Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztos lányom (20 db)

Mennyire biztos hogy lányom lesz ha a 28. héten a 4d-n azt mondták?

Rá 1 hétre a normál uth-on már nem tudták megmondani mi lesz a kicsi.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy mi ezt itt meg tudjuk mondani? A fiú már biztos lehet, ha jól megmutatta magát, de a kislányoknak még olyan aránytalanul nagy a nemiszervük, hogy nem lehet biztosra mondani. Késõbb esetleg látszik majd, de ha mindig épp úgy fekszik, akkor végig nem. Még a genetikai boholyvizsgálatnál is azt mondják, hogy véletlenül levehetnek anyai sejtet, tehát ott sem biztos a lány. Azt ajánlom, ne éljétek bele magatokat, késõbb esetleg kiderülhet, de ha nem, akkor is szeretettel várjátok! Sok boldogságot!

Nem hiszem, hogy mi ezt itt meg tudjuk mondani? A fiú már biztos lehet, ha jól megmutatta magát, de a kislányoknak még olyan aránytalanul nagy a nemiszervük, hogy nem lehet biztosra mondani. Késõbb esetleg látszik majd, de ha mindig épp úgy fekszik, akkor végig nem. Még a genetikai boholyvizsgálatnál is azt mondják, hogy véletlenül levehetnek anyai sejtet, tehát ott sem biztos a lány. Azt ajánlom, ne éljétek bele magatokat, késõbb esetleg kiderülhet, de ha nem, akkor is szeretettel várjátok! Sok boldogságot!
Szerintem a 4dsen ha azt mondák, az már igaz lehet. Normál uhon csak a fiút szokták megmondani, ha biztos, azt jobban látják. Persze tévedni lehet mindenkinek, de szerintem esélyes a kislány...
Unokahúgom most szült, normál uh-n azt mondták neki az utolsó hetekben, hogy kislány... Rákészültek, a rokonok is, csipkés kisruha-amiben hazavihetik a babát... Erre megszületett a kisfiúk:)
A barátnõmnek azt mondták a 38. héten hogy fia lesz. Minden csupa kék lett a szoba a ruhák, tele kis autóval legoval a szoba, és megszületett a gyönyörû leányuk!!!
A 28. héten a 4d nem tévedhet nagyot, hiszen nagyon jól kivehetõen, élesen ott vannak a kontúrok, mint egy fényképen.Ha addig nincs zacsikezdemény, akkor az a fiúcska már lány. A normál uh csak akkor tudja megmutatni, ha épp úgy fordul a babóca, hiszen csak 1 síkban tudja pásztázni a has felületét, és ha háttal van a gyerkõc, akkor semmi remény. A 4d szerintem ebben az idõszakban már hiteles.

Lányok, szükségem van a véleményetekre! Két hete késik a menstruációm, már vettem 3 tesztet, mindegyik negatív. Gyógyszert már lassan fél éve abbahagytam, de eddig rendesen megjött. Mennyire biztosak a tesztek?

a tesztek között vártam mindig 2-3 vagy több napot is, az ellenőrzőcsík működött, gondolom nem hibás a termék... de azért aggódóm, sokat stresszelek is mostanában, orvoshoz pedig egy ideig még nem lesz lehetőségem eljutni, külföldi tartózkodásom végett.

Legjobb válasz: Barinõm miután abba hagyta neki is voltak ilyen késései egyszer sem azért mert terhes lett.. Sajna ez elõfordul elég sûrûn.. Neki még kb fél év elteltével is elõfordult, hogy kb majdnem egy hónapot késett, utána meg egy hónapon belül kétszer is rövid idõre meg jött. A nõ gyógyásza azt mondta, hogy felborult a hormonháztartása és ez természete s ha valaki hosszú ideig használ fogamzásgátlót, majd abba hagyja. A tesztek meg sajnos csak elégé késõn adnak pontos eredményt és én azt sem nevezném pontosnak sokszor már túl késõn mutatják ki, hogy terhes e vagy sem az ember lánya :S A nõgyógyász egy fokkal jobb hamarabb megtudja mondani, de az sem azonnal :S Itt egy oldal ahol rendesen leírják, hogy mire lehet számítani egy terhességi tesztnél: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/teszte..

