Találatok a következő kifejezésre: Mennyire biztonságos óvszer (42 db)

Zuhanyzás közbeni sex mennyire biztonságos óvszer nélkül?

A párommal ki szeretnénk próbálni tusolás közben de nem tudjuk hogy muszáj óvszert használni vagy sem. segítsetek :)

Legjobb válasz: annyira mintha nem zuhanyoznál

annyira mintha nem zuhanyoznál
Szerinted a víztõl elpárolog a cuccos? :D Nem. Szóval használjatok gumit.
Biztonságosabb, mint az utcán, mert így nem üt el a busz.
Veszélyes :/ Lehet, h megcsúsztok, elestek, és ajaj :D egyébként az óvszer meg lecsúszhat.
nem, nem muszáj.
Hasára, hátára, szájába, hajába, popsijába, bokájára, lábfejére, köldökébe, hónaljába, fülébe, stb...
Bocs hogy egyszer félig írtam le csak félre nyomtam :D
Mondd meg neki, hogy nem szeretnél óvszerbe élvezni a végén, mert tartasz tõle hogy baj lehet, ha kilyukad és nem veszed észre. Kérdezd meg tõle, hogy van kedve a végén "segíteni rajtad a kezével" Biztos igent fog mondani. Szóval ne aggódj, ott már hamar kiderül, hogy hová mehet a cucc...
Bocinak azert nem olyan hülye a valasza. Ha nem szeretsz gumiba elvezni akkor a vegen vedd ki (huzd le a gumit legyszives) es elvezz valahova. Hasra, mellre, fenekre stb. A baratnöd biztos segit, nem lattam meg olyat aki ne segitett volna. (sokan csinaljak, tök normalis) Na ha kint a Gumit magadon hagyod, az a gusztustalan! Ha nem akarja baratnöd, hogy börehez erjen akkor zsepit raktok a hasara. De azert nem egyertelmü, hogy utalod az erzest, hogy gumiba elvezel vagy pedig felsz, hogy egy supersperma attöri a gumit. Ha egy gumi hibas azt mar az elejen latod, es nagyon pici az eselye hogy elszakadjon vagy ateresszen. Emiatt ne rettegj. Ugyanugy teherbe eshet meg elsüles elött is (mert ugye akkor is jöhet ki sperma csak pici mennyiségben). Nincs olyan fogamzasgatlo ami 100%os lenne, de annyi az eselye a gumival a gyerekhez mint ha elüt a busz az utcan. De megis kimesz az utcara. Meg gumi es egyeb cuccok nelkül is kicsi az eselye, hogy teherbe esik, de azt nem erdemes kockaztatni.
Boci boci tarkának csak fogyatékos válaszai vannak ?! :D Amugy meg élvezz a gumiba de kihuzva a pennából ;) vagy kérdezd meg töle hogy egydj
Boci boci tarkának csak fogyatékos válaszai vannak ?! :D Amugy meg élvezz a gumiba de kihuzva a pennából ;) vagy kérdezd meg töle hogy egyeltalán zavarná e ha rá élveznél !
A kérdező hozzászólása: oké köszi semmi baj!!!:)
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes válaszokat..: )

A pharmatex hüvelykúp ugye vénynélküli? és ugye kiadják 18 alatt is? Mennyire biztonságos óvszerrel együtt használva?

el?re is köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: ajj tablettát akartam írni :D szóval pharmatex hüvelytabletta

A kérdező hozzászólása: ajj tablettát akartam írni :D szóval pharmatex hüvelytabletta
1. kiadják vény nélkül 2. mi gumi nélkül használjuk megszakításos módszerrel és semmi probléma bár azt mondják hogy 200emberbõl 30teherbe esik évente így de hát mi kockáztatunk:D
Kiadják, ahogy elõttem is írták. És alkalmazása esetén nem szükséges óvszer használata. A fogamzásgátló módszerek hatékonyságát a Pearl-indexszel jellemezzük, mely a 100 asszonyévre jutó terhességek számát adja meg (vagyis 100, az adott módszert egy évig alkalmazó nõnél elõforduló terhességek száma). Használata során a Pearl-index átlagos értéke kedvezõbb egyéb, nem hormonális fogamzásgátló módszereknél. Fogamzásgátló módszer / Pearl-index Hüvelyi spermicid anyag / 0, 7-7 Intrauterin eszköz / 0, 5-5 Condom / 3-28 Coitus interruptus(megszakított közösülés) / 8-38 A PHARMATEX Pearl-index átlagértéke 0, 74!
Szia! Igen vény nélkül kapható a gyógyszertárban, s kiadják 18 felett.Én is azt használom, és nem kell még gumi sem, ezt nem sokan szeretjük.De ha veszel tisztasági betét mindig legyen nálad, mert a váladékok kifolynak.... Szerintem akkor is jó, utoljára 2100 Ft-ért vettem.Ja utolsó kérdésedre válaszolva:még biztonságosabb ha gumit is használtok..
* mi gumi nélkül használjuk megszakításos módszerrel és semmi probléma bár azt mondják hogy 200emberbõl 30teherbe esik évente így de hát mi kockáztatunk:D 100 emberõl 33-37 egész pontosan. Minden harmadik.
A kérdező hozzászólása: de akkor 18 alatt nem adják ki?
KIADJÁK!!!!VAGY HA NEM MENJ EL AZT' KÉRDEZD MEG!!!!

