Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztos, terhes (28 db)

Mennyire biztos ha bevettem az esemény utáni tablettát, hogy nem leszek terhes?

17 éves vagyok, a barátommal már két éve együtt vagyunk és most el?ször kiszakadt a gumi!Õ is fél, és még én is nagyon :( Nagyon félek, hogy nem fog megjönni Az aktus után 11 órával vettem be a gyógyszert.

Legjobb válasz: Bitos hogy nem fog megjönni, mert a 71 órás teljesen felborítja a hormonháztartásodat. De nem vagy terhes, nyugi.

Bitos hogy nem fog megjönni, mert a 71 órás teljesen felborítja a hormonháztartásodat. De nem vagy terhes, nyugi.
A kérdező hozzászólása: Most néztem meg a naptáramat, eléggé rendszertelen a menstruációm, van amikor 30 nap van amikor 27-29, de ha 28 napot számolok, akkor pont a peteérés napján voltunk együtt... bár, ez elég nehéz megállapítás, mert nem tudom, pontosan melyik nap jött volna meg... lehet, hogy csúszott volna egy- két napot a peteérés idõpontja ez esetben, de tesztet mindenképpen veszek... nagyon remélem, hogy negatív lesz
Akkor jó esélyed van. Alapból az sem biztos, hogy egyébként teherbe estél volna (peteérés környékén egészséges párnál kb 20% az esély rá), és a tabletta is ott van. Nyugodj meg. De mivel az ördög nem alszik, tényleg vegyél tesztet.
A kérdező hozzászólása: az egyébként létrejövõ terhességet mire érted? A két menstruáció között voltam kb... úgy tudom, pont ez az idõszak az, amikor teherbe lehet esni... illetve nagyobb az esély rá, vagy rosszul tudom?:S
A kérdező hozzászólása: éjszaka volt az aktus olyan fél 11 körül... én már másnap bevettem délelõtt 11óra elõtt...
Utolsó vagyok. Persze csak az aktus után két héttel tesztelj, addig nem ér semmit.
Mennyire biztos? Elsõ 12 órában kb 95%, 12-48 órában 86% körül, 48-72 órában 50-60% eséllyel akadályozza meg az EGYÉBKÉNT LÉTREJÖVÕ terhességet. A biztonság kedvéért vegyél tesztet.
Én is voltam ebben a cipõben!! Nyugi a gyógyszer hatni fog! De a hormonrendszert nekem is összezavarta.... Amikor bevettem a gyógyszert el is aludtam xD De komolyan!!! Na, de nem kell félni, hat a gyógyszer!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor biztosan késni fog, de tutira megjön majd!! Hát nagyon remélem ... ahogy ma a barátom szavaiból kivettem, õ addig nem is nagyon akar szexelni... rossz látni, mert nem akarja mutatni, de még nagyon fél, ezért én sem vagyok nyugodt :S
Na, biztos* és 72 órás*:D
Sajnálom, hogy ez történt. Remélem nem lesz semmi gond:)

Kb nyolc hetes lehetek ha az vagyok. A tüneteim. duzadt mellek hányinger szédülés ingadozó vérnyomás. Mennyire biztos hogy terhes vagyok?

Ja és az állandó éhségérzet meg a sok csoki.

Legjobb válasz: Szia.A legfontosabbat nem írtad.kimaradt a mensid???? 99%hogy terhes vagy.

