Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztos ovulációs (4 db)

Mennyire biztos az ovulációs mikroszkop?

jobb mint a teszt?

Legjobb válasz: és azt meddig lehet használni? kinagyit, vagy mit csinál?

A kérdező hozzászólása: és azt meddig lehet használni? kinagyit, vagy mit csinál?
A kérdező hozzászólása: és terhességet is kimutat?
a mikroszkópot, ha csak nem sérül a lencse életed végéig használhatod. nem drága 2700-3000 között van. nekem pg/53-as van. terhességet nem mutat, hiszen ovulációs mikroszkóp, ami a peteérést jelenti. Páfrányt muatat, ha van, és sejtes képet, ha nincsen. Teszt az drágább és csak 5 db van benne, és nem biztos, hogy elég egy ciklusra. De nekem jobban bevált
Nekem nem vált be a mikroszkóp. A dokim is azt mondta, hogy õ nem tartja semmire! Az Lh teszt nekem egyértelmû pozitívat mutatott, felugrott a hõm is, de a mikroszkópon semmi! Szóval szerintem embere válogatja és igaz, hogy a teszt drágább, de 99%-os. A hõmérõzést is ajánlom, igaz az meg macerás, de megéri! Sok sikert!
Én tesztet sose vettem mert nagyon drága így megpróbálkoztam a mikroszkóppal és bevált. nagyon jól lehetett látni rajta mindent csak ki kell tapasztalni.Én asztali lámpafény felé fordulva nyállal néztem és elsõre összejött vele a baba.Szerintem egy próbát megér.
A mikroszkópban én is csalódtam. Egyik hónapban bizonyíthatóan nem volt peteérésem (épp akkor voltam hormonszintmérésen+ultrahangon+a mezim nem jött meg), de a mikroszkóp kb. egy hétig mégis páfrányos volt. Azóta a fiókom mélyén lapul, nem használom.

Párommal babát szeretnénk. Vettünk egy Gabriel ovulációs hormon tesztet, de a 8 tesztből mindegyik negatív lett, pedig azokon a napokon biztos kellett lenni peteérésnek. Mennyire megbizhatóak ezek a tesztek? Tudtok mást ajánlani?

Legjobb válasz: Hát, ezzel a teszttel (Gabriel) én is így jártam. Teljesen negatív volt azon a napon, amikor volt az ovum, mert hõ, és minden egyéb más azt igazolta. Sikerült is teherbeesnem:) pedig a teszt negatív volt végig.

Hát, ezzel a teszttel (Gabriel) én is így jártam. Teljesen negatív volt azon a napon, amikor volt az ovum, mert hõ, és minden egyéb más azt igazolta. Sikerült is teherbeesnem:) pedig a teszt negatív volt végig.
Nagyon drága, de nekem sem vált be. Rendelj vateráról, sokkal olcsóbb, de érzékenyebb. Nekem általában két napig is pozitív szokott lenni ezekkel az olcsó tesztekkel.
Nekem meg ez vált be...:) ebbõl látszik mennyire nem vagyunk egyformák. Nekem is volt viszont olyan márka amelyik nem volt egyértelmû. Egyébként te betartottál minden "szabályt"(gondolok a du.idõpont, vagy nem ettél illetve ittál a tesztelés elõtt egy órával)? Én az elején nem figyeltem 100%-ban ezekre , és nem is mindig találtam el LH csúcsot.
Nekem se vált be, aszerint soha nem volt peteérésem. Pedig hõmérõzés és teszveszes teszt mutatta.
Nekem sem, a gabrielnek még a terhestesztje is olyan halvány volt nekem, pedig másféle tesztrõl már leugrott a második csík. Inkább rendelj a vateráról wondfo ovutesztet, 70 ft. A legjobb!!! (nekem)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, már meg is rendeltük a wondfu ovutesztet a vaterán. reméljük beválik! amúgy betartottunk mindent pontosan. egyszerûen csak rossz és drága a teszt.
Nekem bármelyik ovulációs teszt pontosan kimutatja minden ciklus 14-15.napján az ovulációt.Elötte és utána egy-egy nappal halvány pozitiv.

Mennyi megbízhatóak az ovulációs tesztek? Ha pozitív akkor biztosan van peteérés (befolyásoló tényezők nélkül)?

Nálatok melyik ovulációs teszt vált be?

Legjobb válasz: Nálam egyik se, nálam a hõmérõzés vált be csak! Nekem állandóan pozitív volt, kiderült nincs is peteérésem, csak magas volt az LH szint mert PCOs lettem! szóval nálam nem vált be, de soknak beválik!

Nálam egyik se, nálam a hõmérõzés vált be csak! Nekem állandóan pozitív volt, kiderült nincs is peteérésem, csak magas volt az LH szint mert PCOs lettem! szóval nálam nem vált be, de soknak beválik!

A Pharmatex+óvszer kombináció mennyire nyújt biztos védelmet ovulációs időszakban?

Sajnos a közös nyaralásunk egy ilyen hétre esik... :S

Legjobb válasz: Ha mind a kettõt jól használjátok (Pharmatexet úgy ahog le van írva a tájékoztatóra és a gumi nem szakad el) akkor 110%-os a védelem akármilyen idõszakban vagy. De ilyenkor vigyázni kell jobban. Ellenõrizzétek gyakrabban aktus közben a gumit!

Ha mind a kettõt jól használjátok (Pharmatexet úgy ahog le van írva a tájékoztatóra és a gumi nem szakad el) akkor 110%-os a védelem akármilyen idõszakban vagy. De ilyenkor vigyázni kell jobban. Ellenõrizzétek gyakrabban aktus közben a gumit!
extra biztonság (elég lenne csak az egyik is)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, akkor már nem izgulok! :)
Én 7 éve igy védekezem...eddig bevált! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!