Mennyire biztonságos a rossmannból vásárolt óvszer?

Legjobb válasz: Uhh a helyedbe magam csinálnám az óvszert, mert egyik boltban vásárolt óvszer sem biztonságos

Uhh a helyedbe magam csinálnám az óvszert, mert egyik boltban vásárolt óvszer sem biztonságos
A kérdező hozzászólása: az hogy lehetséges ?
teljesen jó a bolti óvszer. rossmann, dm, tesco stb... dobozban van, semmi baja nincs
Teljesen jó. De amúgy óvszeren nem szabad spórolni!
Nem biztonságos! Direkt tönkreteszik õket, akárcsak a tesszkóban vagy az ósanban! Aztán megfigyelik a vásárlókat, és jókat derülnek a megrémült arcokon, amikor kiderül, hogy lyukas volt a gumi.
Nyugodtan vedd meg, biztonságos. Mi egy idõben szexshopban vásárolt gumit használtunk, nem a legjobb minõségût (12 db volt 800 ft). Mondjuk szedtem fogamzásgátlót közben, szóval nem lett volna gond, ha kiszakad. És egyszer sem szakadt ki, semmi gond nem volt vele.
elsõ voltam... és irónia volt, biztonságos, miért ne lenne az?
mi is mindig ott vásároljuk, eddig nem volt semmi gond.
vannak bunkó parasztok akik tûvel bökdösik, uh a dobozt ellenõrizd nincs-e rajta lyuk

Pharmatex óvszerrel mennyire biztonságos?

Legjobb válasz: pharmatex óvszerrel nagyon biztonságos. Én évekig igy védekeztem.

pharmatex óvszerrel nagyon biztonságos. Én évekig igy védekeztem.
én is csak javasolni tudom
ott az óvszer véd, nem a pharmatex, csak tudni kell használni a gumit és nem kell a hüvelykúp.
nem elég az ovszer, van, h kiszakad, de ha van pharmatex is, akkor az ugy biztonsagos. nem kell akkor a 72 oras.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Mennyire biztonságos az óvszer? Milyen márkát válasszunk? (masculan? )

Legjobb válasz: az óvszer elég biztonságos! megvéd a nemkívánt terhességtõl és a fertõzésektõl (amitól a gyógyszer nem) figyeljetek arra, hogy ne sértsétek fel a körmötökkel és semmilyen más éles tárgyal illetve hogy elõváladék illetve több menet után a sperma ne kerüljön kívülrõl rá! A masculon elég jó márka bár én lifesyles-t használok és nekem még eddig nem volt vele gondom. De jó még a durex is. ha pedig szeretnétek egy kis játékot is belevinni akkor vegyetek ízesítetett!

az óvszer elég biztonságos! megvéd a nemkívánt terhességtõl és a fertõzésektõl (amitól a gyógyszer nem) figyeljetek arra, hogy ne sértsétek fel a körmötökkel és semmilyen más éles tárgyal illetve hogy elõváladék illetve több menet után a sperma ne kerüljön kívülrõl rá! A masculon elég jó márka bár én lifesyles-t használok és nekem még eddig nem volt vele gondom. De jó még a durex is. ha pedig szeretnétek egy kis játékot is belevinni akkor vegyetek ízesítetett!
Én a masculant nem ajánlom senkinek, arról lehet hallani a legtöbbször, hogy kiszalad.
Én LifeStyles-t vagy Durexet ajánlanék, azok jobb minõségûek, mint a Masculan. L/21
A Durex a legjobb:D, eddig nekünk bevált, tehát bátran ajánlom!
nalunk csak az izesitett durex szakadt el. a többi nem. de sztem használj mellé hüvelykúpot.
Azért kicsit fura hogy amiket én itt eddig olvasgattam, abban sokkal több durex szakadt el mint masculan(ha olyan gáz lenne, nem is forgalmazhatnák!) Amúgy mi is használtunk masculant és semmi baj nem történt vele! A lényeg h megfelelõen kell használni!
Durex Elite (lila). nagyon ajánlom :)
Szerintem a LifeStyles a legjobb, de ízlés kérdése. Azért érdemes venni egy esemény utáni tablettát, hogy kézél legyen ha baleset történik.

