Találatok a következő kifejezésre: Mennyire bonyolult álló (2 db)

Mennyire bonyolult megirni egy olyan programot a facebook oldalmra, amely a következőkből áll? lent

Tánccsoport oldalát szerkesztem, és lassan elérjük a 300 LIKE-t.. tudom nem nagy szám,de nekünk megföldkőnek számit. Szeretnék késziteni egy olyan kvizt, amit ki lehet tölteni.. 10 kérdést tartalmaz, kérdésenként 4 válaszlehetőséget, és a végén kirakná a kitöltő oldalára a képet, hogy ő kitöltötte a kvizt, és x számú helyes válasza volt. Csak akkor tudna nekifogni a kviznek ha lájkolta már az oldalt. Nagyon bonyolult ezt megcsinálni? Valaki tudna segiteni? Válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Erre szerintem vannak példák, amikben összekattintgatod amit akarsz csinálni. https://www.google.hu/?gws_rd=cr#safe=off&sclient=psy-ab&q=f.. Azért így linkelek, mert talán megtanít arra, hogy legközelebb használd a google t, ha ilyen kérdésed van.

Erre szerintem vannak példák, amikben összekattintgatod amit akarsz csinálni. https://www.google.hu/?gws_rd=cr#safe=off&sclient=psy-ab&q=f.. Azért így linkelek, mert talán megtanít arra, hogy legközelebb használd a google t, ha ilyen kérdésed van.
A kérdező hozzászólása: Kerestem, még youtube videokat is nézegettem, de legtöbbjük már elavult.. Azért tettem fel ide a kérdést, mert reménykedtem hogy valaki ismer olyan oldalt ami használható..elég sok szennyet láttam már magyar oldalakon is, ami tartalmazott ilyen kvizeket.. pl: mi az indián neved stb..

Mennyire bonyolult egy álló mosogató csaptelepet sajátkezűleg lecsavarni illetve fölhelyezni?

3 helyen látom, hogy oda van er?sítve, én még nem csináltam ilyet. Belevághatok-e a munkába vagy inkább hagyjam szakemberre?

Legjobb válasz: Mi a 3 hely? 3 vízcsõcsatlakozás? Mert akkor kisbojleres, alacsony nyomású spec csaptelep!Ha adsz több infót, segítek!

Mi a 3 hely? 3 vízcsõcsatlakozás? Mert akkor kisbojleres, alacsony nyomású spec csaptelep!Ha adsz több infót, segítek!
Szerintem 3 csavar tartja, vagy ilyesmi...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!