Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztonságosak Pharmatex termékek (2 db)

Szerintetek a Pharmatex termékek mennyire biztonságosak? Úgy félek pont ovulációs napkor védekeztünk vele, és 24. ére várom a menstruációmat. Lehet esély rá hogy terhes vagyok?

Nekem egyik barátn?m ajánlotta, hogy azt mondta neki a n?gyógyásza hogy lehet vele nyugodtan védekezni mivel biztonságos de én mégis félek

Legjobb válasz: Köszönöm neked!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked!
A kérdező hozzászólása: Várnám a válaszokat arra is hogy mikor lehet elõször terhességi tesztet csinálni? Az aktus után 14nappal már lehet?
az aktus után 14 nappal, reggeli pisilésnél kell elvégezni. mivel nem biztonságos, ezért lehetsz terhes. sokan estek már mellette teherbe.

Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?

Pharmatex mellett ajánlatos óvszert is használni? És mi a különbség a krém a tabletta, kúp vagy a tampon, között? Melyik a legkényelmesebb? Köszönöm a segítségeteket...

Legjobb válasz: Mi kúpot használtunk még az elején és nem volt olyan rossz csak várni kellet felhelyezés után kb 10 percet hogy el olvadjon de addig foglalkoztunk egymással de sajnos "ott" nem tudtam kényeztetni mert elég kellemetlen íze volt. Szóval ha kúpot akartok használni akkor ellõtte kényeztesd és utána helyezd fel a kúpot. A krémet ha jól tudom a fiúnak kell a hegyére rá kenyni és úgy behatolni és azáltal meg is lenne a dolog. Szerintem gumi nem kell mert ez a kúp védd a teherbe eséstõl és fertõtlenít is. Ha esetleg gumival csináljátok akkor meg kúp nem is kell.

Mi kúpot használtunk még az elején és nem volt olyan rossz csak várni kellet felhelyezés után kb 10 percet hogy el olvadjon de addig foglalkoztunk egymással de sajnos "ott" nem tudtam kényeztetni mert elég kellemetlen íze volt. Szóval ha kúpot akartok használni akkor ellõtte kényeztesd és utána helyezd fel a kúpot. A krémet ha jól tudom a fiúnak kell a hegyére rá kenyni és úgy behatolni és azáltal meg is lenne a dolog. Szerintem gumi nem kell mert ez a kúp védd a teherbe eséstõl és fertõtlenít is. Ha esetleg gumival csináljátok akkor meg kúp nem is kell.
Sszia, itt minden le van írva nagyjából, de fõleg az, h mi a különbség. http://www.pharmatex.hu/
Nagyon biztonságos, mi nem alkalmaztunk mást, ha megfelelõen vannak használva, nem lehet gond, nekem a kúp vált be.
Szerintem nagyon biztonságos, én használtam a kúpot, a krémet és a tablettáját is. Nem kell óvszer mellé, mert olyan anyagot tartalmaz, ami elbontja és megöli a hímivarsejteket. A krém a legjobb sztem, mert azzal egybõl utána mehet a sex, és nem kell várni, egybõl védett vagy.A tabletta nekem nem jött be, mert nehezen olvad el, és várni kell vele.A kúppal is kell várni asszem 10 percet, nekem ez sem tetszett.A tampont nem próbáltam, de az a legdrágább és 24 órán keresztül véd, akármennyiszer sexeltek.Csak utána el is kell onnan távolítani...De hidd el, ha mindent betartasz akkor biztonságos és nem lesz baba!!
Én még azzal egésziteném ki, hogy elõtte-utána legalább 3 órával ne mosakodj szappannal lent, mert az megsemmisiti a hatóanyagot!Lactacid Feminát használj helyette.Ezt kézmosáshoz is használhatod aktus elõtt.A legkényelmesebb a krém verzió szerintem, én is azt használom.De mellette még használok gumit is, a még nagyobb biztonság kedvéért.
Sziasztok! Én nem ajánlanám senkinek a tablettát! Az elõírásoknak megfelelõen használtuk, és gyakorlatilag azonnal terhes lettem mellette. Ráadásul velem párhuzamosan unokatestvérem barátnõje is használta, õ is azonnal terhes lett. Sztem ez egy kicsit erõs hibahatár...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!