Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztonságos Pharmatex krém (4 db)

Pharmatex krém vagy kúp? Mennyire biztonságos?

Csak megszakítással együtt lenne használva.

Legjobb válasz: megszakítással viszonylag biztonságos. de ahhoz meg szerintem elég drága hogy még meg is kelljen szakítani.

megszakítással viszonylag biztonságos. de ahhoz meg szerintem elég drága hogy még meg is kelljen szakítani.
100 nõbõl 20 esik igy teherbe évente. na, mennyire biztonságos??

Mennyire biztonságos a Pharmatex krém?

Krémmel védekezünk,nem élvez belém a barátom soha.

Legjobb válasz: így biztonságos.Teljesen.

így biztonságos.Teljesen.
Így oké, ha nem eévez beléd.
en is probaltam mar vagy 4 szer es a baratom elment bennem , a krem nekem biztonsagot nyujtott!

Mennyire biztonságos a Pharmatex krém? Ha peteérés előtt 2 nappal elis ment bennem a barátom, mennyire lehet nyugodt? :S

Legjobb válasz: én sose biztam benne annyira h engedjem h a párom belém élvezen és persze ö sem bizott benne annyira így elõtte kihúzta :( nem volt valami kényelmes megoldás de így kisebb az esélye annak h teherbe esek :) a te esetedbe sem biztos h terhes lettél mert volt olyan ismerösöm aki éveken át ezt használta és nem lett tõle terhes :) remélem nem leszel terhes minden jót neked !!

én sose biztam benne annyira h engedjem h a párom belém élvezen és persze ö sem bizott benne annyira így elõtte kihúzta :( nem volt valami kényelmes megoldás de így kisebb az esélye annak h teherbe esek :) a te esetedbe sem biztos h terhes lettél mert volt olyan ismerösöm aki éveken át ezt használta és nem lett tõle terhes :) remélem nem leszel terhes minden jót neked !!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)
Hát én bizony igzulnék a te helyedben, addig amíg meg nem jön! Sose lehet tudni, hogy mikor érik épp a petéd, lehet pár nabbal elõbb vagy késõbb is, és akkor már mindjárt megvan a baj!


60%
Az nem egy ragasztó?
A ragasztó az Palmatex :)
És tényleg!
Olyat kérdezz amire a válasz mehet igynevessre kérlek.
A kérdező hozzászólása: Mert ma ezt kérdést kaptam egy hölgytõl, én alacsonyabb százalékot adtam neki válasznak. Elvileg így is sokan esnek teherbe mellette
nem tudom, én inkább széfbe tenném a pénzem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!