Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztos teszt (39 db)

Van olyan, hogy pozitívat mutat a terhességi teszt, de nincs baba? Clearblue mennyire biztos teszt?

Legjobb válasz: Sajnos van, de az esetek többségében a teszt nem téved. Nem szabad rögtön a menstruáció kimaradása után tesztelni, hanem várni kell még, akkor szinte biztos az eredmény. Nekem biztos eredményt mutatott a 7. hét környékén.

Sajnos van, de az esetek többségében a teszt nem téved. Nem szabad rögtön a menstruáció kimaradása után tesztelni, hanem várni kell még, akkor szinte biztos az eredmény. Nekem biztos eredményt mutatott a 7. hét környékén.
Szerintem ez a teszt nagyon jó, elég kicsi a téves eredmény valószínûsége.
Ha nincs semmi a szervezetedben, ami megemelkedett hcg szinthez vezethet (a babán kívöl), akkor ilyen nincs. A másik irányba tévedhet, de pozitívat nem mutat véletlenül.
hát azért ha még mensi körüli idõben vagy vigyázz, mert lehet pozitív, de ilyenkor még elmehet a picike "mensiszerûen" is.Az a biztos, ha vársz még 3-5 napot(qami tudom, nagyon nehéz)és tesztelsz megint.Akkor már biztosabb...Drukkolok!!!
van olyan hogy pozitív, és ot tis az a babó, de ilyen kicsikének még elmehet, ha nem tud jól megkapaszkodni

Mennyire biztos az Lh pozitiv teszt a 29. napon? Terhessegi teszt viszont negativ?

Ma vagyok a 30.napon, mai t.tesztem negativ, a tegnapi Lh teszt pozitiv. 28.napon hanyingerem volt, es del korul hanytam is, a hanyinger majdnem este 29ig tartott.a derekam faj es nagyon enyhen szurkal a hasaljam is.Szerintetek baba van a dologban?

Legjobb válasz: Sajnos semennyire nem biztos. Ha már hányingeres tüneteket okoz a terhesség, akkor már a tesztnek is ki kellene mutatnia. Lehet, hogy csak bekaptál valami vírust. Amíg nem jön meg, van remény, ismételd a tesztelést.

Sajnos semennyire nem biztos. Ha már hányingeres tüneteket okoz a terhesség, akkor már a tesztnek is ki kellene mutatnia. Lehet, hogy csak bekaptál valami vírust. Amíg nem jön meg, van remény, ismételd a tesztelést.
Az LH tesztet csak akkor lehet jóstesztként értelmezni, ha foylamatosan ellenõrzöd. Amennyiben egyik napról a következõre erõsödik a csík, akkor alkalmas jóstesztnek. Egy tesztbõl semmit nem lehet megmondani. vagy csinálj holnap is LH tesztet, és nézd meg, hogy erõsödött-e, vagy csinálj egy hcg-t.
A kérdező hozzászólása: Koszonom az infot!
A 2csík az 2csík ha idõn belül megjelent!Szombat reggel ujra teszt és az már tutit mutat!:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. Idõn belül kijött a 2. csík kb.2-3perc alatt, csak annyira izgulok, hogy alig merem elhinni, s félek, mert tényleg nagyon halványka.
A medi labra a gyógyszerész is, a dokim is azt mondta, nagyon jó minõségû. Nekem mindkét babámat az mutatta legelõször. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is, hogy írtál.
A Medi-lab nekem még sosem hazudott úgyhogy megnyugodhatsz:) Régóta várod?

Mennyire biztos az integrált teszt eredménye?

Legjobb válasz: Kb. 90%, ez egy aranyszam, ami azt mutatja meg, hogy mennyi aranylik mennyihez, azaz hany ilyen eredmenybol hany beteg baba szuletne esetleg. Ha 1:1200-hoz pl. azt jelenti, h 1200-bol egy terhessegben van gond (olyan ertekekkel, mint amik neked jottek ki)

Kb. 90%, ez egy aranyszam, ami azt mutatja meg, hogy mennyi aranylik mennyihez, azaz hany ilyen eredmenybol hany beteg baba szuletne esetleg. Ha 1:1200-hoz pl. azt jelenti, h 1200-bol egy terhessegben van gond (olyan ertekekkel, mint amik neked jottek ki)
de akkor ez az eredmény nem azt jelenti hogy megmondják x százalékra hogy nem lehet beteg gyereked , csak egy arány és arány és arány között csinálnak összehasonlitást

Ha negatív a terhességi teszt az mennyire biztos?

