Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztos amit a terhességi teszt (2 db)

Mennyire biztos az, amit a terhességi teszt mutat?

Legjobb válasz: Attól függ, mikor csinálod. De igazából 100% biztonsággal sosem mutatja az eredményt. Lehet csalóka.

Attól függ, mikor csinálod. De igazából 100% biztonsággal sosem mutatja az eredményt. Lehet csalóka.
Érdemes megismételni, több teszt nem hazudik, ezért ajánlják, mindig másfajtával ismételni, amúgy etekben is van gyári hibás.
Nem derülnek ki a körülmények, így nehéz. TErmészetesen a teszt is tévedhet, negatív eredmény esetén még lehetsz terhes, de nagyon ritka esetben + esetén meg nem áll fenn a terhesség. Ha gondod van, menj dokihz, az a biztos.
mint ahogy már mondták 100% nem lesz, de érdemes reggel elsõ vizeletbõl megcsinálni akkor nagyobb az esély a pontos eredményre
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
En is ugy tudom, ha reggeli vizeletebol tuti. (Nekem 2x volt pozitiv d.u. tesztem es nem tudok rola, h terhes lennenk). Masik hogy vigyazz melyik napon csinalod. Ha mensid kesik, akkor ra 1 hetre tuti allitolag az eredmeny, de par nappal az elmaradott utan, de ha ovu utan csinalod 1 hettel, ha meg is fogant a baba, akkor sincs meg elegendo hCg a pisiben.

Mennyire biztos az amit a terhességi teszt mutat? Melyik a legjobb? (ha van gyerek akkor még nincs 6 hetes)

Legjobb válasz: 99% hogy nincs senki a pocakomban de nem lenne még jó helye közöttünk:$

A kérdező hozzászólása: 99% hogy nincs senki a pocakomban de nem lenne még jó helye közöttünk:$
6 hetes terhességnél már mindegy milyet veszel kimutatja mind! Off: nagyon csúnyán fogalmaztál : (ha van GYEREK akkor még nincs 6 hetes)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!