Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztonságos Diane 35 (2 db)

Mennyire biztonságos a Diane 35 fogamzásgátló tabletta?

Legjobb válasz: Hát én csak a saját véleményemet tudom mondani.Én is szedtem,de inkább át tértem egy több fázisúra,mert abban jobban megbízom,mivel a diane 35 csak egyfázisú.

Hát én csak a saját véleményemet tudom mondani.Én is szedtem, de inkább át tértem egy több fázisúra, mert abban jobban megbízom, mivel a diane 35 csak egyfázisú.
Nekem évekig bevált a Diane. De nem tudom mire kaptad, ez egy igazán erõs gyógyszer, cisztára és erõs bõrgondokra szokták felírni. Ha nincs ilyen gondod, inkább kérj egy alacsonyabb hormotartalmút. Én a múgy jobban szimpatizálok az egykomponensüvel, azt kevésbé téveszti el az ember..
Nekem bevállt, bár utolag nem szednék semmilyen fogamzásgátlót.

A Diane 35 szedésével, mennyi idő után lehet biztonságosan szeretkezni?

Legjobb válasz: amennyi idõ alatt elolvasod a betegtájékoztatót..

amennyi idõ alatt elolvasod a betegtájékoztatót..
A kérdező hozzászólása: Köszi, de normális válaszokat kértem
el kéne olvasni a tájékoztatót. abban benne van.
A kérdező hozzászólása: nem fordulnék ide, ha a betegtájékoztatón megtaláltam volna...
ez elvileg benne van a betegtájékoztatóban... ------ Mikor és hogyan kell szedni a tablettákat? A Diane 35 csomag 21 drazsét tartalmaz. A csomagoláson minden drazsé mellett feltüntettük bevételének esedékes napját. Pótolja nap mint nap hozzávetõleg ugyanabban az idõpontban bevenni a Diane 35 -t; szükség esetén egy kevés vízzel megkönnyítheti a drazsé lenyelését. A csomagolásra nyomtatott nyíl irányát követve, naponta egy drazsét kell bevennie, amíg kiürül a csomag. Ezt követõen 7 napon keresztül ne szedjen Diane 35 -t. A gyógyszerszünet rendszerint 2. vagy 3. napján menstruációs (megvonásos) vérzés jelentkezik. A legutóbbi drazsé bevétele utáni 8. napon kezdje újra a Diane 35 szedését, ne törõdjön vele, ha vérzése ekkora még nem szûnt meg. Ily módon a hétnek mindig ugyanazon a napon kezdheti meg az újabb csomagot, és a havi vérzés is a hónapnak mindig ugyanazon napjain jelentkezik. Az elsõ csomag Diane 35 - Ha a megelõzõ hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót: A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) elsõ napján kezdje el a Diane 35 szedését; a csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt drazsét vegye be (ha például pénteken jelentkezett a havi vérzés, a "Péntek" feliratú drazsét válassza). Ezt követõen a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a Diane 35 -t. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban (az elsõ csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítõ (barrier-elvû) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell. ------ 7 napot ír. ha mégsem az elsõ gyógyszered lenne, akkor nézd meg újra a tájékoztatót vagy itt is fent van: http://www.egeszsegkalauz.hu/gyogyszeradatlap/?id=diane-35-d..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
az elsõ normálisan válaszolt. te nem bírsz egy ilyen egyszerû dolognak utánanézni. használi kéne az agyadat ha már van, nem a válaszolókat leszólni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!