Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztos amit a terhességi (5 db)

Mennyire biztos az, amit a terhességi teszt mutat?

Legjobb válasz: Attól függ, mikor csinálod. De igazából 100% biztonsággal sosem mutatja az eredményt. Lehet csalóka.

Attól függ, mikor csinálod. De igazából 100% biztonsággal sosem mutatja az eredményt. Lehet csalóka.
Érdemes megismételni, több teszt nem hazudik, ezért ajánlják, mindig másfajtával ismételni, amúgy etekben is van gyári hibás.
Nem derülnek ki a körülmények, így nehéz. TErmészetesen a teszt is tévedhet, negatív eredmény esetén még lehetsz terhes, de nagyon ritka esetben + esetén meg nem áll fenn a terhesség. Ha gondod van, menj dokihz, az a biztos.
mint ahogy már mondták 100% nem lesz, de érdemes reggel elsõ vizeletbõl megcsinálni akkor nagyobb az esély a pontos eredményre
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
En is ugy tudom, ha reggeli vizeletebol tuti. (Nekem 2x volt pozitiv d.u. tesztem es nem tudok rola, h terhes lennenk). Masik hogy vigyazz melyik napon csinalod. Ha mensid kesik, akkor ra 1 hetre tuti allitolag az eredmeny, de par nappal az elmaradott utan, de ha ovu utan csinalod 1 hettel, ha meg is fogant a baba, akkor sincs meg elegendo hCg a pisiben.

Mennyire biztos az amit a terhességi teszt mutat? Melyik a legjobb? (ha van gyerek akkor még nincs 6 hetes)

Legjobb válasz: 99% hogy nincs senki a pocakomban de nem lenne még jó helye közöttünk:$

A kérdező hozzászólása: 99% hogy nincs senki a pocakomban de nem lenne még jó helye közöttünk:$
6 hetes terhességnél már mindegy milyet veszel kimutatja mind! Off: nagyon csúnyán fogalmaztál : (ha van GYEREK akkor még nincs 6 hetes)
Gyorsteszt? Vettek vért?
te vagy az aki minden 7en feltesz egy aids-es kérdést?
A kérdező hozzászólása: Igen, vettek vért. És nem én vagyok, aki minden héten feletsz egy kérdést.


A baba+magzatvíz+méhlepény súlya: 4, 5-6 Kg
Én 16 kg-t híztam a terhesség alatt, ebbõl a fele ment le rögtön szülés után. Most 3 hetes a babám és még kb 5 kg van rajtam.
Szia! Én 70 kg-mmal kezdtem a terhességet és 83kg-mal szültem, szülés után egy héttel 70 kg voltam!Tehát -13 kg! Az elsõ babám 3700grammos volt, a második 3600gr, vele is ennyit híztam-adtam le. 25 hetes kismami
Én 56 kg-al indultam 72 kg-al mentem szülni szültem egy 3750 gr-os babát és 61 kg-al jöttem haza a kórházból. Szülés után a 6-dik hétre 57 kg-os lettem azóta is annyi vagyok, csak szoptatok, a babám három és fél hónapos.
szia 60kg-val kezdtem a terhességem, 37. hétre szültem, akkor 75kg voltam, és 65kg-val jöttem haza a kórházból, utána ment még le rólam a viz, most vagyok 62 kg 2 hetes kisfiu anyukája
72 kilóval kezdtem a terhességet. Szüléskor 70 kiló voltam. Mikor kijöttem a kórházból, 68 kilót mutatott a mérleg. A babám 2800 grammal született. Azt hiszem, ez egyénenként változik.
Az elõbb jól elirtam, elnézést. 72-vel kezdtem és 80 kilóval szültem. Így lett 68 a vége. Bocsánat!

Emelkedett BCHG színt mindenképpen terhességet jelent? Vagy állhat más betegség is a háttérben? Elhalt 12 hetes ikerterhesség után meddig magas vagy mennyi idő az, amire biztos lenullázodik?