Barinõm miután abba hagyta neki is voltak ilyen késései egyszer sem azért mert terhes lett.. Sajna ez elõfordul elég sûrûn.. Neki még kb fél év elteltével is elõfordult, hogy kb majdnem egy hónapot késett, utána meg egy hónapon belül kétszer is rövid idõre meg jött. A nõ gyógyásza azt mondta, hogy felborult a hormonháztartása és ez természete s ha valaki hosszú ideig használ fogamzásgátlót, majd abba hagyja. A tesztek meg sajnos csak elégé késõn adnak pontos eredményt és én azt sem nevezném pontosnak sokszor már túl késõn mutatják ki, hogy terhes e vagy sem az ember lánya :S A nõgyógyász egy fokkal jobb hamarabb megtudja mondani, de az sem azonnal :S Itt egy oldal ahol rendesen leírják, hogy mire lehet számítani egy terhességi tesztnél: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/teszte..
Olcsó húsnak híg a leve.. Tehát a tesztre érteném, de vonatkozik ez a fogamzásgátlóra és még az egyéb gyógyszerekre is. Terhességi tesztet a gyógyszertárban érdemes venni azok megbízhatóak, de azok között is van olcsóbb és drágább. Az olcsónak a minõsége nem olyan jó mint a drágábbé ezért nem is annyira pontos mint a drágább, két lehetõség van: vagy 2 olcsó, vagy inkább 1 drágább amiben meglehet bízni. (Egyébként az elvégzett három teszt már biztosan nem téved.) Na nézzük a fogamzásgátló gyógyszert. Azt abbahagyta, nem tudom miért de talán amiatt hogy sokan azt terjesztik hízlal. Hát igen, az olcsó kétségtelenül de a drágább ezen a téren is jobb. Az pedig mindig fontos hogy nõgyógyászat állítsa be a megfelelõ fogamzásgátlót! Az egyéb gyógyszerekrõl pedig annyit érdem tudni hogy több ugyanolyan hatóanyagú gyógyszer is van forgalomban a gyógyszertárakban, ezek más-más néven vannak feltüntetve és mindegyiknél más a gyógyszergyártó cég is. Vegyünk példának egy 300Ft-os XY nevû fájdalom csillapító gyógyszert és egy ugyanolyan hatóanyagú de más néven feltüntetett 900Ft-osat. (Az ár egyébként csak egy példa.) Megvettem a 300Ft-osat, még pénzt is takarítottam meg. Viszont elkezd fájni a fejem, sok esetben ezekbõl kell 2 szem is hogy hasson és ha megnézzük a betegtájékoztatón a mellékhatások listáját hát jóval hosszabb is mint a drágább gyógyszeré, tehát bevettem a 2 szemet de lehet hogy késõbb kihányom vagy még akkor is rosszúl fogom érezni magam. A drágábbat beveszem, az 1 szem és az viszont jó. Errõl több tapasztalatom is van mellesleg. Sõt egy gyógyszerész ismerõsöm is mondta már ezt, vagyis hogy nem mind1 mibõl van az tabletta amit beveszek. Nem mind1 hogy abba a porba, mert por lényegében ha összetörjük a gyógyszert hogy az mibõl van, hogyan szívódik fel és ezen múlik a minõsége és ezért különbözik árban is.. Bocs hogy kicsit eltértem a lényegtõl, de szerintem jó ha tudod hogy mindig a drágább a jobb!! A menszid ciklusát pedig többféle dolog is megzavarhatja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod! Sajna ezzel a linkel csak tovább nõtt az aggodalmam! Azt irja, hogy egy idõ után már nem mutatja ki a teszt, ha terhes lennék! 28 napja voltam utoljára férfival, akkor is csak az elején nem húzta fel a gumit, de hamar észbe kaptunk, de talán nem elég hamar :( Ennyi idõ után is kimutatja még a teszt azt a bizonyos HCG hormont?
A kérdező hozzászólása: ClearBluet vettem midegyik alkalommal, nem volt olcsó mulatság, persze a hülyeségemnek ára van -_- csak nagyobb ne legyen! A gyógyszerrõl sem véletlen álltam le, már 7 éve szedtem és nagyon minimálisan volt meg a végére a menszeszem! Kénytelen vagyok "pihentetni"
Szia! Régi kérdés, gondolom már rég megoldódott. Szerintem az, hogy egy idõ után nem mutatja ki a teszt a terhességet az több idõre vonatkozik, mondjuk a szüléshez közel már esetleg nem.... mi lett amúgy veled?
Valószínû, hogy lány, de lányból nagyon könnyen lehet még késõbb kisfiú. Fordítva ritkábban esik meg!
Szia.Én is pont a 24.dik héten voltam 4d-és uh-án.Nekünk 100%-ra mondta, hogy lány :) Nagyon örültem neki, mert már van egy fiam :) De valamiért bennem volt a kétkedés.Voltam a 30.dik héten uh-án, mondtam a dokinak, ha látja mondja meg a nemét, nem mondtam anno mit mondtak 4d-én.De nem változott, széttett lábakkal mutatta milye van :) Kislány:) Minden jót:) 35hetes kismama
Én ugyanígy jártam, kicsit én is "zavart" vagyok. 27.héten mutatta meg magát elõször a babám, hogy kislány. A doki biztosra mondta, hogy lány, viszont nekem is megfordult a fejemben, hogy mi van, ha mégis fiúcska. Nna de ettõl függetlenül lelkesen vásárolom a csajos ruhácskákat :D Nemsokára megyek a kötelezõ kórházi ultrahangra, aztán majd meglátjuk, ott mit mondanak. Üdv 30 hetes kismami
