Találatok a következő kifejezésre: Mennyire birják kutyák a meleget (1 db)

Mennyire birják a kutyák a meleget?

10. emeleti panelban lakunk albérletben. Félek, hogy a kutyusom nem birja majd nagy h?séget nyáron!

Legjobb válasz: Szerintem a legnagyobb hõségben kb 30-32°C lehet panelban.Az udvaron tartott kutyának annyiból jobb a helyzete hogy elbújhat árnyékban viszont azt hiszem ott is van nyáron 30°C. Sok víz kell hogy legyen amit megihat.

Szerintem a legnagyobb hõségben kb 30-32°C lehet panelban.Az udvaron tartott kutyának annyiból jobb a helyzete hogy elbújhat árnyékban viszont azt hiszem ott is van nyáron 30°C. Sok víz kell hogy legyen amit megihat.
Attól is függ, hogy milyen színû a kutyád, illetve hogy milyen hosszú a szõre. A fekete kutyák nehezebben viselik a meleget. Általában nyáron, a hosszú szõrû kutyák szõrét le szokták vágni kb 3-5 mm -re hogy könnyebben viselje a meleget. Panelban sötétítést és ablak nyitva hagyást javaslom. És sok vizet.
A kutyák olyanok mint az emberek.36° melegben õk is ájulldoznak.Nyáron vigyázni kell a kutyákra.Semmi esetre sem szabad a napon hagyni.Hallottam, hogy tavaj nyáron rengeteg kutya kapott hõgutát és napszúrást.
mi is a 9.-en lakunk.megszenvedtük nagyon a meleget, de az enyém 11 éves és 10 hónapos.levágtam kicsire a szõrt , ha nem voltam otthon a "leghidegebb" részbe a fürdõbe letettem egy vizes törölközöt, hogy azon legyenek.Amennyiben otthon voltam, akkor félóránként vizes kézzel áttöröltem a testüket, vagy permeteztem .Minnél idõsebb egy kutya annál érzékenyebb a hõségre.Du-án nem is szabad levinni , csak reggel és este felé, mert epilepsziás görcsöt, vagy akár szívmegállást okozhat náluk.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez mennyire igaz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

9

Most hallottam a Canicross nevezetű kutyás sportról. Mesélnétek a tapasztalataitokról?

Kell hozzá bármiféle előismeret kutya és/vagy gazda számára? Fiatal border szukám van, aki bár tökéletesen kezelhető, néha előfordul az, hogy izgatottságában elkezd húzni. Elképzelhető, hogy elhúz, ha túlságosan belelendül vagy ugyanúgy kontrollálható, mint póráznál? Köszi a válaszokat.

3

Hova tegyem, vagy mit tennétek a helyemben?

Sziasztok!

6

Kutyám szeretkezett egy macskával! Ez normális?

Láttam nem hazugság! Kutyám nincs ivartalanítva... Mit tegyek?

10

Taste of the Wild nevezetű száraztápról vélemények?

Eddig Acana volt de szeretnék váltani róla.

10

Szerintetek ezt megint össze kellesz varrni?

egy nagyobb kutya megtámadta, szétharapta a hasát, meg lett műtve. hétfőn kellene vinni varratszedésre, de itt egy helyen elpattant a damil és nem tudom, mit kell majd vele kezdeni? szerintetek újra össze kellesz varrni?

3

Létezik rajzos munkavonalú németjuhász kennel?

vagy a munkavonalúak a fekete , ordas színűek? nekem rajzos kell cser-vörös színben , és munkavonalas. Köszönöm!

6

Panzi fültisztító cseppet bele lehet csöpögtetni közvetlenül a kutya fülébe?

Még nem vettem csak érdeklődöm.

4

Hogy lehet ilyen jó a kutyák szaglása?

Régen láttam egy filmet, hogy légmentesen lezárt tasakból is kiszagolta a kutya a jointot :D Egyszerűen nem fér a fejembe hogy ez hogy lehetséges? Ha egyszer nem ereszti át a levegőt, akkor nincs szag se. Ez olyan mintha falon keresztül látnánk. :D

2

Hol tudnák vásárolni amerikai pitbull terrier-t?

Régóta álom ez a kutyu. Nem divatból, nem "menőzésből"/keménykedésből akarok ilyen kutyát! Társnak/barátnak, sportkutyának, családkutyának szeretném tartani, akivel hosszú sétákat, és hosszú játékokat játszhatok, és szebbé tehetjük egymás napjait :)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!