Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztos terhességi (43 db)

Mennyire biztos, hogy nem vagyok terhes, ha két különböző terhességi teszt is negatív lett kb. az együttlét után 3 héttel? ( a menzeszemnek még nem kell jönnie csak addig is szeretnék megnyugodni)

Legjobb válasz: a terhességi tesztek 3 héttel az alkalom után még nem tudják biztosan kimutatni a terhességet. kb. a 6-7. hétnél már igen. addig felesleges tesztelned.

a terhességi tesztek 3 héttel az alkalom után még nem tudják biztosan kimutatni a terhességet. kb. a 6-7. hétnél már igen. addig felesleges tesztelned.
A kérdező hozzászólása: De ha úgy érzem hogy a hasam elkezd nõni(amit lehet hogy csak bebeszélek magamnak) gondolom már kimutatná.
szia!mi lett veled?
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baj!Most már elkezdtem szedni fogamzásgátló tablettát és nyugodtabb vagyok:)

Az előbb az egyik oldalon azt olvastam, hogy ha a teszt pozitív, akár halványan is, biztos terhességet mutat. Ennek az állításnak mennyire lehet hinni?

Legjobb válasz: Attól függ,h mennyire friss a terhesség. Mondjuk nekem a mensi napján tisztán,és pillanatok alatt megmutatta a terhességet:)Olyat vegyél,ami cseppentõs,azok sem nagyon drágák,sõt.HA kétség maradt benned,tesztelj mégegyszer.

Attól függ, h mennyire friss a terhesség. Mondjuk nekem a mensi napján tisztán, és pillanatok alatt megmutatta a terhességet:) Olyat vegyél, ami cseppentõs, azok sem nagyon drágák, sõt.HA kétség maradt benned, tesztelj mégegyszer.
Naponta pont 5 ilyen kérdés van. Ha pozitív a teszt, akkor terhes vagy. Ez a tesztre is rá van írva. Ahogyan az is, hogy ha halvány, akkor ismételje meg egy hét múlva. Tehát terhes vagy, ott van a pocakban a kis lakó. Gratulálok hozzá! :)
az attól függ hány dpon halvány pozi az a teszt
Nem tudom már melyik teszten olvastam, õskövület volt, de a tájékoztatóban benne volt, hogy ha negatív a teszt, az az egy nem biztos. Felsorolt azt hiszem három gyógyszert, és a rosszindulatú cisztákat, mint HCGt termelõ eseteket, de ezek, ha rendszeresen szûrnek/nem élsz velük kizárhatóak, és így a poz teszt, legyen az halvány, erõs, az terhesség GYANÚJÁT jelzi(szívhangot ha látnak, akkor biztos, hogy megmaradt a terhesség, babád lesz, addig csak gyanúsak vagyunk, az esetleges korai vetélések miatt) Remélem segítet
Nekem is nagyon halvány volt a második csík a teszten(Gabriel), és már 13 hónapos a kisfiam! A halvány csík az pozitív. Gratulálok.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz!Én is Gabriel tesztet csináltam, és mindkettõn a második csík halvány lett!A bizonyosság kedvéért voltam dokinál, és akkor már 12hetes voltam!(közben volt pecsételõs mensim amire azt hittem megjött...., de a doki azt mondta hogy normális, "tisztító"mensi!)tehát 90%hogy baba van a dologban:) Gratulálok:) 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem szedek egyáltalán gyógyszert és szerencsére cisztám sincs. Csak azért kérdeztem mert halványat teszteltem és láttam, hogy rajtam kívül sokan mások is, és tünetük is volt/van, de csak azt kapták válaszul hogy ezt még korai lenne megmondani, nem biztos vagy ez lehet más is.Utána õk is leírták hogy egészségesek és nem szorulnak gyógyszeres ellátásra.Azért nagyon szépen köszönöm a válaszokat sokat tanultam belõlük!:) Elég tapasztalatlan vagyok még de majd belejövök. :) És köszönöm a gratulációt! :)

Mennyire biztos az Lh pozitiv teszt a 29. napon? Terhessegi teszt viszont negativ?

Ma vagyok a 30.napon, mai t.tesztem negativ, a tegnapi Lh teszt pozitiv. 28.napon hanyingerem volt, es del korul hanytam is, a hanyinger majdnem este 29ig tartott.a derekam faj es nagyon enyhen szurkal a hasaljam is.Szerintetek baba van a dologban?

Legjobb válasz: Sajnos semennyire nem biztos. Ha már hányingeres tüneteket okoz a terhesség, akkor már a tesztnek is ki kellene mutatnia. Lehet, hogy csak bekaptál valami vírust. Amíg nem jön meg, van remény, ismételd a tesztelést.

