyen szuperül néz ki az anyukánk
a géped v képernyõd még bírja? N
nem ciki. én a haveromhoz azért szoktam átjárni, hogy lássam a dögös anyját. volt hogy egyszer dirket belevertem a bugyijába majd ott hagytam.
Csefy neeeee xD
Nem ciki :D Vannak még jó 40-es milfek is xD. Mi amúgy sem tudjuk ki vagy.
Az ciki, hogy itt hordeted interweben...

Azt szeretnem tudni, hogy kezdo randizokent, mennyire ciki ha mar az elso par csoknal merevedest erzek, ezt gondolom a lanyok is eszreveszik?

Legjobb válasz: Ez nem ciki!! Ez azt jelenti, hogy nagyon szereted õt, annyira, hogy már ennyitõl is felizgulsz. Szerintem inkább aranyos mint ciki. :-)

Ez nem ciki!! Ez azt jelenti, hogy nagyon szereted õt, annyira, hogy már ennyitõl is felizgulsz. Szerintem inkább aranyos mint ciki. :-)
Az én 17 éves pasimnak is felállt mindig egy csóktól, vagyis még az sem volt, csak átkaroltuk egymást. Neki is felállt, bár 13 évesen még nem voltam benne biztos hogy "azt" érzem-e. Késõbb megvilágosodott...:)
Nem ciki, velem is mindig ez van akár már attól, ha csak lágyan átölel a barátnõm.:) Ezt a csajok többsége izgatónak találja. Barátnõm is csak mosolyog olyankor, ha megérzi és be is indult ettõl.:D Ne aggódj, tényleg nem ciki!!!;) Ui.: Mondjuk azért ha nagy tömegben vagy, nem árt ha próbálod leplezni...XD
Nem ciki! Miért lenne az? Aranyos inkább, hiszen akkor szereted. Talán a lány is ezt az oldalát látja, és nem érzi majd úgy hogy csak le akarod fektetni és ennyi. Szerintem ez idõvel majd elmarad, hisz mint írtad kezdõ randizó vagy! Mikor megszokod a lányok ilyen közelségét, már nem okoz problémát!

Mennyire ciki ha 2-3 perc alatt elélvezek így? (lent)

Barátn?m végig izomból veri a fütyim. Közben én ujjazom és ? nyögdécsel ami rohadt gerjeszt?. És közben még csókolózunk is ami szint úgy elég vágyfokozó. És még hajnal is van és rohadt fáradt vagyok és már kb a szexhez er?m se lenne. Szóval szerintetek ciki? Mert barátn?m ujjazom és neki kétszer annyi id? kell mint nekem én eldurranok max 3 perc alatt és nem tudom ez mennyire gáz? És van,hogy a fáradtságom miatt nem is áll tövig és még is eldurranok. 18/F

Legjobb válasz: Ha nektek jó, meg élvezitek, akkor semmi ciki nincs benne. De majd azt is próbáljátok ki, hogy a barátnõd megáll, mielõtt eldurransz, és utána újra kezdi. Így egy idõ után tovább is el tudod húzni, ha szeretnéd. :)

Ha nektek jó, meg élvezitek, akkor semmi ciki nincs benne. De majd azt is próbáljátok ki, hogy a barátnõd megáll, mielõtt eldurransz, és utána újra kezdi. Így egy idõ után tovább is el tudod húzni, ha szeretnéd. :)
A kérdező hozzászólása: szóltam neki, hogy lassítson de nem tette :) meg leakartam állítani a kezemmel de annak se tett eleget :) Plusz olyan tempóba verte amilyenbe én ujjazom és az elég gyors :)

Mennyire ciki ha karácsonyra rendelek sütit és nem sütök?

Egyszerüen nem fér bele az idömbe ,hogy süssek ..

Legjobb válasz: nálunk is van olyan asszony, aki rendelésre csodás sütiket süt. (lakodalmakra is ).ha ilyenre találsz, bátran rendelj, mert csak dícsérni fogják a remekmûveket. de teszkós dobozos linzert, csomagolt beiglit nehogy vegyél, mert az már tényleg ciki lenne...egyszerûen borzalmasak.