Szia.A legfontosabbat nem írtad.kimaradt a mensid???? 99%hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Most jut eszembe a négyszem után még kettõt kihagytam ennek kb 5-6 hete. a napokba kéne megjöjjön de semmi nyom nem utal rá hogy meg akarna jönni. Lehet hogy csak öt hetes vagyok?
Ha még nem maradt ki, akkor nem lehetsz 8 hetes... az elsõ elmaradt mesinél vagy 4-5 hetes, ami megtermékenyüléstõl számítva 2-3 hetes terhesség. Nekem 4 nappal mesi elõtt mutatta ki a teszt, nem reggeli vizeletbõl, igaz, nagyon gyengén. 2 nappal késõbb már igen erõsen látszott!
ez bizony nem baba! mert a teszt már kimutatta volna
A kérdező hozzászólása: igen de én azt olvastam tegnap egy szakembertõl hogy csak az elsõ vizelet a jó és én nem azt használtam. Ráadásul úgy halottam hogy volt akinél nem is mutatott a teszt semmit mégis terhes volt.
Szerintem akkor nem vagy terhes...mert a tesztnek már egy ekkora terhességet ki kellett volna mutatnia...
A kérdező hozzászólása: teszteltem de negatyv lett igaz nem a reggeli vizeletbõl csináltam és nem ismételtem meg a tesztet. a menszeszem még nem maradt ki de jóval kevesebb volt és gyengébb. Ráadásul a családomba elõfordult hogy valkinek a terhesség alatt is megvolt. Nekem még szokott szivárogni öt nap után is néha. De most három és fél nap mulva eltunt azóta semmi nyoma és akkor is csak gyenge vérzésem volt. A tüneteket nem beképzelem. Rosszúl lettem a suliba. Nagyon magas volt a vérnyomásom szédultem és nagyon erõs hányingerem volt.
Szia. Nekem is ilyen tüneteim voltak/vannak, én 11 hetes vagyok. Tesztelj, az a biztos!
Ha 8 hetesre tippeled, akkor a menstruációd elvileg rég kimaradt. Csinálj egy tesztet, mindent el fog árulni. A tipped alapján a 8 hetest tutira kimutatja.
A tünetek stimmelnek, de ezt csak az orvos tudja megmondani biztosra.
Szia! Én 36 hetes terhes vagyok, úgyhogy már átestem ezen.:) A duzzadt mell, hányinger, szédülés és az elmaradt menstruáció mind a terhesség tünetei, de hogy biztos legyél benne csinálj egy tesztet ÉS menj el orvoshoz is!!! Egyébként lehet mástól is, hogy kimaradt és a tüneteket már csak hozzáképzeled..., de nem tartom valószínûnek! MINDENKÉPPEN TESZT, aztán DOKI! Ha valóban 8 hetes vagy lassan a szívdobogása is látható a picinek ultrahangon és elengedhetetlen hogy megvizsgáljon egy orvos, védõnõhöz kell menned, ha a pici mellett döntesz. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok babás megjött a mensim. Csak még egy kicsit izgulok mert volt a családomba hogy megvolt neki és terhes volt. Én csak nem vagyok az remélem.

19 hetes uh-on kétszeri megnézés után is azt mondta az orvosom hogy kislánynak mondja a babát, de csak 60%-ra meri biztosra mondani. Ilyenkor már mennyire biztos? Ennyi idős terhesen már el lehet hinni? Ha kétszer is látta akkor igaza lehet?

Megnézte és utána ismét meg uh-ozott hogy én is lássam,és azt mondta hogy szerinte kislány.Volt akinél ennyi id?sen kislányt mondtak és mégis kisfiú lett bel?le?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, mert a következõ eset ritka. Általában azért eltalálják, de akadnak tévedések. A szomszédomnak 37 hetes koráig mindig azt mondták, hogy kislány. Aztán elment 4D-re, s kiderült, fiú. Kíváncsiak vagyunk végül mi lesz. Már elvileg 4 napja meg kellett volna szülnie. Amúgy a lányt állítólag könnyebb félrenézni, ezért szoktak általában óvatosan beszélni a nemérõl. 23 hetes km