Egy jó 4D-s felvétel egy szakképzett ultrahangossal nem hazudik.Mi kislányra készültünk, de az ultrahangos azt mondta, hogy ez a kis lény minden, csak nem lány....és így is lett.
Szia! Nekem 12 hetesen már megmondta hogy fiú. Az lett, a nagyobbikat pedig 18 hetes 2d-n. A lányt tényleg könnyebben félrenézik. A legjobb ha natur színeket választasz, vagy kéket, zöldet, pirosat, amik jók fiúra, lányra egyaránt. A rózsaszín pont egy olyan szín, ami kisfiún hülyén néz ki, de kékbe viszont kislányt is lehet öltöztetni. Úgyis mindenki meg fogja kérdezni, hogy kislány vagy kisfiú-e, még ha fülbevalója van és szoknyában járatod is :) Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
nekem 18 hetesen azt mondták hogy fiú és az is lett! szerintem veheted készpénznek.
Nekem 15 hetesen mondták 4D-se, hogy fiú, késõbb a dokim a 19. héten megerõsítette ezt 2D-ben is, szóval szerintem veheted készpénznek. Vagy várj még egy Uh-t, hátha akkor széttei a lábát. Addig meg vegyél neki csini uniszex rucikat. :) 23 hetes kismama
én sem öltöztetem a kisfiamat mindig kékbe. van neki vajszínû, fehér, narancssárga, piros, sárga, kék, zöld kisruhái is . nem feltétlen kell csak rózsaszínbe öltöztetni. elsõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!! Olyan érdekes, mert végig úgy éreztem, hogy fiú, akármerre mentünk, mindenhol a kék tetszett!!! Nem áll rá a szemem a rózsaszínre!! De végülis a kislányomat is öltöztethetem kékbe nem??
Szió.A 4D elég megbízható, nekünk már a 14.héten megmondták, hogy kisfiú.Azért picit várj még, mert a kislányokat gyakran elnézhetik, habár ennyi idõsen már kisebb az esély rá. üdv:31hetes kismami
Szia! Ugyanúgy vagyok, mint te! Vagyis hát 23 hetesen mentünk 4D-re, és a doki 2-szer is mondta, hogy kislány, pedig azt hittem fiú, és van már jó pár kék rucink:) De nem baj, így is szeretjük:) Egyébként sima uh-n még nem tudta megmondani a doki a bébink nemét. Boldog babavárást! 25 hetes kismama
50 %.
Olyan fura olvasni, hogy valakinél már ilyen korán megmondják :) Nekem még egyáltalán semmit nem mondtak a nemérõl, holnapután megyek 19. heti genetikai uh-ra, remélem, most már én is megtudhatom. Egyébként szerintem semennyire sem biztos, a kisöcsémre a 31. hétig esküdöztek az orvosok, hogy lány.
Lehet, hogy lány lesz. De ez attól még csak tipp.. 11-12 hetesen kezd nõni a hímvesszõ, de nem a legjobb minõségû UH gépen még nem láthatja biztosra, de szerintem jobbal sem még 11 hetesen.
Én is pont aznap kezdtem a 11 hetet és fiút mondott az orvos, bejött!! :-)
14 hetesen a doki azt mondta, hogy valószínûleg lány, de nem látta rendesen, mert takarta magát. Most 31 hetes vagyok, és még mindig lányos, de már mutatja magát :)
Ilyen korán azért az még egyáltalán nem a biztos kategória.
Kb. semennyire. Nekem a 18. hétig 6 orvos, köztük a férjem esküdött meg rá, hogy fiú, mindegyik jó géppel, jó orvosok, nagyon megnéztük, én is láttam. Lány lett. Pedig elvileg fiút könnyebb belõni. :) Ne éld bele magad.
háát ez még nagyon korai. szóval ne vedd tutira!
semennyire
Szerintem ne vedd kézpénznek az ekkor meghatározott nemet, mert ebben az idõben mindkét nem egyformán néz ki... :o) Ezen az oldalon láthatod is milyen a fiú és a lány ekkor (egyforma... :o))))) [link]
nem, mindenkinek jut barátnõ. az olyanok inkább pancserek, nem lehet a kinézetre fogni
igen, ez ilyen egyszerû
100%
Nekem még sosem volt, de nem a külsõm miatt. Általában tetszem a legtöbb lánynak csak úgy megjelenésre, ha meg meg is ismernek, akkor meg zabálnának szerintük...szerintük.
Meg a ronda lányok, és nem "vetemednek" egymásra, ki tudja miért...
Tényleg csak õk, meg a játékfigurák, akiket szanaszéjjel törtek, miközben ledobták õket az emeletrõl.
Sokkal inkább magabiztosság kérdése. Hiába szánja rá magát, hogy odamegy és leszólít egy neki tetszõ nõt, ha már eleve meggyõzõdése, hogy õ nem fog tetszeni és gondolatban kudarcra ítéli magát, akkor ezt az egész fellépése is tükrözni fogja. Képtelen lesz megnyerõen viselkedni, úgy pedig lehetetlen is lenne elvárni, hogy bárkire jó benyomást tegyen. Egyébként mindez a tudatalattiról szól, és a pszichológia egyik legérdekesebb területe, de az már az ismerõsödet nem fogja kihúzni a pácból. Magabiztosság, ez a kulcsszó. 25/F

