Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztonságos hüvelytabletta (3 db)

Hüvelytabletta/hüvelykúp mennyire biztonságos megszakítással kombinálva?

Barátnőm 2 év után hétfőn lesz 3. hete, hogy lerakta a tablettát, (teljesen hazavágta a nemi vágyát, ami már most visszajött) de gumival egyszerűen mindkettőnknek ég és föld a különbség hirtelen. Lifestyles Ultra Thin és Skyn is egyszerűen tompítja az érzéseket. Lényeg: valaki használja a fent említett két módszert együtt? Mik a tapasztalatok róla?

Legjobb válasz: mi pharmatexet használunk, van belõle tabletta és kúp is bár én a tablettát nem ajánlom. eddig nagyon jól bevált, meg sem szoktuk szakítani és így is hatásos.

mi pharmatexet használunk, van belõle tabletta és kúp is bár én a tablettát nem ajánlom. eddig nagyon jól bevált, meg sem szoktuk szakítani és így is hatásos.
az én barátnõm is pharmatexet használ, és nem volt eddig probléma :) Remélem nem is lesz :) megszakítás nélkül

Venni szeretnék pharmatex hüvelytablettát. Nem merem úgy használni, hogy a párom bennem menjen el. Megszakítással mennyire biztonságos? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Mi kb egy évig használtuk a pharmatexet megszakítással, és nem volt semmi probléma vele. Csak fontos hogy megvárjátok a 10 percet amíg hat.

Mi kb egy évig használtuk a pharmatexet megszakítással, és nem volt semmi probléma vele. Csak fontos hogy megvárjátok a 10 percet amíg hat.
Jó, akkor ismételjük el százszor itt is: a megszakításos közösülés NEM védekezés. Ha a pharmatexben nem bízol, akkor használjatok óvszert, de a megszakítástól nem leszel védettebb.
ahhhhhh...... a megszakíííííítáááááás nem védekezééééééssssss...... -.-
Megszakítással 100% -nak is mondható akár. Sõt, ha megszakítással csináljátok, akkor nem kell minden menet után, hanem elég 2 óránként betenni egyet. Tapasztalat: Kellemetlen szaga van, szóval miután behelyezted, orális kényeztetésre ne számíts F21
"Megszakítással 100% -nak is mondható akár." Köszönjük Emese.
Én nem merném használni sehogy.Valóban, ha már pharmatex, akkor megszakítással mindenképp, de így sem közelítí meg az óvszer vagy a fogamzásgátló biztonságát.Esetleg hüvelygyûrût próbáltad már?Az is hormonális, de nem károsítja a májat. A megszakítás valóban nem védekezés, de a kérdezõ nem CSAK azt alkalmazná, hanem mellé spermicidet is.De mint mondtam, én még így sem merném.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Fogamzásgátlót nem szedhetek így semmilyen más hormonkészítményt sem.4évig óvszerrel védekeztünk de már ki szeretnénk próbálni nélküle

Mennyire biztonságos a hüvelytabletta?

Pl használok hüvelytablettát,de kiszakad a gumi,és megszakítjuk az aktust...

Legjobb válasz: Attól függ, milyet. Én hallottam olyat is, hogy valakit kimar, vkit nem! A biztonsággal nincs gond szerintem, de ha kimar.. az nem lesz vmi kellemes.

Attól függ, milyet. Én hallottam olyat is, hogy valakit kimar, vkit nem! A biztonsággal nincs gond szerintem, de ha kimar.. az nem lesz vmi kellemes.
A kérdező hozzászólása: juj ez konkrétan mit takar? :S nem egészségre káros ez akkor??
Kimar=csípõs érzésed elsz tõle! nekem is van amikor a barátom pénisze úgymond "kimossa" a hüvelyembõl, ahogyan mozog, és oylaínkor csíp a széle :S De utána ez elmúlik és semmi különleges.Pharmatex hüvelykúppal tuti nem leszel terhes, persze ha scak a kérdésedben szerepelt szituációra gondolok.Én éppen ezért használok hüvelytabit, mert volt balesetünk, és nem akarom még egyszer! Üdv.:Bea
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Bea remélem nem lesz több balesetetek, meg hogy nekem se lesz majd :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!