Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztosan megmondani (4 db)

Mennyire biztosan tudja megmondani a doki, hogy terhes vagyok, ha úgy gondolom, hogy kb. 3 hetes vagy valamivel több vagyok?

Ma megyek dokihoz, és már izgulok nagyon.

Legjobb válasz: Ha menstruációd elejétõl számítod a 3 hetet, akkor nem fogja megmondani. Korai. Ha fogantatástól számítod, akkor igen, meg tudja mondani. De akkor már teszt is, ha teszteltél. Mindenesetre ha hazajössz, írd meg. Csinálj egy másik belépési kódot és írd meg, mert érdekel.

Ha menstruációd elejétõl számítod a 3 hetet, akkor nem fogja megmondani. Korai. Ha fogantatástól számítod, akkor igen, meg tudja mondani. De akkor már teszt is, ha teszteltél. Mindenesetre ha hazajössz, írd meg. Csinálj egy másik belépési kódot és írd meg, mert érdekel.
Szia! Én körülbelül két hetes lehetek, de nekem a teszt már egyértelmûen kimutatta! Érdekelne neked mit mond a doki, mert én is csak 2-nap múlva jutok el orvoshoz! Sok sikert!
bolti tesztek:a hcg hormon kb 4 hettel a fogamzas utan, vagyis a varhato mensi elso napja utan 2 hettel mutat biztos erdmenyt.vannak erzekenyebb tesztek amik kimaradas utan 1-2 nappal is kimutathatjak de ilyenkor magasabb az esely hogy teves a diagnozis(mert meg nem olyan magas a koncentracioja a hcg-nek.vervizsgalattal a mensi kimaradasa elott is kimutathato.4 hetesnek mondott terhesseg valojaban csak 2 hetes ha a fogamzastol nezzuk, tehat a 4.heten kis testi valtozasokat es mensi kimaradasat veheted eszre.egy 5 hetes embrio kb 2 mm, tehat sorolhatnam ezen adatokat, nem irtad le hogy mikor kellett volna megjonnie, es milyen tuneteid vannak.huvely uh-val petezsak lathato az embrio meg nem mert tul kicsi.a mehszajadbol annak helyzetebol es kemenysegebol orvosod megtudja mondani mi a helyzet.ird meg mert engem is erdekel.sok sikert:)

16-17 héten mennyire tudják biztosra megmondani a baba nemét?

Legjobb válasz: Nekem a 16.héten 80%-ra mondták,a 18.héten megerõsítették 100%-ra. Valóban az lett,amit mondtak:)

Nekem a 16.héten 80%-ra mondták, a 18.héten megerõsítették 100%-ra. Valóban az lett, amit mondtak:)
A fiamnál 15+4 hetesen már elég egyértelmû volt.
17 hetesen 100%-ra mondták, hogy fiú.
Ha jó az uh készülék, hozzáértõ az orvos, és nem utolsósorban mutatja a baba, akkor szinte 100%
A kérdező hozzászólása: Most vagyok 16 hetes és a köv. héten megyek uh-ra :) kíváncsi vagyok nagyon mi lesz :)

18. heti ultrahangon mennyire biztosra tudják már megmondani a baba nemét?

Volt akinek eltalálták, biztosra mondták?

Legjobb válasz: nekem csak a 33. héten mondták meg, mert szégyenlõs volt a lánykám :) a barátnõmnek már megmondták akkor, h lány, és lány is lett:)

nekem csak a 33. héten mondták meg, mert szégyenlõs volt a lánykám :) a barátnõmnek már megmondták akkor, h lány, és lány is lett:)
A kérdező hozzászólása: Húú, :) Köszi a sok választ! 12 hetesen voltunk 4D-s uh-n ott biztosra állította a doki hogy kislány, de hát azért egy kicsit korai...remélem úgy fekszik majd hogy látjuk! :) Persze a legfontosabb, hogy egészséges legyen!!!! Nagyon sok boldogságot Mindenkinek!
én minden vizsgálaton fiú voltam, ameddig meg nem születtem. akkor látták, hogy nincs "szerszámom" :) mondjuk ez már 22 éve volt :) azóta nekem is van 2 gyerekem.
Szia!Nekem a 12.heti uh-n 2d-n, teljes magabiztossággal állította a doki, hogy fiú.1 hét mulva megyek 4D-re, kíváncsi leszek, hogy tényleg fiú-e. 17 hetes pocis
Nekem a 16.-ik héten mondta hogy egyértelmû fiú. 2d-s uh-n. Most voltunk a 20.-ik héten is és még mindig fiú:-)
Ha a baba megmutatja magat akkor biztos.De szemelyes tapasztalatbol mondom hogy nekem a 19 heten meg nem mondtak meg , sot, tisztelet a dokinak nem is talalgatott, pedig lehet hogy mar latott valamit, viszont a 22 heten alig hogy elerintette a hasamat maris mondta hogy kislany, mutatta a nagyajkakat, huvelynyilast, szoval100%-ra.Erdemes turelmesnek lenni, mert feleslegesen kiadott penz is egyben ha nem latszik amiatt hogy tul koran mesz.Ja!Tanacs:lehet hogy hallottal arrol hogy ha iszol kolat elotte, jobban fog majd mozdulni es akkor tobb latszik majd , en bedoltem ennek a hulyesegnek es a baba annyira felporgott hogy egy rendes felvetelt nem tudott csinalni rola a doki!
Nekem már a 19.héten megmondták hogy kisfiú lesz:) 28 hetes kismama
Nálunk mondták hogy lehet venni a kék ruhácskákat, ebbõl már nem lesz lány! Ha nem mutatja magát, akkor viszont nincs mit tenni. Illetve ha lányt sejtenek, abból még könnyebben lehet fiú (csak épp nem látszik a lényeg). Ha fiút mondanak az a szájhagyomány szerint biztosabb, mert látnak valamit, ami nem igazán összetveszthetõ semmivel. Persze én is hallottam már mindenféle esetrõl, de a nagy statisztika így áll össze a fejemben :)
nekem látták, mert jól feküdt. bár mikor mondták, még nem hittem el 100%-ra:-) utána nem sokkal mi voltunk 4D ultrahangon, ott szépen látszott hogy fiú, annak már jobban hittem. ez teljesen a baba fekvésétõl függ. van akinél akárhányszor próbálják megnézni, nem tudják:-)
Szia.Nekem tutira mondták, hogy kisfiú, és tényleg az.

KÉMIA: Mennyi a 0. 042 mol/dm3 -ú HCl oldat pH-ja? (bármennyi tizedes kiírható) biztos nem nehéz, de egy rövid magyarázattal, ha valaki megmondaná, megköszönném.

Legjobb válasz: Mi a pH? A hidrogénion koncentráció negatív logaritmusa. A hidrogénion koncentráció jelen esetben a HCl oldat koncentrációja. Tehát a 0,042-nek kell venni a negatív logaritmusát.

Mi a pH? A hidrogénion koncentráció negatív logaritmusa. A hidrogénion koncentráció jelen esetben a HCl oldat koncentrációja. Tehát a 0, 042-nek kell venni a negatív logaritmusát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!