Mennyire biztos, hogy lány lesz?

4d-n voltunk tegnap és a doki szerint lány, de olyan bizonytalanul mondta... Lehet még fiú bel?le?

Legjobb válasz: Ismerosom pont most panaszkodott mert november elejen szul es egesz eddig kislanyt mondtak neki 3 uh-n is (bocsi de azt nem tudom, hogy hany hetesen voltak az uh-k). Be is vasaroltak szegenyek egy rozsaiszin mozeskosarat meg egy csomo kiscsajos ruhat stb. es multheten ket doki is azt mondta, hogy fiu lesz a baba. Szoval ok mar ugyvannak vele, hogy 50-50%. Lesz ami lesz mar nem idegesitik rajta magukat. Persze felreertes elekerulese vegett nem amiatt panaszkodott, hogy kislany helyett fiu lesz hanem azert mert mar megvettek egy csomo csajos dolgot. :)

Ismerosom pont most panaszkodott mert november elejen szul es egesz eddig kislanyt mondtak neki 3 uh-n is (bocsi de azt nem tudom, hogy hany hetesen voltak az uh-k). Be is vasaroltak szegenyek egy rozsaiszin mozeskosarat meg egy csomo kiscsajos ruhat stb. es multheten ket doki is azt mondta, hogy fiu lesz a baba. Szoval ok mar ugyvannak vele, hogy 50-50%. Lesz ami lesz mar nem idegesitik rajta magukat. Persze felreertes elekerulese vegett nem amiatt panaszkodott, hogy kislany helyett fiu lesz hanem azert mert mar megvettek egy csomo csajos dolgot. :)
A fiút könnyebb biztosra mondani. Mert az azt jelenti, hogy láttak vmit a két lába között. Ha viszont nem láttak semmit, annak két oka lehet: vagy nem is volt (tehát lány), vagy pedig nem mutatta (pedig fiú)

Lányok, ez mennyire biztos? Válaszóljatok!