Mensi kimaradása után 2 héttel csináltam.

Legjobb válasz: Akkor csinálj egyett egy hét múlva, az a tuti amúgyis. Elvileg 3 hét után termelõdik annyi terhességi hormon, amit akkor mutat ki normálisan a teszt.

Akkor csinálj egyett egy hét múlva, az a tuti amúgyis. Elvileg 3 hét után termelõdik annyi terhességi hormon, amit akkor mutat ki normálisan a teszt.
Az aktus után 10 nappal beágyazódik a megtermékenyített petesejt. Innentõl kezdve termel a szervezet hcgt, ez az a hormon amit a teszt is érzékel. Nekem a mensi kimaradás utáni 5. napon délutániból erõs pozitív lett. Ha neked 2 hét után is negatíva, akkor az negatív.
Ha nem nyugodtál meg, akkor csinálj még egyet pár nap múlva. Ha az is negatív, akkor már végképp nyugi van. Ilyen szempontból. Egy héttel a menstruáció kimaradása után már ki szokta mutatni a teszt a terhességet. 2 teljes héttel utána már bõven van annyi hcg a vizeletben. Általában.

Mennyire biztos a teszt?

5 napja késik a menzesem, feszül a mellem, émelyeg néha a gyomrom, olyan görcseim vannak, mintha meg akarna jönni a menstruációm, de ma délután csináltam egy Gabriel tesztet és negatív lett. :-(( Lehet hogy nem mutatja még ki a teszt, vagy mégsincs baba és más baj van??

Legjobb válasz: Ha továbbra sem jön meg,akkor 5-7 nap múlva tesztelj megint.Viszont a teszt eredményétõl függetlenül látogass meg egy dokit,ha továbbra sem jelentkezik.

Ha továbbra sem jön meg, akkor 5-7 nap múlva tesztelj megint.Viszont a teszt eredményétõl függetlenül látogass meg egy dokit, ha továbbra sem jelentkezik.

Mennyire biztos egy terhességi teszt? Már több mint 2 hónapja elmaradt a menszeszem és elkezdett nőni a hasam, de a teszt negatív lett. Mit tegyek?

Azért is bizonytalan vagyok mert egyáltalán nem voltak reggeli rosszulléteim, nem émelygek, semmi ilyesmi, de már híztam 10 kilot.

Legjobb válasz: azonnal menj el nõgyógyászhoz!!!!!!

azonnal menj el nõgyógyászhoz!!!!!!
Szia! Az elsõ tesztemet úgy 5 hetesen csinálhattam és negatív lett! Rosszul nem voltam, csak a cicim fájt és kicsit agresszív voltam :-) Szóval ha nem védekeztetek és van esély a terhességre, akkor szerintem elég gyanús a dolog :-) És ha már másodszor sem jött meg akkor nem gondolkoztál még el komolyan az orvoson? :-) Sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ és persze megyek orvoshoz most csütörtökre van lebeszélve, csak jó lenne tudni hogy mire számíthatok úgy mégis.Amúgy ha az vagyok meg fogom tartani. De ha nem akkor nem értem miért nõ így a hasam és miért nem jön meg. Mi más lehet ennek az oka?
Azért vigyázz, mert a 10 kg picit sok, mert ha terhes vagy, akkor most úgy max. 10 hetes lehetsz. Elvileg a hasadnak se kellene nagyon még nõnie. Mikor csináltad a tesztet? Hányat csináltál? Én már tuti vagy 10-et csináltam volna...
A kérdező hozzászólása: Még csak egyet csináltam, azt is kb másfél hónapja. Csináltam volna többet is csak pénz kéne hozzá. De az nincs de TB-m szerencsére van ezért lesz belõle orvos. De így is tartok tõle hogy azt mondja hogy nem vagyok az.
Még hormonzavar miatt is lehet, emiatt lehet az is, hogy nem jön meg! ...mert a pocaknövés és az ekkora hízás korai szerintem, baba miatt... Nincs nagy étvágyad? Én jártam már úgy, h nem jött meg 3 hónapig, akkor 6 kiló felkúszott, zabáltam az édességeket, mintha muszáj volna... De ne aggódj, ha nem baba, akkor is kiderül a vérvételbõl! Oda biztos elküld a doki...
A kérdező hozzászólása: Ha hormonzavaros lennék az már hamarabb kiütközött volna. Szerintetek nem? Amúgy hozzáteszem hogy én 3 évig Rivotrilt szettem 2mg-osat és napi négyet.Ezt 4 hónapja tettem le egyik pillanatról a másira. Ettõl is hízhattam, de ez még nem magyarázat arra hogy nem jön meg. Bár elõfordulhat. És 47kg voltam.
Szerintem lehet attól, h abbahagytad a rivotrilt. De mihamarabb doki, és akkor kiderül!!!
Szerintem a 10 kilótól nõtt a hasad!! Az pedig, hogy híztál, azért lehet, mert abbahagytad a Rivotril szedését. Azért nem árt a doki.