Nem akarlak elkeseríteni, mert a következõ eset ritka. Általában azért eltalálják, de akadnak tévedések. A szomszédomnak 37 hetes koráig mindig azt mondták, hogy kislány. Aztán elment 4D-re, s kiderült, fiú. Kíváncsiak vagyunk végül mi lesz. Már elvileg 4 napja meg kellett volna szülnie. Amúgy a lányt állítólag könnyebb félrenézni, ezért szoktak általában óvatosan beszélni a nemérõl. 23 hetes km
Vannak "szégyenlõs" babák, akik úgy helyezkednek a vizsgálat során, hogy a doki nem látja a lényeget. Gondolom nálad sem látta, csak néhány pillanatra, ami alapján lánynak tûnt. Nem látta biztosan és egyértelmûen, azért mondott 60 %-ot csak.
Az orvos akkor tudja megmondani a baba nemét, ha ugy fekszik, hogy a nemiszervei vannak a képernyö felé - ha elfordul, akkor nem lát semmit. Biztosan a fiukat lehet általában megmondani, mert a herék már korán látszanak, a kislányoknál nincs ilyen egyértelmü részlet, csak tapasztalat alapján tud az orvos beszélni.
nekem 90% lányt mondott a doki, a 19 héten, aztán a 4 héten. A 35 héten, amikor már szinte mindent megvettünk fiút látott. Kisfiunk született! És tele voltunk habos - babos rózsaszínû rucikkal... De fordított esetrõl is tudok, kisfiút vártak, és kislány született, a kisfiammal egy napon. Még neve is csak másnapra lett ... Szóval minden lehetséges. a lényeg: nem szabad beleélni magad amig meg nem születik a baba, és legyen a tarsolyban fiú és lány név is.
utolsó vok - elirtam "24" héten is
Szia! Nekem egészen a 25 hétig kislányom volt. Aztán hirtelen megkukacosodtunk, de teljesen egyértelmûen. :) Két alkalommal is azt mondta a doki, hogy kislány és így lettünk végül kisfiúk. Szerintem ne éld bele magad, mert csalódni fogsz. Várd meg a következõ uh-t vagy menjetek el 4D-re. Jó babavárást! 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM.VAN KISFIÚ ÉS KISLÁNY NEVÜNK IS.ELÉG JÓL BE TUDTUNK NÉZNI A LÁBA KÖZÉ ÉS MONDTA AZ ORVOS HOGY NEM LÁT KÖZTE SEMMIT.ÉS 2SZER IS MEGNÉZTE EZÉRT GONDOLOM HOGY TATLÁN ELTALÁLTA.
Szia. Egyet értek, a doki akkor tudja megmondani hogy milyen nemû ha a baba úgy fekszik és mutatja magát. Nekünk is mondták a 12. héten (4D), a 18. héten(4D) és a 22. héten hogy kislány, de mindíg a popóját mutatta, így szerencsénk volt. Elõfordul hogy nem látják biztosan így tévedhetnek is így még ne éld bele magad, de ha a következõ uh-n is kislányt mondanak akkor valószínû hogy az. Boldog pocakosodást!

Mennyire biztos, hogy nem vagyok terhes, ha két különböző terhességi teszt is negatív lett kb. az együttlét után 3 héttel? ( a menzeszemnek még nem kell jönnie csak addig is szeretnék megnyugodni)

Legjobb válasz: a terhességi tesztek 3 héttel az alkalom után még nem tudják biztosan kimutatni a terhességet. kb. a 6-7. hétnél már igen. addig felesleges tesztelned.

a terhességi tesztek 3 héttel az alkalom után még nem tudják biztosan kimutatni a terhességet. kb. a 6-7. hétnél már igen. addig felesleges tesztelned.
A kérdező hozzászólása: De ha úgy érzem hogy a hasam elkezd nõni(amit lehet hogy csak bebeszélek magamnak) gondolom már kimutatná.
szia!mi lett veled?
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baj!Most már elkezdtem szedni fogamzásgátló tablettát és nyugodtabb vagyok:)
Az UH EZER SZÁZALÉKBAN BIZTOS!!!!!!
Tuti, ne félj ennyire, így a szexet sem fogod élvezni, meg a párodnak is elég lesz egy idõ után, nyugodj meg a tabi az összes fogamzásgátló közül a legtutibb!!Élvezd az életet, és ne szorongj!
Két negatív teszt, tabi mellet még elmentél UHra?Nyugi már!Ha ennyire rettegsz a nemkívánt terhességtõl, akkor inkább hagyd az egész szex témát pihenni néhány évig.A tabi sokkal biztosabb, mint az óvszer!Én is voltam ilyen, és én is inkább nem szexeltem.Pasi ide, pasi oda!Aztán benõtt a fejem lágya.
4 hónap után már bõven védett vagy, így nem kell attól tartanod, h teherbe esel.csak szedd be mindig pontosan és élvezd az együttléteket!ennyi:)