nálunk is van olyan asszony, aki rendelésre csodás sütiket süt. (lakodalmakra is ).ha ilyenre találsz, bátran rendelj, mert csak dícsérni fogják a remekmûveket. de teszkós dobozos linzert, csomagolt beiglit nehogy vegyél, mert az már tényleg ciki lenne...egyszerûen borzalmasak.
nem ciki egyáltalán. Idén nálunk se lesz nagy sütés fõzés, dolgozunk .. majd szilveszterkor bepótoljuk.
Mi is cukrászdából rendeljük. Mindenki fõállásban dolgozik. Nekünk erre nincs idõnk. Egyáltalán nem ciki. De a bolti sütiket nem ajánlom... nem olyan jók.
Szerintem teljesen szabályos!
Házi süteményt is lehet rendelni :) Unatkozó nagymamák vállalnak bérsütést. Szerintem nem ciki.
Hát nem tudom... Nálunk a karácsonyi hangulathoz, meghittséghez, szokásokhoz hozzá tartozik a süti sütés is, ennek is meg van nálunk a hagyományos menete. Egy héttel elõtte megsütjük a mézeskalácsot hogy megpuhuljon, aztán sorban a linzereket, bejglit, végül a krémes sütiket. Mindenki kiveszi belõle a részét, a gyerekek is nagyon szeretik. Ha valami nem is sikerül olyan jól az sem baj mert nem az számít, hanem hogy együtt csináltuk. Nekem ez a készen vásárlás, rendelés (nem csak sütik esetében) nagyon illúzióromboló. Ha kevés idõd van akkor legalább egy félét készíts el saját magad, nem annyira idõigényes.
Én nem tudok sütni bejglit így évek óta rendelek. Van egy néninek aki süt rendelésre. Nagyon finom, házi süteményeket szoktam tõle rendelni. Meg persze bejglit.
Nem ciki, jövõre egy fél éves kicsi mellett én is úgy tervezek, hogy veszek pár fajtát, és azt fogom kínálni. Elég lesz a baba mellett majd a rendes menüt összeállítani. Rendelj linzereket, bejglit és amit alapvetõen készíteni szoktatok, és észre sem fogják venni, hogy nem te csináltad.
Felénk ciki. Rengeteg süti elkészithetõ elõtte egy héttel. (anyósom szokott rendelni és csodálkozik hogy alig fogy el, mindenki a házit eszi)
nem ciki cukrázdából rendelj sós masni, magvas pogácsát, linzert, diós, mákos bejglit egy gyors kókuszgolyót dobj te össze, forgasd bele darált dióba, csokiforgácsba, zabpehelybe, mandulaforgácsba, pisztáciaforgácsba és tedd külön kis szép papírkosárkáka tálkába narancs, mandaril, alma, dió, mogyoró egy másikba aszalványok vegyesen-szilva, áfonya, mazsola, barack, meggy-már meg is vagy gyorsan és finom, mutatós kis édességasztalod lett benei linzerek szerintem nagyon finomak, vagy kg kiszerelés is pár habcsókot is vegyél
Nalunk sem lesz ciki...Mert mi kulfoldon elunk...Szuleim nincsenek itt kulfoldon, igyhat marad a rendeles... De itt kulfoldon lehet venni a boltokba, az is nagyon finom... Nekem biztos finomabb a bolti, mint amit en csinalnek :D Szerintem ha fejen vagnek vele valakit elajulna, olyan kemeny lenne :D Jah es nekem se fer bele az idombe a sutogetes :s
Ez egyáltalán nem ciki!A barátod, ha szeret, úgyis elfogad olyannak amilyen vagy.
#8as vagyok. Jó, hát nekem nyilván nem ekkora. Csak azért szerintem nem kicsi. De nem látszik ki a nagyajkaim közül. :D
Nekem is nagy a csiklóm, nagyon tetszik, imádom, büszke vagyok rá. A párom szintén. ;)
milyen a nagy csikló? de most komolyan kérdezem, én mint nõ nem értem a dolgot.. a szeméremajkak méretérõl már láttam képeket, na de a csikló...
Ha igazi véleményre vagy kiváncsi, tegyél fel képet. Ismeretlen oldalra puncis kép. Nincs mitol félned. Úgy meg tudnánk mondani, h milyen a nunid. De ha nem teszel fel nekem 8, nem potya punci képre hajtok, mert van stabil... Így álltalánosságban nem lehet erre válaszolni. Minden punci más, az osszhang a lényeg meg az ápoltság. De egy punci mindig szép (na jo vannak extrém esetek a neten, de azokat most hagyjuk)
HÚÚÚÚÚÚ! De könnyû dolgom lenne veled. Mindig a csúcsra tudnálak juttatni.
Azt nem tudom 10-bõl hánynak lehet nagy, mert én még csak egy nõvel voltam, neki kicsi volt.
Szia! Ne aggódj, ha igazán szeret a párod nem fogja zavarni. Engem biztos nem zavarna, ha szeretnélek.
az ilyen az már tényleg nagy :D http://xhamster.com/movies/691684/super_huge_clit.html
Nade mégis milyen nagy? :D
A kérdező hozzászólása: hülye vagyok...szeméremajkat akartam, nem csiklót...szóval az nagy... kilóg :S csúnya :S
Tölts fel a postimage.org-ra képet róla, ha csak a puncid fényképezed le, senki nem fogja tudni ki vagy és értelmes választ is tudunk adni! Egyébként a barátnõmnek is "nagy". Szerintem izgató, én nem szeretem a "babapuncit"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!