Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztonsagos huvelygyuru (3 db)

Üdv mindenkinek! Barátnőm 17 éves és már sokan ajánlották a hüvelygyűrű használatát. Mennyire biztonságos módszer a tablettához vagy a gumihoz képest? Várom a válaszokat.

Legjobb válasz: Ugyanannyira biztonságos, mint a fogamzásgátló tabletta. Ugyanakkor nehezebb elfelejteni, mert egy hónapban csak kétszer kell foglalkozni vele (betenni, kivenni). Az is jó, hogy nincs rá hatással a hasmenés, hányás sem, hiszen helyileg szívódik fel. Viszont eléggé drága. Az óvszer (fogamzásgátló hatása) kevésbé biztonságos, mint a hormonális fogamzásgátlók.

Ugyanannyira biztonságos, mint a fogamzásgátló tabletta. Ugyanakkor nehezebb elfelejteni, mert egy hónapban csak kétszer kell foglalkozni vele (betenni, kivenni). Az is jó, hogy nincs rá hatással a hasmenés, hányás sem, hiszen helyileg szívódik fel. Viszont eléggé drága. Az óvszer (fogamzásgátló hatása) kevésbé biztonságos, mint a hormonális fogamzásgátlók.
Nagyon megbízható a nuvaring. 3000re jön ki kb. egy hónapra. Sokak szerint sok, de ha azt nézed, még mindig jobb , mint egy abortusz, meg a gumi sem olcsó, ha már itt tartunk..
Hajszálnyit biztonságosabb a tabinál, a guminál meg jóval megbízhatóbb.

Mennyire biztonsagos a huvelygyuru? 14 evesen is lehet hasznalni?

Legjobb válasz: Ebben az életkorban csak az óvszer jöhet szóba!Se a tabletta se a hüvelygûrû nem való neked,az életkorod miatt!

Ebben az életkorban csak az óvszer jöhet szóba!Se a tabletta se a hüvelygûrû nem való neked, az életkorod miatt!
Az ember ebben a korban kezdi el érezni a nemiségét és ezz normális..csatlakozom az elõttem szólóhoz..nem lehurrogni kéne a másikat
Nem tudom miért kell leoltani valakit, ha feltesz egy kérdést. Attól, hogy ennyi idõs, lehet hogy érettebb a társainál. Meg amúgy is, a kor nem számít...õ érzi, hogy mikor akarja. És szerintetek jobb lenne, ha terhes lenne????Legalább gondol a védekezésre... Nem kéne egybõl itt lecsitrizni stb...pfff...ti vagytok a szánalmasak komolyan...
14 évesen inkább önmegtartóztatással védekezz!...
A mai fiatalság. Ezt most komolyan kérdezed? Egyébként 14 évesen inkább babázz, meg ilyenek. Ne a szexen gondolkodj. Ugye ezt a kérdést nem komolyan gondoltad, nyugtass meg kérlek.
Csitri...
Maradjatok a guminál! A hüvelygyûrû nem 14 éveseknek való:S És képzeld, a barátom még azt is mondta, hogy gumival sokkal jobb mint gumi nélkül:) (de csak 5 másodpercre próbáltuk ki) 14/L

Mennyire biztonságos és kényelmes a NuvaRing hüvelygyűrű?

Aki tud róla b?vebbet, kérlek tájékoztasson.

Legjobb válasz: Nem túl zavaró, észre sem venni, hogy fent van, csak kétszer van vele baj: mikor beteszed meg kiveszed. Aktus közben meg változó, van akit zavar, van akit nem. Engem egy kicsit zavart.

Nem túl zavaró, észre sem venni, hogy fent van, csak kétszer van vele baj: mikor beteszed meg kiveszed. Aktus közben meg változó, van akit zavar, van akit nem. Engem egy kicsit zavart.
Én több évig használtam! Tényleg olyan mint a tabletta! Azt tanácsolom, hogy ha fejben elfelejted, hogy ott van akkor soha nem fogod érezni és soha nem fog zavarni. A férfiaknál pedig úgy tudod elérni, hogy ne vegyék észre, hogy vmi ott van nem kell egyszerûen szólni róla! Csak aktus után kérdezz rá hogy nem érzet-e vmit! Úgy sem fog semmit észrevenni. Ha jól van fent akkor észrevehetetlen! Néha olyan érzésed van mintha ki akarna csúszni, de hidd el, hogy nem tud kiesni! Van pesti tel.számom azt szívesen megadom! Nagyon okos orvosok veszik fel a telefont és minden kérdésedre szívesen válaszolnak! Õk erre vannak specializálódva, csak ezzel foglalkoznak!
nekem azt mondta a doki hogy ez kb olyan mint a tabletta mármint annyira megbizható! sõt tán még jobban is mert ha valami okbol kifólyólag leveszed három órára akkor sincs gáz. de annál többre nem lehet.szóval szerintem jó.
Hát az én páromat zavarja közben bizonyos póznál... Épp ezért le is fogom cserélni a gyûrût tabira...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!