Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztos lányom lesz ha (2 db)

Mennyire biztos hogy lányom lesz ha a 28. héten a 4d-n azt mondták?

Rá 1 hétre a normál uth-on már nem tudták megmondani mi lesz a kicsi.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy mi ezt itt meg tudjuk mondani? A fiú már biztos lehet, ha jól megmutatta magát, de a kislányoknak még olyan aránytalanul nagy a nemiszervük, hogy nem lehet biztosra mondani. Késõbb esetleg látszik majd, de ha mindig épp úgy fekszik, akkor végig nem. Még a genetikai boholyvizsgálatnál is azt mondják, hogy véletlenül levehetnek anyai sejtet, tehát ott sem biztos a lány. Azt ajánlom, ne éljétek bele magatokat, késõbb esetleg kiderülhet, de ha nem, akkor is szeretettel várjátok! Sok boldogságot!

Nem hiszem, hogy mi ezt itt meg tudjuk mondani? A fiú már biztos lehet, ha jól megmutatta magát, de a kislányoknak még olyan aránytalanul nagy a nemiszervük, hogy nem lehet biztosra mondani. Késõbb esetleg látszik majd, de ha mindig épp úgy fekszik, akkor végig nem. Még a genetikai boholyvizsgálatnál is azt mondják, hogy véletlenül levehetnek anyai sejtet, tehát ott sem biztos a lány. Azt ajánlom, ne éljétek bele magatokat, késõbb esetleg kiderülhet, de ha nem, akkor is szeretettel várjátok! Sok boldogságot!
Szerintem a 4dsen ha azt mondák, az már igaz lehet. Normál uhon csak a fiút szokták megmondani, ha biztos, azt jobban látják. Persze tévedni lehet mindenkinek, de szerintem esélyes a kislány...
Unokahúgom most szült, normál uh-n azt mondták neki az utolsó hetekben, hogy kislány... Rákészültek, a rokonok is, csipkés kisruha-amiben hazavihetik a babát... Erre megszületett a kisfiúk:)
A barátnõmnek azt mondták a 38. héten hogy fia lesz. Minden csupa kék lett a szoba a ruhák, tele kis autóval legoval a szoba, és megszületett a gyönyörû leányuk!!!
A 28. héten a 4d nem tévedhet nagyot, hiszen nagyon jól kivehetõen, élesen ott vannak a kontúrok, mint egy fényképen.Ha addig nincs zacsikezdemény, akkor az a fiúcska már lány. A normál uh csak akkor tudja megmutatni, ha épp úgy fordul a babóca, hiszen csak 1 síkban tudja pásztázni a has felületét, és ha háttal van a gyerkõc, akkor semmi remény. A 4d szerintem ebben az idõszakban már hiteles.
Jézusom!!! Ezért tart itt a magyar kóbor kutya helyzet. Ugye ez kamukérdés?! Ugye az?!
A válaszhoz azt is tudni kellene, hogy egyáltalán tüzelt-e a kutyusod? Mert ha nem, akkor semmi vész, õ sem engedi a kanokat, de a kanokat sem érdekli ilyen szempontból. Ha tüzelt, és volt szex, akkor a pocaknövekedésbõl rá fogtok jönni. Egyébként ha nem akartok kiskutyát, akkor mindenképpen az ivartalanítás a megoldás. (Ezt vemhesen is megcsinálja az állatorvos, és akkor egyben terhességmegszakítás is a mûtét.) A szukák esetében mindenképpen ajánlott az ivartalanítás (persze csak ha nem akartok kiskutyát), mert sokkal kevesebb egészségügyi problémája lesz idõs korban (így elkerülheti a méhgyulladást, az emlõdaganatot).
A kérdező hozzászólása: Öööö... sajna nem tudom. Mibõl lehet tudni, hogy tüzel-e? Amúgy akartuk ivartalanítani, csak marha drága...
Ha nem szeretnétek a kiskutyákat, akkor akár holnap is elmehettek állatorvoshoz, elvetetni a kutyusokat. Ha szeretnétek a kutyusokat, akkor meg azért, hogy a doki biztosat mondhasson ezekre a kérdésekre amiket feltettél.
Hány éves ez a kutyus, hogy azt sem tudod, milyen a tüzelés? Évente 2x kerül rá sor, ilyenkor megduzzad a nemi szerve, és váladék vagy vér ürül belõle (látható foltot hagy). Az elsõ 5-6 napon még nem engedi magához a kanokat, utána azonban kb. 10 napig (kutyánként ez változó) õ is tartja a kanoknak a hátsó felét. Nos ilyenkor kerülhet sor a megtermékenyülésre. Megéri egyszer áldozni az ivartalanító mûtétre, mert nem kell állandóan rettegni a "babaáldástól", és késõbb megúszható egy csomó orvosi és gyógyszerköltség a már említett betegségek miatt.
Az a helyzet, hogy akármilyen drága is az ivartalanítás, egy alom kiskutya felnevelése a mûtét többszörösébe kerül, szóval jobban jártok, ha minél hamarabb túlestek rajta!
Adathatsz neki szurit hogy elvetéljen mert még korán van, de abban hormon van és árthat a kutyának. De elõbb nézd meg, hogy egyátalán tüzel-e. Jobb az ivartalanítás, azt csak egyszer kell, és nem árt neki. Meg megoldani, hogy ne jusson ki.
az én kutyám fiú. és amikor egy tüzelõ szuka közelébe ér akor megrakja. amúgy nem hiszem hogy terhes lenne mert nincs anyi kóbor kutya


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!