Sajnos semennyire nem biztos. Ha már hányingeres tüneteket okoz a terhesség, akkor már a tesztnek is ki kellene mutatnia. Lehet, hogy csak bekaptál valami vírust. Amíg nem jön meg, van remény, ismételd a tesztelést.
Az LH tesztet csak akkor lehet jóstesztként értelmezni, ha foylamatosan ellenõrzöd. Amennyiben egyik napról a következõre erõsödik a csík, akkor alkalmas jóstesztnek. Egy tesztbõl semmit nem lehet megmondani. vagy csinálj holnap is LH tesztet, és nézd meg, hogy erõsödött-e, vagy csinálj egy hcg-t.
A kérdező hozzászólása: Koszonom az infot!

Terhesség legeslegelején nyitott méhszájjal mennyire biztos, hogy ki tudom hordani a babát?

Nem igazán értek ehhez ezért kérdezem.

Legjobb válasz: Hány hetes vagy és mit jelent a nyitott méhszáj, mennyi a cervix indexed? Orvos mondta, hogy nyitva vagy? Az orvos mit mondott az esélyekre? Ált.3000 vagy ritkábban 2000 szokott lenni alapesetben a terhesség elsõ kétharmadában. Volt már vetélésed? Nem adtál meg konkrétumot, így nem lehet érdemben válaszolni.

Hány hetes vagy és mit jelent a nyitott méhszáj, mennyi a cervix indexed? Orvos mondta, hogy nyitva vagy? Az orvos mit mondott az esélyekre? Ált.3000 vagy ritkábban 2000 szokott lenni alapesetben a terhesség elsõ kétharmadában. Volt már vetélésed? Nem adtál meg konkrétumot, így nem lehet érdemben válaszolni.

Van olyan, hogy pozitívat mutat a terhességi teszt, de nincs baba? Clearblue mennyire biztos teszt?

Legjobb válasz: Sajnos van, de az esetek többségében a teszt nem téved. Nem szabad rögtön a menstruáció kimaradása után tesztelni, hanem várni kell még, akkor szinte biztos az eredmény. Nekem biztos eredményt mutatott a 7. hét környékén.

Sajnos van, de az esetek többségében a teszt nem téved. Nem szabad rögtön a menstruáció kimaradása után tesztelni, hanem várni kell még, akkor szinte biztos az eredmény. Nekem biztos eredményt mutatott a 7. hét környékén.
Szerintem ez a teszt nagyon jó, elég kicsi a téves eredmény valószínûsége.
Ha nincs semmi a szervezetedben, ami megemelkedett hcg szinthez vezethet (a babán kívöl), akkor ilyen nincs. A másik irányba tévedhet, de pozitívat nem mutat véletlenül.
hát azért ha még mensi körüli idõben vagy vigyázz, mert lehet pozitív, de ilyenkor még elmehet a picike "mensiszerûen" is.Az a biztos, ha vársz még 3-5 napot(qami tudom, nagyon nehéz)és tesztelsz megint.Akkor már biztosabb...Drukkolok!!!
van olyan hogy pozitív, és ot tis az a babó, de ilyen kicsikének még elmehet, ha nem tud jól megkapaszkodni

Ha negatív a terhességi teszt az mennyire biztos?

Mensi kimaradása után 2 héttel csináltam.

Legjobb válasz: Akkor csinálj egyett egy hét múlva, az a tuti amúgyis. Elvileg 3 hét után termelõdik annyi terhességi hormon, amit akkor mutat ki normálisan a teszt.

Akkor csinálj egyett egy hét múlva, az a tuti amúgyis. Elvileg 3 hét után termelõdik annyi terhességi hormon, amit akkor mutat ki normálisan a teszt.
Az aktus után 10 nappal beágyazódik a megtermékenyített petesejt. Innentõl kezdve termel a szervezet hcgt, ez az a hormon amit a teszt is érzékel. Nekem a mensi kimaradás utáni 5. napon délutániból erõs pozitív lett. Ha neked 2 hét után is negatíva, akkor az negatív.
Ha nem nyugodtál meg, akkor csinálj még egyet pár nap múlva. Ha az is negatív, akkor már végképp nyugi van. Ilyen szempontból. Egy héttel a menstruáció kimaradása után már ki szokta mutatni a teszt a terhességet. 2 teljes héttel utána már bõven van annyi hcg a vizeletben. Általában.

A hőmérsékletből mennyire biztosan lehet megállapítani a terhességet?