Ha csak óvszert használnánk akkor az mennyire biztonságos? Lehetek terhes ha mondjuk használunk óvszert és még az előtt kihúzza hogy elélvezne?

Legjobb válasz: Aki ennyire retteg a szextõl, illetve a terhességtõl, annak még nem is való ez az egész... Eleve elveszed az együttlét varázsát, aztán minden hónapban ide fogsz írkálni rettegve, hogy jajj, lehetek terhes? Ezzel a kapcsolatodnak is annyi lesz... Az óvszer szinte 100%-os biztonságot nyújt, ha útmutató szerint helyezik fel és helyesen használják. Nyugodtan "belédélvezhet" a párod úgy, hogy óvszer van rajta és éppen benned van. Legalább ezt a kis örömet ne vedd el tõle... Nem lesz semmi gond, nem kell túlparázni.

Aki ennyire retteg a szextõl, illetve a terhességtõl, annak még nem is való ez az egész... Eleve elveszed az együttlét varázsát, aztán minden hónapban ide fogsz írkálni rettegve, hogy jajj, lehetek terhes? Ezzel a kapcsolatodnak is annyi lesz... Az óvszer szinte 100%-os biztonságot nyújt, ha útmutató szerint helyezik fel és helyesen használják. Nyugodtan "belédélvezhet" a párod úgy, hogy óvszer van rajta és éppen benned van. Legalább ezt a kis örömet ne vedd el tõle... Nem lesz semmi gond, nem kell túlparázni.
utolsó válaszolónak igaza van :/ esetleg annyit csinálhattok még, hogyha tudjátok hogy lassan közeleg a vége, de még a MOOOST MOOOST pillanat elõtt, akkor kiveszi belõled, gyorsan megnézi hogy egybe van-e még a gumi, és akkor úgy elmehet benned gumival. néha mi is ezt csináljuk mikor peteérésem van pont, ebbõl semmi para nem volt.. inkább legyetek biztos benne hogy nem szakadt ki, minthogy meglegyen a baj.. 21/L
Mondok valamit. Ha úgy élvez a gumiba mikor benned van akkor sem leszel terhes. Ez nem csak a nemi betegségtõl véd, hanem a nem kívánt terhességtõl is.
ha minõségit vesztek és elõírás szerint rakod fel és használjátok akkor végig benned maradhat és nem kell kirántani
Ejh. Óvszer mellett még húzza is ki elõtte :S Na mind1, szóval ebben az esetben nagyjából 0.1% van a terhességre, vagy még kevesebb. Hagyományosan óvszerrel pedig kb. 3%
Ha nem szakad ki, akkor nem leszel terhes. És nem szakad ki olyan könnyen, hidd el. Egyszer kipróbáltuk, hogy mennyi víz fér bele. Hát beletöltöttünk vagy 4 litert, mire kiszakadt. Nem kell kihúznia sem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat:) igen tudom hogy terhesség ellen is véd csak nagyon félek hogy az leszek
Akkor meg miért akarsz szexelni, ha ennyire parázol tõle? Ez olyan, mint aki kocsit akarna vezetni, de fél, hogy összetörik.
4 litert? Amatõrök! :D

Pharmatex és óvszer? Mennyire biztonságos?

Sok helyen olvastam, hogy a Pharmatex nem éppen megbízható módszer, de nem akarok még tablettát szedni, csak óvszerrel pedig nem érezném magam biztonságban...

Legjobb válasz: Nem értem, honnan ez az óvszerfóbia manapság mindenkiben. Ha csak óvszerben nem érzed magad biztonságban, akkor nyilván félsz, hogy kiszakad. Tegyük fel hogy tényleg kiszakad. Akkor majd nyugodt leszel, hogy ott a Pharmatex, ami nem éppen megbízható? Nem, akkor is íratsz esemény utánit. Akkor minek is a Pharmatex? Egyébként NAGYON ritkán szakad ki az óvszer.

