Találatok a következő kifejezésre: Mennyire birják kutyák a meleget (1 db)

Mennyire birják a kutyák a meleget?

10. emeleti panelban lakunk albérletben. Félek, hogy a kutyusom nem birja majd nagy h?séget nyáron!

Legjobb válasz: Szerintem a legnagyobb hõségben kb 30-32°C lehet panelban.Az udvaron tartott kutyának annyiból jobb a helyzete hogy elbújhat árnyékban viszont azt hiszem ott is van nyáron 30°C. Sok víz kell hogy legyen amit megihat.

Szerintem a legnagyobb hõségben kb 30-32°C lehet panelban.Az udvaron tartott kutyának annyiból jobb a helyzete hogy elbújhat árnyékban viszont azt hiszem ott is van nyáron 30°C. Sok víz kell hogy legyen amit megihat.
Attól is függ, hogy milyen színû a kutyád, illetve hogy milyen hosszú a szõre. A fekete kutyák nehezebben viselik a meleget. Általában nyáron, a hosszú szõrû kutyák szõrét le szokták vágni kb 3-5 mm -re hogy könnyebben viselje a meleget. Panelban sötétítést és ablak nyitva hagyást javaslom. És sok vizet.
A kutyák olyanok mint az emberek.36° melegben õk is ájulldoznak.Nyáron vigyázni kell a kutyákra.Semmi esetre sem szabad a napon hagyni.Hallottam, hogy tavaj nyáron rengeteg kutya kapott hõgutát és napszúrást.
mi is a 9.-en lakunk.megszenvedtük nagyon a meleget, de az enyém 11 éves és 10 hónapos.levágtam kicsire a szõrt , ha nem voltam otthon a "leghidegebb" részbe a fürdõbe letettem egy vizes törölközöt, hogy azon legyenek.Amennyiben otthon voltam, akkor félóránként vizes kézzel áttöröltem a testüket, vagy permeteztem .Minnél idõsebb egy kutya annál érzékenyebb a hõségre.Du-án nem is szabad levinni , csak reggel és este felé, mert epilepsziás görcsöt, vagy akár szívmegállást okozhat náluk.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudnám kiirtani a darazsakat, milyen szer van, ami hatásos ellenük, de a kutyának nem árt?

1

Hogyan irthatom ki a rüheket, bolhákat?

Befogadtam egy kóbor kiskutyát, nagyon rühes és bolhás, mivel lehet ezt kezelni? Olyan kéne ami fürdetés nélkül használható, mert nagyon fél a hajszárítótól, és nem akarom, hogy megharapjon. Állatorvos nagyon messze van tőlünk, hívtam, de csak egy hét múlva tudna kijönni, addig nem akarom hagyni.

3

Van ilyen fajta?

Kíváncsi lennék van-e olyan fajta, amelyik nem igazán igényel szellemi fárasztást, ugyanakkor bír mozogni (tehát el lehet vele menni túrázni pl.), viszont nem szedi szét a lakást, ha 1-2 napig nem megyünk sétálni.

Csupán kíváncsi vagyok, hogy létezik-e ilyen fajta.

12

Õsszel kell kullancs elleni csepp?

Tegnap vettem az állatorvostól a kutyámnak cseppet a kullancs ellen (1 hónapig jó)
Jövő hónapban kell venni vagy akkor már nem lesznek kullancsok? Télen is vegyek?

9

Mi a gond a szaporítással?

Talán van olyan törvény ami tiltja?
Egy nőstény kutya élete akkor lesz boldog ha kölyköket is nevel. Ha a gazdája el tudja ajándékozni a kölyköket akkor magánügy. Aki minőségi ebet szeretne az menjen tenyésztőhöz vásárolni!

19

Igaz, hogy a nőstény kutyáknak is megjön?

Eddig a családomban fiú kutyusok voltak.

6

7 éves agresszív németjuhász kutya elviselhet szuka kölyökkutyát maga mellett?

Emberekkel jól kijön, állatokkal nagyon domináns.

3

Milyen fajta kutya van ezen a képen?

https://www.google.hu/search?q=b%C3%A9b+a+kismalac+kutya&sou..

5

Agility Szigetszentmiklós, Halászletek, Szigethalom, Tököl stb környékén?

1

Orije táp, nagytestű kölyök kutyának!? Kinek mi a tapasztalata?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!