Tehát, hogy mennyire biztos,hogy akinek fent, már x napja, az tuti terhes, és akinek leesik az tuti nem?

Legjobb válasz: A nem várt menzesz napján emelkedjen és maradjon fent - akkor tuti terhesség. Nekem bejött. Így már a nemvárt napján reggel tudtam, hogy van baba. A teszt csak egy hétre rá mutatta ki.

A nem várt menzesz napján emelkedjen és maradjon fent - akkor tuti terhesség. Nekem bejött. Így már a nemvárt napján reggel tudtam, hogy van baba. A teszt csak egy hétre rá mutatta ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Lenne még egy kérdésem! Ok, hogy a hõmérõzést, már a ciklus elejétõl kell kezdeni, de azért nagyjából képben lehet az is, aki mondjuk csak 10 napig méri nem? Tehát abból azért lehet látni, hogy ha esik mondjuk akkor tuti mensi lesz! Mert ha nekem a 10-bõl 8 napig 37 körüli, és két nap utána 36, 8 meg 36, 6, akkor biztos, hogy meg fog jönni?
Igen, akkor ha csökken a nemvárt mensi napja körül akkor az a valószínûbb, hogy megfog jönni. És olyan lehet-e hogy ovu környéki napokon és utána még nem olyan magas a hõ, és csak mensi környékén ugrik fel ha terhesség van??
Nem 100% ez se. Az én bnõm is hõmérõzött, leesett neki a hõje, el is vetette, hogy baba lesz és most ott az egy éves gyönyörû kislánya!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát elvileg már késik! Egy hétig mensis tünteteim voltak (nem hinném, hogy beképzeltem a tüneteket, mert nem annyira lenne tervezett a baba), de nem jött meg. Most meg már nincs tünetem, de ugye a hõm alapján most kellene megjönnie! Nem értem már! Na mindegy, ha megjön megjön, ha nem, akkor nem!
Mivel trifázisos görbém volt, így tudtam, hogy 95% hogy baba, amúgy szerintem akármikor leeshet, nem lehet biztosan látni.

Ezekkel az eredményekkel mennyire biztos a terhesség?

3 hete feküdtem le a párommal, 2 napja kellett volna megjönnie. ma csináltam két különböz? tesztet, az egyik pozitív lett, a másik negatív. csináljak még egyet?

Legjobb válasz: csinálj még egyet:) és akkor biztos lehetsz*.*

csinálj még egyet:) és akkor biztos lehetsz*.*
Óh, de Kedves a 18:33-as válaszoló.Tesztelj mégegyszer.Szurkolok hogy a másik is+ legyen!Majd írj!
Szia , gratulálok, nincs görbéd véletlenül? már megnéznék egy olyat aminél a vége + tesz.:-))))))
ha pozitív lett, akkor biztos negatív lehet tévedésbõl, de ha pozitív, akkor szoptad
A kérdező hozzászólása: szoptam? :) én lennék a legboldogabb, ha végre összejönne a baba.
A kérdező hozzászólása: elszaladtam, vettem még egyet. az is pozitív :) nagyon bizakodok, már régóta tervezzük a családalapítást :) köszönöm a válaszokat
mekkora köcsög k*rva vagy 2.!!!
A kérdező hozzászólása: 20:40 nem nagyon hiszek a görbében, mi a párommal éjt nappallá téve szeretkeztünk, és nem számoltuk a peteérést. csak 2 hete el kellett utaznia sajnos. alig várom, hogy hazaérjen, és elmondhassam neki :D

Aktus után 1 hónappal, nem reggel, hanem délelőtt (tehát nem első vizeletből) mennyire biztosan mutat a terhességi teszt?

A teszt negativat mutatott,kettőt is csináltam,azóta időben és normálisan meg is jött,de nagyon meg vagyok ijedve. Nem védekeztem,de idejében megszakított együttlét volt.

Legjobb válasz: majdnem 100%

majdnem 100%
Ne az élvezetért bas**ál hanem hogy legyen gyereked -, -" ku*va

Az aktus utáni 10. nap csináltam terhességi gyors tesztet. Mennyire biztos 10 nap után a kapott eredmény?

Legjobb válasz: Ha 25-ös teszttel csináltad, semennyire. Annak 2 hét kell.

Ha 25-ös teszttel csináltad, semennyire. Annak 2 hét kell.
minimum két hét, várj egy pár napot és csinálj mégegyet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Amúgy csak olyan tesztet találtam, amely a menstruáció kimaradásának elsõ napjától lehet használni. Ezért kérdeztem, köszönöm a válaszaitokat, hasznosak! :) Szép Napot! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!