Nem értem, honnan ez az óvszerfóbia manapság mindenkiben. Ha csak óvszerben nem érzed magad biztonságban, akkor nyilván félsz, hogy kiszakad. Tegyük fel hogy tényleg kiszakad. Akkor majd nyugodt leszel, hogy ott a Pharmatex, ami nem éppen megbízható? Nem, akkor is íratsz esemény utánit. Akkor minek is a Pharmatex? Egyébként NAGYON ritkán szakad ki az óvszer.
minõségi gumit kell venni és az nem szakad ki
Elsõnek igaza van. Ha a gumi kiszakad, a pharmatex nem sokat ér(hacsak nem élvezett beléd a srác), tehát ha nagyon nem akarsz gyereket, úgy is el kell menned esemény utániért. De miért szakadna ki? Lekopogom, de nekem 7 év alatt még egy se szakadt ki, pedig nem évente 2-szer szexelek. Emellett a pharmatex undorító:D Egyszer próbáltam (megszakítással együtt akartuk), de annyira csípet, hogy a végén nem lett belõle szex.

Mennyire biztonságos a pharmatex használata, óvszer mellett? Páromat nagyon zavarja hogy nem tud kielégíteni, de szerintem ez nem az ő hibája, élvezem vele az együttlétet csak mielőtt elmennék begörcsöl és fáj, ennek mi az oka?

Legjobb válasz: óvszer mellett már teljesen felesleges pharmatexet használni. valószínû a görcs is ezzel magyarázható, mert képtelen vagy elengedni magadat, folyton azon agyalsz h úristen átfog szakadni, vagy mi lesz ha a pharmatex mégse hat... szerintem lazíts egy kicsit, ha rendeltetésszerûen használjátok az óvszert, akkor nem lesz semmi gond, szex közbe pedig ne cikázzanak a gondolataid ide oda, próbáld meg kizárni õket és csak arra figyelni, hogy milyen jó Vele

óvszer mellett már teljesen felesleges pharmatexet használni. valószínû a görcs is ezzel magyarázható, mert képtelen vagy elengedni magadat, folyton azon agyalsz h úristen átfog szakadni, vagy mi lesz ha a pharmatex mégse hat... szerintem lazíts egy kicsit, ha rendeltetésszerûen használjátok az óvszert, akkor nem lesz semmi gond, szex közbe pedig ne cikázzanak a gondolataid ide oda, próbáld meg kizárni õket és csak arra figyelni, hogy milyen jó Vele
szia! én fél évig használtam pharmatex hüvelykúpot, csupán azért, mert utáltam óvszerrel, és mindig nagy volt a kísértés, h anélkül akár 1percig is csinálhassam a barátommal, így találtam rá erre.. nekem teljesen bejött, három dolog fontos: összebújás elõtt 10perccel rakd fel, aztán az, hogy ha elmegy benned a barátod, akkor utána 3órán keresztül ne érje víz a hüvelyedet, és az, hogy ha a hüvelykúp felhelyezését követõ 4órán belül újra együtt szeretnétek lenni, új hüvelykúpot kell felhelyezned. kicsit fehéres folyadék jön ki együtt lét után, de 90%os védelmet nyújt..azért 90%et, mert vannak olyan nyomik, akik vmelyik elõírást nem tartják be.. 17L.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de azért tartom jobbnak mindkét módszer használatát, mert az óvszer még elõvigyázatosan is lehet hibás, nem egyszer volt lyukas gyárilag...a görcs meg nem érzem hogy összefügg az aggodással, mert olyankor nem gondolok semmi hasonlóra, élvezem és amint jobb és jobb lesz hírtelen elkezd fájni.
Azért nézd már meg a tájékoztatón hogy nem-e a pharmatex ölte meg a gumit.
A kérdező hozzászólása: Mikor az óvszeres balesetek történtek nem volt használatban a pharmatex...utána kezdtük alkalmazni miután több balesett összejött...
A kérdező hozzászólása: Kikel javítanom magam nem "baleset" gyári hiba már a csomagolásban is lyukas lehetett.

Az óvszer az mennyire biztonságos?

mennyi az esélye hogy ki szakad? melyik a legjobb?

Legjobb válasz: Annyira biztonságos amennyire kell, semmi sem 100%-os módszer. Csak akkor szakad ki, ha bénázol. Sose vegyél olcsót, mert azzal csak megszívhatod. Durex-et vegyél szerintem.

Annyira biztonságos amennyire kell, semmi sem 100%-os módszer. Csak akkor szakad ki, ha bénázol. Sose vegyél olcsót, mert azzal csak megszívhatod. Durex-et vegyél szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!