Mennyire biztos hogy nem vagyok terhes?

Júliús elején letettem a gyógyszert mert babát szeretnénk,augusztus 20 körül kelett volna megjöjjön nem jött meg,késett 1 hetet.Megjött most hétfőn kb 3 nap volt már épp hogy valami van.Nagyon sokat van hányingerem reggel is van de napközben is rámjön!Csináltam egy tesztet hétfőn úgy hogy megvolt akkor azt mutatta hogy negatív!

Legjobb válasz: Az orvosi vizsgálat a legbiztosabb! :)

Az orvosi vizsgálat a legbiztosabb! :)
1 hetes kesessel mar muatatnia kellene a tesztnek Lehet, hogy most , hogy letetted a gyogyszert egy kicsit össze-vissza fog megjönni. Vanakinek hamar beall van akinek kell 1 ev is.

Ha a ciklus 13. ik napján úgy szeretkeztünk, hogy egyáltalán nem védekeztünk, és belém is ment a dolog, mennyire biztos hogy terhes lettem?

százalék?

Legjobb válasz: Pontos százalékot nem tudok mondani, de a 13. nap eléggé veszélyes idõszak, mert akkoriban van peteérés.

Pontos százalékot nem tudok mondani, de a 13. nap eléggé veszélyes idõszak, mert akkoriban van peteérés.
A sajátomat tudom. A ciklusom elsõ napja nov. 24 volt és tuti, hogy dec. 7.-i éjszakába nyúló együttléttel lettem terhes.Ezt biztosra tudom hogy akkor. Attól is függ, milyen hosszúak a ciklusaid, mert a peteérést az is befolyásolja, mármint a napját. Szerintem erre csak azt lehet írni, hogy 50-50%.

Volina fogamzásgátlót szedek középidős vérzésem van, új gyógyszer kell mert van peteérésem a fogamzásgátló mellett, mennyire biztos hogy nem leszek terhes?

5 napja vérzem! mennyire biztos így a gyógyszer hogy nem leszek terhes?

Legjobb válasz: Értem. Természetesen ha van peteérés, akkor kell az óvszer, ha nem akarsz babát! Nem véd a gyógyszered egyáltalán, azért kell végigszedni a levelet, hogy ne okozzon nagy borulást a hormonháztartásban. Levél közben emiatt nem szabad abbahagyni, de használjatok gumit.

Értem. Természetesen ha van peteérés, akkor kell az óvszer, ha nem akarsz babát! Nem véd a gyógyszered egyáltalán, azért kell végigszedni a levelet, hogy ne okozzon nagy borulást a hormonháztartásban. Levél közben emiatt nem szabad abbahagyni, de használjatok gumit.
Ha most kezded szedni, akkor teljesen normális az elsõ hónapokban a köztivérzés! Nem peteéréstõl van, hanem az új hormonoktól. Ha nem most kezdted, akkor vissza doki, addig meg a biztonság kedvéért óvszer. 26/N
A kérdező hozzászólása: tegnap voltam nõdokinál! Mondta hogy látja a peteérést és ez középidõs érzés ami van ( már 5 napja) szedjem végig ezt a levelet ugyan is 9hónapja szedem ezt a gyógszert közben menjek leborra és ír ffel másik gyógyszert. azt nem mondta hogy így mennyire biztosan véd
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Az esemény utáni fog. Gátló mennyire biztosít abban h ha úgy szexelek a barátommal h gumi nélkül és belém élvez nem leszek terhes?