Még csak a ciklusom 15.napján vagyok,de van 2 halvány + tesztem!Nem értem hogy lehet.6 napja voltunk együtt,de nem korai még hogy kimutassa a teszt?Azért teszteltem mert híztam több mint 2 kilót és a hasam nagyobb,mivel vmiért puffadok,így gyanakodni kezdtem.Viszont nem értem a teszteket,mert használom az ovu teszteket és 11. napon volt pé-em,a h?m is leesett akkor,tehát ha terhes lennék nem lenne pé-em megint,vagy rosszul tudom.A tesztek amit csináltam az egyik Medi lab volt a másik Clear Blue,ja és most délután csináltam ?ket!Szerintetek?

Legjobb válasz: És nem lehetséges, hogy az elõzõ ciklusban lettél terhes? Bár lehet ciszta is legrosszabb esetben.

És nem lehetséges, hogy az elõzõ ciklusban lettél terhes? Bár lehet ciszta is legrosszabb esetben.
Huha!! Nem semmi! Biztosan nem meg a mostani ciklusod elott fogant a baba? Ha nem akkor szerintem menj mindenkeppen dokihoz vervetelre es ott meg tudjak mondani pontosan a hcg szintedet es ebbol a terhesseg korat. Mas hirtelen nem jut eszembe. Ikerterhessegnel gyorsabban no a hcg de akkor is nekem korainak tunik ez, hogy 6 napja voltatok egyutt es mar kimutatja. Hat nem semmi! :)
Ilyenkor még bármi lehet. Sanda gyanúm szerint ez terhességi teszt kereszt reakciója az LH hormonnal. A terhesség miatt termelõdõ HCG hormon és az LH hormon egymással genetikailag rokon. A ciklus végén a terhesség miatti HCG-re is reagálhat az LH teszt. Ez nyilván fordítva is igaz, hogy az LH hormonara reagál a terhességi teszt, csak peteérés tájékán jellemzõen nem szoktunk terhességi tesztet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat! Háát lehet h az elõzõ ciklusból, de a mensim megjött, bár rövidebb volt, mert általában 6-7 nap mire befejezõdik, és most az elsõ nap csak barnázás volt, 2-3.ik napon intenzívebb, piros is barnais stb.de a 4. napon barnás volt és ennyi.Hát meglátjuk...
Nno, ne hagyj minket tukon ulni! :) Meselj, voltal orvosnal?
Meglepi baba lesz, remélem! :) Menj orvoshoz, hogy megmodja, hogy babóca van -e a pocidban! :) Nagyon szorítok!
Drukkolok! :) Majd írd meg, mi a helyzet, ha tudod.
A kérdező hozzászólása: Hááát már nagyon várnánk Õt!!!Õ lenne a 3. !
Szia, nem tudom mi a jó válasz, minek örülnél. Én arra tippelek, a két pozitív teszt elõzõ hónapi foggantatást jelez. Az hogy megjött, de nem a szokásos módon is erre utal. Sok nõ végig menstruál a terhesség alatt. Szerintem egy gyors orvosi vizit semmiképpen nem árt.
Lett belõle valami?:) )

A 12. heti uh. -n a "valószínűbb" hogy lányt mennyire vehetem biztosnak? Sokan voltatok akinek fiú lett? ! A doki nagyon "laposnak" látta, de nem mondta biztosra.

inkább ilyenkor magukat védig meg azzal, hogy nem mondják biztosabbra?! mert nagyon egyértelm?en látszott hogy valami hiányzik :) tudom el?fordul hogy tévednek.... de talán nem olyan gyakran?!

Legjobb válasz: Semennyire ne vedd biztosra.A 12 héten még nem lehet bizton megmondani a nemét uh-n.Nekem a 2 lányommal mindkétszer fiút mondta a 12 hetin,persze nem biztosra:-)

Semennyire ne vedd biztosra.A 12 héten még nem lehet bizton megmondani a nemét uh-n.Nekem a 2 lányommal mindkétszer fiút mondta a 12 hetin, persze nem biztosra:-)
Még egyáltalán ne éld bele magad, h. lány lesz. A 12. heti uh-n ezt még nem tudják pontosan megmondani, ez inkább csak "tipp" volt. Majd a 18. hetin már biztosabbat tudnak mondani!
semmit nem jelent, max. egy tipp így, az elején. Nekem a 22.héten derült ki.
ilyenkor könnyû összekeverni õket
Nekem fiút mondtak és az is lett) de ilyenkor még tényleg nem biztos.
Mivel a külsõ nemi jelleg a 12. héten alakul ki, ezért még megkukacosodhat. Ilyenkor még nem szoktak mondani semmit!
12. héten 99% fiút mondtak, utána lány lett belõle, úgyhogy érdemlegeset szerintem csak 18. hét után tudnak mondani.