Mennyire biztos a teszt?

Babát akarunk már nagyon rég. Most nem jött meg a páromnak, és 2 teszt is csíkos lett, de csak halványan. A doki meg csak pár nap múlva akarja ultrahangozni. Mennyire biztosak ezek a tesztek, lehet még hogy mégsem terhes? Félek nagyon beleéljük magunk és aztán nagy koppanás lesz.

Legjobb válasz: Igen, biztos. Ritkán téved, fõképp ha a mensije is kimarad, esetleg tünete is van. Még 2 nap múlva is nagyon korai a doki, mert semmit nem fog látni, esetleg a petezsákot, de lehet még azt sem. Gratula!

Igen, biztos. Ritkán téved, fõképp ha a mensije is kimarad, esetleg tünete is van. Még 2 nap múlva is nagyon korai a doki, mert semmit nem fog látni, esetleg a petezsákot, de lehet még azt sem. Gratula!
Nem 100%-osak, de ha 2 is pozitív lett, akkor elég valószínû, hogy babát vár. Az ultrahangon 5. -6. héttõl lehet látni a magzatot. Amíg ezt az idõt be nem tölti, felesleges elmenni orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. De akkor miért hívta be? Mondta, hogy hagyja abba azonnal a gyógyszerek szedését, és vetetett vele valami vitamin félét amit meg szednie kell.
nagyon ritka a fals pozitív teszt. Kettõ meg végképp. Azért halvány mert még kevés a HCG szint a vizeletében de erösödni fog.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Megírom majd az eredményt, addig pedig nekem nincs más mint a tûkön ülés, köröm rágás... :)

Egy délután elvégzett 10 nap késés utáni teszt, negatív eredménnyel, mennyire biztos, hogy valójában negatív?

Legjobb válasz: Szia! Ennyi késés után elég biztos. Hacsak nem nagyon késõn volt peteérésed. De valószínûleg nem baba miatt késik. Lassan érdemes lenne meglátogatnod a dokidat, hogy kiderítse mi az oka a késésnek.

Szia! Ennyi késés után elég biztos. Hacsak nem nagyon késõn volt peteérésed. De valószínûleg nem baba miatt késik. Lassan érdemes lenne meglátogatnod a dokidat, hogy kiderítse mi az oka a késésnek.
Nem biztos.Az enyém se mutatta ki 2 hét késés után, pedig 6 hetes terhes voltam.Meg hát azért 10 napot egy rendszeres menzesz ritkán késik.E
az enyém is halványan mutatta ki 2 hét után, elõször észre sem vettem, csak mikor jobban elkezdtem figyelni a csíkot. aztán rá 3 vagy 4 napra erõsödött de még itt sem volt erõs pozitív, és ezután 3 napra pedig tényleg erõs pozitív volt. szóval nekem 3 és fél hét után lett erõs pozitív.

Mennyire biztos, hogy nem vagyok terhes, ha két különböző terhességi teszt is negatív lett kb. az együttlét után 3 héttel? ( a menzeszemnek még nem kell jönnie csak addig is szeretnék megnyugodni)

Legjobb válasz: a terhességi tesztek 3 héttel az alkalom után még nem tudják biztosan kimutatni a terhességet. kb. a 6-7. hétnél már igen. addig felesleges tesztelned.

a terhességi tesztek 3 héttel az alkalom után még nem tudják biztosan kimutatni a terhességet. kb. a 6-7. hétnél már igen. addig felesleges tesztelned.
A kérdező hozzászólása: De ha úgy érzem hogy a hasam elkezd nõni(amit lehet hogy csak bebeszélek magamnak) gondolom már kimutatná.
szia!mi lett veled?
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baj!Most már elkezdtem szedni fogamzásgátló tablettát és nyugodtabb vagyok:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!