Emelkedett BCHG színt mindenképpen terhességet jelent??? Vagy állhat más betegség is a háttérben? Elhalt 12 hetes ikerterhesség után meddig magas vagy mennyi id? az, amire biztos lenullázodik? Köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Szia! Még hetekig lehet a véredben HCG, de le fog nullázódni. Betegség nem áll a háttérben emelkedett HCG-nél. Sajnálom, ami veled történt :(

Szia! Még hetekig lehet a véredben HCG, de le fog nullázódni. Betegség nem áll a háttérben emelkedett HCG-nél. Sajnálom, ami veled történt :(
Szépen lassan összeáll a kép, hogy egyértelmûen terhes vagy!! :) Hidd el te is, és bízz a babádban!! Próbálj meg örülni és ne kételkedj!! Én örülök!
A kérdező hozzászólása: Itthon már csináltam és vékonyan kijött a két csík. Voltam orvosnál, Õ vette le a vért és nézett meg, kaptam UH-ra beutalót, de nem szeretném elsietni. Nem tudom mikor nem korai? Köszönöm szépen.
Valószínûáleg terhes vagy. "hát sajnos februárban is leállt a szívecskéjük bennem, így nem tudok teljesen bízni az orvosokban sem sajnos!" Ezt meg felejtsd el. Mert: - Egyrészt: a doki nem tehet arról, hogy a babádnak megállt a szíve - Másrészt: Ha egy nagyon fiatal terhesség vetéléssel végzõdik, akkor több, mint valószínû, hogy a babának vmilyen fejlõdési vagy genetikai rendellenessége volt. Nagyon szomorú, ami történt és õszinte részvétem miatta. De most inkább a jelenre koncentrálj, és menj el orvoshoz:)
Elõbb utóbb úgyis csinálsz otthon. (gondolom) Na arra leszek kíváncsi!!! Bár, ha a doki azt mondta, hogy van erre utaló jel, és a HCG is megugrott, akkor egyértelmû. Elég, ha annyit tapintott, hogy felpuhult a méhed - már az is valami. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû a terhesség? A doki elõször azt mondta, hogy ilyen kicsi terhességnél a tapintás nem egyértelmû, ezért vetette le a vért. Üdv. Nektek!!!
A kérdező hozzászólása: A vizeletteszt, amit itthon csináltam vagy csináltassak orvossal is? Köszönöm, ha figyelsz!
Akkor egyértelmû a HCG emelkedés!! Ne aggódj!! Üdv: 25 hetes kismama
Juhúúúú! :) Majd írd meg, hogy mi a vizeletteszt eredmény!! Kíváncsi vagyok! Figyelni foglak!!! :) )
A kérdező hozzászólása: A méhen kívülinél és a cisztánál viszont jó, ha idõben, azaz minnél hamarabb megyek UH-ra? Mert pont azon gondolkodtam, hogy most várok pár hetet, hogy ne érhessen csalódás! Az orvos azt mondta ma, hogy van egy fiatal terhességem, de hát sajnos februárban is leállt a szívecskéjük bennem, így nem tudok teljesen bízni az orvosokban sem sajnos!
A HCG szintje csak terhesség (méhen kívüli is) vagy hormontermelõ daganat/ciszta miatt nõhet meg. Más lehetõségrõl én nem tusok. Szerintem ha februárban volt terhességed, akkor már ki kellett volna ürülnie a hormonnak, de ezt nem tudom biztosra. Orvost kérdezz meg!
A kérdező hozzászólása: Nekem nem kértek, azt mondták úgyis megviselt ez az egész és csak lemegy majd! De az ismételt terhesség gyanúja merült fel, csak még félek kikiabálni!
Hmmm... Hát február régen volt. Azt szokták csinálni, hogy a mûtét után pár héttel kérnek egy HCG szintet, hogy biztosan nem maradt-e szövet darab bent. A te esetedben ez kizárt, mivel már jócskán okozott volna gondokat ennyi idõ alatt. Nem vagy ismét terhes??? :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm válaszodat! Az elhalt ikerterhesség februárban volt, de ma nézték azóta elõször és most 935, 7mIU/ml. Szerinted még nem nullázódott volna le? Betegség nem állhat a háttérben? Nekem sajnos strummám is van. Köszi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedvességedet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!