Találatok a következő kifejezésre: Mennyire bonyolult álló mosogató csaptelepet sajátkezűleg (1 db)

Mennyire bonyolult egy álló mosogató csaptelepet sajátkezűleg lecsavarni illetve fölhelyezni?

3 helyen látom, hogy oda van er?sítve, én még nem csináltam ilyet. Belevághatok-e a munkába vagy inkább hagyjam szakemberre?

Legjobb válasz: Mi a 3 hely? 3 vízcsõcsatlakozás? Mert akkor kisbojleres, alacsony nyomású spec csaptelep!Ha adsz több infót, segítek!

Mi a 3 hely? 3 vízcsõcsatlakozás? Mert akkor kisbojleres, alacsony nyomású spec csaptelep!Ha adsz több infót, segítek!
Szerintem 3 csavar tartja, vagy ilyesmi...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Áramtalanítás biztonságos szakszerű módja mi lenne?

Villanyt szerelném le javítási céllal, apró dolog van csak vele. Az áramtalanításhoz elég e ha a hozzá tartozó villanykapcsolót simán lekapcsolom? Vagy a hozzá tartozó biztosítékot kell kicsavarni? Aki szakértő kérem írjon magyarázatot is mit miért nem miért úgy..

8

Festhető tapéta átfestése?

Most halvány rózsaszín,szeretném átfestetni.Van színre kevert festékem(más célból vettem,de változott a terv és nem akarom,hogy kárba vesszen).Kiwizöld.Az lenne a kérdésem,ha erre ráfestek,akkor takarni fogja ?Kéket már festettünk át mályvára,az szép lett,nem ütött át.De ezt most nem merem.

1

Black & Decker vagy Ryobi?

http://img.jofogas.hu/images/87/8721662881.jpg
A B&D márkát ismerem mert olyan sarokcsiszolóm van, egész jó de a ryobi-t nem.
Otthoni barkácsolásra kéne de nem szeretnék sz*rt venni.

3

Félre fúrt lyuk javítása fél centiméter vastag funérnál?

Régi típusú beltéri ajtóra fel van téve egy kis retesz a fürdőszobai ajtónál. A retesz kicsit ferde és szeretném kivízszintezni csak a négy csavarnak félig kellene mellétennem a helyüket. Akkor meg nem fogják meg rendesen a reteszt mert könnyen mozoghatnak a tágabb lyukakban. Tömör fánál könnyebb lenne a javítása de egy kb fél centi vastag furnérnél milyen módszerrel lehetne ezt megcsinálni?

5

Mapei fugaszínezőt használt már valaki? Milyen, bevált?

3

Van egy attika csatorna amit valami gumival béleltek ki, hasonló anyaga mint az autógumi belső. Kb.15x15 cm sérülések vannak rajta ezt szeretném megjavítani. Javaslatok?

Már stoppolva vannak szilo és ki tudja mivel próbálták már mások egy idő múlva elenged és újra ázik.Csere illetve mással bélelni nem lehet nincs rá anyagi keret!Viszont gumisnál valamit rásütnek a lukaknál,vagy valami kenhető hőráhatásmentes kötéssel esetleg hasonló anyagot hol lehet beszerezni mit javasoltok milyen anyaggal érdemes próbálkozni??Köszönettel veszek mindenféle hasznos javaslatot.

0

Dekupázsoláshoz lenne pár kérdésem?

efőttesüvegre szeretnék:) a kérdéseim:
1. az alapozó festéket milyen vastagságba illetve hány rétegbe kell felvinni?
2.muszáj szivaccsal felvinni az alapot?
3.ha szivaccsal kell akkor hogy?:D bármilyen szivacs jó hozzá?
nagyon hálás lennék a segítségért, fontos, köszönöm :)

7

Mennyibe kerülne egy vízteres kandalló beszerelése, fűtésrendszerrel?

Érdekelne, hogy mennyibe kerülne egy ilyen rendszer kiépítése (kb: 80m2, egyszintes háznál), radiátorokkal (6db), csövekkel, tartozékokkal, tervezéssel?
A nyitott, vagy a zárt rendszerű megoldás az olcsóbb, mi a különbség köztük?

2

Kézzel meglehet stoppolni?

kiszakadt a farmerom, és nincs a közelben semmi olyan bolt ahol megtudnák javítani.se varrógépünk sincs.anyukám hogy tudná kézzel megstoppolni?? bármilyen választ, linket elfogadook..lécci segítsetek:))

1

Mi a neve a videóban, az 1:46 –nél látható fém alkatrésznek? És hol lehet ilyet venni?

https://www.youtube.com/watch?v=wI8m-P-aQbc

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!