Mennyire lehetek biztos benne, hogy tényleg lány?

A 19. heti genetikai ultrahangon rákérdeztem az orvosnál, hogy látja-e már, hogy fiú vagy lány a baba, és azonnal rávágta, hogy lány. A vizsgálat során rákérdeztem, hogy ez mennyire biztos, erre annyit mondott, hogy Õ annak látja, illetve meg is mutatta az uh-n nekem is. Alulról lehetett látni a fenekét, és a lába között valóban nem volt semmi. Annak idején a fiamnál egyértelműen ott volt a kuki ugyanebben a testhelyzetben tisztán lehetett látni. Nem takarta azt a részt semmilyen testrésze, szóval még én "laikus" szemmel is lánynak láttam. Ebben az esetben már biztos lehetek benne, hogy lány lesz, vagy még előfordulhat, hogy valamiért nem látszott, és mégis fiú?

Legjobb válasz: 20 hetesen is, 24 hetesen is és 28 hetesen is lányt mondott az orvosom. (4 hetente jártam magánba, mindig meg UH-ozott.) 32 hetesen derült ki, hogy fiú. Lehet, hogy neked lányod van de azért ne éld bele nagyon magad, hátha mégse. Volt már ilyen.

20 hetesen is, 24 hetesen is és 28 hetesen is lányt mondott az orvosom. (4 hetente jártam magánba, mindig meg UH-ozott.) 32 hetesen derült ki, hogy fiú. Lehet, hogy neked lányod van de azért ne éld bele nagyon magad, hátha mégse. Volt már ilyen.
a dokim anno azt mondta, biztosak csak a szülés után lehetünk benne, h lány, de hozzátette, h õ eddig soha nem tévedett és én is szilvának láttam amit láttam.Szerintem ha te UH-hoz szokott szemmel (2.gyerek) és a doki is lányt látott, valószínûleg jól láttátok, várj még 1-2 uh-t és ha azok is megerõsítik, kislány lesz. Bár ismerõsömék szülés után adhatták el az egész rózsaszín kelengyét mert mégis fiú lett, ilyen is van. Nekem összvissz 3 uh-n mutatkozott, ezeken lánynak, lány lett.
szia. Lányomnál nekem is a 19. hetesen mondták meg hogy lány. Utána sem változott. Most fiút várok, már a 15. héten látszott a kuki, és azóta is az van neki. 25 hetes km
Szia Én tegnap voltam. Van már egy fiam, õnála is megmondták ilyenkor hogy fiú. Én is rákérdeztem határozottan kislány. 3D-n is megnézte és én is láttam hogy nincs a lába között semmi :-) Nem takarta magát a drága. Szerintem elhiheted.

Fiúk/lányok! Érdekelne, hogy olyannal is szoktatok-e szemezni aki nem tetszik nem kedvelitek stb? Azért kérdezem, hogy ez mennyire számít biztos jelnek, hogy tetszem-e a másik félnek?

Hosszan tartó nézésekre gondolok.

Legjobb válasz: Sokáig tart és többször akkor biztos lehetsz benne hogy tetszel neki!

Sokáig tart és többször akkor biztos lehetsz benne hogy tetszel neki!
Nem.
Nem, mert nem "hitegetem" feleslegesen. Csak olyannal szoktam, akik tetszik, kedvelem stb...
azért ha 1 perce szemeztek akkor valami biztos van. EZ persze nem garantál egyáltalán semmit értsd ha pl. buszon szemeztek a busz egyik végébõl a másikba aztán õ leszáll, és sose látjátok többé egymást akkor ennyi. De akár akármi is lehet, az azért valószínûsíthetõ hogy nem az irántad érzett undora miatt szemez veled.
A szemezés kommunikáció! Tudok-e kontaktust teremteni vele? Tudok! Szimpatikus, nagyon tetszik, kicsit tetszik, de könnyen lefekszik velem. Ilyen és hasonló szempontok, melyeket tudatosan, vagy tudat alatt figyelembe veszünk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!