Nem történt meg, nem is kockáztatnék, csak érdekel h ha vkivel egy ilyen szituáció el?fordult már segített-e az esemény utáni.

Legjobb válasz: Nem tortent semmi baj, ha nem szakadt ki a gumi. Az esemeny utanni valoban hatasos, ha idoben beveszed, DE es ismetlem DE csak abban az esetben hasznald, ha valami baleset tortenik, mert elegge komoly zavarokat okoz egy fejlodo szervezetben.

Nem tortent semmi baj, ha nem szakadt ki a gumi. Az esemeny utanni valoban hatasos, ha idoben beveszed, DE es ismetlem DE csak abban az esetben hasznald, ha valami baleset tortenik, mert elegge komoly zavarokat okoz egy fejlodo szervezetben.
1. nincs igazán esélye, hogy baj lesz, ha nem szakadt ki a gumi, akkor véd. 2. Az esemény utáni hatásos, ha minél elöbb beszedi, akinek szükséges, de mivel igen nagy adag hormon van benne, ezért utána eléggé összekeveri a hormonrendszert - ezért CSAK akkor szabad használni, ha feltétlen muszáj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
AZ ESEMÉNY UTÁNI GYAKORLATILAG EGY LÓRÚGÁS A HORMONHÁZTARTÁSODNAK! Csak akkor használd ha tényleg nagyon muszáj!!!!!!
Én 36 évesen vettem be egy eseményutánit 8 órán belül, egyszeri együttlét, nem teljesen középidõben, óvszer szakadás miatt. Mégis terhes lettem. Pedig az én koromban állítólag már nehezebben megy. Utána az orvostól hallottam, hogy nagyon gyakori a terhesség az eseményutánit követõen is. Escapelle volt azt hiszem a neve. Én akkor úgy gondoltam, hogy csak az nem lesz terhes, aki amúgy sem lett volna. :)
Nekem egyszer volt rá szükségem..tavaly..akkor kiszakadt az óvszer de nem lett semmi..bevettem a 72órást..( nekem is Escapelle volt:D ) szóval nekem használt :) de mondjuk engem meg sem vizsgáltak..:S mert úgy volt hogy a baki vasárnap volt..aztán hétfõn elmentem a suliban a védõnõhöz és miskolcon akkor újították valamelyik kórházat és nemtudta hová küldjön..szinte végig jártuk az összes miskolci kórházat..mire beküldött a megyeibe a szülészetre..:D és ott meg már ott várt a portás... hogy ugye ti jöttetek..az xy..suliból?:D már mindenki tudta hogy ki vagyunk hiszen a védõnõ felhívta az egyik orvos ismerõsét és õ írta fel..:D 17/L

Mennyire biztos? A doki azt mondta hogy cisztát lát, nem babát! Max.5 hetes terhes lehetek

Legjobb válasz: 5 hetesen már petezsákot látna a doki, persze ha tényleg annyi idõs vagy már. De ha a dokid cisztát látott akkor valószínû hogy ott tényleg ciszta van. Azért elég rutinosak már a mai dokik.

5 hetesen már petezsákot látna a doki, persze ha tényleg annyi idõs vagy már. De ha a dokid cisztát látott akkor valószínû hogy ott tényleg ciszta van. Azért elég rutinosak már a mai dokik.
Én itt már olvastam olyat, hogy a cisztának egyszercsak elkezdett dobogni a szíve... Teszteltél már?
Szerintem tesztelj pár nap múlva reggeli vizeletbõl, ha nem erõsödik, akkor talán igaza volt a dokinak, de így is úgy is vissza kell menned, nem? Két hét múlva mindenképp látszana a szívhang, ha tényleg 5 hetes vagy most. Nagyon drukkolok. A második voltam :)
A kérdező hozzászólása: Van egy halom + tesztem, egy kicsit halványak.De sajnos azt hallottam hogy a cisztától is lehet + a teszt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!